MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.03, 08:59
11
+11 °С
Вітер: 5 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2387845
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
22.11.2018 р.
answerview
росиия сама себя толкает в бездну. в бездну изгоя. изгоя от всего мира, в собственный абстрактный мирок, где сочетают несочетаемое. иконы николая второго и коммунистические лозунги. на одних и тех же митингах они себя прекрасно совместно чувствуют, вне зависимости от кардинально противоположных идеологий. красные расстреляли царскую семью, придя к власти, а теперь их возводят в ранг святых, требуя канонизации...
театр абсурда. власть, придя силовыми метода ми при помощи революции, боготворят тех, кого свергнули, уничтожили и всячески пытались гнобить их приспешников. атеисты, которые ни во что не веруют, носят на крестных ходах иконы с власовской ленточкой и под советскими флагами.
государство (я про мировой масштаб) грозится всему миру ядерной булавой, но репетует на клятых хохлов, что ракету не сделали...
ребятки, вы в такое болото залезете, что тот "железный занавес и берлинская стена" вам за песню будет. ведь теперь 21 век. россияне воюют издалека. врукопашную не рвутся. это я к тому, что солдаты "ихтамнеты" есть. а вот реальную отдачу почувствуете попозже. вернее, уже ощутили. северный поток ЧТО????? китай как вас красиво кинул. европа толерантничает, но вас же и давит санкциями. наши тоже вас не пустили в ваш проект "новороссия". вас никто здесь не ждал, не обольщайтесь. да, есть часть утырков, которым быстро пасти заткнули фразой "чемодан-вокзал-россия". сидят теперь на жопе ровно и в ноздрю сопят. а вот в ваши лугандонские республики ни один *** не рванул. а если и рванул - то сделал выводы
п.с. пост адресован больше для тех, кто читает из-за поребрика. делайте выводы. отключат свифт - офигеете от "полезных санкций". все хваленые искандеры засунут вам без мыла знаете куда??? ТАК Я ПОЯСНЮ: МАЛО ТОГО, что они были построены за ваши деньги (налогоплательщиков), так и тут путинская клика надавит и по бюджету протянут закон о компенсации с госбюджета. ведь это же было, признайтесь. и будет до тех пор, пока будете молчать, терпеть. скромно отчислять из зп денежку на "развитие " вооруженных сил во имя борьбы с невидимым врагом. ведь враг не дремлет. он вокруг... как то т суслик. его не видишь. но он есть.


п.п.с. постсоветское пространство никогда бы не стало врагами россии, если бы нее ее блядское поведение. Осетия, Абхазия, Молдова, Грузия, Украина... это так, навскидку... так у вас скоро республики закончатся. ваши ближайшие сателлиты вас уже ненавидят все душой. вы стремитесь к безопасности, обеспокоены вторжением с запада или штатов?. у тебя сосед, которого ты обидел. отнял кусок хаты. ты ложись спать и ссысь. а ведь этот сосед может вместо шашки попросить на время у твоего "извечного врага" дробовик и мочкануть тебя во сне.... ну, намек ясен
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
2
like
1
good
1
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Поимённое голосование за изменения в Конституции:
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=20888
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
good
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Олександр Палій

55 Min · 

МЮНХЕНСЬКА ЗМОВА ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО

6-7 лютого 2009 р. на Мюнхенській конференції з питань безпеки, тодішній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила таке: 

“В мире есть страны, в том числе в том регионе, который я представляю, которые либо не могут, либо не хотят – и это тоже нормально – вступать в НАТО.

Все мы эти страны знаем поименно. Очевидный пример – Украина.

Украина 14 лет пытается вступить в НАТО, четко декларируя свои намерения, абсолютно открыто подходя к вопросу сотрудничества с НАТО.

Но есть объективные вещи, которые за 14 лет не дали сделать этот шаг.

Во-первых, это ситуация внутри самой страны, где часть страны хотела бы видеть Украину в НАТО, часть – нет.

Но есть вопросы и более высокого уровня. Это – как воспримет Россия, и как это отразится на взаимодействии и партнерстве Европы и России, если Украина и подобные страны будут двигаться в НАТО…

Украина и Россия не имеют в своей истории жестких конфликтов. Найти линии примирения сейчас очень важно. И я как премьер буду этому содействовать. Я не хочу больше стрессов для ЕС, для любых стран от того, что между Украиной и Россией не урегулированы отношения.

Мы шаг за шагом найдем мудрость двух стран, мудрость двух политических элит свернуть конфликт и поставить сотрудничество с Россией на абсолютно другой базис.

И европейская система безопасности и обороны открывает для этого дополнительные шансы. И не только для наших двух стран. Это будет касаться и других постсоветских стран, которые увидят шанс остаться не одинокими в жестком мире и защитить свои границы более надежно”.


Тобто Тимошенко прямо сказала світові, що відмовилася від вступу України до НАТО через те, що проти цього виступають Кремль і його попихачі в Україні. 
Безвідповідальні дії зі зриву вступу до НАТО коштували Україні більше 10 тисяч загиблих, 50 тисяч поранених, 1,5 мільйони біженців, втрати більше 7% території, 22% промисловості і чверті валютних надходжень.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
2
good
bad
shockingly
23.11.2018 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
Nuss Pavlo
Другий майдан 21.11.13 року став потрібен тільки тому, що через затятий конфлікт прем’єра Тимошенко і президента Ющенка українська влада втратила шанс, який отримала після першого Помаранчевого майдану 2004 року.

В цей день Юля Володимирівна має просити вибачення в українців, бо через змарновану Помаранчеву революцію до влади прийшов Янукович і через нього на другому Євромайдані загинули кращі сини і доньки країни. Але, замість вибачень та покаяння, Тимошенко продовжує реваншистську боротьбу проти України.
Але, між тим.

Для того, щоб зруйнувати всі пропагандистські тези про тотальну Зраду та занепад за ці 5 років, групою експертів підготовлено список реальних перемог, які вдалося Україні та Порошенку досягти з часів його обрання на посаду Президента України. Маю за честь його ознайомити й Вас.

Звичайно, в умовах війни з Росією Президенту Порошенку та українським урядам не вдалося повністю виконати всі очікування людей, але за свідченнями іноземних спостерігачів за ці 4 роки Україна зробила більше, ніж за увесь час після здобуття незалежності.

Україну було врятовано від територіального розпаду та повної втрати державності. Війна не прийшла на 90% українських земель.

У 2014 році перспектива зникнення України із мапи світу була цілком реальною. Проросійські «народні республіки» були готові до проголошення у Харкові, Запоріжжі, Херсоні, Миколаєві, на Одещині та у багатьох інших містах України. Федеральні Збори РФ дали право В.Путіну ввести війська в Україну.

Україну було врятовано від економічного краху, до якого її привів режим Януковича.

Навесні 2014 року на єдиному казначейському рахунку країни було 108 тис. грн. – по 1 копійці на 4-х громадян України. Якби не відбувся Майдан і режим Януковича продовжив своє панування, то виплати пенсій, допомог, заробітної платні бюджетникам припинилися б після травневих свят 2014 року.

Під час воєнних дій та агресії Росії Україна не припинила виплачувати пенсії, соціальні допомоги та заробітну платню бюджетникам.

У останні роки держава почала послідовно підвищувати соціальні виплати пенсіонерам, незахищеним громадянам та працівникам бюджетної сфери.

Врятовано від повного розвалу банківську систему України, здійснено її оздоровлення.

Завдяки цьому: вдалося врятувати від повного знецінення грошові заощадження громадян України; вдалося стабілізувати курс гривні за допомогою ринкових механізмів; припинилася практика банкрутства банків без виплати громадянам вкладених коштів; пішли в минуле (хоча й не таке далеке) так звані «банківські піраміди».
Ліквідовано системну залежність від банківської системи Росії, через що нещодавні падіння рубля не призвели до падіння гривні. Українські олігархи припинили використовувати банки в схемах особистого збагачення та виводу капіталів.

Вперше за всю свою новітню історію Україна прожила 4 роки без звичної системної війни між трьома першими особами держави – Президентом, Прем’єр-міністром, Головою Верховної Ради.

Після економічного спаду, спричиненого наслідками діяльності режиму Януковича та агресією Росії, Україна перейшла до економічного зростання.

За даними Національного банку, зростання ВВП України в 2017 році склало 1,9%, в 2018 році – складе 3%, в 2019 році – 4%.
Міжнародний валютний фонд очікує зростання ВВП України в 2018 на 3,2%, у 2019 році – на 3,5%.

В Україні з’являються нові робочі місця, будуються нові заводи, приходять іноземні інвестори.
За три останні роки в Україні побудовано 60 нових заводів.

Створено нові Збройні Сили України.
5 тисяч легкоозброєних бійців піднялися у перші дні проти російської агресії у 2014 році – це все, що тоді мала Україна.
Сьогодні Збройні Сили України увійшли в ТОП-10 найсильніших армій Європи (8 місце за версією міжнародного рейтингу Global Firepower).
Вітчизняний ВПК розробляє та постачає у війська найновіші технологічні зразки озброєння.

ЗСУ переведено на переважно контрактну форму комплектування.
Українські воїни отримують гідне грошове забезпечення, яке зростає згідно з державними оборонними програмами.
У 2018-му році на ЗСУ із Державного бюджету виділено 86,58 млрд грн проти 68,82 млрд грн 2017 року (і проти 24 млрд. грн. у 2014 року).

Міжнародні союзники допомагають українській армії військовим спорядженням, а останнім часом – зброєю (протитанкові ракетні комплекси Джавелін із США та інші).

Ліквідовано «вбивцю гривні» - збитковість «Нафтогазу України».
До 2014 року «Нафтогаз України» щороку був збитковим у обсязі близько 100 млрд. грн. (понад 1/6 Державного бюджету). Кожного року, щоб покрити цю «дірку», Національний банк України друкував 100 млрд. нічим не забезпечених гривень, що приводило до неконтрольованої інфляції, падіння гривні і рівномірного збідніння усіх громадян України.

У 2017 рік Нафтогаз збільшив свій прибуток на 48% і забезпечив 18% надходжень всього Державного бюджету України. У абсолютних цифрах це склало близько 40 млрд. грн. Для порівняння: у доларах США прибуток «Нафтогазу України» у 2017 році склав 1,5 млрд., а російського «Газпрому» - 1,63 млрд.

Ліквідовано найбільшу корупційну схему в державі – непрозорі закупівлі за кошти Державного бюджету.
Зараз усі закупівлі державою товарів та послуг на суму понад 100 тис. грн. здійснюються відкрито і автоматично – через систему електронних закупівель ProZorro.

Ліквідовано гігантську корупційну схему – «відкати» при поверненні податку на додану вартість.
Зараз ПДВ відшкодовується у автоматичному режимі, без втручання чиновників.

Відновлено керованості та прибутковості значної частини державних підприємств.
З керівництва низки ключових підприємств виведено представників олігархату, які спрямовували грошові потоки своїм патронам, а не до державного бюджету.
Якщо кілька років назад сумарний річний збиток державних підприємств складав 200 млрд. грн., то зараз в цілому державні підприємства «вийшли на нуль».
Наступне завдання: відокремити прибуткові підприємства від збиткових, залишити прибуткові державі, а збиткові приватизувати згідно із державною програмою приватизації.

Запроваджено безвіз з країнами ЄС. Значно зріс престиж українського паспорта.
Український паспорт зайняв 32 місце у міжнародному рейтингу престижності Passport Index. З ним можна відвідати понад 120 країн без візи або з безперешкодним отриманням візи на кордоні.

Запроваджено систему електронного декларування активів для державних службовців (перший етап).
Суспільний контроль за витратами державних функціонерів – фундаментальний механізм впливу громадян на дії представників влади, схильних до корупції.
Рівень відкритості, запроваджений Україною, - один з найвищих у світі.
Наступним етапом запровадження системи е-декларування має стати автоматичне відслідковування порушень з обов’язковим наступним відкриттям кримінальних або адміністративних проваджень.

Завершено перший етап реформування правоохоронних органів.
Реформи здійснювалися в умовах повного паралічу правоохоронних органів, помноженого на системну корумпованість.
Створено нову патрульну поліцію, реформовано Службу безпеки України, органи прокуратури, судової системи.
Реформи здійснювалися за найширшої участі громадськості і забезпечили максимально можливу зміну кадрового складу правоохоронців.
Завдання другого етапу: підтримка і розвиток ефективно працюючих механізмів, виправлення допущених помилок. Усунення сторонніх впливів на діяльність правоохоронної системи, безумовне забезпечення верховенства закону та захисту інтересів громадянина.

Завершено перший етап формування незалежних органів, покликаних боротися з корупцією.
За найактивнішої участі громадськості створено Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК), Національне антикорупційне бюро України (НАБУ), Спеціальну антикорупційну прокуратуру (САП). На черзі – створення Антикорупційного суду да Державного бюро розслідувань.
Завдання другого етапу: створені незалежні антикорупційні органи повинні запрацювати.

Вдалося забезпечити те, що вперше в історії України нашими вірними і ефективними союзниками є найбільш потужні, багаті та сильні країни та міжнародні об’єднання планети.
Україну підтримують: ЄС, США, НАТО та багато інших країн та організацій.
У протистоянні цивілізованого світу та Росії Україна однозначно знаходиться на стороні цивілізованого світу, є його невід’ємною частиною.

Вдалося запровадити дієву модель протидії агресії Росії.
Ця модель: ефективно стримує подальшу агресію Росії; головним пріоритетом цієї моделі є максимально можливе недопущення людських жертв; Україна використовує у боротьбі свої ресурси, але також і могутні ресурси міжнародного співтовариства -
вдалося забезпечити єдиний міжнародний фронт санкцій проти Росії; ця модель забезпечує стратегічну перспективу повернення тимчасово окупованих територій.

Децентралізація.
Вперше в історії України центральна влада не тільки пообіцяла передати гроші на місця, але й виконала свою обіцянку. На сьогодні понад 50% бюджетних коштів автоматично поступають на місця і розподіляються місцевими бюджетами.
Разом з грошима із Києва до місць і містечок переходить і влада: понад третину населених пунктів України вже об’єдналися у Об’єднані територіальні громади.

Розпочалося масове будівництво нових доріг та ремонт старих.

Запроваджено субсидії на оплату житлово-комунальних послуг.
Станом на березень 2018 року субсидії на оплату житлово-комунальних послуг отримували 6,5 млн. українських сімей.

Проведено перший етап медичної реформи.
Відбувається демонтаж старої системи охорони здоров’я: неефективної, бідної, корумпованої. Начебто безплатної, але надзвичайно дорогої і недоступної для більшості громадян України.
Запроваджується система, у якій гроші отримуватиме лікар, а не чиновник чи посередник. Заробіток медичного працівника визначатиметься кількістю та якістю наданих медичних послуг. Держава прийме участь у оплаті найбільш соціально значимих медичних послуг та медичних препаратів для громадян.
Вирішальним елементом медичної реформи є пацієнт, а критерієм її успішності – якість та повнота наданих медичних послуг.
Зламано хребта «фармацевтичній мафії». Переважна більшість закордонних ліків за державний почала закуплятися спеціально утвореним незалежним спеціалізованим агентством.

Проведено перший етап реформи освіти
Значне фінансування освітньої реформи державою призведе до осучаснення системи освіти в Україні, конкурентності її за світовими стандартами, ліквідації корупційної складової, гуманізації та доступності освітніх послуг кожному громадянину України.

Досягнено енергетичної незалежності від Росії.

Розширено україномовний інформаційний та культурний простір.
З 13 жовтня 2017 в Україні згідно з законом загальнонаціональні канали зобов’язані не менш ніж 75 відсотків мовлення вести українською мовою.
З 8 листопада 2016 мінімальна квота на частку україномовних пісень в ефірі радіостанцій склала 25%. З 8 листопада 2017 року квота зросла до 30%, а з 8 листопада 2018 року зросте до 35%.
В 2017 році 27 фільмів отримали фінансування з держбюджету, у 2016 році - 35. В бюджеті-2018 на розвиток українського кінематографу закладено понад 1 млрд грн. Українському кіновиробництву надано податкові пільги.

Запроваджено механізми протидії інформаційній агресії Росії.
Адміністративно заборонено мовлення російських телеканалів, які порушували українське законодавство, зокрема пропагували мілітаристські та шовіністичні цінності держави-агресора.
Обмеження імпорту ідеологізованих книжок з Росії відкрило нові ніші і створило сприятливі умови для розвитку українського книговидавництва.
Заборонено російські соціальні мережі «ВКонтакте» та Одноклассники», а також діяльність великих російських мережевих компаній – Яндекс та Mail.Ru, які використовувалися Росією як інструменти ведення гібридної війни проти України.

Проведено декомунізацію як елемент ідеологічної деколонізації.
Перейменовано близько тисячі населених пунктів, близько 52 тисяч вулиць отримали нові назви. Демонтовано близько 2,5 пам’ятників Леніну та іншим діячам радянської епохи.
Надано нового змісту відзначенню річниць завершення Другої світової війни. Запроваджено низку нових свят на заміну анахронічним радянським.
Таким чином країна позбавляється радянських маркерів та архетипів, що тримали громадян України у спільному ідеологічному просторі з Росією.


Слава Україні!
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Пятница. Завершаем неделю.

✅Историческое событие. Поздравляю всех!:
Рада поддержала (в первом чтении) изменения в Конституцию Украины. Они закрепляют европейскую идентичность украинцев и курс на вступление в НАТО и ЕС.

✅Поздравляю всех:
Рада приняла госбюджет-2019 и поправки в Налоговый кодекс.

✅Утверждены министры финансов и по делам ветеранов. Поздравляем Маркарову и Фриз.

✈️Бонус-новость:
Таиланд ввел безвиз для граждан Украины.

В конце недели благодарю подписчиков, которые поддерживают мой ежедневный блог (реквизиты указаны наверху моей Фейсбук-страницы). Спасибо.
Отличного завершения недели всем.
Крим - це Україна!
Змінено: 23.11.2018 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
Anton Foigt
Картинка приблизительно о том, как при успешно сложившихся жизненных обстоятельствах — трудолюбии, хорошем образовании и востребованных навыках, или же при маме-завунивермагом — совковое иждивенчество трансформируется в постсовковое евробляхерство.

И иждивенец, и евробляхер провозглашают одно и то же. Дэржава, дай.

Иждивенец хочет, чтобы дэржава просто дала, как в молодости хотел, чтобы давали девки.

Евробляхер хочет, чтобы дэржава дала ему 10%-ый Сингапур с автобанами и без коррупции, иначе он "уедет из страны".

Та *** вже. Тоже мне философский пароход. Назревает организация потешного фонда помощи на авиабилет для таких голосователей ногами. Пусть хлебнут статуса в пищевой цепочке где-то между индусом и свинопсом, охуения от цен на калифорнийскую недвижимость и ставки подоходного налога процентов в 30-40.

Который подоходный налог попробуй засхематозь и скрой через ФОП, как на многострадальной Родине, — тебе быстро поцарапают глазки. Это здесь ты кормилец-"налогоплательщик". А там такого не любят.

Простой тест. Есть сферическая страна в вакууме. В ее столице самые чистые бомжи и самые нарядные цыгане. В историческом центре электромонтер подкладывает под стремянку пенопласт, чтоб не оцарапать многовековую брусчатку. Коррупция нулевая. Средняя ожидаемая продолжительность жизни 80.7 года. В этой стране акцизом обложено приблизительно все: даже чай, минеральная вода и шоколад. Налоги на наследство, недвижимость и пассивные доходы адовые. Подоходный налог трехуровневый — государство, область, муниципалитет — и в зависимости от того, где тебе посчастливилось проживать, совокупно достигает 58%.

Мне интересно знать, сколько украинских непманов уехало б из страны, узнав о таком понятии как "необлагаемый налогом лимит на подарки детям". Никого б в лавке не осталось. А в той самой сферической стране такое понятие существует, но уехать из нее почему-то никто не рвется.

Потому что эта страна — Дания.

В Дании каждая вторая крона собранных налогов — это налоги физлиц. Дания — эталонное место для выпячивания груди и провозглашения мантры "я плачу налоги". В Дании понимают, откуда берутся дети, а откуда — автобаны и нарядные цыгане.

Но еще там (и не только там) действует простое правило. Если ты с целью не платить налоги лепишь горбатого о происхождении премьер-министра, о бабушке с пенсией в 1000 гривен, о несправедливых субсидиях, о "зато в Ирландии налоговый рай", ты сначала получаешь штраф, потом тюрьму. Потом ты беззубый дворник, а далеко не сияющий борец с налогами, по недоразумению считающийся гражданином.
Крим - це Україна!
Змінено: 23.11.2018 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
Oleg Nazarenko
Свершилось! Поздравляю ВСЕХ! 

Электрокары освободили от НДС и акциза ещё на 4 года до 2022- го года!!!! 

Автомобилисты Украины показали: как можно добиваться своих целей БЕЗ ПЕРЕКРЫТИЯ ДОРОГ И НАРУШЕНИЯ ЗАКОНОВ! 
Огромная благодарность всем причастным!
Народным депутатам Долженкову и Рябчину! Всем, кто отдал свои голоса против НДС на чистый воздух! Налоговому Комитету, Минфину и Мининфраструктуры! 
Всем, кто вчера и в эту ночь стоял под Верховной Радой, был в Комитетах и под Куполом!
Крим - це Україна!
1
like
1
good
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
Oleg Petrichenko

Да, "ура-патриоты" держат людей за идиотов.

3% - это рост РЕАЛЬНОГО ВВП, тоесть, это рост ВВП уже с вычетом из него инфляции! Реальный ВВП - это ВВП в ценах БАЗОВОГО (ПРОШЛОГО) года, тоесть, грубо говоря, реальный ВВП - это ВВП минус инфляция!

А ВВП в ценах текущего года - это НОМИНАЛЬНЫЙ ВВП! Если рост реального ВВП составляет 3%, а инфляция 7,4%, значит номинальный ВВП вырастит более чем на 10%!

Для примера:

в 2017 году номинальный ВВП вырос на 25,2% - с 2383,2 млрд грн в 2016 году до 2982,9 млрд грн в 2017 году.

Но в ценах 2016 года ВВП Украины в 2017 году составил 2445,6 млрд, тоесть, рост реального ВВП - менее 3%.

Остальные 22% роста "съела" инфляция, хотя официальная инфляция составила 13,7% - это из-за того, что потребительская корзина охватывает далеко не весь перечень товаров и услуг и не учитывает изменения их количества.

Если рост реального ВВП положительный, то значит рост экономики ОПЕРЕЖАЕТ инфляцию, а не так, как пишут всякие Віктор Яровий
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
компроміс?
мир будь якою ціною?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
вроді всі
кого забули?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
1
good
1
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
03_biggrin https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=ffA5fkVWurE
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
good
1
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
Ми догнали і перегнали супердержаву03_biggrin

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 23.11.2018 р., User
5
like
4
good
1
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
нафта 18_good

До вечора п'ятниці, 23 листопада, падіння цін на нафту посилилося, Brent опустилася нижче за $59 за барель, а вранці котирування стартували нижче за 62 долари, пише агентство Bloomberg. Січневий ф'ючерс на Brent на лондонській біржі ICE Futures до 18:30 подешевшав на $3,87 (6,18%), до $58,68 за барель. Контракт на нафту WTI з постачанням у січні в системі Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) опустився на $3,59 (6,57%) - до $51,04 за барель.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 23.11.2018 р., User
2
like
1
good
1
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview

3
like
good
3
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
“Комісія Мін’юсту на своєму засіданні задовольнила скаргу Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника, який просив скасувати рішення про державну реєстрацію права користування на комплекс споруд Свято-Успенської Почаївської Лаври за релігійною організацією Почаївська Свято-Успенська Лавра. Відповідний наказ Мін’юсту було підписано сьогодні”, — сказала перший заступник vіністра юстиції Олена Сукманова.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
good
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
03_biggrin
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 23.11.2018 р., ALAN60
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
23.11.2018 р.
answerview
17_wink03_biggrin
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
bad
1
shockingly
23.11.2018 р. відповів для ALAN60  
answerview
Надо запретить пускать на балкон)))
like
good
bad
shockingly
24.11.2018 р.
answerview
08_lol все они одним мазаны
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
24.11.2018 р.
answerview
все они одним мазаны
Мой лайк касается не "все они одним мазаны",а будущего пролета "самодрочеров"!17_wink
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 24.11.2018 р., ALAN60
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
4
like
good
4
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин