MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.04, 22:38
31
+13 °С
Вітер: 4 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Календар мотоподій

Nord Moto Fest Х

facebook twitter email
П'ятниця, 08 вересня 2017 р. у 10:00
м. Ніжин, Чернігівська обл.
Nord Moto Fest– «ЮВІЛЕЙНИЙ». Десятий міжнародний мотофестиваль! Десятий рік поспіль ми вшановуємо байкерський рух та робимо свято для братів байкерів. Продовжуючи проведення тематичних мотофестів, ми не можемо не приділити увагу родзинці нашого міста ніжинському огірку. Звісно будуть найсмачніші огірки та найсмачніша огіркова горілка.

Х міжнародний мотофестиваль буде проведений на звичному місці на протязі двох днів 8-10 вересня в приміському таборі відпочинку села Вертіївка.

В рамках проведення фестивалю виступ музикальних колективів, хедлайнери концерту – групи «AC/DC» та «Ленінград» (ну звісно ж кавери)), професійна сцена та звук, конкурси, стриптиз, змагання з армрестлінгу з нагородженням переможців кубками та медалями з символікою фестивалю. Виступ стантрайдерів на центральній площі міста. Для жіночої половини учасників – проведення «Міс фестивалю», з нагородженням ювелірними прикрасами та грамотою. Велика кількість силових та алкогольних розваг.

Бажаючим поснідати, пообідати та повечеряти буде запропонована столова, для тих, хто забажає випита та закусити будуть працювати торгові палатки з шашликами, пивом та іншими алкогольними напоями.

Проживання під час фестивалю буде можливим на території табору в будинках, а також будуть надані безкоштовно місця для розташування наметів. Бажаючі можуть розміститись в готелях міста.

Вартість часткового фінансового відшкодування неймовірних затрат організаторів необхідних для проведення даного заходу (реєстрація) становитиме: складна - 200 г., в яку входитиме в’їзд на територію фестивалю на обидва дні, наклейка на байк, БАНКА огірків, БАНКА горілки; проста – 100 г., в яку входитиме вхід на територію фестивалю на обидва дні.

Сувенірна продукція з символікою фестивалю, металеві значки, нашивки, наклейки, звісно буде.



ЗАПРОШУЄМО ВСІХ!!

З повагою, КОЗАКИ МСС
Організатор: КОЗАКИ МСС
Переглядів: 1040, додано: 18.08.2017 р., activist
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин