MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.03, 16:52
44
+12 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2388077
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
16.02.2019 р. відповів для tsinik  
answerview
Водочку не раз сним употреблял... 99_yes01_smile
Здоровья ему и многих лет!
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 16.02.2019 р., Юра-Ездок
2
like
2
good
bad
shockingly
16.02.2019 р. відповів для Direktor  
answerview
Слава,у нас на одном ставке тоже перестряли лебедей козлы какие то.Я то их снять успел,буквально до их гибели..на рыбалке...Ставок то головы колгоспу и говорят ган..н он редкостный... 
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Украина у меня в душе, а душу я не продаю.

Змінено: 16.02.2019 р., Chado
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
Нептун

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
інтернет


Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
4
like
good
4
bad
shockingly
16.02.2019 р. відповів для alikxom  
answerview
Президент Бердымухамедов прочел министрам стих собственного сочинения.
От жополизы.. застрявшие в совке. расии есть к чему стремится.))
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
good
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
Ірина Довгань

#Я_не_стану_на_коліна

Мені довелося стояти на колінах. Полон- це така спотворена реальність , коли ти ще живий, але не зовсім. Бо, люди навкруги тебе вже в перші хвилини мають за мету вбити в тобі все людське. Твій мозок пручається, а тіло хоче тільки одного- вижити. І це не сюжет з фільму жахів. Це реальність із життя в яке прийшов ,,русский мир,,.
Для мене надважливіше зараз- твердими кроками прямувати в протилежному напрямку від Раші. А не повзти на колінах до Кремля с вибаченням.Тим більш, щоб це робив президент України!
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
3
good
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
Я то их снять успел,
У нас навесні їх добіса, перелітні, деякі залишаються на гніздування... Лебеді-шипуни...
Іванович. Не бандерлог!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
16.02.2019 р. відповів для User  
answerview
само понятие "интернет" подразумевает связь без границ. интернациональную, без ограничений. да, положим, военные используют днепр, инет и прочие виды связи. но они существуют параллельно, но никак не ограничивают друг друга. создание локальной сети внутри страны - это не для собственной безопасности. это возможность слить пару денег для распила и ввести цензуру. причем - на официальном уровне. узаконено. за те же деньги налогоплательщиков, которым "крылья подрежут".
приведу пару линков на видео. первый - россиянин. балу. мне нравятся его сюжеты (имхо). втоорй - ом. тоже есть много прикольного. но там не пытаются комментировать, выводы, типа, сами делайте. третий - новости сверхдержавы. тоже стёбовый канал.


Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
good
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
Олег Пономарь
Меня попросили прокомментировать гуляющую интернетом (даже не знаю как это назвать) утку о том, что якобы Трамп распорядился изменить статью 5 Устава НАТО (North Atlantic Treaty) для того, чтобы это помогло туда скорее вступить Украине и Грузии.
ОК.
Скажу так - это не просто бред. Но - это феерический и многослойный бред (то есть, как в многослойном бутерброде).
Сначала хлеб нашего бутерброда. Аксиомы:
1. Статья 5 Устава НАТО (нападение на одну страну является нападением на всех) - ключевой хребет всей конструкции коллективной обороны Альянса. Ее нельзя изменить, ибо рухнет весь смысл и хребет НАТО. И ее никто не будет менять и во сне такое никому не приснится.
2. Украина и Грузия в скором (по историческим меркам) времени станут членами НАТО. И приниматься они туда будут по действующему Уставу.
Теперь - о бреде и его слоях, намазанных на хлеб.
1. Трамп не мог дать такого распоряжения, так как США не в силах менять Устав НАТО, так как для этого нужно согласие и утверждение всех и каждого! 29-ти членов НАТО. Хотя Трамп противник НАТО и противник 5-ой статьи в частности. Он говорил открыто - Почему солдаты США должны ехать в Монтенегро, например, и воевать за нее, если Монтенегро в силу своей природной горячности спровоцирует военный конфликт с соседями (кремлевская методичка с канала FOX)?
2. Даже, если бы Трамп (гипотетически) дал такое распоряжение, - см. п.1.
3. Трамп не есть сторонник расширения НАТО (особенно за счет стран экс-СССР), в силу того, что смотрит в рот Путину.
На Саммите НАТО в прошлом году в Брюсселе Трамп сорвал обсуждение интеграции Украины в НАТО, когда именно в это время начал кричать на Германию и др. членов - почему они недостаточно платят в казну НАТО. Я согласен, что все члены НАТО должны выделять 2% ВВП на оборону и все движутся к этой цифре, но зачем использовать этот повод,чтобы в присутствии Президента Украины срывать заседание, которое должно определять КАК и ЧТО нужно делать, чтобы Украине скорее вступить в Альянс? Вопрос риторический, если вы читаете всё, что я пишу о Трампе эти два года.

Поэтому - это бред. Даже экс-чиновник НАТО может его нести в люди, если хочет привлечь внимание к своей скромной персоне либо по другим каким-то причинам.
Спасибо.
Удачи всем.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
Тамара Горіха Зерня

Дивіться. Вони ж хочуть, щоб Порошенко не просто програв, а програв найбільш принизливим чином - програв вигаданому персонажу, герою з мультика. Щоб з одного боку - титанічна праця ПП і команди людей, які повірили і впряглися разом з ним. П'ять років ходіння над прірвою. П'ять років безперервного непрямого масажу серця, щоб пацієнт нарешті відкрив очі і зробив перший вдих.

З другого боку - нічого. Зеро. Нуль. Всі, хто перетиналися із Зеленським у житті, відзначають його непробивну тупість. "Ти не розумієш, він від себе взагалі нічого сказати не може. От запитайте у нього щось елементарне, ну не знаю, наприклад, - що таке Мінські домовленості? Хай скаже своїми словами, ти прозрієш." - "Так а чого не запитають?" - "А нема можливості. Його нема у реальному житті, він не існує для контактів".

Тобто з одного боку - життя і здоров'я, покладене заради України. З другого - фікція, мильна бульбашка.
Вони не просто прагнуть поразки Порошенка. Вони прагнуть довести, що українці є незрілою і нежиттєздатною нацією, неспроможною приймати самостійні рішення. Якщо народ у такій ситуації проголосує за Зеленського, втрачає сенс будь-яка подальша робота з таким народом. Неготові.

Тепер дивимося на реакцію ПП. Жодного публічного коментаря по персоналіях. По-моєму, він ніде не вимовив прізвища Зеленського. Натомість він лупить по найбільш болючому, по кишені. У Коломойського методично відсікають фінансовий ресурс. Приватбанк і Укрнафта - це видима вершина айсберга. Арешт активів на 19 млрд гривень - ви тільки уявіть цю суму! - в Україні. А ще є Штати з провадженням по відмиванню коштів, є Європа з незручними питаннями по походженню рахунків.

Якщо ПП встигне першим, якщо вони доберуться до фінансового центру, ми побачимо дуже рідкісне видовище, коли десяток кандидатів раптом замовкнуть на півслові, зависнуть і обпадуть на підлогу купами порожнього одягу. На одній із таких куп лежатиме перука з косою.
Крим - це Україна!
1
like
1
good
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation

За влучність та високий професіоналізм Командувач Об'єднаних сил нагородив влучних винищувачів ворожих укріплень

#ООС #операція_ОС

Сьогодні, 16 лютого, Командувач Об'єднаних сил перебував в одній із механізованих бригад, що виконує бойові завдання на Донецькому напрямку. До частини генерал-лейтенант Сергій Наєв прибув, щоб нагородити цілу низку військовослужбовців. Шестеро військовослужбовців лише нещодавно пройшли навчання та оволоділи новітньою зброєю, яку не так давно отримала бригада. Якраз у цей період противник активізував вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем зі своїх довготривалих вогневих точок, дошкуляючи українським захисникам. Маючи досвід теоретичного навчання та навчальних стрільб, з перших же пострілів бійці, відкривши вогонь у відповідь влучили у цілі, знищивши вогневі споруди російсько-терористичних військ.

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв подякував військовослужбовцям за «відмінне» виконання бойового завдання та нагородив шістьох героїв відзнаками Командувача Об’єднаних сил.

Разом переможемо!

Слава Україні!
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
good
bad
shockingly
16.02.2019 р. відповів для Grom  
answerview
Не переймайся, незалежно від того кого оберуть в квітні - прізвище наступного Президента буде закінчуватися на букву "К"04_blush
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
good
1
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
Тута у нас місцевий соціал-дерьмократ попав 03_biggrin

КАПЛІН ПРО СВОЮ ПІДТРИМКУ ПРОГРАМИ ГІТЛЕРА НА 5-МУ КАНАЛІ: ЦЕ ПРОВОКАЦІЯ ШТАБУ ПОРОШЕНКА

https://poltava.to/news/49937/?fbclid=IwAR2Rp2TaSERX8rs6TyacfPqmjZ8d90m-dkXNDlI0s-CQ9_Th-7aLhAjRHC0
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
good
2
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
прізвище наступного Президента буде закінчуватися на букву "К"

Медведчук ?05_shok
like
good
bad
shockingly
16.02.2019 р. відповів для alikxom  
answerview
Медведчук, Данилюк, Яценюк, Вакарчук, Цинік....06_question
Не важливо прізвище, важливо що ГИС коньяк буде дожен03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 16.02.2019 р., User
4
like
good
4
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
Яна мочить15_badgrin

Соколова наголосила, що українці дали відсіч іноземним агресорам, захищаючи свій народ і свою землю.“І після цього ви говорите про кровожерливих карателів? Про незаконність використання української армії? Та ви прислали нам ваших професійних найманців на сафарі, яким протистояли добровольці і ненавчена і необстріляна армія. Так, не було чобіт, зате була віра у свою землю, слова Подерв’янського “Від’їб*ться від нас, будь ласка!” і величезний сталевий х*й, від якого у вас досі металевий присмак у роті. Всім же відомо, що Маріуполь ви не взяли, бо не хотіли? Тому, шановні великороси, взуваємо кросівочки “Рібок” і дружно пересідаємо з голки русского мира на обличчя однієї невисокої людини”, — резюмувала вона.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
Цинік....

не врите. нет там  моей кандидатуры. и желания нет балотироваться от слово вообще. так что слово  "болото" меня никак не прельщает 08_lol
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
good
1
bad
shockingly
16.02.2019 р.
answerview
Президент США Дональд Трамп подписал одобренный Конгрессом пакет законодательных актов о выделении Украине почти 700 миллионов долларов помощи, сообщило посольство Украины в США.
https://www.capital.ua/ru/news/124416-ukraina-poluchit-ot-ssha-pochti-700-millionov-dollarov-pomoschi
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
2
good
bad
shockingly
16.02.2019 р. відповів для User  
answerview
Перепрошую... Ви букву о , на клавіатурі недотиснули... Добавте будь-ласка... шенко... 99 процентів... Буде президентом. Але... Завжди є але..
Учітеся брати мої, думайте, читайте. Чужому научайтесь і свого не цурайтесь!
5
like
2
good
3
bad
shockingly
17.02.2019 р.
answerview
https://coub.com/view/1nc0az
☭ = 卐 = Z
2
like
good
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин