MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 10:20
44
+13 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендарМагазин
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2387316
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
14.02.2019 р.
answerview
московські фашисти готуються окуповувати всю Україну:
https://www.facebook.com/babchenkoa/videos/1724893717610854/
☭ = 卐 = Z
1
like
good
bad
1
shockingly
14.02.2019 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
пердуны собрались полностью люстрировать Украину,а про партизанскую войну забылиии03_biggrin,не догадываются где собака то порылась....Папа его Белую Церковь освобождал... ну-ну
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Украина у меня в душе, а душу я не продаю.

Змінено: 14.02.2019 р., Chado
like
good
bad
shockingly
14.02.2019 р.
answerview
Лист від нікопольської парафіянки УПЦ про агресію місцевого духовенства Московського ПатріархатуПеретерпіти Україну… 
(Лист від нікопольської парафіянки УПЦ про агресію місцевого духовенства Московського Патріархату)

Іноді я замислююсь: на що, цікаво, сподіваються священики московського патріархату в Україні? Ті священики, які останніми роками так ревно позиціонували себе українською церквою, з усіх сил намагаючись прибрати з нашого поля зору оте «МП», викарбуване в їхньому «статуті». (Щоб не втратити парафіян…Адже не всі тепер, в умовах війни, схочуть йти до церкви ворожої держави, а чим менше відвідувачів, тим менше придбаних «свічок» і тим менше шансів потрапити на Мальдіви). Так на що ж вони сподіваються зараз – коли Українська Церква вже визнана світовим православ’ям, і більше немає «відмазки»: «вони не канонічні», і можна легко розпрощатися з тим незручним «МП», не стидатися, не ховати очі, а просто стати українською церквою? На що ВОНИ СПОДІВАЮТЬСЯ? Чому не переходять? Що тримає їх?
А тримає їх надія. Все просто: вони чекають реваншу.
Вони думають, що Україна – це тимчасово, це просто треба «ПЕРЕТЕРПІТИ». Вони вірять, що Росія повернеться сюди, і все стане, як раніше.
Але українська церква кріпне на очах. На їхніх очах. І вони дуже нервують. Іноді так нервують, що вже не тримають себе в руках. Зриваються і з-під фальшивої усміхненої маски показується істинне обличчя звичайних хамів.
Вчора стала свідком ганебної, огидної ситуації.
Після завершення мітингу на «Пушці» у Нікополі, де були присутні і священики української церкви, і московської, один з «московітів» кинув у бік наших отців: «Турецька церква».
Коли отець Меркурій спитав, якої ж вони віри, той манкрут в рясі гордо відповів: «Московської! І цим пишаюся». А наостанок взагалі опустився нижче плінтуса, крикнувши: «Меркурій, давай до свидания».
Потім, після міського мітингу, на «Пушці» свої збори проводив Вілкул. І треба було бачити щасливі обличчя московських попів, які звичайно ж залишились підтримати «свого кандидата»! Адже саме на нього і на таких як він у них і надія. Саме такі «вілкули» обіцяють реванш. А вони – ті огидні манкрути в рясах чекають – не дочекаються.
Не дочекаються!!! Я впевнена. І молюся про це щодня.
І хоч я за об’єднання церков, але не хотілося б бачити в лоні нашої святої української церкви цих запроданців, що і матір за гроші продадуть.
А вони ж приповзуть, як притисне… Коли усвідомлять, що Росії тут більше не буде і руським духом вже не пахне, обов’язково приповзуть! «Єднатися». Бо, як казав колись один із них у приватній бесіді: «Не на заводі ж мені працювати»…
Молюся, щоб Бог не дав звершитися несправедливості. Хай все буде по волі його!

(парафіянка Наталя Іванівна)

Хотів би прокоментувати обурення нашої віруючої, як і тисяч нікопольчан.

В дійсності, 8 лютого, з нагоди 75 річчя визволення Нікополя від німецько-нациських загарбників біля пам’ятного місця форсування ріки Дніпро відбулось вшануваня пам`яті своїх пращурів.
Але наше визволення ще не закінчилось доти, доки в нашому козацькому краї будуть гастролювати агенти «Русского мира» з московськими попами.
Дякую Богові за цей день, який остаточно розставив усі крапки над «і», стосовно позиції духовенства УПЦ МП в Нікополі до створення Єдиної Помісної Української Православної Церкви.
Після завершення заходу один із священників в агонії вигукнув у мій бік: «Турецька Церква», на моє зустрічне питання, якої тоді вони віри, цей манкурт в рясі гордо відповів, що «московської, і цим пишаюся», а на останок вигукнув «Меркурий, давай, до свидания».
Думаю – таке гасло чекає незабаром на тих, хто протягом чверті століття окупував українські святині та насаджує ненависть до України, її віри, культури і традицій.
Відповідь тим, хто шукає духовного батька за межами України. Гідну дитину не треба заставляти шанувати батьків, бо вона сама це робить, а негідну не заставиш. Так і любити свою Батьківщину гідного сина не треба вчити. Бо любити Батьківщину - це те саме що любити батьків. Діти знають своїх батьків, бо вони разом в одному домі, а яничари шукають їх за межами України.
Тож ставши на протилежний бік від Помісної Церкви вони стали на бік роздору, гріха, ненависті, самознищення, соблазну, розколу, і вже не тільки в Україні але ворожнечу розколу вони несуть і в світове православ`я.
Божим Промислом дарована нам можливість об`єднатись Україні в Помісній Церкві, але вони знехтували цим даром?! Тож хто вони є насправді? Яничари і чужинці. Саме ці священники московського патріархату в Нікополі кричали проти розколу, а коли Бог дав цей момент, щоб вилікувати розкол, то вони зневажили його, бо саме їм розкол був потрібний, щоб не було Автокефалії, а відтак і Незалежної України.
Саме їм потрібний розкол, бо він є їх «життя», бо з появою Помісної Церкви мають щезнути всі розколи. Розкольники - ось справжня назва всіх послідовників, уже не тільки Харківського розколу, але Критського, і Фанарського.
Але Нікополь за свій вік побачив дуже багато. З Божою допомогою наше славне місто пережило нацистів, тому переживе і цих загарбників «Русского мира»!
Для розвіяння міфів, які напускають священники Російської Церкви у Нікополі надаю пошагові спростування:
По-перше, немає турецького патрiарха, а лише Константинопольський, який iсторично має серед Помiсних Церков найвищу честь, яку нiхто досi не скасовував.
По-друге, жодного канону Вселенський Патрiарх Варфоломiй не порушив. Вiн — доктор канонiчного права, один з найкращих фахiвцiв з церковного законодавства у свiтi, i зробив усе бездоганно щодо церковних правил i канонiв.
По-третє, кожного дня Московська Церква та її частина в Українi («УПЦ») вигадують усе новi й новi звинувачення проти Православної Церкви України. Але серед цих звинувачень немає жодного правдивого аргументу. I немає такого грiха, в якому б РПЦ чи її фiлiя в Українi не завинили б удесятеро бiльше за ПЦУ. Це свiдчить про те, що «УПЦ» МП вiдiйшла вiд Христа — Iстини — i своїми наклепами служить вороговi Божому. Але ми покликанi викривати брехню i йти за правдою. Слово Боже свiдчить: «Господи, хто може жити в оселi Твоїй? Той, хто чинить правду i говорить iстину в серцi своєму... i не слухає наклепiв на ближнiх своїх» (Пс. 14:1–3). «Коли ви i страждаєте за правду, ви блаженнi; а страху їхнього не бiйтеся i не тривожтеся» (1 Пет. 3:14).
Втiм — це вибiр кожного з нас: слухати наклепи чи боротися за правду i за Христа в собi.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
good
bad
shockingly
14.02.2019 р.
answerview
31_bigboss
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
14.02.2019 р.
answerview
московські фашисти готуються окуповувати всю Україну:
Кацапо-ватное отродье беснуется... Как говорит моя соседка: пусть поцелуют в сраку!!03_biggrin 
Если планировали и реально могли захватить и оккупировать всю Украину, давно бы это сделали. А так, балаболы!
Да, мы долго не удержим орду. Но они потеряют десятки тысяч человекомяса, в наступлении. А патом начнётся затяжная партизанская война - 100%  Ну и следом мировые санкции, на истощение дурака. 
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 14.02.2019 р., Юра-Ездок
4
like
4
good
bad
shockingly
14.02.2019 р.
answerview
Корвет проекта 58250 "Владимир Великий" достроят, а верфь вернут государству через суд
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
2
good
bad
shockingly
14.02.2019 р. відповів для ALAN60  
answerview
А мне это нравится)
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
14.02.2019 р.
answerview
Перевалило за 30001_smile

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%85%D1%96%D0%B4_%D1%86%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%85_%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B4_%D0%B4%D0%BE_%D0%9F%D0%A6%D0%A3
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
14.02.2019 р.
answerview
Президент США Дональд Трамп распорядился изменить устав NАТО для вступления в Альянс Украины. 
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
good
bad
shockingly
14.02.2019 р.
answerview
ЗЕЛЕНСКИЙ УГРОЖАЕТ БЛОГЕРУ УДАЛИТЬ КАНАЛ - ВЕТЕРАНЫ АТО ПРО НАРКОМАНОВ в 95 КВАРТАЛ | Зе Президент
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
good
bad
shockingly
14.02.2019 р.
answerview
Пять самых денежных схем в сфере госмедицины, которые уничтожила Супрун - расследование НВ
https://nv.ua/ukraine/politics/pyat-samyh-denezhnyh-shem-v-sfere-gosmediciny-kotorye-unichtozhila-suprun-rassledovanie-nv-50006107.html
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
14.02.2019 р.
answerview
новини

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
good
1
bad
shockingly
14.02.2019 р.
answerview
03_biggrin
https://www.facebook.com/ukranskastornka/videos/2158632871068209/UzpfSTEwMDAyNzQzMTQ2ODQ5NToyNTI4NDk0Nzg5NzI3NjY/?fref=jewel&__tn__=%2Cd-]-]-Z-R&eid=ARD20E8V7ZEvUZa1s6a8cqgTA9Z58lLHGa3fXfn-2agUtejaGCZQJCq1pJwFAUpj8h6f69qCpUy1G4I0&hc_location=friend_browser
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
good
1
bad
shockingly
14.02.2019 р.
answerview
Хохлу по воевать... как с горы сбежать.03_biggrin 
Возле Днепра неизвестные пытались установить блокпост
https://www.facenews.ua/news/2019/438342/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 14.02.2019 р., Юра-Ездок
like
good
bad
shockingly
15.02.2019 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
а так усігда = критикувать всі можуть, робить нікому

Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Пятница. Чем заканчиваем неделю?

Трамп, шатдаун, стена и чрезвычайное положение.
Напомню, что Трамп проиграл крупно так как вынужден был возобновить финансирование правительства хотя и не получил от Конгресса денег на свой бредовый проект стены на границе. Теперь Трамп решил ввести чрезвычайное положение, чтобы хоть как то сохранить лицо после поражения перед своими самыми фанатичными сторонниками. Но этот шаг также ведет в пропасть, так как Трамп в ситуации, когда все дальнейшие ходы плохие или еще хуже. Во-первых, этот шаг ведет к дальнейшему падению рейтинга Трампа, так как опросы показывают, что большинство американцев против введения чрезвычайного положения, так как против бредовой идеи стены (кроме абсолютно непробиваемых фанатиков Трампа). Во-вторых, решение Трампа о введении чрезвычайного положения сразу будет обжаловано в судах и начнется легальная битва, которая будет ослаблять Трампа в дальнейшем и в которой Трампу не победить. В итоге, Трамп продолжает свой обратный отсчет как политик.

Украина - НАТО:
☑️Сегодня Президент Украины встречается с Генсеком НАТО.
☑️В 2019 году корабли НАТО практически ежемесячно будут заходить в украинские порты - Министр обороны Украины Полторак.

Спрут:
Главу контрразведывательного подразделения Общей секретной службы (GISS) Бельгии Клемента Ванденборре заподозрили в шпионаже в пользу России.

Украина:
☑️Валовый внутренний продукт (ВВП) Украины в четвертом квартале 2018 года вырос на 3,4% по сравнению с аналогичным периодом 2017 года.
☑️Владельцы авто на европейской регистрации уже заплатили за растаможку своих транспортных средств 10,1 млрд гривен (деньги идут в Пенсионный фонд). Таким образом, ожидания правительства по сумме поступлений уже превышены.
☑️Норвежская Scatec Solar, в марте начнет строительство солнечной электростанции в Голопристанском районе Херсонской области мощностью 50 МВт.

Отличного окончания недели всем.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
3
good
bad
shockingly
15.02.2019 р.
answerview
Олександр Краковецький

На сайті work.ua за замовчуванням стояла російська мова. 4 місяців назад вони вирішили встановити українську за замовчуванням.

Результат - нижче за посиланням (спойлер: все добре).

--

Я завжди повторював, що мова, яка буде встановлена за замовчуванням і буде основною, оскільки більшість користувачів не буде спеціально перемикати мову (якщо ми говоримо про укр/рус).

Разом з тим, я завжди стверджував, що кількість українців, яких російська ПРИНЦИПОВО не влаштовує, більша за українців, яких принципово не влаштовує українська мова.

Ось і підтвердження:

"С момента перехода более 90% пользователей продолжили использовать украинскую версию сайта. Думаю, эта цифра показательна и говорит сама за себя. Менее 10% переключились на русский интерфейс. При этом ранее, когда по-умолчанию был русский, на украинский переключалось более 18%. То есть потребность в смене языка была в два раза выше, чем сейчас."

Ще раз.

Всі мовні дослідження укрнету - фікція. На стороні рос. мови грає історична відсутність нормальної української локалізації програмного забезпечення, ОС, браузерів (хоча вина щодо відсутності адекватної термінології лежить в тому числі на інституціях, що мають відповідати про це + архаїчне відношення до живої й сучасної мови) і "кривих" алгоритмів Google, які підсовують російську мову навіть тоді, коли в налаштуваннях ти просиш показувати українську (про це теж якось писав).

Чому я впевнений в тому, що всі подібні дослідження не відповідають дійсності?

Наш сайт ДонорUA 100% україномовний, 98-99% користувачів - Україна, однак ~65% сесій ідентифікуються як "ru", "ru-ru", "ua-ru".

Очевидно, що:

- українська мова як єдина опція на сайті не відлякує 60-70% користувачів, які через деякі причини ідентифікуються як "ru";
- за 4 роки існування проекту ми не отримали ЖОДНОГО запиту на локалізацію російською.

А це, у свою чергу, доводить той факт, що бізнес і інші інформаційні ресурси:

а) не повинні боятись переходити на українську мову;
б) можуть отримати (практично безкоштовно) чудовий інформаційний розголос та, відповідно, збільшити трафік/кількість замовлень;
в) можуть понизити антирейтинг, який складається з українців, які принципово не хочуть мати справу з російськомовними ресурсами/бізнесом.

Такі справи.

Дякую Дмитро Шевчук (Dmytro Shevchuk) за інсайт.


P.S. Окремий привіт SEO-експертам, які, звісно, знають краще, що потрібно українцям в Україні.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
15.02.2019 р.
answerview
Andrii Ianitskyi
По версии USA Today мы уже в ЕС, и я не могу сказать, что это плохо. Где-то читал, что во время Евро-2012 опрашивали иностранцев - и многие говорили, что Украина в ЕС. В общем, уже все в курсе, осталось только узаконить наши отношения :)
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
15.02.2019 р. відповів для ALAN60  
answerview
цю *** форсять в ЮТЮБІ на 24 каналі, щоправда прикриваються від суду тим... що не певні чи то правда чи "фейк"
3,14дори канечно

а ще ахрінітельний 5 хвилинний фільм про садового, який такий хароший, що хоч на хліб маж, а Порох йому "смітєву блокаду" влаштував, заодно там і Свободу макають і активістів обсирають
ну то такоє
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
15.02.2019 р.
answerview
Україна спільно з Пд. Кореєю планують випускати "агродрони"...01_smile Колорадів труїти мабуть...03_biggrinhttps://latifundist.com/novosti/43488-v-ukraine-planiruyut-proizvodstvo-korejskih-agrodronov
Іванович. Не бандерлог!
2
like
2
good
bad
shockingly
15.02.2019 р.
answerview
Президент США Дональд Трамп распорядился изменить устав NАТО для вступления в Альянс Украины. 
Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів екс-представник НАТО в Росії Гаррі Табах.

"Я знаю, що Трамп дав вказівку, щоб пропрацювали 5 пункт в статуті НАТО і
знайшли вихід для Грузії і України. Я не можу передбачити, але я можу
аналізувати вже те, що сталося. Ні в якому разі не рекламую ніякого
кандидата в президенти, тому що я не маю на це права, так як я не
українець. Але хочу сказати, що за останні п'ять років в Україні зробили
дуже багато речей, яких на Заході не очікували. Наприклад, те, що буде
безвізовий режим, коли в країні йде війна і фінансова криза. Навіть у
Туреччині - союзника НАТО - немає безвізового режиму, а Україна
домоглася цього. Те ж з церквою: здавалося, хто б пішов проти Російської
православної церкви - це ж гігант, але Україна добилася і цього,
отримала томос. Я не здивуюся, якщо Україна доб'ється вступу в НАТО", -
розповів він.
Детальніше про вступ України в НАТО і відносинах всередині Альянсу,
читайте в матеріалі "Апострофа": З крокодилами домовитися не можна:
офіцер США пояснив, чому Україна обирає НАТО.
https://apostrophe.ua/ua/news/politics/2019-02-14/vstuplenie-ukrainyi-v-nato-stalo-izvestno-o-taynom-reshenii-trampa/154276
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті