MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.04, 03:07
31
+10 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2406280
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
18.04.2018 р. відповів для tatarka  
answerview
та есть уже действующая армейка. и ответка есть. и помогают ограничить вброс ихтамнетов и гуманитарки. посмотрим, подождем.
холодильник победит искандеры, которые смеялись надо всеми????
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
good
bad
shockingly
18.04.2018 р.
answerview
Faina Kaplan
Емоційний і неточний вокабуляр, шо ми ним користуємось цілий день, приводе до конфліктів. Для уникнення конфлікту оберіть для щоденного вжитку вокабуляр нейропатолога. Це унеможливе конфлікт, бо замість використання семантики символізму, ідеології, метафори і емоцій, шо має 1001 засіб тлумачення і непорозуміння,- у вас буде гола кістка абсолютно формальної і логічної комунікації з єдиним термінологічним тлумаченням.

"-Хтось буде вживать термічно оброблений протеїн: м'язи і кістки птиці? 
- Зараз ні, я саме вживаю антагоніст аденазіну і пусті калорії. "

"- Мамо, чому ми не можем придбать дрібний організм для генерації мого оксітоцину? У всих моїх однокласників є дрібні організми для генерації їх оксітоціну, а в мене нема!"
"- А хто за тим організмом буде прибирать продукти життєдіяльності? А якшо ми поїдем у відпустку за серотоніном і допаміном, замість ейфорії отримаєм тривогу і ОКР, бо за сотні км від нас стресує дрібний організм для твого оксітоцину? Ні, в нас буде кортізол і адреналін в кількості шо переваже кількість оксітоцину, особливо коли дрібні організми хворіють, так це ще даже більший стрес ніж коли хворіє високорозвинений організм зі складною нейрологією. Бо той хоч може комунікувать де саме дискомфорт чи дисфорія."

"- Як ваш рівень стресу і тревоги сьогодні?
- Та нічо, я ось ходила за калоріями, така температура повітря оптимальна сьогодні. Вже клімат-контроль не треба.
- Та да, скоро почнеться некомфортна і стресова для організма температура."

"-Оця інфа в тебе у щоденнику, шо вона означа, шо в тебе когнітивний дефіцит чи прокрастінація? Я тобі вже ж пояснювала, шо лімбічний мозг заважа процесить інфу, бо його функція - це економія енергії, а на розумову діяльність тратиться багато калорій і енергії, тому лімбічна система переключа тебе на стимули, шо не потребують зусилля з твого боку, як електронні засоби стимуляції центру винагороди. Ти знову піддаєшся на штукарство з боку лімбічної системи, шукаєш легкі шляхи стимуляції центру винагороди і не чуєш префронтальний кортекс, шо намагається відмовить тебе від прокрастинації. Лімбічна система вже нам мало потрібна, ми не тікаєм від дикого кабана кожен день. Ти вийдеш зі школи і будеш змагатись за ресурси з тими, хто навчився швидко процесить інфу густою мережею нейронів в інсулі і клострумі, як Гєна в тьоті Валі. Будеш отримувать мало ресурсів, побачиш.
- Коли ти кажеш "як Гєна", це негативно вплива на мою самоідентифікацію і дуже контрпродуктивно для мого когнітивного ресурсу: мені непотрібий цей кортизол.
- Я розумію, то була непродуктивна реакція на адреналін. Результат діяльності лімбічної системи. 
- А нашо нам взагалі та лімбічна система, раз вона тіки заважа?
- Ну як нашо, вона не тіки заважа. А якшо пожежа, маніяк з бензопілой, стресова ситуація, як ти без лімбічної системи?"

- Eндорфін, серотонін і допамін можна отримувать і без ресурсів, як он Юра з Миколою. Ті видобувають гармонійні звуки з інструментів у груповий спосіб.
- А де вони беруть калорії, а клімат-контроль? Ці речі не мають для них негайної ургентності, бо вони зараз користуються калоріями і клімат-контролем, шо для них забезпечують батьки, шо мають доступ до ресурсів. Але треба дбать за ресурси на пізніше, коли батьки не зможуть тобі забезпечить клімат-контроль і калорії і тобі самому доведеться десь брать ресурс. Статистика показує ймовірність 1 : 494 776, шо людині дадуть комфортну кількість ресурсів за те шо вона видобуває гармонійні звуки з інструмента. Треба шукать інші засоби діяльності, шо принесуть ресурс більш ефективно. І ці засоби діяльності висококогнітивні, як показує ця таблиця з розподілення ресурсу за засобами діяльності."Як можна буде знайти шлях до конфлікту в такій комунікації?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Четверг. Что можно отметить?
Важно:
МВД Украины и ФБР США подписали Меморандум о взаимном сотрудничестве.
Важно, так как это демонстрирует единство всех в Украине по этому вопросу и повышает вероятность положительного решения Патриарха:
В Верховной Раде вчера был зарегистрирован проект постановления о поддержке обращения Президента Украины к Вселенскому патриарху Варфоломею.
НАТО ближе:
Во Львове, в Национальной академии сухопутных войск имени гетмана Петра Сагайдачного прошло выездное заседание Военного комитета НАТО на уровне военных представителей.
Украинские санкции - в действии:
В России банкротом объявлен один из крупнейших авиационных заводов "Авиакор", занимавшийся производством Ан-140.
Хорошего всем дня.
Крим - це Україна!
2
like
1
good
1
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview
Впервые опубликовано видео, как ракетный комплекс «Ольха» поражает цель
https://petrimazepa.com/vpervye_opublikovano_video_kak_raketnyi_kompleks_olha_porazaet_cel


БОЕВЫЕ МАШИНЫ ПЕХОТЫ С ФАЛЬШДОВЕСКОМ, ИЛИ НЕКОТОРЫЕ ДЕТАЛИ К НАШУМЕВШЕЙ ПУБЛИКАЦИИ «НОВОГО ВРЕМЕНИ»
https://defence-ua.com/index.php/statti/4509-boevye-mashiny-pekhoty-s-fal-shdoveskom-ili-nekotorye-detali-k-nashumevshej-publikatsii-novogo-vremeni


Юрий Рыбальченко
Маю надію що польська компанія таки здере з "Новоє Врємя" млн доларів і це стане початком кінця того паскудства у яке перетворилася журналістика в Україні. Крім того. сподіваюсь, ГПУ буде проведено розслідування яким чином, задрипаній редакції, стала відома конфедиційна військова інформація і нам стане відома справжня мета. замовники, цієї брехливої маніпуляції.
--------------------------------------------------------------------- 
З 2005 по 2014 рік Україна продала 315 одиниць бойових машин БМП-1. Про це сьогодні під час засідання комітету з питань нацбезпеки і оборони повідомив секретар комітета Іван Вінник.

За словами Вінника, така інформація міститься у відповіді міністерства оборони на запит від нардепів комітета.

«Найбільше машин було продано у період з 2005 по 2007 роки, коли відомство очолював Анатолій Гриценко - понад 125 машин», - зауважив Вінник.

Нардеп також додав, що ціна відчуження складала від $9 тис. 970 до $12 тис. 590.

«Я вбачаю у цьому дві ключові складові. Перша – списання БМП за тисячі доларів, а продаж – за сотні тисяч. Можна говорити про корупційну складову. Друга – підрив боєздатності», - резюмував Вінник.

Нагадаємо, скандал навколо закупівлі БМП почався із статті видання «Новое время», в якій йшлося, що Україна втридорога купує у поляків списані на металобрухт чеські БМП-1 1980-х років випуску. Зокрема, в матеріалі йдеться, що польська компанія Wtorplast придбала ці машини у чехів за 20 тисяч євро, після чого продала їх Україні за $205 тисяч. Державний концерн «Укроборонпром», який займається всіма операціями з купівлі та продажу озброєнь, заявив, що поширена виданням інформація є «маніпулятивною, брехливою і бездоказовою» та звинуватив «Новое время» в «інформаційній диверсії проти військово-технічного співробітництва України і Польщі», а також в «диверсії проти обороноздатності держави». Також в держконцерні підкреслили, що всі закуплені Україною БМП-1АК були зібрані не пізніше 2016 року ліцензованим підприємствам на території ЄС, а всі використані вузли і агрегати пройшли відповідний ремонт і стендові випробування відповідно до вимог ISO і технічних норм ЄС.

Пашинський позвався до суду на видання. Кріс того, компанія Wtorplast також позиватиметься до видання «Новое Время» на понад $1 млн

Натомість польська компанія Wtorplast також заявила, що «інформація, яка була опублікована, не відповідає дійсності і має на меті зірвати важливий міждержавний контракт, завдати шкоди діловій і комерційній репутації, а також має всі ознаки недобросовісної конкуренції».

Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview
Севярын Квяткоўскі (Minsk, Білорусь)

Тыповыя замалёўкі з натуры. Перапост з дазволу аўтара.
"В майке с рожей Путина и надписями "Крым", "Возвращение на родину".
-- Сколько это в рублях?
-- Это в рублях.
-- Нет.
-- Да.
-- В наших сколько?
-- Это в наших.
-- В российских.
-- Идите смотрите курс, переводите. Мы работаем с беларускими рублями в Беларуси.
-- У вас тут спокойно? Потому что я не видел полиции.
-- У нас полиции нет. У нас милиция. Но майку дебильную спрячь!
-- Я думал, мы союзники с Беларусью...
-- Ровно до тех пор, пока вы не тащите сюда свой русский мир.
-- Я понял, -- застегнулся под горло и пошел ужинать".
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview
Бедная Индия слишком поздно поняла,что ее так нагло пролохотронили,выкачав офигенную кучу бабла.

Я бы не стал так смело утверждать, что индусы прям вот такие сверхнаивные. Просто идет нормальный процесс торга в этой непростой сфере. Иной раз, чтобы получить приличную скидку на нужный товар, нужно как следует отвернуть от него голову. 
Индусы умеют и любят квалифицированно торговаться, этого у них не отнять.

Ну а то, что у нас ничего не делается без "освоения бабла", то это не только у нас же. Или в Украине уже не так? 
like
good
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview
спеціально для заПоребріків

нехай щастить!
Крим - це Україна!
Змінено: 19.04.2018 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview
чому мені здається, що люди які не платять податків (обкрадають державу) свято вірять у те, що усі крадуть
завжди звинувачуй уряд у своїх невзгодах
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
19.04.2018 р. відповів для Sobrat  
answerview
...Иной раз, чтобы получить приличную скидку на нужный товар, нужно как следует отвернуть от него голову... 
Ну-ну!При этом расторгнув с кацапами прежний контракт и заключив с французами другой?Ту ты и скромняга!  
...Или в Украине уже не так? 
В последнее время стало заметно,что по оборонке болтики затягивают все туже и туже.По крайней мере в этой сфере уже сильно не разгонятся некоторые жаждущие!На уровне предприятий Представитель заказчика за лишнюю копейку расходов готов голову отгрызть!Романова не от не фиг делать сняли!01_smile
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 19.04.2018 р., ALAN60
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
good
2
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview

Удивительно, но в России заговорили о том, что Президент Украины Петро Порошенко – это украинский Петр Великий. Что украинцы в 2014 году сделали правильный выбор, и не факт, что Украина бы устояла, если бы Президентом был другой человек. Сильные шаги Порошенко на международной арене, исторические решения для укрепления украинской государственности, и сильная армия – вызывают уважение даже у «рупоров Кремля». Дошло уже до того, что некоторые пропагандисты «русского мира» прямо пишут, что масштаб личности Порошенко не сравним с Путиным. А «многоходовочки» Путина не идут ни в какое сравнение со стратегическими шагами Порошенко, особенно на международной арене. Но другого Президента у России нет.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
3
like
2
good
1
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview
59_rofl
Fashik Donetskiy @FashikDonetskiy
Цитата:
Знакомую вату ватаны не выпустили в поездку за пенсией, сказали шо невыездное оно теперь, бо оно одно из организаторов рахитрендума
Теперь я видел что такое любовь к колбасе до хрипоты
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 19.04.2018 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
5
like
4
good
1
bad
shockingly
19.04.2018 р. відповів для User  
answerview
Я бы этому блогеру 2 с минусом поставил. Не умеет работать с материалом. Смог просмотреть только до половины. Где видео что Пороха в РФ называют лучшим президентом или Петром Великим? Хотя бы кусочки видео вставил. Или он просто с украинских статей надёргал текста и зачитал?
Я уверен что так называли на каких-то ток-шоу или в газетах, но нужно (обязательно) видео. Это же не так сложно.
like
good
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview
Захарова и кокс62_sarcastic  

Официальный представитель МИД России обвинила британские спецслужбы в причастности к убийству Григория Распутина в 1916-м году.
Кроме того, по словам Захаровой, Лондон причастен к гибели российского императора Павла I и политического лидера Конго Патриса Лумумбы. Захарова назвала Великобританию «мировым рекордсменом по геноциду». По ее оценкам, британцы уничтожили 95% аборигенов Австралии во время колонизации.
https://echo.msk.ru/news/2187462-echo.html
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 19.04.2018 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview
08_lol
Олена Монова

Фраза Порошенко про опрометчивое решение киевских князей по основанию Москвы войдет в учебники политического троллинга, в разделе "хард".
Песиголовці репнули навпіл и рванули в космос на реактивной гороховой тяге, сбивают спутники с орбиты.
Даже заслуженный минетчик Эдичка Лимонов отметился и назвал Порошенко некрасивым.
Пойдет наверное с горя мацать Милонова за дупу.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
1
good
1
bad
shockingly
19.04.2018 р.
answerview
в Криму все більше українців...
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
20.04.2018 р. відповів для ALAN60  
answerview
відбомбився знатно:
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
20.04.2018 р.
answerview
15_badgrin
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
1
good
1
bad
shockingly
20.04.2018 р. відповів для August  
answerview
Олег Пономарь
О второсортности и малорусскости.
Второсортность и меньшебраткость навязывались нам пропагандой и всем укладом жизни на протяжении веков. Но большинство в Украине избавились от этого чувства за 4 года. Для тех, кто еще не совсем избавился, - этот пост.
Нация - как человек. Не будешь себя любить - никто тебя не полюбит. Не будешь себя уважать - никто не будет тебя уважать.
Украина - великая Нация. Украина - очень красивая и прекрасная Нация.
Украина имеет древнейшую европейскую историю и культуру.
Украинцы имеют типичный европейский менталитет. Ибо украинцы не любят колхоз. Украинцы любят частную собственность. Украинцы не любят царей. Украинцы очень любят и ценят свободу. И готовы за нее бороться.
Украинцы - одни из самых лучших воинов в мире. Одни из самых смелых, профессиональных (исторически традиционно) и благородных воинов в мире. Но и одни из самых беспощадных к своим врагам.
Украинцы - одна из самых трудолюбивых Наций в мире.
Украинцы очень любят и ценят Добро, Правду и Справедливость.
Мы действительно великая европейская Нация. Точно такая же, как французы, чехи или греки, например.
И мы должны точно так же, как и другие европейские нации, гордиться собой. Уважать друзей и ненавидеть врагов. Любить себя. Верить в себя.
Великие среди равных.
Равные среди великих.
Только так!
Крим - це Україна!
2
like
2
good
bad
shockingly
20.04.2018 р.
answerview
майбутнє вже тутай
світ вже не буде таким як раніше...
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин