MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.03, 13:32
11
+11 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2388006
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
01.05.2019 р.
answerview
дійсно Вінниця

на фотке этой дом в Виннице видно где я жил,вверху слева03_biggrinФонтанов я не видел,не было их тогда,но по грамотности писавшего про завод подземный доверять его словам нет смысла.
Поеду к друзьям-разузнаю подробно01_smile
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Украина у меня в душе, а душу я не продаю.

1
like
good
1
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
05_shok05_shok
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
Как за поребриком Зеленского ждут
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
Самые короткие политические дебатыhttps://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=f7YlUlTeikU15_badgrin
like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
Вчера в Сети

Україна


Театр Браво, Київ. Актриса Любов Титаренко, щойно на каналі 112 сказала:

"мы учим детей прекрасному русскому языку, а украинцы учат детей брать в руки оружие и воевать, устраивая их в какие то националистические школы",

"с помощью закона про мову, нас делают малообразованными",

"кроме украинского языка, в мире есть много прекрасного",

"украинцы слышат только себя, они нас не слышат! если бы они хотя бы что то умное говорили, а они только и способны, что нам говорить "чей крым?",

"с русскими воевать не нужно",

"крым мы потеряли, он уже не вернётся",

"донбас русский",

" мы не заставляем вас говорить на нашем русском языке, а вы не заставляйте нас, говорить на украинском. мы развили экономику этой страны, да мы больше патриоты, чем те, кто кричат на своём... (и тут она сослалась на дефекты речи Парубия, передразнивая его речь, сказала, что он не говорит на украинском, а клокочет) ",

"сейчас нужно всем оппозиционерам, обьедениться и вернуть дружбу с рассией! это очень важно!"

Також пропонуємо переглянути її сторінку на ФБ. Відпаде багато питань:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007459690216

І це - столиця України, центр міста, п’ятий рік війни. СБУ, Миротворець, Мінкульт - АУ!!!
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 01.05.2019 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
https://www.reuters.com/article/us-ukraine-election-zelenskiy-property-e/exclusive-wife-of-ukraine-president-elect-got-penthouse-bargain-from-tycoon-idUSKCN1S7373

Повний переклад розслідування Рейтерз про нерухомість дружини Зеленського і особливості придбання:

Ексклюзив: дружина президента України отримала пентхаус від оборудки із магнатом

КИЇВ / МОСКВА (Reuters) - Згідно з офіційними даними про доходи та майно дружина новопризначеного президента України Володимира Зеленського купила у бізнес-олігарха Олександра Буряка розкішну квартиру менше ніж за половину від ринкової вартості.

Зеленський, комедійна і телевізійна зірка без політичного досвіду, виграв президентські вибори 21 квітня завдяки позиціонуванню себе, як людини, що не має відношення до заможної еліти, яка домінує в українському бізнесі та політиці.

Але угода про купівлю квартири в елітному комплексі «Імператор» на узбережжі Чорного моря свідчить про те, що сім'я Зеленського отримала вигоду від члена тієї самої заможної еліти.
Reuters не зміг встановити, чому квартира продавалася за цінами нижче ринкових. Ні Зеленський, ні його дружина не відповіли на прохання про коментарі на запити, подані через штаб його передвиборчої команди та до компаній у яких він є співвласником.

Буряк, бізнесмен, який, згідно з документами про державну власність, продавав квартиру, відмовився від коментарів, коли Reuters зв'язався з ним по телефону, і не відповів на письмові запити.

Згідно з декларацією про доходи та майно та українського реєстру власності, подану цього року її чоловіком, дружина чинного президента, Олена Зеленська, у квітні 2013 року купила триповерховий пентхаус на Кримському півострові за $ 163 893.
За купівлю, зроблену за рік до приєднання Росії до Криму, вона виплатила еквівалент близько $1263 за квадратний метр.

У 2012 році лістинг, опублікований на сайті української нерухомості domik, зазначав ціну на квартиру в комплексі «Імператор» в діапазоні від $3500 до $4000 за квадратний метр.
Другий лістинг того ж самого будинку, який був опублікований в 2012 році на російському сайті indoor-estate, давав мінімальну ціну в $ 2800 за квадратний метр.

Агент з нерухомості Криму, який говорив на умовах анонімності, підтвердив, що квартири, порівняні з квартирами в комплексі «Імператор», зазвичай продавалися в 2013 році від $2500 до $3000 за квадратний метр, але інколи доходили і до 5000 доларів.

Буряк - колишній член українського парламенту, який разом зі своїм братом Сергієм контролював акціонерів українського кредитора Брокбізнесбанк, принаймні з 2010 року, поки вони не продали мажоритарний пакет акцій у середині 2013 року, згідно з даними Комісії з цінних паперів та бірж України.

Неназвані колишні керівники Брокбізнесбанку перебувають під кримінальним провадженням за підозрою, що вони привласнили гроші з банку з 2012 року, згідно з судовими документами, поданими прокурорами.

У рамках цього розслідування прокурори заарештували активи двох компаній, які підозрюються в отриманні вигоди від шахрайських схем. Обидві фірми, Серединецьке та Сварог-Буковина, належать Олександру Буряку і перебували у його власності в той час, коли відбувалося згадане шахрайство, повідомляє офіційний український реєстр прав власності.
Буряк не відповів на питання про розслідування. Reuters не зміг самостійно підтвердити, чи він знаходиться під слідством. Представник «Сварог Вест Груп» не відразу відповів на запит про коментар. Серединецьке і Сварог-Буковина є частиною «Сварог Вест Груп».

Заможні фігуранти

Суперники Зеленського звинувачують його в тому, що він є пішаком Ігоря Коломойського, одного з найбагатших людей України, чия медіа-компанія тісно співпрацює з телевізійним бізнесом комедійника. І Зеленський, і Коломойський заперечують, що новообраний президент перебуває під впливом магната.
Коломойський повідомив Reuters, що вважає, що Буряк продав квартиру Зеленській дешево, тому що його банк не має ліквідності і йому необхідно швидко зібрати готівку. Він не надав доказів для підтвердження цього твердження.
Український центральний банк оголосив ліквідність Брокбізнесбанку 28 лютого 2014 року, через 10 місяців після продажу квартири.

У листопаді 2013 року, через шість місяців після продажу квартири, українське рейтингове агентство «Експерт-Рейтинг» у звіті, опублікованому на сайті Брокбізнесбанку, заявило, що фінанси банку є надійними, а його ліквідність значно вище середнього рівня для сектора.
За даними виборчої комісії, Буряк добровільно взявся за виборчу кампанію Зеленського цього року. Він був делегований кампанією з моніторингу порушень права виборців у день голосування у Кривому Розі, у рідному регіоні Зеленського.

Преміальна нерухомість
 
Охоронюваний парою кам'яних левів по обидва боки входу, комплекс «Імператор» знаходиться в густолісній парковій зоні з видом на Чорне море у кримському курорті Ялта.
По сусідству - Лівадійський палац, де президент Франклін Д. Рузвельт перебував на Ялтинській конференції та зустрічався з радянським лідером Йосифом Сталіним і британським прем’єр-міністром Уінстоном Черчіллем наприкінці Другої світової війни.
Зеленська зазначена як нинішній власник квартири в українському реєстрі прав власності.
Її квартира була виставлена на  продаж агентством нерухомості «Причал 82» у квітні за ціною $ 790,668, що є еквівалентом $5195 за квадратний метр та в чотири рази перевищує купівельну ціну в 2013 році.
like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
Зеленский пока еще не президент. А что он бизнесмен извесно давно. Тем более что такие оборудки в мире бизнеса в порядке вещей. Срочно нужны бабки и сбрасываем недвижимость с большим дисконтом. У нашего нинешнего фабрика в липецке. И магазины за поребриком до сих пор продают остатки конфет. Давайте об этом поговорим. пока что новому шить что либо глупо, он еще не презитдент. И в политике не был.
like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р. відповів для cem  
answerview
Зеленский пока еще не президент. А что он бизнесмен извесно давно.
не понял? т.е. такой же барыга и олигарх, с кем он обещал бороться??? суицидник, что ли???? 08_lol
тогда смысл был менять барыгу на барыгу? тем более - не политика 06_question
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
4
like
4
good
bad
shockingly
01.05.2019 р. відповів для cem  
answerview
У нашего нинешнего фабрика в липецке. 
Насколько я знаю, она давно ничего не продаёт. Людей сократили, кого отправили на свой щёт.. территория заростает. Если не прав, поправь..
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 01.05.2019 р., Юра-Ездок
3
like
3
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
КОГДА ЗЕЛЕНСКИЙ НЕ ОПРАВДАЕТ НАДЕЖД - У 73% ВСЕГДА ЕСТЬ ЗАПАСНОЙ ВАРИАНТ...03_biggrin
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
сегодня цену на газ снизили как обещали21_umnik
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Украина у меня в душе, а душу я не продаю.

like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
не знаю. у нас цена на сжиженный газ и горючку медленно, но уверенно начинает расти. был 95 28 грн, теперь - 29, 5. пропан тоже поднялся, точно на сколько - не скажу. но больше гривны за литр.
а природный... отопительный сезон закончился. а до следующего еще столько интересных событий нас ожидают, что и загадывать бесполезно.
п.с. кстати, оотэк ахметовский нашему  водоканалу отменил ночной тариф. ну, типа, как у меня, по двутарифному счетчику. и если раньше они ночами закачивали накопительные резервуары, а днем лишь маленькими насосами поддерживали давление, то теперь все... так что с 1 мая у нас тариф на водичку - 30 грн за куб.
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
good
1
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
И это то же зе виноват. Все тарифы идут через президента. Кто их подписал?
like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
не понял? т.е. такой же барыга и олигарх, с кем он обещал бороться??? суицидник, что ли???? тогда смысл был менять барыгу на барыгу? тем более - не политика

Во первых барыга это тот который занимаеться куплей продажей. И с этого живет Во вторых олигарх это тот который вовремя приватизировал серьезную госсобственность и пилит бюджет. и среди первых и вторых Зеленского нет. В политике новое лицо. Кому то из старых придеться потесниться. Вот и вой стоит . Ибо потесниться значит потерять очень многое. 04_blush
like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р. відповів для cem  
answerview
да никто зеленского пока ни в чем не винит. разве что есть претензии о предвыборных обещаниях, заведомо невыполнимых. но этим у нас грешили все до него, да и после будет то же самое.
и еще. не надо городить треп о тарифах, идущих через президента. кажись, ваш зе уже сам признал, что это не его прерогатива, чем соли насыпал собственным избирателям??? разницу между кабмином и президентом ощущаешь?
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
2
like
1
good
1
bad
shockingly
01.05.2019 р. відповів для cem  
answerview
олигарх это тот который вовремя приватизировал серьезную госсобственность и пилит бюджет.
какой бюджет он пилит, если он приватизировал. т.е. это его частная собственность. и второе. а какая разница что продавать. конфеты или билеты на концерты? или тут принципиально разные деньги?
ух, чувстую, что с твоим возвращением на ветку снова демагогия попрет
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
Во вторых олигарх это тот который вовремя приватизировал серьезную госсобственность и пилит бюдже
Нет. Олигарх - это тот человек, который не находясь в политике влияет на неё своими деньгами и (или) другими возможностями. Тоесть: Беня - олигарх, а Порох - нет.

Во первых барыга это тот который занимаеться куплей продажей
А "Барыга" - это тот, кто продаёт ворованное)
Змінено: 01.05.2019 р., August
1
like
1
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
о предвыборных обещаниях, заведомо невыполнимых.
"Мы начинаем КВН"))))
Начинайте контролировать обещания))
Я где-то видел цифру в 70% выполненых обещаний Пороха.... Но некоторые выполнения он даже не обещал.
https://www.checkpromise.info/?fbclid=IwAR2zPuG1ZriCW_GvIfo2CR_RZDwGxNC8l6ey-BWhdH_ZkS9MMmg9YWkjFog
like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р. відповів для August  
answerview
время покажет. но иллюзий не строю. что будет хуже - уже понятно. главное, чтоб не привело к полной и глубокой (_о_)
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
good
bad
shockingly
01.05.2019 р.
answerview
Років 25 тому мєлкій жулік Гордон, який ще не знав, що він “журналіст” і “політик”, розкручував Кашпіровського і заробляв на ньому.

Потім він розкручував бєзумную тіпа бабку Марію-Стефанію, яка лікувала всі болєзні лохтората заговорами і матюками. Потім він заробляв на рекламі пірамідок, які вирішували всі проблеми дурнів, котрі їх купували. Потім він відкрив світу “контактера з космосом Петра” і заробляв на дебілах, які вірять у НЛО.

Потім на сторінках його газети табунами з‘являлись живі й напівмертві зірки совєтського кіна та естради, всі ці Кобзони, Розенбауми, Боярські, Вінокури та Льви Лещенки – словом, вся та мерзота, яка і була нерозривним зв’язком з Совком.

І Дмітрій Ільїч робив концерти і телепередачі з ними і місцевими ватниками. І люмпен, який вважав себе совєтською інтеліґенцією, за все це платив Гордону. І так він став відомим бізнесменом і журналістом.

І ось тепер я бачу людей, які орієнтуються на його думку або просто поширюють його відео. Ви нормальні?

Вахтанг Кіпіані

https://goruzont.blogspot.com/2019/01/25_13.html?fbclid=IwAR1ChB1ujNZziZdXVCXUiS4T13wMnwrK2l89r9qEkh5QdFRhP-nviurMd2U
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 01.05.2019 р., ALAN60
1
like
1
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин