MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.04, 23:33
31
+13 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2406167
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
01.07.2018 р. відповів для User  
answerview
Третьего Майдана не будет, точно в ближайшем будущем. Опозиция слабая - конфликтующая между собой, силовики в приоритете укомплектованы и экономически не выгодно и опасно для частного бизнеса. 
А вот АТОшники, прошедшие войну... без работы... без стабильности... оружия много у населения нелегального... Это всегда мина замедленного действия.
Хотя могут и извне расшатать, вливая бабло в обедневшее население. У меня куча знакомых и коллег, которые разочаровались в теперешних, пришедших и гонят уже не хуже про плаченных троллей...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 01.07.2018 р., tatarka
1
like
good
1
bad
shockingly
02.07.2018 р.
answerview
Alexey Petrov
Ещё одним бесспорно «убийственным» козырем в краплёной колоде претендентов на танцевать Украину являются истерические фразы... «Все из страны уехали. На *** некого послать. Дожили!»
Я вот даже не буду ехидничать на тему, «Можно подумать, если к власти придёт Королева бобрового утеса, то сразу все вернуться!»
В 1996 (или то уже был 1997) году, когда мы жили лучше чем в Дубае, я тоже хотел уехать. На заработки. В Югославию. Бригада шабашников в голубых беретах миротворцев. Меня очень беспокоили соблюдения какой-то там демократии в той балканской стране?! Да не вперлось вообще. Зарплата в 500 баксов, вот что было интересно мне, получавшему 70 енотов, на должности начальника отдела магазина. Но ещё раньше, из моего любимого Мелитополя люди ломанулись в Москву. На заработки. Торговля всем и вся, на рынках будущей столицы терроризма. А потом поехали строители, сварщики и штукатуры. И в Польшу люди стали уезжать гораздо раньше, чем нам всем тут рассказывают. Кстати, а поляки тоже куда-то едут работать?! Странно, почему? 
Доречі, знаете когда начался основной отток граждан из Украины? Действительно вал пришёлся на 2014-15 годы. Тут уж не поспорить. А в курсе какая причина была основной? Сказать или сами догадаетесь?... Могли в армию мобилизировать. Вот и ломанулись димочки и сашеньки из страны, как вши при виде дустового мыла. 
– Здравствуйте. Это сотрудники военкомата. Константин Иванович Васильченко дома? - рассматриваем коричневую металлическую дверь.
– А зачем он вам? - осторожно спрашивает женский голос.
– Ему повестка...
– Нет его дома! - отрезал все тот же голос из-за двери. – Уехал. В Москву.
– Давно?
– Да... Месяц назад... То есть два месяца.
– А когда вернётся?
– Не скоро...
Сдрыснул, аж пыль столбом. Он один? Двое из? А может трое?

Я сейчас скажу крамолу. Но мне пох на тех, кто бросил страну в беде и съеб@лся поддерживая штаны. Они никто. Статистические данные. Но вся Украина помнит имя Василия Слипака, который наоборот, вернулся в свою страну и взял в руки оружие. В нашем батальоне воевал Кэп. Почему такой позывной? Да потому что в Испании бороздил морские и океанские просторы стоя за штурвалом шикарной яхты. Началась война и он вернулся в Украину. Воевать. Так может о них поговорим? Почему они пошли против финансовой логики?

Отток рабочей силы увеличивает конкуренцию на рынке труда. И данный фактор развивает тот самый рынок. Вот такая тавтология. И в следующий раз, услышав громкие речи очередного политического умника, спросите у него, почему он платит своему сварщику в условной Жмеринке 5 тысяч грн., а не 15 как в Киеве? Каковы условия работы? Велик ли перечень социальных льгот?...
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
good
bad
shockingly
02.07.2018 р.
answerview
У меня куча знакомых и коллег, которые разочаровались в теперешних, пришедших и гонят уже не хуже про плаченных троллей...
якщо гарно надивитись 112, нюзвани,  плюси і т.п., то взагалі  - білиий прапор в руки і здаватись, ну або вішатись
☭ = 卐 = Z
like
good
bad
shockingly
02.07.2018 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
якщо гарно надивитись 112, нюзвани,  плюси і т.п., то взагалі  - білиий прапор в руки і здаватись, ну або вішатись
Из-за этого с ними часто спорю, без злости. Они не ватные и нет смысла опускать ниже пупка...
Например вчера до часу ночи в Фейсбуке вёл переписку с моим родственником. По Майдану взгляды совпадают - не до конца до давили. Крым - Донбасс, 50 на 50... Цель одна, тактика отличается.
А вот за власть имущие, взгляды разные. Он "всё пропало и за третий Майдан", я - " отрицательно и не всё так плохо" и нужно менять не людей, а систему. Но с такими экземплярами продуктивно спорить.
А если попадается упоротый ватан... с области крымнаш, новоросия, путинмАлАдец.... максимум 3-5 секунд и крою отборным матом. Там вести диалог нес кем... С больными не спорят, а лечат.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 02.07.2018 р., tatarka
like
good
bad
shockingly
02.07.2018 р.
answerview
Вселенський Патріарх Варфоломій заявив, що Константинополь ніколи не визнавав церковної влади Москви над Україною. Відповідні слова прозвучали у виступі Патріарха під час поминального богослужіння з нагоди 40-го дня від упокоєння митрополита Перги Євангела 1 липня, інформує керівник інформаційного відділу Київської патріархії УПЦ архієпископ Євстратій (Зоря). «Константинополь ніколи не видавав дозволу передавати території України будь-кому, крім права хіротонії Київського митрополита у Москві на умовах його обрання соборно в Києві на місцевому Соборі та при безумовному згадуванні Вселенського Патріарха. Це сказано у Томосі про автокефалію, що Мати-Церква дарувала Польській церкві: Наш Престол не визнав відділення Київської Митрополії і залежних від неї православних Церков Литви та Польщі та їх приєднання до Московської Церкви, що було здійснено проти канонів та не були дотримані права Київського митрополита, який мав титул Екзарха Вселенського Престолу», - сказав Варфоломій. Патріарх заявив, що Вселенський Престол бажає «відновлення єдності в Україні розділеного церковного тіла - десятків мільйонів вірних, хрещених і просвічених безпосередньою турботою і місіонерською діяльністю Вселенського Престолу». «Крім того, в минулому, Константинопольська Церква, діючи в рамках канонів і пастирської опіки, вирішувала важкі і складні церковні питання, завжди керувалась інтересами народу Божого і збереженням Всеправославного єдності. Достатньо згадати нещодавню участь і допомогу Вселенського Патріархату у вирішенні проблем, які були в Церквах Кіпру, Єрусалиму, Албанії тощо. Так Константинопольська Велика і Свята Церква Христова діє в дусі істинної любові, бореться і сьогодні для остаточного вирішення церковних справ в Україні», - нагадав він. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/viyna-za-avtokefaliyu-vselenskiy-patriarh-zrobiv-rizku-zayavu-shchodo-moskvi-509217.html
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
good
bad
shockingly
02.07.2018 р.
answerview
03_biggrin
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 02.07.2018 р., tatarka
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
02.07.2018 р.
answerview
03_biggrin
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
03.07.2018 р.
answerview
Павло Бондаренко
Новини від інформаційної агенції "Всьопропало"
Україна продемонструвала один з найвищих темпів приросту ВВП в 2017 році серед усіх країн світу - відомості від Світового банку.
Внутрішній валовий продукт (ВВП) України в 2017 році зріс більш ніж на 20% і склав 112 мільярдів доларів без урахування окупованих Росією територій.Прогноз Світового банку на 2018 рік - 129,4 млрд. доларів. Це вище, ніж за результатами бурхливої діяльності Ю. В. Тимошенко на посаді премєра.
Правда, тоді війни не було і Україна не втратила 20% промислового потенціалу на Донеччині і Луганщині.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
03.07.2018 р.
answerview
Ми не сперечаємося, склянка наполовину порожня чи повна – ми вихлюпуємо воду і кричимо про спрагуМені набридло скиглення. З кожного ящика, на кожному каналі і в газетах. Постійне скиглення і стогін. Ми всі помремо. Ми всі поїдемо до Польщі. Все погано. Ціни зростають. Корови не дояться. Села вимирають. 80% людей вважають, що ми йдемо не туди, 60% відчувають, що їхнє життя погіршується, ще скількись готові хоч завтра повзти на кладовище. І так, морквина, чорт забирай, страшно подорожчала. Зрада, зрада, зрада. Задовбало.Мене задовбало. Так, я теж розчарований у Порошенку
і теж хотів би голосувати за нове обличчя в 2019 році. За нове, а не за оновлене пластичною хірургією. Так, я розчарований, але мої претензії не мають нічого спільного до того стогону «ми всі помремо», який звучить звідусіль. Так, я розчарований, тому що ми повземо замість того, щоб бігти. Так, я розчарований, але абсолютно точно не можу знайти раціональну відповідь, коли іноземні інвестори питають «скажіть, чому у Порошенка зовсім немає рейтингу, коли у вас макроекономічна стабілізація, лінія фронту не рухається і ВВП зростає». Не можу відповісти. Тому що мені доведеться починати з татаро-монгольського поневолення, і потім закінчувати Мальдивами. І мене не зрозуміють усе одно.80% людей в Україні вважають, що ми йдемо не туди. Зрада! Цікаво, а куди б нам піти – назад до Януковича? Куди б піти, щоб людям сподобалося? Цікаво, коли Мойсей водив пустелею, скільком людям здавалося, що вони йдуть у потрібному напрямку? Та й корисно буде знати, що і зараз понад 60% поляків чи німців теж вважають, що йдуть не туди. Цікаво, крім Північної Кореї є люди, які вважають, що йдуть у правильному напрямку?Це особливий український мазохізм: пройти найскладніше і потім попросити повторитиТак куди йти? І чому не туди? Тому що канали, які належать олігархам, розповідають їм про це? З усіх кнопок – ми йдемо не туди! Не подобається кнопкам, куди ми йдемо. І люди їм вторять. Так що, люди, ви хочете туди, куди сподобалося б власникам телеканалів? А чи не ви, люди, весь час кричите, що в усьому винні олігархи? І якщо ви будете як попки повторювати за телеканалами – тобто за олігархами – і лаяти те, що олігархам не подобається, то як ви покінчите з ними? Це якийсь новий український шлях?На жаль, не можна виправити ситуацію в Україні під схвальний гул. Тому що виправити означає відсунути від грошових потоків тих, хто там сидів і змусити систему працювати нормально. Ви хочете, щоб одночасно і Коломойського прибирали з грошових потоків держкомпаній, і щоб його телеканали це хвалили? Ви хочете прибрати з газових схем Фірташа і чекаєте, що його телеканал буде це святкувати? Ви хочете прибрати з держзакупівель людей, які заробили там мільярди і не чекаєте, щоб потім вони не повернулися під вікна мураєвськими бабусями? Якщо багато шуму, значить там роблять правильно. Як можна повторювати щоразу «геноцид-зубожіння» слідом за людьми, яких ви ж знаєте, як відвертих корупціонерів? Що це за інтелектуальна феєрія?Вам не подобається шлях? Коли прибирають схеми (не всі, але частину), коли реальні доходи вже вище 2013 року (вибачте, що в доларах ви ще отримуєте менше), коли інфляція поступово знижується, коли економіка повільно, але зростає? Чому водночас усі говорять про зубожіння, коли реальні доходи зростають? Коли зростає індекс впевненості бізнесу? Коли зростають споживчі настрої? Коли активно зростає роздрібний продаж? Коли економічне зростання драйвиться внутрішніми інвестиціями, а не друкуванням грошей державою?Що це за криве українське дзеркало. Ми не сперечаємося, склянка напівпорожня чи напівповна, ​​ми вихлюпуємо воду і кричимо про спрагу.Коли всі показники, що характеризують економіку, зростають, то можна лаяти повільність реформ, можна вказувати на напрямки, де ще недопрацювали. Але якого біса кричати про тотальну зраду? Чому фокусуватися на одному сегменті, де може бути погано і роздувати його до небес, а на решту плювати? Або ніхто не ходить по вулицях, не бачить заторів, забиті ресторани, повні літаки на курорти? І це не чиновники, їх просто не вистачило б. Це тотальне зубожіння?І ще влаштовувати денні опитування на телеканалах, просити людей зателефонувати, показувати їх результати і говорити – дивіться, тотальне зубожіння! Ви чули, які люди телефонують на радіо? Ви їхню думку вважаєте репрезентативною? І якщо люди сидять цілий день вдома і дзвонять, і дзвонять, то зрозуміло, чого вони зубожіють. Всі інші, хто працює в цей час, просто зайняті. А хто вільний – той страшно зубожіє.Годі. Задовбало. Задовбало роздувати суспільну апатію. Це вже нагадує 2005-2008 роки, кращі за добробутом населення в Україні, коли все нили і нили. Багато політичного шуму, мало здорового глузду. Донилися до сильної руки Януковича. Тут же всі замовкли. І якщо зараз не бояться говорити про корупцію, то це не означає, що її стало більше. Це означає, що збільшилася прозорість. Чи за Януковича сбушники працювали по-іншому? Чи за часів Тимошенко податківці були чесними? Чи за часів Ющенко в держкомпаніях сиділи випускники Гарварду?Пройдуть вибори. І нам треба буде вирішити, куди йти. І якщо ми всі продовжимо стогнати і скиглити, переконуючи себе, що все погано і ми йдемо не туди, то ми таки повернемо. Назад. У світле минуле. До міражу долара по 8. Туди, де дерева були великі. І знову створимо ті умови, які були в країні напередодні Майдану. І знову ринемося в пучину кризи. Тому що долар по 8 коштував країні занадто дорого. І Майдан був уже наслідком, коли «так більше не можна». Говорити, що шлях «звідти», з самої *опи це шлях не туди – верх ідіотизму.І так, дива не буває, і раз ми з вами там опинилися, раз дозволяли міцним господарникам рулити десятки років, то тепер повинні заплатити. Будемо нити, що шлях з кризи – шлях не туди, дістанемо ще одну кризу. Поки не навчимося. І так по колу.Ми виходимо з кризи. Вибачте, що не відразу до Швейцарії. І все, що потрібно – це йти швидше. А не розвертатися назад. Тому що там, позаду, ми вже були. І там нікому не сподобалося. І це особливий український мазохізм: пройти найскладніше і потім попросити повторити.Ми повинні вимагати бігти, замість того, щоб йти. Бігти швидко. Щоб років через 20 змогли наздогнати Польщу. По-іншому не можна. Ми не станемо Польщею ані одразу, ані через 5 років. Це просто неможливо. Але якщо це неможливо, то якого біса кричати, що все пропало тільки тому, що неможливого ще не сталося.Вимагайте бігти. Вимагайте, а не скигліть. У пеклі є спеціальне місце для скигліїв. З особливим, дуже жарким кутом – для скигліїв, які навіюють тугу на всіх навколо в той момент, коли всім навколо треба давати чарівний пендель.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
good
bad
shockingly
03.07.2018 р.
answerview
#TanyaAdams
Вечерело.

В кафешке с каким-то изысканным названием селянка неумытая просила налить ей воды в эспрессо. 
Бариста кривила носик и мысленно придумывала максимально уничижительный твит. И сувенирную продукцию. Ну чтоб наверняка!
Немножечко растрёпанная Онажемать пыталась вырвать из рук сына Елисея собачью какашку.
Владелец собаки привычно искренне бубнил, что за своей собачкой он убирает, а если кто и насрал, так это мерзкие блохастые дворняги! 
Догхантер заряжал ядом колбасу и писал сто постов в минуту на сайте «Спасём дворнягу!».
Зоозащитники неистово скринсейвили и обещали догхантеру анальную кару миллионом разных способов.
Елисей орал дурниной…
Средних лет барышня-чайлдфри скорбно требовала уменьшить громкость в этой личинке человека и не нарушать её личное чайлдфришное пространство. 
Онажемать советовала найти себе мужика нормального и не ***!
Пара асексуалов брезгливо созерцала эту баталию, снова убеждаясь, что все беды от этих низменных, плотских желаний, которых они выше.
Весёлые бляди швыряли в них лифчиками в блёстках.
Неподалёку несколько холёных, фактурных геев окружили гомофоба.
Отбившийся от стаи гомофоб вид имел грустный и озадаченный. Он боялся, что сейчас придёт домой и не сможет свою жену. Потому что геи совершенно очевидно красивее, беззаботнее и лоснятся на солнце, как сочные раки к пиву…
А у жены хронический ПМС, долг по коммуналке и начальник козёл. 
И тёща…та ещё гнида.
- Сам дурак. Ничтожество, бабник и алкаш.- привычно отозвалась тёща.Сосед штробил стены в субботу , в семь утра. Другой сосед запихивал диван в мусоропровод и забил его совершенно.
В качестве мести, третий сосед насрал в лифту. Запыхавшись от такой опасной и быстрой работы, он заглянул в наливайку за углом, чтобы поговорить о политике и международном положении. 
Там звучало обычно много новых и свежих идей. О том, как всё отобрать у олигархов и поделить по справедливости. По-чеснаку чтоб!Доносились звуки борьбы и отчаянное:
- Рок-н-Ролл наше всё! Пластмассовый мир не победит!
Снова борьба и оглушительное:
- Единствееееенааая мояаааа! Солнцем опалёёоооонаяяяааа!Антипрививочники нарочно прокалывали себе пятки ржавыми гвоздями и громко презирали противостолбнячную сыворотку. Чтоб эти фарм.корпорации уже наконец разорились, не получив их кровных денег!
Но их везде подстерегали врачи, умеющие читать и считать статистику. И нагло елозили гордым противопрививочным таблом по динамике инфекционных заболеваний. Она была шершавая и неприятная.
Строгие родители и учителя упоённо вещали с трибун о том, что не надо рассказывать детям о сексе, что это аморально и преджевременно.
Дети еблись по углам как кролики, без устали беременели и ловили на свои озабоченные гениталии новые и новые формы жизни.
ЗОЖники подстерегали бухарей и курильщиков на каждом углу. Тащили их в спортзал и на диету.
Бухари делали вид, что согласны, но довольно резво улепётывали от спортсменов, предпочитая сдохнуть слегка пьяным, а не сильно уставшим.
Переселенец из Донецка нежно трепал за шкирку аборигена и твердил: «Хорошие мы! Добрые! Вежливые! И паркуемся нормально!». Абориген неистово пинался и ехидничал: «Чому не державною?!»
Веганы унижали всеядных своей навязчивой одухотворённостью. 
Всеядные кидались в веганов стейками и обидно обзывались.
Евроинтегрированные люди несли плакаты против меховой индустрии. Прости люды шли и покупали шубу в кредит. 
Гуманитарии 3,14здили технарей томиком Ожегова и шипели: «Надеть! Надеть куртку! Одеть куклу- надеть куртку!» 
Технари насмерть озадачивали гуманитариев примерами для пятого класса на последовательность действий.
Атеисты просили доказать веру.
Верующие советовали сгореть в аду.
Под Администрацией Пороха граждане требовали прекратить войну и топтали конфеты.
С бигбордов смотрела всё та же Вона.Где-то на востоке, в блиндаже, Андрій з Черкас и Колян из Марика доедали ужин и шли звонить своим семьям. 
Им предстояла новая ночь.

Ещё одна ночь, чтоб вот это всё происходило и дальше.Вечерело.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
04.07.2018 р.
answerview
Sergey Fursa
Страна мазохистов

Правительство отказалось повысить тарифы год назад на 15%, когда до выборов оставалось еще долго, и теперь для получение транша вынуждено будет идти на гораздо большее повышение за полгода до выборов. При этом правительство выбирает между плохим для себя политическим решением (рост тарифов) и ужасным (последствия не получения транша МВФ). При этом продолжает выбирать, затягивая решение вопроса уже до сентября, когда сезонные факторы встретятся с дефицитом валюты для внешних погашений. А до выборов будет еще ближе.

Больше половины населения говорит, что страна находится под внешним управлением и хочет от него избавится. При этом, результаты внутреннего управления хорошо известны, оно довело страну до нескольких кризисов, а сами управленцы являются по мнению большинства населения коррумпированными сволочами. Но люди упорно хотят получить своих сукиных детей. При этом, только благодаря внешнему давлению в стране происходят реформы, о необходимости которых также говорит большая часть населения. И для ускорения реформ хорошо было бы, чтобы внешнее управление стало реальностью, а избавившись от его элементов мы закончим любые преобразования. И украинским политикам снова никто не будет говорить, что надо мыть руки перед едой и нельзя вытирать руки о занавеси.

Владельцы паев, которых целых 7 млн человек, сами себе боятся предоставить права свободно распоряжаться своей собственностью и часто выступают против рынка земли, а в будущем даже готовы ограничить покупку земли иностранцами, что существенно снизит стоимость их актива (земли) и арендные платежи, которые они получают.

Большинство населения Украины против повышения тарифов и это же большинство получает субсидии. Т е люди выступают против того, что ничем им не угрожает (какая разница какой тариф, если вы все равно не платите), и поддерживают систему, которая всегда приводила к коррупции (покупаю дешевый газ как для населения и продаю его промышленности) и росту дефицита бюджета (за дешевый газ всегда кто-то платит). В результате, за дешевые тарифы платили все, платили девальвацией и инфляцией (всегдашний результат роста дефицита бюджета), которые сильнее всего били по беднейшим слоям населения, которые сейчас как раз получают субсидии. Т е люди, которые больше всего выигрывают от роста тарифов выступают против роста тарифов.

Налогоплательщики, которые являются акционерами государственных компаний, выступают против высоких зарплат для менеджмента предприятий, которые им принадлежат. В итоге, там где зарплаты низкие, приходят коррупционеры, потому что честные просто не придут. Патриотизм не работает, любого патриота-профессионала, который перешел с зарплаты в 20 тысяч долларов на 20 тысяч гривен через пару месяцев запилит дома жена. В итоге, люди, пришедшие на низкие зарплаты, воруют (а зачем еще им бы было на них приходить), компании терпят убытки и акционеры (налогоплательщики) теряют в тысячи раз больше денег, чем могли бы потратить на зарплаты для качественного менеджмента.

Люди не любят банки и требуют, чтобы банки давали им длинные и дешевые кредиты, и при этом категорически против того, чтобы банки забирали залоговое имущество у тех, кто не платит. Но каждый раз, когда вы радуетесь, что очередного неплательщика не смогли вытурить из его квартиры помните, что для вас в результате кредит станет еще дороже. Честные плательщики, в итоге, поддерживают не честных и платят и за них тоже.

Водители не хотят, чтобы вводились высокие штрафы и наконец заработала система с камерами, но нещадно матюгаются, стоя в пробке. При этом, если бы камеры включились, людям пришли первые штрафы, то за очень короткое время культура езды на украинских дорогах бы значительно улучшилась, пробок бы стало существенно меньше и все бы добирались домой быстрее. А количество жертв на дорогах, где каждый день гибнет гораздо больше людей, чем в АТО, резко бы сократилось. А так стоим все в пробках, тратим время и матюгаемся. Водители, которые больше других выиграли бы от заработавших правил, больше других выступают против этих правил.

Это не сложные процессы, когда твои поступки косвенно влияют на многие события, которые в свою очередь в результате влияют на твою жизнь. Это прямое действие.

Этот мазохизм не от скрытых сексуальных желаний. По крайней мере не у всех. Это результат низкого образования и отсутствия стратегического мышления. Политики предпочитают делать тактические ходы не задумываясь о том, что будет через 6-12 месяцев. А люди не понимают базовых экономических вещей и охотно идут на поводу у популистов, которые их используют. В результате, вся страна пронизана мазохизмом. И с удивлением обнаруживает, что не получает при этом удовольствия.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
04.07.2018 р.
answerview
зубожіння як воно є
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
04.07.2018 р.
answerview
Alexander Scherba
Проводили ми тут нещодавно «сніданок із інвесторами». Є такий традиційний формат економічної дипломатії. Трошки аж занадто традиційний. З одного боку, як правило, дипломат або інший чиновник перераховують переваги української економіки. З іншого сидять скептичні люди, які читають із України зовсім інші новини, інвестувати не збираються, але чомусь все ж таки прийшли.

І ось цього разу вирішили змінити рутину: запросили виступити реально діючого австрійського інвестора. Директора великої будівельної компанії, яка побудувала в Україні «під ключ» вже не один завод.

Далі трапився шок. Наводжу зміст промови інвестора.

1. Ми працюємо в Україні з початку 2000-х. Ще ніколи нам не було так добре і цікаво працювати, як зараз.

2. В останні роки було багато реформ, але найважливіша для нас – це децентралізація. В регіонах з’явилися гроші. Ланцюг прийняття рішень став коротшим. За кожною дрібницею не треба їхати у Київ.

3. Ще один плюс на регіональному рівні: області почали конкурувати за інвесторів.

4. Раніше працювали із Західною Україною, але в міру того, як там загострюється проблема нестачі робочої сили, переводимо увагу на Центр. Зокрема, згадав добрим словом Вінницю та Житомир.

5. Сказав загадкову фразу, приводжу по пам’яті: «Ви десь бачили, щоб земельний кадастр помістили у блокчейн? А українці це зробили».

6. Не хочете ризикувати тільки своїми грошима? В Україні активно працюють міжнародні фінансові організації. ЄБРР, Світовий Банк, Європейський інвестиційний банк – формат кооперації знайти можна.

7. Для міжнародних фінансових компаній особливо цікаві проекти енергозбереження. В цій сфері є пільги і спеціальні програми, доступ до яких раніше мали лише вибрані, а зараз всі, хто достатньо сильний і компетентний.

8. Ми будівельна компанія, але в будівництво житла не ліземо – там ринок переповнений і заправляє український капітал. А ось якщо хочете спорудити готель або спа – тут непочате поле роботи.

9. Ще одна добра новина: платіжна мораль. Там де раніше вас намагалися обдурити, сьогодні нормально платять. Домовленості дотримуються - і іноземцями, і українцями. Пов’язую це із приходом нового покоління.

10. Втіленням цього молодого покоління є для мене не лише бізнес, але й зріле громадянське суспільство. Його прихід – ознака дорослішання України.


Ось такий ось виступ. Потенційні інвестори обмінялися з ним карточками і роз’їхалися по домах. Трохи замислилися. Але скептичний вираз не злетів з їхніх облич. І мені здається, я розумію чому. Важливі не лише факти, але й сприйняття фактів, настрій. А настрій в суспільстві… ну ви самі знаєте який.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
04.07.2018 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Среда.

Есть обещанная мною бомба Рашагейт накануне встречи Трампа с Путиным:
Сенатский комитет по разведке, который возглавляет, кстати, сенатор-республиканец Ричард Берр, выдал Репорт по итогам своего 16-ти-месячного расследования вмешательства РФ в выборы президента США. Вот итог расследования:
Мы оцениваем, что президент России Путин заказал кампанию, направленную на президентские выборы в США в 2016 г., с целью подрыва общественной веры в демократические процессы в США и отдал четкое предпочтение избранию президентом США Трампа.
Мы согласны с выводами Разведсообщества США о том, что Россия пыталась дискредитировать Клинтон.
Мы изучили много источников и пришли к выводу, что Правительство РФ и Путин создали явное преимущество для Трампа.

Бонус-новость, очень хороший Закон:
Верховная Рада приняла законопроект по восстановлению кредитования.

Спасибо за очень хороший отклик на все мои посты вчера.
Отличного дня.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
04.07.2018 р.
answerview
Юрий Бирюков
Анатолий "Настоящий Полковник" Гриценко отличается удивительной последовательностью. Просто удивительной.

Вчера выложил фотографию своего сына с историей про защиту Днепропетровского аэропорта. Нормально, отцовская гордость, аэропорт сын защищал. Добровольцем пошел, это вообще круто.

Кто-то защищал Луганский аэропорт, кто-то Краматорский, кто-то Донецкий. Кому-то надо было и Днепропетровский защищать.

Предохранитель снят. Палец на спуске. Ок.

А 4 года назад у Анатолия "Настоящего Полковника" Гриценко была форменная истерика - призыв сына на службу он посчитал местью Турчинова (?!) за действия Автомайдана (?!) в виде повестки (?!) и отправки во Львовскую область (?!) на подготовку (?!).

Так добровольцем? Или призвали, причем вот прямо так "до війська негайно і сьогодні ж відправити"?

Риторический вопрос: в каком из постов Анатолий "Настоящий Полковник" Гриценко врет?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
04.07.2018 р. відповів для User  
answerview
Джон Сміт
Навіть якби не було томосу (тьху-тьху), заява Константинопольського патріархату саме по собі це бімба.
Варфоломій - найголовніша людина в православ'ї. Якщо в питаннях православ'я і є арбітр, то ніхто крім нього не підходить на цю роль краще.

Так ось в суперечці, що розгорнулася між нами і Москвою, арбітр виступив повністю на нашому боці. Категорично.

Лідер православ'я підтвердив, що перехід Київського патріархату під москву у 1686 році не відповідав канонам. Цим він фактично вибив камінь з-під ідей "російського миру", що лізе в Україну зі своїм "общім" православ'ям.

Крім того, фактично Варфоломій підтвердив, що це "УПЦ МП" - неканонічні на території України, а не УПЦ Філарета. Вчинивши в 90-х роках розкол проти Філарета і виступивши проти законних спроб Філарета створити українську церкву, вони вивели частину українського православ'я під юрисдикцію, яка навіть на думку Вселенського православ'я, не має прав на Україну. Отже це вони, а не Філарет а) неканонічні, б) розкольники.
Це просто постріл в голову цієї п'ятої колони.

Але можна піти ще далі. Попи упц мп в умовах війни, які продовжують добровільно залишатися під владою Москви, дійсно роблять акт колабораціонізму з ворогом.
Тепер не вийде з'їжджати на те, що це "гоніння націоналістів на православних".

Більш того, така заява цікава ще й тим, що це в цілому в інформаційній війні з Кремлем сильний хід на нашому боці. Важливий світовий релігійний лідер заявив про незаконність претензій Москви на Україну.
Крім того, говорячи про незаконну анексію Київської Патріархії в 1686 році, важлива світова особа фактично підтвердила, що Україна існувала до цього як незалежна держава.

Таким чином ця заява це інформаційний постріл, значення якого важко переоцінити.

Домогтися такої заяви раніше, до війни, багато чого б вартувало.
Порошенко зумів "втягнути" Варфоломія в "наші розборки" з Москвою на нашому боці. Тут варто віддати належне його дивовижному дипломатичному таланту. Порошенко "купив" Варфоломія так, що той сам захотів активно включитися в це питання. А купив тим, що пояснив, що українське православ'я найбільше за чисельністю в світі і без нас агент Борисов в миру Кірюха перетворюється на звичайного лідера невеликої псевдоправославної секти. Ну а як назвати їх віруючими, якщо їх путін купається в теплій ополонці з підігрівом? Наче в джакузі. Що це за Хрещення? Порошенко зумів скористатися моментом - протиріччями РПЦ і Константинополя, втомою Константинополя від нав'язливих спроб Москви стати головними в православ'ї.
Молодець.

Порошенко це реально лідер світового масштабу. І це порохоботство я роблю не за рулет Рошен (хоча і це теж), а тому що дійсно варто віддати людині належне.

Наостанок залишається тільки побажати йому успіхів і тримати кулаки, щоб його затія з томосом вдалася. Якщо він зможе, це буде епохальна подія для України.
Крим - це Україна!
1
like
1
good
bad
shockingly
04.07.2018 р.
answerview
Роман Донік
Ох как Мураева, озвучивающего мнение ваты и россиян, поплющило от приказа НГШ подчёркивающего, что у нас своя армия у которой свои традиции. Причем и то и другое родилось во время войны с Россией и "братским народом".
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
04.07.2018 р.
answerview
Иван Лютый
Удар с фланга

Вчера президентский самолет Украины приземлился в последний форт-пост России в Европе, в городе Белграде. Еще не остыли двигатели самолета, уже было подписано соглашение с Сербией о продлении безвиза с 30 до 90 дней. По борьбе с коррупцией был подписан двухсторонний документ по обмену данными таможенных служб обеих стран.

Также Порошенко принял участие в украинско-сербском форуме на котором присутствовали более 120 сербских компаний, что говорит о заинтересованности выйти на рынок Украины. Украина и Сербия близки к подписанию соглашения о зоне свободной торговли.

Во время встречи с главой Народной Скупщины Республики Сербия Майей Гойкович президент Украины призвал сербский парламент признать Голодомор геноцидом украинского народа. С Премьер-министром Республики Сербии Анной Брнабич договорился провести в ближайшее время шестое заседание Межправительственной украинского-сербской комиссии по вопросам торгового, экономического и научно-технического сотрудничества.

Но это, как говорится, все на поверхности. Главную встречу Порошенко провел тет-а-тет с президентом Сербии. На которой предложил вакцину от российской любви и выложил на стол папку с задокументированными военными преступлениями на Донбассе сербских наемников. Если аргумент не сработает, тогда эта папка может всплыть в Гааге, что поставит крест на Евро интеграции Белграда. А будете вести себя хорошо, тогда Украина еще поделится опытом реформ.

Судя по всему, Украина настолько окрепла и чувствует себя уверенно на международной арене, что в состоянии самостоятельно отсекать
союзников Кремля. И это не может не радовать.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
04.07.2018 р.
answerview
Прошу підтримати лайками і підписками нашого мотобрата в США, а то кацапи геть захейтили в коментарях.
(Він сказав шо в росію в гості поки не поїде, бо вона вбиває його українців, так ватні пукани там такие вогнище розпалили, що можна зимою всю сибір розтопити)

https://www.youtube.com/watch?v=hIqgMAIJzzg

лайк + підписка + репости (хто де може), від себе особисто теж дякую... 18_good
☭ = 卐 = Z
Змінено: 04.07.2018 р., hitmanhunter
4
like
3
good
1
bad
shockingly
05.07.2018 р.
answerview
Олег Пшеничный
В Грузии с 1 июля налог на малый бизнес снизился с 5% до 1%.Вот этот экономический террор, от которого российская армия десять лет назад спасла Осетию и Абхазию.
Змінено: 05.07.2018 р., August
2
like
good
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин