MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.04, 14:21
11
+21 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Календар мотоподій

8 туристична Мото Зустріч Друзів на Водоспадах 2015 "Мото Родина"

facebook twitter email
П'ятниця, 10 липня 2015 р. у 16:00
-
(последний фестиваль)
8 туристична МотоЗустріч Друзів на Водоспадах 2015,
Токовський каскадний водоспад,
Дніпропетровська область

Запрошуєио вас на 8 туристичну подорож на водоспади. Щороку ми збираємося на Токовському каскадному водоспаді з 2008, який ще має народну назву «Червоні камні». Він розташований на межі теріторій Нікопольського та Апостольського районів, Дніпропетровської області, є пам’ятником природи обласного значення. Водоспад бере свій початок від правого притоку реки Базавлук-Кам’янка, з’явився ще в мезозойську еру і є свідком становлення цивілізації. Зустріч є некомерційним проектом, має статус простого, не мажорного, душевного відпочинку, спілкування з мотонародом на лоні природи біля водоспаду, на яку збираються друзі мотоклубу "Прометей" MSC Дніпродзержинськ з усіх областей України та інших країн. Туристичним спорядженням, харчами та напоями учасники забезпечують себе особисто, додатково будуть працювати точки харчування. Зустріч проводитися у форматі чистого туризму. З метою збереження природного довкілля, по приїзду проводимо акцію щодо збирання сміття на водоспаді, це буде наш особистий внесок щодо збереження довкілля.

Зустріч проводимо за темою: «Мото Родина», учасники зустрічі повинні прибути у українських національних костюмах (вишиванках, тощо)! Традиційно проводимо відкриття біля водоспаду, де усі участники збираються у національних костюмах для початку свята, проводимо загальне відкриття та фотографування! Також на зустріч запрошуємо друзів з інших країн! Разом в’яжемо кольорові стрічки та загадуємо бажання на символічне дерево Миру, для цього під час реєстрації кожному учаснику буде надана корольова стрічка. Як завжди реєстрація символічна. Для пам’яті учасникам будуть надані наклейки зустрічі, бейджі та знаки класності, яких вони ще не мають.

Події:
10 липня (п’ятниця):
За можливістю прибуття після обіду до водоспаду. Облаштування туристичного табору. Проводимо акцію по збору сміття біля водоспаду. Відпочиваємо. Приймаємо водні ванни, купання та гідромасаж. Ловимо рибу, розважаємося. У вечері сходимося на загальне вогнище. Поєднуємося с природою. Засипаємо під шум течії водоспаду.

11 липня (субота):
Продовження заїзду учасників, реєстрації та облаштування туристичного табору.
15.00 – Відкриття зустрічі. Нагородження в номінаціях: дальнобій, наймолодший участник та ветеран. Загальне фото учасників на пам'ять. В’яжемо кольорові стрічки та загадуємо бажання на символічне дерево Миру. Святковий концерт (народні пісні та інше). Козацькі розваги (показовий виступ місцевих козаків). Козацький куліш (усі зібрані кошти підуть на реабілітацію учасників АТО).
Спортивно-розважальна програма:
- проводимо конкурс на кращий костюм - вишиванку!
- естонський драг (повільна їзда)
- біг у мішках
- з метання мотопокришки
- з перетягування канату
- міс Водоспад
-"Вдуй або передуй мене"
- Властелин кульок
- Танцювальний конкурс
- самий гучний вихлоп
Нагородження переможців!

А на далі продовження відпочинку, спілкування друзів, купання, гідромасаж, фотографування на водоспаді, за бажанням екскурсія до кар'єру, та Токовського музею, у вечері потанцюємо!

12 липня (неділя): Ранкове купання та гідромасаж. Згортання табору. Прибирання за собою сміття. Від’їзд учасників зустрічі (за бажанням у любий час).

група в контакті  http://vk.com/club30167120

реєстрація:
чоловіки - 70 грн.
жінки - 40 грн.

До реєстрації входить: (наклейка + бейдж + черговий значек класності + участь у конкурсах та змаганнях + музика + інше)

Прохання до участників: місце проведення не буде загорожено від заїзду, ніякої охорони і шламбаумів, участники по прибуттю самостійно знаходять місце реєстрації та реєструються.

Місце на карті:  https://maps.google.com.ua/maps?client=opera ... put=classic&dg=brw
Фільм щодо минулих зустрічів на водоспаді:  https://www.youtube.com/watch?v=CvC5uE2LTE8
Точні координати водоспаду: Широта: 47.684979 Долгота:33.942343

Примечание:
Для тех кому сложно самому определить место проведения. Смотрим по карте Днепропетровской области маршрут, заезд на водопад со стороны дороги Кривой Рог - Днепропетровск:

Софиевка - Петрово - Желтое - Нововасильевка - Жовтневое - Авдотьевка - Марьевка - Новоалексеевка - Каменка - Червоный запорожец. Проехав Червоный запорожец - будет бирка мероприятия, там сразу надо поворачиваем на лево по полевой дороге)
Точка поиска: Украина, Днепропетровская область, Апостоловский район, Токовский водопад
Довідки: 0677620935, 0932050830

В связи с тем, что водопад является природной зоной необходимо придерживаться некоторых правил поведения туриста на водопаде:
- если вы собераетесь разводить огонь, подготовте место, необходимо исключить возможность возгорания окружающей территории, будте осторожны и внимательны с открытым огнем, не оставляй костер без присмотра, уходя, тщательно потушите костер.
- после отдыха на природе убирите за собой мусор в целофановые пакеты, по возможности выбросте их в ближайшие мусорные бака
- умывайся и мой посуду только на суше, избегай загрязнения водоемов моющими средствами. Пользуйся мылом и другими моющими средствами не в водоеме, а на берегу, и потом вылей грязную воду так, чтобы она впиталась в почву. Умывайся таким же способом. Подумай, нужно ли вообще в данный момент пользоваться моющими средствами? Обычно хватит одной воды.
- при употреблении спиртных напитков стоит себя ограничить при купании в водопаде (прыгать со скал вниз, плавать по течению вниз...) что может вызвать травмы или вред здоровью
Організатор: Мотоклуб
Переглядів: 1375, додано: 26.05.2015 р., moldovadnepr
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин