MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.04, 11:35
44
+17 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Народную винтовку - в надежные руки

Переглядів: 1860
12.02.2015 р.
answerview
Не так давно я спокійно їздив дорогами Луганщини. Але вже рік - не маю змоги. Мій мопед вже був в окупації Заради того, щоби наші дороги знов стали вільними, я пішов до Збройних сил України.

Ремінгтон моделі 700 – найкраща народна гвинтівка, що дозволяє не лише полювати на звірів, але й впевнено виконувати завдання по знищенню живої сили ворога. Завдяки своїх тактичних характеристик, Ремінгтон 700 багато років використовується у військових підрозділах багатьох країн світу саме як снайперська гвинтівка.

Зараз в нашу країну прийшов лютий ворог, який знищує наші міста та села, наших жінок та дітей, батьків та матерів без жодного жалю. Для боротьби з окупантами мені й потрібна гвинтівка, яка перевищує штатну СВД за своїми якостями. Але нормальної сучасної потужної снайперської зброї в нашій країні надто мало. Тому для мене почали збирати кошти на гвинтівку.

Вже зібрано 600 доларів США з потрібних на мінімальну комплектацію зброї 3200 доларів. Залишилося 2600. І чим швидше вони будуть зібрані, тим швидше Ремінгтон 700 почне рахунок покладеним у наш чорнозем ворогам, тим більше життів наших громадян буде збережено.

Жодна копійчина з цієї суми не піде «наліво» - всі витрати можна буде проконтролювати за чеками та фотокартками придбаного.
БЫТЬ, А НЕ КАЗАТЬСЯ
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
25.02.2015 р. відповів для BERK  
answerview
Ну и ?
06_question
Вы присутствовали на мотокоме 33 минуты ( если верить профилю ), предложили такой величественный проект и исчезли...
06_question
Szczecin->Дрогобыч->Караганда->Сарань->Алма-Ата->Капчагай->Аягуз->Polgardi->Veszprem->Szekesfehervar->Каменка->Запорожье->Tanvald->Jablonec nad Nisou и снова Каменка...
like
good
bad
shockingly
25.02.2015 р. відповів для kaadoc  
answerview
Как всё понятно, реакция форума, форумчане сразу прониклись и пополнили необходимую сумму, теперь винтовка в руках, надёжных, и идёт пристрелка.
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин