MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 21:49
44
+13 °С
Вітер: 6 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2387616
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
29.10.2019 р.
answerview
То силовичье само имело российские паспорта. 
Поэтому и говорю - мы профукали начало войны и имеем такой тупиковый результат.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
good
bad
shockingly
30.10.2019 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
у них така робота була = розвалить армію, і підготувать здачу країни. НАДЛИШКОВЕ МАЙНО...


Vladislav Maleev‎
Віднайшов старе фото, де новопризначений президентом очільник Київської області проходить кастинг в "95 квартал" на шоу "рассмєши коміка". Я викладав цей кадр ще півтора роки тому з пророцтвом, що це наша майбутня влада. Тоді всі посміялися, ніхто не вірив, що опустимося до бездарних коміків-українофобів при владі.
Крим - це Україна!
Змінено: 30.10.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
30.10.2019 р.
answerview
Konstantin Marcinko

Скальд, правосєк, на війні з 16 років. Мовою оригіналу, орфографію та стилістику збережено.
***
Знаешь,брат. Я щас лежу(там где нас конечно же нет)и вспоминаю, как у нас когда то отняли родину и надругались над нашим народом.
Причиной тому была вовсе не трусость украинских военных и революционеров, нет. В отваге мы никому не уступаем. Причиной тому была импотентность и трусость свинопасов и гречкосіїв. Так уж исторически сложилось, что наш народ делится на две касты : воины и эти самые свинопасы, которые всегда и предают воинов.
После того как Родину у нас отняли, начались массовые убийства кобзарей, зачистка интелегенции, геноцид крестьянства. Про судьбу воинов я вообще молчу, кто смог бежать в эмиграцию - тот спасся, кто не смог - земля пухом.
Выжившие воины, реактивный слой населения точил ножи и готовился к мести за потерю государства и геноцид.
Потом во время европейско-азиатской войны 41-45 годов родина нам вернулась. А вернее ее нам вернули, те самые эмигранты и подпольщики из ОУНа, вернули немецкими штыками и трофейными советскими ППШ.
Но зло всегда побеждает добро, и ордынцы нас снова победили. Совецкие конслагеря заполнились украинцами, а в непокорных Карпах до сих пор звучали выстрелы и взрывы - это новое поколение воинов, обученных старыми солдатами и вдохновленные идеями Михновского и Донского не желали так просто отдавать свободу. Они дрались, и они проиграли. Не многие из тех кто выжил и прошел лагеря смог в 91 году лицезреть Независимую Украину.
В 2014 году азиатская орда под предвадительством старых КГБшников вновь открыла на нас пасть и откусила кусок нашей Родины. Но орки Саурона получили по зубам, столкнувшись с новым поколением воинов-украинцев.
Целых 5 лет мы были Нацией. Целых пять лет мы были элитой этой самой нации, и ты брат был одним из них.
Сейчас, все движется к повторению уже известного сценария. Свинопасы толкают нас к поражению, к унижениям перед врагом и потере государственности. В том нет нашей вины, и те, кто сохранил свою честь - продолжает боротся, как это делали наши предшественники.
Не знаю что чувствовали в свое время парни из армии УНР и УПА, но лично я о******. И наравне с р-сней я ненавижу наших свинопасов, которые снова нас предали, мечтая о лучшей жизни и холяве.
Может хорошо,братик, что ты этого не видишь. Но если все таки прочтешь этот пост с невидимого аккаунта, то попроси там у богов что б помогли нам не проебать страну снова. Крови и пота мы не боимся, ты ж знаешь.... ©
https://www.facebook.com/konstantin.marcinko.1/posts/536033037219834
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 02.11.2019 р., GiS
2
like
2
good
bad
shockingly
30.10.2019 р.
answerview
Karl Volokh

Не знаю, чи пам‘ятаєте, але на початку року я просив (абсолютно щиро) назвати мені бодай одну рису Зеленського, котра відповідає вашій уяві про гідного президента. Тоді ніхто цього не зробив. Зараз пройшов час, ми накопичили певний матеріал для аналізу і не повинні робити висновки на підставі тільки припущень. Тож, давайте ще раз спробуємо.

- Розумний?
Очевидно вже, що ні. Достатньо послухати його експромтні висловлювання, аби зрозуміти абсолютно пересічний рівень його інтелекту.

- Освічений?
Ну, тут і коментувати нічого. Знань про політику, економіку і суспільство у Янелоха нижче середнього, та й загальний рівень відверто не вищий.

- Чесний і законослухняний?
Навряд. Раніше ми знали, в основному про офшори, ухилення від армії чи про участь у виведенні грошей приватівських вкладників. Сьогодні вже маємо статистику: він бреше і кривить душею більше за будь-кого із своїх попередників. Та й факт, що від перших днів віддав країну на розграбування Коломойському з Портновим, про цю чесноту говорить багато.

- Досвідчений держуправлінець і дипломат?
Обговорення не потребує.

- Авторитетний за кордоном?
Подивіться, як його плескає по щоці Юнкер чи наставляє Ердоган, і все про авторитет буде зрозуміло.

- Патріот своєї країни?
Ну, тут достатньо послухати його виступи на сцені, підлабузницькі звернення до Путіна, обсмоктування всіх основних меседжів російської пропаганди щодо України аби сумнівів не залишилося. Якщо й патріот, то СРСР, але точно не України.

- Має сильний характер і гідність?
А тут, крім попередніх звернень до Путіна, варто подивитися ще вибачення перед Кадировим чи канючення грошей від Коломойського. Якщо це про гідність, то я - албанський астронавт.

- Зважений і вміє приймати правильні рішення під тиском?
Я спостерігаю, радше, істеричність і нервовість.
А тепер зверніть увагу. В ідеалі я б хотів бачити в керівнику своєї держави всі перераховані якості - або, принаймні, переважну більшість. У даному ж разі не бачу жодної.

Зате недоліків - вище стріхи. Поганий оратор, закомплексований, невпевнений у собі, невихований, дріб’язковий, мстивий.
Чи можу я після цього людей, котрі проголосували за такого кандидата, вважати кимось іншим, ніж абсолютними дебілами?

П.С. Можливо, я не врахував якусь важливу рису. Тоді доповніть
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
2
good
bad
shockingly
30.10.2019 р.
answerview

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
3
like
3
good
bad
shockingly
30.10.2019 р. відповів для User  
answerview

А що там у ПП - А що там у ЄС

#BRKN_News

Ну что я могу сказать. Сколь верёвочке не виться, а конец всегда найдётся. И будь ты хоть Аль Капоне, хоть пятый президент Украины, нельзя бесконечно играть в кошки-мышки с правосудием. Рано или поздно всё тайное становится явным, рано или поздно даже самый хитроумный преступник совершает ошибку, и попадает в поле внимания цепкого и дотошного следователя, которому остаётся только потянуть за ниточку, и терпеливо раскручивать клубок злодеяний и преступлений...

Такую ошибку сегодня совершил Пётр Порошенко. Опьянённый собственной удачливостью, которая позволила ему избежать наказания за тысячи больших и мелких проказ, от убийства брата до сливания патриотов в котлах, от увеличения состояния в 800 раз за время наживы на войне до — да-да, не будем забывать о тысячах, миллионах невинных людей, коварно подсаженных шоколадным магнатом на "шалені бджілки" и "киевские торты", хотя давно известно, что сахар — это белая смерть! И вот, уверовавший в собственную безнаказанность, бывший президент допускает маленький, но такой фатальный просчёт.

Он переходит улицу на красный свет!

Задумаемся на минуту о цинизме этого поступка. Своим дерзким нарушением правил дорожного движения Порошенко как бы презрительно кидает нам в лицо: вам нельзя ходить на красный, а мне можно, я неприкасаемый, правила мне не писаны, меня защищает депутатская неприкосновенность! В то время, как миллионы жителей Украины подчиняются эим правилам: пешеходы, автомобилисты, велосипедисты во главе с президентом Зеленским и премьер-министр на самокате — в это время Порошенко как бы дерзко насмехается над народом страны, мол: "А что вы мне сделаете? На какой свет хочу, на тот и иду!"

И я не случайно упомянул в начале Аль Капоне — знаменитого гангстера, преступления которого было так сложно доказать, и которого упекли в тюрьму по обвинению в неуплате налогов, зато уж тюремный срок выписали на всю катушку, припомнив все его подвиги! Возможно, скоро мы увидим, как ДБР предъявляет обвинение Порошенко в переходе на красный свет и кто знает, возможно это будет только начало...

Президент Зеленский сейчас находится в сложном положении. Его рейтинги начали падать, и как только граждане получат первые платёжки за отопление, упадут ещё ниже. В такой ситуации укрепить его рейтинг может только яркое, скорое выполнение тайных чаяний народа — да в конце концов и собственной предвыборной кампании. "Прийде весна — будемо саджати", так было написано на биллбордах. Владимир Александрович, ноябрь месяц на носу, так что там с посадками?

Достанет ли у президента Зеленского политической воли, чтобы показательно и в назидание покарать распустившегося бывшего президента Порошенко? Сможет ли он подать сигнал всем простым гражданам, всем олигархам, зарубежным инвесторам, наконец — простой сигнал: Украина правовая держава, закон для всех один, исключений нет!

Время покажет...
Крим - це Україна!
Змінено: 30.10.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
good
2
bad
shockingly
30.10.2019 р.
answerview
Karl Volokh

Я тут недавно встановив, що досі існують люди, впевнені, що Яценюк розікрав гроші на прикордонну стіну. А 1+1 днями знову розповів, що міномет Молот вибунув свого часу в армійців тому, що Пашинський присвоїв гроші на його розробку і виробництво. Ну, а історія з Роттердамом - це вже взагалі легенда. Саме Порошенко, віщали нам навіть із електропрасок, у змові з Ахметовим грабує українців через завищену ціну на вугілля. І от що цікаво: всі ці схеми з точки зору доведення корупційності були цілком позірними, базувалися на припущеннях, оціночних судженнях чи навіть просто вигадках. Але «заходили» зубожілим, як діти в школу.
А поглянемо на факти. Символ української корупції попереднього періоду Центроенерго, котре, за твердженням усіх викривачів, знаходилося під опікою «порошенківського мегакорупціонера» Кононенка, стало в той період одним із прибуткових держпідприємств і серйозним платником податків.
 
 Відтоді, як влада змінилася, воно має вже півтора мільярди збитків. Причина проста: воно купує в компаній Коломойського вугілля за ціною суттєво вищою за Роттердам, а постачає його (Коломойського) підприємствам електроенергію за спеціальним заниженим тарифом. Все це буквально на очах у суспільства, котре цією відвертою, нахабною корупцією Зеленського майже не переймається - бо про це не розповідає телевізор (принаймні, впливові рейтингові канали).
 
Знаєте, що найсмішніше? Я декілька років поспіль мало не щодня намагався вселити в людей сумнів, що картинка дійсності, яку їм формують олігархічні чи прокремлівські медіа, є об‘єктивною. На жаль, марно. Змагання з телевізором здатний виграти тільки інший телевізор. Або холодильник. Хоча і він поки що великого успіху не має. До пори до часу.
Крим - це Україна!
like
good
bad
shockingly
30.10.2019 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
Насколько знаю, закон савченка уже отменен. И теперь кто попадает в сизо, день за два не светит...

Теперь да. Тогда когда был осужден Топаз, то еще действовал. Отменен в мае семнадцатого.
like
good
bad
shockingly
30.10.2019 р.
answerview
Враньё, Враньё, Враньё — На Каждом Шагу. Я Аккуратно, Как Часы, Буду Объяснять Механизм Зелёной Лжи, — Арестович.
https://puer-press.org.ua/?p=2881&fbclid=IwAR2jFSPk4QHG3u-z6865mawcX6CYAc6sb36wqY9HOB8yo1jc61lgHqkgjHs
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
2
like
2
good
bad
shockingly
30.10.2019 р.
answerview
Переяслав-Хмельницький матиме назву Переяслав. Верховна Рада України 30 жовтня підтримала постанову про перейменування цього міста обласного значення на південному сході Київської області.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
30.10.2019 р.
answerview

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
30.10.2019 р.
answerview
Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до деяких законів України (щодо введення заборони на суцільну вирубку ялицево-букових лісів на гірських схилах Карпатського регіону)".
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
30.10.2019 р.
answerview
Roman Burko

"Сепари"

Мені зараз закидають лінки, що якийсь "слуга" сьогодні шукав собі "госпожу". Це звісно дуже смішно, але, друзі, це такі дрібниці на фоні того, що Зеленський майже щодня проводить інформаційно-психологічні маніпуляції як проти військових на фронті, так і проти окремих груп громадян на форумах у своїх виступах.

Він маніпулятивно наголошує нібито всіх мешканців східних областей несправедливо називають "сепарами" - це чергова брехня і маніпуляція, бо в українському суспільстві немає і не було дискримінації за територіальною ознакою. Я сам вимушений переселенець і багато моїх друзів теж, ми ніколи не чули, щоб в будь-якій частині України виключно за ознакою місця проживання когось з нас називали "сепарами". Ця маніпуляція покликана на зіткнення українців між собою і переведення діалогу в орбіту "внутрішнього протистояння".

Зеленський зараз нав'язує це слово, яке зсуває фокус війни на Донбасі від російської агресії в бік "внутрішнього конфлікту". Спочатку я плекав надію, що він це робить ненавмисно, бо він недосвідчений в безпекових питаннях, але бачу, що час іде і це відбувається постійно і ніяка критика не зупиняє президента та не спонукає змінити риторику, або хибну термінологію. Тому я особисто вбачаю, що це свідома маніпуляція.

Можна чеплятись за меми про те, як поводиться Ківа чи Яременко у раді і хто кому пересмикує, організуючи свої дозвілля у робочий час, але поки ми сміємось з цих недолугих інформаційних приводів у нас на очах очільник держави закидає інформаційні віруси щодня, які спрямовані на руйнування держави і поступове зняття відповідальності за війну з Російської Федерації.

Риторика президента працює зараз на користь російської пропаганди, а не на користь перемоги, яка має закріпити справжній, а не гібридний мир.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 30.10.2019 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
30.10.2019 р.
answerview
Пята колона Ху@ла сьгодні вчинила спробу протягнути в ВР проект Постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів масових заворушень в місті Одесі, що відбулись 2 травня 2014 року та спричинили тяжкі наслідки, а також неналежного виконання правоохоронними органами своїх обов'язків в частині забезпечення охорони правопорядку (№2198)

Ось результати поіменого голосування.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=1350

Одним з тих хто голосував ЗА був такий собі Гетьманцев Д.О.-організатор знищення малого підприємництва в Україні.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
good
bad
shockingly
30.10.2019 р.
answerview
Будни окопной войны.  https://petrimazepa.com/budni_okopnoy_voyny?fbclid=IwAR35EnsNBUOUMBvBTyagp9Pg_6HMERkEvhEe8Owt7rRlBDpdkLhU_WYH5Qg

П.С.  
"В "серой зоне" теперь полностью или частично окажутся Новолуганское, Светлодарск, Луганское, Троицкое, Сизое, Болотенное, Песчаное, Счастье, Старый Айдар, Передельское, Геевка, Лобачево, Лопаскино, Славяносербск, Трехизбенка, Кряковка, Крымское, Орехово-Донецкое, Новотошковское, Ореховое, Катериновка, Валуйское, Станица Луганская, Золотое, Попасная, Гладосово, Травневое, Торецк, Зайцево, Опытное, Пески, Невельское, Верхнеторецкое, Авдеевка, Красногоровка, Новогригорьевка, Гранитное, Петровское, Богдановка, Новогнатовка, Николаевка, Старогнатовка, Чермалык, Павлополь, Пищевик, Гнутово, Водяное, Широкино, Бердянское, Талаковка, Лебединское."

Скабеева: Владимир Зеленский первый назвал террористов повстанцы - МОЛОДЕЦ!
 https://www.youtube.com/watch?v=1I4WDBTl7-8&feature=share&fbclid=IwAR054AzlAoP8X6AK3xyZslDL3D5Aq31AY9OZa28kGuxzIzUmxNRteV8bshY

Андрій Цаплієнко: Все станеться непомітно і поступово. Нас залишають наодинці з ворогом. 
 https://prefiksblog.co.ua/1703/olenka/?fbclid=IwAR2UJuCLjFd6aOTgHhYB-s6Dd17kqNfHF4nnFzChzk_N_FBlxpOSYVnIfSw
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 31.10.2019 р., Юра-Ездок
like
good
bad
shockingly
31.10.2019 р.
answerview
https://oleg-leusenko.livejournal.com/12241816.html

Суд США против Коломойского выдвинул новое обвинение: ситуация для Бени ухудшается
Суд американского штата Делавэр принял целый ряд громких решений в деле против олигархов Игоря Коломойского и Геннадия Боголюбова, которые вместе с партнерами подозреваются в организации "преступной сети", завладевшей активами в размере около 674 млн долларов


Речь идет о разбирательстве, которое инициировал в мае ПриватБанк, ранее находившийся в собственности фигурантов иска. Об этом сообщается в материале tZE Inform, передает "Диалог.UA".

Наряду с Коломойским и Боголюбовым мошенничество приписывают еще трем "агентам" преступной схемы – Мордехаю Корфу (Mordechai Korf), Хаиму Шохету (Chaim Schochet) и Уриэлю Цви Лаберу (Uriel Tzvi Laber), а также 20 компаниям, зарегистрированным в штате Делавэр.

Отмечается, что, рассмотрев и изучив дополнительные материалы, поступившие на рассмотрение суда, принимая во внимание существенную тяжесть и общественную значимость рассмотрения, суд принял решение о дальнейшем рассмотрении дела исключительно по процедуре акта "Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act".

Была установлена первичная очередность рассмотрения вопросов и назначен ведущий судья на очередное заседание суда.
Суд США против Коломойского выдвинул новое обвинение: ситуация для Бени ухудшается
23 октября стало известно о первом аресте в деле. 20 октября по запросу Канцлерского суда штата Делавер министерством юстиции США в Вашингтоне задержан и препровожден в суд для дачи показаний фигурант дела RF02. Перед заседанием фигуранту объявлен тридцатидневный превентивный арест

21 июля 2019 года суд признал обоснованным факт наличия неправомочного воздействия на участников судебного рассмотрения, что фактически привело к изменению сути судебного рассмотрения. Отныне это уже не суд о нарушениях в хозяйственно-финансовой сфере. Это судебное рассмотрение дел о создании "преступной ассоциации" (ОПГ, мафии) и ее членов.

Это прежде всего имеет принципиальную особенность, позволяющую привлекать соответствующие органы юстиции к выполнению функций розыска, доставки на судебное заседание, ареста активов и прочее, до вынесения общего решения суда, в рамках неоконченной судебной процедуры.

Таким образом, правоохранители США получили право доставлять Коломойского и Ко для их участия в заседаниях.

Согласно процедуре рассмотрения, на каждое заседание будет поочередно назначаться новый судья, а решение будет приниматься в рамках судебной коллегии участников. Отныне никакая юридическая процедура не может остановить рассмотрение или вывести из-под рассмотрения кого-то до окончательного решения суда.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
good
bad
shockingly
31.10.2019 р.
answerview
Про добровільне складання повноважень презідента Україні Зеленським В.А.
https://petition.president.gov.ua/petition/77536

Голосуем,распространяем!



"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 31.10.2019 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
31.10.2019 р. відповів для ALAN60  
answerview
Віктор Горобець
31.10.2019 або коротко...
Совок – це довжелезна черга за ковтком повітря, де алкоголик або хуліган сміливо плює на фізика або лірика і вважає це «соціальною справедливістю, бо усі рівні». А тих, кому соромно і вони з усієї сили прагнуть вирватися з цієї ганебної ситуації – цькує КДБ.
***
Клятий Порох не давав наказ наступати! Обрали Зе і отримали наказ відступати... Здобули, зеленоїди?
***
Вчительський протест за бабло, після кидалова їхнього зеленого кумира, дає фантастичну моральну перевагу навіть двієчникам: чому ці дорослі дурні можуть навчити нове покоління?
***
Міністр економіки: «Я – дебіл». Президент: «Я – не лох». З цікавістю чекаю на заяву спікера... Прізвище у нього багатообіцяюче.
***
Якщо вам здається, що Путін не дотримає свого слова і надурить Зе – вам не здається. Єдине питання: хто виборці Зе, якщо навіть таке чмо, як їх кумір, може безкарно дурити 73% населення?
***
Нешановні продажні вчителі з «секти 73%», які тепер надулися, мов пузирі! Наступного разу, під час своїх меркантильних протестів, ставайте на коліна, як це роблять на московії – так вашому кумиру-малоросу буде легше плювати вам на голови.
***
З приводу конфлікту між Зе і Нацкорпусом: як би дві половинки дупи не сварилися на камеру, а лайно вони продукуватимуть – стабільно.
***
Байдуже, який Зе актор і кого він грає, намагаючись набити собі ціну. Мене турбує тільки, аби він не поліз грати в серйозні ігри з серйозними людьми, оскільки тоді він програє Україну.
***
Сивохо – це людина, уся цінність якого лише у фактурі. Звичайний товстун, як і Юзік. Тільки ще совковий.
***
Ще трохи і зеленоїди деградують до рівня росіян. Тільки й того, що їхні хоругви і молитви будуть присвячені Святій Антикорупції або ще якійсь бігусятині, а в іншому – таке саме дурне середньовіччя.
***
Коли мені дорікають соціопатією, я охоче погоджуюся: «так, я мізантроп». Це наслідок відсутності справедливості. От коли державні злочинці замість керівних посад і оборудок бачитимуть власні кишки на землі – я поміняю цинізм на благочестя, але не раніше.
***
Слухаючи Саакашвілі, за п’ять хвилин починаєш підозрювати, що слово «грузин» походить від слова «грузити».
***
За півроку бродячий зелений цирк пройшов з гастролями шлях від шоу з аналізами до шоу з поліграфом. Гукнете, коли Богуцьку на цнотливість перевірятимуть.
***
Після подарування українцям інтернету, зекоманда анонсує введення в експлуатацію закона всесітнього тяжіння.
***
Очевидне-неймовірне: сидить на ватяному 112-му каналі дядя і скрушно зітхає, що проти Ради і Зеленського ведеться інформаційна війна. Диво-дивне! Агресивні невігласи обурені, що їм чинять спротив... Діями московитських загарбників вони чомусь не обурюються.
***
Папуга Саакашвілі кричить: «бариги!» Папуга Зеленського: «дякую!» Соромлюся спитати: що кричить папуга Ківи?
***
Пане Яременко, як вам не соромно! Це як треба зневажати колег і навіть гидувати товаришами, щоб серед сотень політичних замовити натуральну – зі сторони?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
31.10.2019 р.
answerview
Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до деяких законів України (щодо введення заборони на суцільну вирубку ялицево-букових лісів на гірських схилах Карпатського регіону)".
С отменой депутатской неприкосновенности "передумали", да и с таможней запорожской и с бурштыном как-то незаладилось- посмотрим что тут получится)))
1
like
good
1
bad
shockingly
31.10.2019 р.
answerview
Про добровільне складання повноважень презідента Україні Зеленським В.А.https://petition.president.gov.ua/petition/77536

Голосуем,распространяем!
Я проти таких петицiй - вони безтолковi. Я також проти гасла "Нi капiтуляцii". Я за гасло "Нi Зеленському", або "Нi владi капiтулянтiв", або "Нi зеленiй владi". Короче за конкретику. Бо якась х**** виходить: якщо Зеля зассить i пiде на уступки - тодi "Зеля - нормальний пацан"? Так виходить?
1
like
1
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин