MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.04, 10:46
44
+11 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2404690
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
22.12.2018 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
1
good
1
bad
shockingly
22.12.2018 р.
answerview
Радует теперешний бензин.. Явно стал по качеству выше. 
Заправляюсь на одной и той же заправке ANP.... В прошлых сезонах чтоб нормально ездить без провалов и перд-ежа, брал 95Енерджи. Вот залил простой 92 и с летней регулировкой карба 1,5 об. нормально.06_question
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 22.12.2018 р., Юра-Ездок
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
22.12.2018 р.
answerview

Про Петра
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
good
2
bad
shockingly
22.12.2018 р.
answerview
активность Потапенко в разных ветках  настораживает. что может интересовать человека с уссурийска по нашим проблемам???
Кирилл, ты ж видел что он буквально недавно приезжал к нам. я тоже давненько его как бы знаю виртуально так сказать. нормальный вполне адекватный чел.  а активность видно после посещения Украины, человек просто побывал в *другом измерении*
1
like
1
good
bad
shockingly
22.12.2018 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Ну во - ще й москаль якийсь зі Стрия підписався03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
good
1
bad
shockingly
22.12.2018 р.
answerview
курс гривни с конца октября находился в тренде на укрепление.После введения военного положения 26 декабря, нацвалюта резко просела до 28,315 грн/$1.
Однако спустя пару дней гривня возобновила положительную динамику, которая с 17 декабря резко ускорилась. Курс гривни на межбанковском валютном рынке в пятницу укрепился до 27,385 грн/$1 с 27,515 грн/$1 по итогам предыдущего рабочего дня. Котировки гривни к окончанию торгов составили 27,37-27,40 грн/$1.
А еще надо учитывать то, что в Новый год курс обычно растет. А тут - наоборот - укрепляется.
2
like
2
good
bad
shockingly
22.12.2018 р.
answerview
Московський патріархат зневажив пам’ять загиблого бійця АТО в Жовкві

Цитата:
Під час похорону загиблого в зоні АТО жовківчанина, сержанта Володимира Турчина стався неприємний випадок, який сколихнув мешканців та громаду Жовкви.
Не встигли поховати воїна, як у місті назріває громадський конфлікт, пов’язаний з діями церкви Московського патріархату. Не дивлячись на смерть мешканця, перш за все людини, яку ховають, церковні служителі УПЦ МП не удостоїли навіть відкрити дверей храму, провести в останню путь загиблого.

Для представників церкви московського патріархату смерть людини виявилась недостатньо істотним приводом, щоб хоча б відчинити ворота, чи провести дзвонами, або молитвами героя.
Своє обурення з цього приводу люди жорстко висловлюють на сторінках спільноти міста. Хтось пропонує радикальні дії, «спалити», «вигнати» і тому подібне, інші ж мешканці пропонують зібрати загальноміське віче за участі районної, міської влади, представників духовенства всіх конфесій, що знаходяться в м.Жовкві. На цьому загальноміському віче мала би бути нарешті розглянута діяльність УПЦ МП у місті Жовкві, і особисто о. Степана Хомина, дана належна оцінка діяльності. Думки жовківчан розділяються стосовно того як, але спільні в одному – церква, яка не поважає героїв країни, не поважає власну громаду – не може існувати в їхньому місті.
Думку стосовно цього інциденту висловили учасники АТО і ветерани війни в Афганістані, люди, які не на словах знають, що таке смерть на війні.

Олександр Кіцілінський, колишній військовий, Голова спілки ветеранів Афганістану Жовківщини, який, будучи військовим пенсіонером, добровільно пішов на службу ЗСУ України у третій хвилі мобілізації:

«Я людина не фанатично релігійна, хоч і не атеїст. Не лізу в релігію і поважаю людей різних віросповідань,- лише б вони були ЛЮДЬМИ. Це просто невимовне свинство, про яке не зміг змовчати» - коментує Форпосту військовий. « Ми ховали Володю всім містом. Проводжали в останню путь священники всіх конфесій Жовкви. І тільки в одному храмі були закриті двері і ворота храму. Цей, «служитель», настоятель храму отець Степан Хомин плювати хотів на Україну, на тих хто гине за неї. Це просто вже виходить за рамки елементарних понять моралі та совісті.!

І таке відношення отця цієї церкви бачу не вперше. Розкажу лише ті факти, які стосувались особисто мене: у 1995 році ховали мого друга-афганця. Ми звернулися до Хомина, щоб відправив похорон. Він відмовив, під виглядом того, що він не впевнений в тому, чи людина хрещена і чи в їх патріархаті.
Другий випадок, коли у 2008 році наша районна організація ветеранів Афганістану відкривала і освячувала Пам’ятний Знак на честь полеглих в цій країні наших земляків. Запрошували всіх священників міста. Звернулися також і до Хомина. Він спочатку запитав: чи він буде там сам, а коли отримав відповідь, що ні, то почав верещати і бризкати слиною: "Та як ви посміли звертатися до мене про таке?! Я з єретиками і розкольниками молитися не буду!" І в буквальному сенсі вигнав нас за поріг. І це "СВЯЩЕНИК"?! Я після того сказав на емоціях все, що думаю про нього з того приводу. От власне все, що треба знати про церкву, священика цього приходу. Я дивуюсь людям, для яких захват Києво-Печерської лаври ні про що не говорить. І це місто в з Західній Україні. Тут живе багато росіян, колишніх військових, але якраз вони і не є прихожанами тієї церкви. Для більшості це просто звичка, хоча після вчорашнього, гадаю, є привід задуматись» - сказав Олександр Кіцілінський.
Ще один військовий, кіборг, ветеран двох війн - в Афганістані та Україні, - який скромно представився Володимиром, людиною та громадянином України, так прокоментував ситуацію:

«Це свинство вищої категорії. Людина, яка загинула за нашу державу, за свій народ, свою батьківщину… і навіть не вийти, не відкрити двері церкви, коли стояли біля неї люди і молились. Батьки тієї загиблої дитини стояли…
Українці так не могли вчинити. Це сепаратизм, ненависть до своїх громадян. Ми боролись за цю землю, Україну, а вони роблять з неї свій осередок «російщини». Мало того, що Московський патріархат ніколи не ходить на йосафат, чи хресну ходу, вони ніколи не мають бажання співпрацювати з громадою. Я навіть не знаю звідки ті люди набираються в тій церкві. Їх підтримує Москва, тому що так як ті «прихожани» кожен раз проклинають Україну, владу і все на світі, то люди одної з нами нації не можуть так сказати. Україна це ж наша батьківщина, земля, де ми живем - а не ті хто тут править. Люди за цю землю гинуть, а вони її ненавидять. І всьому біда напевне, що в нас тут мир та тиша. Бо там на Сході люди розуміють, що таке війна. А тут – війна і весілля йде в один рівень» - емоціяно висловився атовець.
Юрій Гнатюк, учасник ліквідації Аварії на ЧАЕС, ветеран війни в Афганістані:

«Моя думка – там сидять сепаратисти. Вони це зробили спеціально. Усі храми проводжали військового, а вони закрили двері. Коли ми вертались з цвинтаря – вони правили вінчання і шлюб. Наше горе для них нічого не значить, в них була радісна подія…

Ми не хотіли якоїсь особливої відправи, чи шани, але хоча б не закривали демонстративно двері перед загиблим. Я вважаю, що при такому ставленні ця церква не має права бути в Україні. Нехай повертаються до Путіна, і правлять як хочуть.»

Ігор Муравський, волонтер, який супроводжував тіло загиблого Володимира Турчина для поховання:

«Загинув герой. Перший герой Жовкви, який загинув у війні з Московським окупаційним режимом. Не відкрити навіть браму, щоб вшанувати його – я вважаю це верхом цинізму. Володимир віддав своє життя за мир та спокій, патріот, молода людина, у якої було життя попереду, і якому не судилось жити та будувати своє життя. Його додому привезли в труні. Останню шану герою вийшли віддати всі мешканці міста. Всі хто знав Володимира, і ті хто лише пам’ятатиме його. 
Тому на мою думки такій церкві не місце в місті. Люди пропонують зібрати віче, і подати документи на сесію міської та районної ради для припинення їх діяльності. Не можна воювати з агресором, і під боком спонсорувати їх церкву. Я вважаю що церква має поважати своїх загиблих героїв.» - зазначив Ігор Муравський.

Для довідки: Громада Московського патріархату у Жовкві налічує від 300 до 500 чоловік. Церква Петра і Павла була збудована за кошти мешканців міста. Як вважають самі мешканці – з початком війни, взагалі не розуміють як можна її відвідувати, скорше це просто питання звички та жалісного ставлення до настоятеля отця Степана Хомина, який був хворий.

У будь-якому випадку неповага та резонансний випадок має, як мінімум, викликати реакцію з боку керівництва УПЦ МП.
http://forpost.lviv.ua/txt/suspilstvo/5130-moskovskyi-patriarkhat-znevazhyv-pamiat-zahybloho-biitsia-ato-v-zhovkvi
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 22.12.2018 р., ALAN60
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
22.12.2018 р.
answerview



"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
good
bad
shockingly
22.12.2018 р.
answerview
«КАНОНИЧЕСКОЕ» РЕЙДЕРСТВО МОСКВЫ
22 ноября 2018

В контексте последних событий в православном мире, между Константинопольским Патриархатом, Киевом и Москвой очень часто возникают споры относительно границ церковных институтов. Украина обвиняет Россию в присвоении территории Киевской митрополии. Москва взамен апеллирует к тому, что древняя Киевская митрополия отличается от территории современной Украины. РИСУ решила разобраться в данной теме, проконсультировалась с историками и подготовила объяснительную инфографику.История Православной Церкви на отдельных территориях современной Украины начинается еще с эпохи Вселенских Соборов. В частности, в Крыму и в Южной Бессарабии восточное христианство уходит корнями в III–IV вв. н.э. Церковным центром, из которого христианство пришло на украинские земли, был Константинополь.            
В Х веке появляется Киевская митрополия...

Далее здесь:https://risu.org.ua/ru/index/studios/studies_of_religions/73624/
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 22.12.2018 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
22.12.2018 р.
answerview
37_fool15_badgrin59_rofl

Россиянин ограбил банк на Шпицбергене.

На Шпицбергене за ограбление банка был задержан 29-летний гражданин России. Это произошло утром 21 декабря в Лонгйире, административном центре провинции Свальбард.
Местное издание IcePeople отмечает, что в Лонгйире несколько недель назад установилась полярная ночь (что могло бы помочь преступнику скрыться), но покинуть город в это время года можно, главным образом, на самолете. В норвежских соцсетях стали шутить о случившемся, называя это «самым безрассудным ограблением банка в норвежской истории»: грабитель «забыл подумать о путях отхода», при этом дело происходило «на острове с дорогами протяженностью пять миль».

Власти РФ на момент публикации текста задержание россиянина не прокомментировали.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 22.12.2018 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
23.12.2018 р.
answerview
...Мораль проста: за предательство всегда нужно платить. Только карма деньгами не берет. Особенно это касается коллаборантов...

Фашик Донецкий
Бумерангом по за*нице. История Кати-ва*ницы
https://www.obozrevatel.com/society/bumerangom-po-zanitse-istoriya-kati-vanitsyi.htm
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 23.12.2018 р., ALAN60
1
like
good
1
bad
shockingly
23.12.2018 р.
answerview
Это ты спрашиваешь или утверждаешь?
Это я спрашиваю.

...Но все равно в Киеве получить,э-э-э... некое внушение шансов все-таки больше.Некоторые любители экстрима это периодически очень успешно проверяют и...подтверждают!
Я любитель экстрима 01_smile.
В Киеве я разговаривал на русском языке с многими людьми - обслуга в гостинице, продавцы в магазинах, уличные торговцы, официанты в кафешках, и даже ... полицейские. Если человеку говоришь, что украинский язык не понимаешь, то они практически все переходили на русский. Вообще без проблем !
 
Цінуй тих, кому ти потрібен.
І не заважай тим, кому ти не потрібен.
1
like
1
good
bad
shockingly
23.12.2018 р.
answerview
А разве не ваня с усурийска с российским гражданством, составляет государство расея?? Или они не пересекаются...
Государство - это политическая организация господствующего класса страны.
Ваня с Уссурийска в меньшей степени пересекается с вами, чем ваши же "украинские гниды".
Но ответственность за войну с Украиной ( в большей или меньшей степени ) несут ВСЕ жители России 02_sad.
Цінуй тих, кому ти потрібен.
І не заважай тим, кому ти не потрібен.
1
like
1
good
bad
shockingly
23.12.2018 р.
answerview
чим менше теліка тим меньше специфічних проблем
Сижу в Киеве в кафешке, а за соседним столиком мама научает сынишку :
"Говорить спасибо нельзя - это суржик. Нужно говорить дякую".
Говорю этой маме : наверное дуже спасибо - это суржик.
А если большое спасибо, то это русский язык.
Улыбается01_smile.
Цінуй тих, кому ти потрібен.
І не заважай тим, кому ти не потрібен.
like
good
bad
shockingly
23.12.2018 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Кирилл, ты ж видел что он буквально недавно приезжал к нам. я тоже давненько его как бы знаю виртуально так сказать. нормальный вполне адекватный чел.  а активность видно после посещения Украины, человек просто побывал в *другом измерении*
так я ничего против и не имею. просто приходится просматривать разные ветки, где он проявляет активность. впрочем, сейчас, после переезда сайта на новый движок, нет необходимости зарабатывать статус количеством постингов.
п.с. не исключено, что я - параноик. во всяком случае, к выходцам из россии отношусь превзято - это да. потому так и предположил. вернее - отнесся с осторожностью. ут за своих нельзя мазу тянуть. примеов множество. та же савченко или богуцкая
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
good
bad
shockingly
23.12.2018 р.
answerview
п.с. не исключено, что я - параноик. во всяком случае, к выходцам из россии отношусь превзято - это да.
Весной, если приеду в Одессу, то можно будет пообщаться за рюмкой чая.
Я в чём-то тоже параноик, так что общий язык, думаю, обязательно найдём.
Пока посмотри "житиЕ моЕ" -  https://www.instagram.com/potapenko_andrey/ 17_wink.
Цінуй тих, кому ти потрібен.
І не заважай тим, кому ти не потрібен.
Змінено: 23.12.2018 р., Potapenko
2
like
2
good
bad
shockingly
23.12.2018 р. відповів для Potapenko  
answerview
да не вопрос. и рюмки есть и стаканы. даже пивные бокалы в наличии. лишь бы "человек был правильным". есть у меня бзик. пример: есть родня в керчи. я называю их "крымские иуды". в 14, когда 3,14здорез начался, я пошел в военкомат. а они звали россию....
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 23.12.2018 р., tsinik
1
like
1
good
bad
shockingly
23.12.2018 р.
answerview
я пошел в военкомат. а они звали россию....
Наверное уже успели об этом пожалеть 02_sad ?
Цінуй тих, кому ти потрібен.
І не заважай тим, кому ти не потрібен.
like
good
bad
shockingly
23.12.2018 р. відповів для Potapenko  
answerview
не знаю. после захвата крыма тетка приезжала. эту тему обходили стороной. хвалилась, что у нее все пучком. но, так, про запас, набрала мешок картохи и еще по мелочам (закрутки). после того общение было лишь по телефону (у бати был  юбилей - 90 лет, связывались через меня). поздравления, разговоры ни о чем... да и не признаются они, что хуже стало. признаться - расписаться в собственной глупости и недальновидности. я даже не в курсе, хуже там им или лучше. если лучше - флаг в руки. если хуже - сами попы рвали.
знаю лишь, что девочка (племянница) уехала в краснодар. замуж вышла. что дальше - хз. для того, чтоб сравнивать - надо 2 составляющие. а у них нет вариантов- только жить в росии. была бы альтернатива - был бы выбор. а так - барин сказал терпеть - вот и терпят. кто по собственному выбору, кто по принуждению. одно лишь хреново: хрущ был далеко не дурак. и крым пидпорядкувалы Украине не просто так. там же все артерии завязаны. что водичка, что напруга. даже железка и сухопутные связи. крым сейчас для рф - вторая чечня. кравсивая лейба,но с огромными вливаниями. а бюджет таки трещит. и нефть не радует. и северный поток под вопросом. а друзья путина спрашивают с управы: доколе??? им кремлевск4ие войны до фени. они счтают денежку. и не в руплях...
п.с. о твоей поездке в Украину я знал, т.к. ты сначала спрашивал, что понадобится (документы, чеснок и осиновый кол от злобных бендеровцев). потом, по факту, выяснилось, что нужны лишь документы и хорошее настроение. кстати. на какой-то линке на форуме я виде эти одесские фотки. странно, что тебя не заклевали одесские синички, как москальского снегиря. так что "почувствуйте разницу между разжигателями склок и реальностью". а, по сути - я же русскоязычный. и тут много таких. и, даже больше скажу - такие же русскоязычные  на Донбассе воюют против ваших бурятов, чеченцев, ванюшек...
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 23.12.2018 р., tsinik
2
like
2
good
bad
shockingly
23.12.2018 р. відповів для odinochka  
answerview
- Вітаю. Мене звати Едік і я зубожілий.
- Вітаємо, Едік!
- Як ви стали зубожілим, Едік?
- Спочатку я був нормальною людиною. Але одного разу, я подивився виступ Юлії Тимошенко...03_biggrin
Учітеся брати мої, думайте, читайте. Чужому научайтесь і свого не цурайтесь!
2
like
good
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин