MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
20.04, 05:22
31
+4 °С
Вітер: 2 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2402469
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
06.11.2019 р.
answerview
6 листопада, Кабінет Міністрів України на своєму засіданні створив Національну комісію зі стандартів державної мови, яка також буде перевіряти рівень володіння державною мовою для отримання громадянства України або заняття певних законом посад.Про це повідомляє прес-служба Кабміну.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
06.11.2019 р.
answerview
рост экономики Украины по итогам 2019 года составит 3,3%.

Об этом сообщили в Европейском банке реконструкции и развития (ЕБРР) в среду, 6 ноября.«Рост ВВП страны останется на уровне 3,3% в 2019, как и в прошлом году, и несколько ускорится до 3,5% в 2020-м», – говорится в пресс-релизе банка.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 06.11.2019 р., User
1
like
good
1
bad
shockingly
06.11.2019 р. відповів для User  
answerview
в першу чергу повинні перевіряти посадових осіб. саме тих, що займають вищі ланки. почнемо з президента. як він буде формулювати речення на поставлені запитання. "без папірця". потім - остальні. й так до останнього техпрацівника держустанови.
так що буде привід для сміху....
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
good
bad
shockingly
07.11.2019 р.
answerview
Баба і кіт
Сьогодні одне непорозуміння, випадково обране президентом країни, заявило, що Україна з 2009 року побудувала лише один танк.

Першими, певно, перелякалися тайці. Яким Україна впродовж останніх 10 років побудувала 49 "Оплотів". Але мова навіть не про це.

Очевидно, Зеленський справді говорив про "Оплоти" і їх постачання до ЗСУ. Але ось в чому заковика. "Оплотів" наша армія справді не отримувала. І на то є дві причини.

Насамперед - гроші. Україна - дуже бідна країна. Вартість "Оплоту" в експортному варіанті сягає 5 мільйонів доларів. Це - 125 мільйонів гривень. Які йдуть з податків, зібраних всередині країни. Бо безкоштовно танки ніхто не робить, а робітники заводів хочуть жирувати так само, як наші вчителі.

Друга причина - основною бойовою машиною ЗСУ є модифікація Т-64, більш відома як "Булат". Що таке модифікація? Це коли беруть стару коробку, і починають начиняти її сучасним обладнанням: динамічний захист, дальноміри, зв'язок, керовані ракети і т.д. Модифікація до "Булата" коштує 1 мійльон доларів. Або 25 мільйонів гривень. Тобто, 1 Оплот = 5 Булатам. І це тільки ціна, без тривалості виробництва.

Що також означає "прийнятий на озброєння"? Це означає, що ремонтні бази, навчання персоналу, деталі - все пристосовано під конкретну машину. Можна зробити "Оплот" основним танком? Можна, якщо буде вдосталь грошей.

Тому в армію з початку війну було поставлено кілька сотень "Булатів", бо це було правильно.

До речі, в боях на Сході модифікація "Булат" виявилася ефекивнішою за основні бойові танки рашистів. Рахунок танкових дуелей там ледь не розгромний на користь наших танкістів.

Звісно, зараз Зеленський може знайти гроші на швидше переоснащення армії на "Оплоти", ми це будемо тільки вітати.

Між іншим, говорячи про борги на "Укроборонпромі", Зеленський жодним словом не сказав про те, що новий керівник Абрамявічус призначив собі заробітну плату в 19 000 000 гривень на рік. Майже 1 500 000 на місяць.

Вибачте, що багато літер. Але просимо поширити. Бо ці накерують.

#роздумикота
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
07.11.2019 р.
answerview
по Фройду03_biggrin

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
07.11.2019 р.
answerview
 https://www.ukr.net/#news/details/proisshestvija/74966281/
 https://www.ukr.net/#homeDetails/politika/74970226/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 07.11.2019 р., Юра-Ездок
like
good
bad
shockingly
07.11.2019 р.
answerview
частина фоток з поста:
George Tuka
Ці світлини ви не побачите на офіційному сайті Президента Зеленського.
Та, і в багатьох ЗМІ теж не побачите...
«Коридор ганьби» в Харкові.

інші надьоргав у френдів
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
07.11.2019 р.
answerview
Андрій Рубан
«ЗеМова»
Рейтинги Слуги падають, скандали лунають і на протести виходять вже не тільки «порохоботи» та «войовнича меншість», а й вчителі та ФОПи. І все це відбувається за якісь 6 місяців після обрання преЗЕдента.
В ОПі чудово розуміють, що ситуація буде набирати обертів, і кількість незадоволених буде зростати. Перший стрибок буде вже наприкінці місяця, коли громадяни отримають платіжки за тепло, а наприкінці зими все буде вже вкрай погано, на вулиці буде виходити все більше людей.
Які є можливості у ЗЕкоманди?
Тітушня. Але досвід Януковича вказує, що це не працює. Навіть якщо в тебе є елітна тітушня у вигляді «НацКорпусу» - не спрацює. Опція відсутня.
Стабільність. Микіла Янович багнато про неї розповідав, і на ширнармаси це мало певний ефект. Але. Економічна ситуація лише погіршується, надходження в бюджет – ЗМЕНШУЮТЬСЯ. Таможня недодасть 60 млрд., не буде 15 млрд. грн. від В.А.Т., транша МВФ скоріш за все не буде тощо Можливості кинути шлункам кістку у вигляді підвищених пенсій і зарплат бюджетникам - немає.
У ЗЕ залишається лише одна можливість мобілізувати великі маси людей на свій бік, і, я впевнений, вони нею скористаються.
Ця можливість – «Мовний закон». Вони обов’язково відмінять його, і навіть можливо спробують просунути «другу державну». Це неминуче виведе на площі сотні тисяч людей, і всі вони, звісно, будуть названі «радикалами та націоналистами». В східних та південних регіонах знов з’являться різні «Оплоти» та «Народні дружини». Напруга буде зростати, і інформаційно ії буде нагнітати в медіа та соцмережах росія. Це небезпечна опція, і в ОПі це розуміють, але ніякої іншої в них не буде.
Тому… Чекайте.

боротьба з алігархами набирає обертів = див скріншот
Крим - це Україна!
Змінено: 07.11.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
07.11.2019 р.
answerview
Елена Кудренко
ОДИН ТАНК

Или кратко про приезд Зеленского в Харьков.
Я как харьковчанка не очень люблю комментировать эти самые харьковские события по причине того, что раньше это всегда была наша внутренняя харьковская "возня", пусть и такая важная для определенного количества местных. В масштабе Украины эти новости были интересны, по сути, только нам. Сегодня эта "возня" имеет вид противостояния мэра Кернеса и олигарха Фельдмана, которые ведут борьбу за местный крупный рынок Барабашово. Один доит предпринимателей на деньги по аренде, второй шантажирует тем, что заберет землю и построит там дорогу (нужную или нет, я не интересуюсь). Сегодня эти предприниматели поджидают Зеленского со словами "мы вас любим" и "помогите нам". Тут Зеленский поразил на удивление адекватной фразой: "так вы же сами мэра выбрали"...

Очень хотелось бы, чтобы на будущее абсолютно каждый, и не только в Харькове, для себя эту фразу запомнил. Потому что Зеленского "тоже сами выбрали". У нас, напомню, Зеленский и партия Слуга народа в Харькове на выборах победили. Как говорится, "запомнили этот твит" - потому что однажды ты уже не выйдешь гордо в футболке с логотипом "зробимо їх разом". Заплюют, причем в том же Харькове в том числе.

Так вот. Владимир Зеленский говорит:
"Я в шоке. С 2009 года в Харькове сделан всего ОДИН ТАНК для ВСУ." Так ему сказал директор предприятия. Если честно, Владимир Александрович, я тоже в шоке. От вашего непонимания ситуации.
Период с 2009 по 2014 как бы понятен, да? Зачем Януковичу танк, если ВСУ по существу НЕ БЫЛО?
Период 2014-2019 "ознаменовался" войной. Так вот, на момент начала войны в казне нашего государства оставалось чуть более ста тысяч гривен, и повторять это настолько надоело, это как заезженная пластинка - что уже не смешно. Сделав 1 танк НЕ для ВСУ - можно продать его иностранцам и на вырученные в у.е. суммы отремонтировать (сколько, дополните меня?) два? Три? Четыре танка для ВСУ? Танки для ВСУ можно было бы делать сегодня, если бы не оборвался тот темп, который пропал с аппетитами Коломойского. И мы делали бы танки, только вот бюджет 2020 у нас какой-то странный. Там деньги куда-то исчезли. Справедливости ради можно было бы сказать про не такое уж маленькое количество техники, которое было поставлено Украиной конкретно для ВСУ - но о "попередниках" либо плохо, либо никак. Так ведь?))

У нас рулит популизм, а не экономика, и приезжать сюда, чтобы показывать свое незнание реалий - мне, например, было бы стыдно. При том, что не я же президент, в конце концов!
Далее он говорит:
"На авиационном заводе "люди працюють за 3000 грн ... в приміщенні було 0 градусів... як можна називати себе людиною (за такі гроші??)..."
Ну, например, чтобы обеспечить зарплату и отопление на заводе - нужно загрузить этот завод заказами. Потому что если нет заказов, то долго спонсировать убыточное предприятие - это только на руку посредникам, отмывающим бюджетные деньги. Не все лежит на поверхности, Владимир! Это пазл, который сложить в условиях, когда ДО 2014 года предприятия были запущены финансово - очень сложно даже для профессионалов. Всегда есть такие сложные для понимания слова, как "целесообразность", "окупаемость" и тому подобное.
И это нам еще повезло, что мы удержались и от дефолта (ДО появления Зеленского на посту), и у нас вообще какой-то экспорт еще (!) есть.

Вот еще перлы:
"Чому ми для Тайланду робимо - а для України не робимо?" - вопрошает президент (чому - см. выше).
"Наши люди работают в условиях, как скоты - как же они будут уважать власть?" (власть наш народ никогда не будет уважать, особенно если ты будешь давать им подачки, а не выстаивать условия для работы и обучать).

Итого. Что я увидела в этом посещении Харькова президентом - его вопиющую некомпетентность. Не надо, может быть, разъезжать по Украине и удивлять всех своей глупостью? Меньше говоришь - меньше позора. А?..
Ну, а в остальном - Харьков великолепен). Ну, вы знаете.


P.S. В отставку ушла харьковский губернатор Юлия Светличная (времен Порошенко).
"Ви нікуди не дівайтесь! Ми вас все одно знайдемо... Я мав на увазі - допомагайте нам..."
Угу...

на фото той самий АДІН танк
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
07.11.2019 р.
answerview
Профессиональный кретинизм гидранта -наркомана.

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 07.11.2019 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
08.11.2019 р.
answerview

03_biggrin18_good01_smile
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
good
bad
shockingly
08.11.2019 р.
answerview
03_biggrin
Адвокат Цемаха заявил, что его подзащитного объявили в розыск в России
  https://gordonua.com/news/mh17crash/advokat-cemaha-zayavil-chto-ego-podzashchitnogo-obyavili-v-rozysk-v-rossii-1407976.html

УчёнЫЕ ВЗЯЛИ ДНК ВОЛОС ПУТИНА И ДОКАЗАЛИ ЧТО ОН УМЕР, А ВМЕСТО НЕГО ВЫХОДЯТ ДВОЙник.
https://www.youtube.com/watch?v=TZXI8sQjiU8&feature=share&fbclid=IwAR0hFoUN1sfqu441EndZIVVwuRWCYPob-ToquYMNzNOrqx0m7fj9iPxqE4M
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 08.11.2019 р., Юра-Ездок
1
like
good
1
bad
shockingly
08.11.2019 р.
answerview
Ivan Luti 

Ситуация следующая
Во время продолжающейся российско-украинской войны, некоторые родственники Зеленского были уличены в пособничестве оккупанту.
Естественно виноват в этом Порошенко. Кто же еще?
Пока не удается отомстить пятому президенту, идет дискредитация всего и вся: не подконтрольных власти СМИ, волонтеров, патриотов, добровольцев, ветеранов и воинов ООС.
Арестованных "Бучу" и "Пуму" подтягивают под убийство Шеремета.
Обыски в "Pizza Veterano" проводятся демонстративно, когда часть общества, которая ассоциирует себя с ветеранами, уже и так раздраженна до предела.
Выходит власть работает на дестабилизацию ситуации в Украине. И это в условиях внешней агрессии. При этом стараясь задобрить агрессора, отводя ВСУ с крайне невыгодных для агрессора позиций.
Разведка докладывает, что Россия начала завозить больше боеприпасов на оккупированную часть Донбасса.
А тем временем Зеленский пафосно разъезжает на "Тесле", записывает очередной быдло ролик.
У меня всего один вопрос. Чья это власть?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
08.11.2019 р.
answerview
Мартин Брест
Ровно четыре года назад, седьмого ноября две тысячи пятнадцатого года, в него первый раз выстрелил снайпер. Ну или что там сепары имели ввиду, давая кому-то свдшку. Слово-то какое важное - "снайпер..."

Он стоял почти на бруствере, ну сам дурак, понятное дело. Вылез как идиот, чтоб прикинуть, как заложить мешком траншею так, чтобы было удобнее и безопаснее по ней ходить. Фортификатор х***.
Было около половины первого, и недалеко, на серой грязной трассе , стояла очередь машин, стояла почти не двигаясь и не сигналя, стояла терпеливо… может ждала? Может эти заранее уставшие водилы, их заранее недовольные жёны и их заранее несчастные дети что-то чувствовали? Хотели увидеть бесплатное кино, как пуля пробивает человека?

Звука он почти не услышал, да и как его услышишь – пуля прилетает быстрее, сначала вшшшшух где-то рядышком, тёплым воздухом обдаёт шею, ты ни черта не понимаешь, только запинаешься на слове – и уже потом слышишь далёкий треск. Как будто далеко молотком саданули по ржавой железной бочке – там, за трассой, в почти пятистах метрах. Самое смешное – он так и не выпустил из пальцев сигарету. Только во рту пересохло.

Никто не знал, почему сепар промазал. То ли действительно тупанул, то ли повезло, то ли порыв ветра отклонил пулю на пару лишних сантиметров, и она воткнулась в смесь грязи и камней, служившую ему домом. Вообще нормальный, толковый стрелок с пятисот метров и с «ровной» свдшки промахиваться так не должен, даже на холодном стволе.

Ровно четыре года и несколько минут назад он должен был завалиться в холодную тёмную жижу, выплеснуть туда нагретую за десятки лет кровь и через пару секунд стать строчкой «вечірнього зведення з району проведення антитерористичної операції». Одной из тысяч. Просто повезло, мабуть.
Он, кстати, всегда боялся получить не пулю, а осколок. Потому что от пуль тогда гибло только около пяти-шести процентов пацанов. Значит и в этой статистике он попытался выпендриться и войти в число «избранных» - привычно для него, который всегда хотел быть не «как все», а в конце концов таки стал этими "всеми", только «все» - это не семь миллиардов людей на Земле, не тридцать семь миллионов в Украине, а всего сто-с-лишним тысяч, прошедших через Донбасс за шесть волн мобилизации.

Не знаю, зачем он потом это писал. В этом не было никакого физического смысла, морального удовлетворения, этической составляющей или героического образа, в этом не было вообще ничего, что могло бы хоть кого-то заинтересовать. Ему просто захотелось сказать всё это вслух. Выплеснуть. Вырвать, вытолкнуть, выблевать из себя этот семимиллиметровый кусок металла.

Испугаться он не успел, просто спрыгнул в траншею, облокотился о стенку, пачкая куртку, и докурил.
И прожил четыре года. Просто сегодня, седьмого ноября, четыре года назад его убили. И всё, что было после, все эти сорок восемь месяцев - всё это ему приснилось за эти пару секунд между выстрелом и смертью. Как будто наперёд немножко прожил. Зачем-то.

Он даже ни разу не смог набухаться потом в этот день, хотя видит Бог - он хотел и хочет до сих пор. Потому что в таком настроении пить нельзя.
По крайней мере - он часто об этом думал. Про ненастоящесть этого мира - и дичайшую настоящесть того, ту самую внутреннюю правоту, в которую он и такие, как он, вцепились на этой войне и не отпускали от себя никогда. Почему они так это любили? Не из-за дырок в земле, херовой зарплаты или эфемерных пильг же. И не из-за возможности пострелять в уёбков, хотя и это было, было. А из-за чистого, незамутнённого, прозрачного и яростного чувства собственной правоты.

А снайпера потом аватар завалил, из "дашки". Почти случайно. Повезло... вы ведь помните, какими они были везучими?
И пулю эту он потом так и не нашёл.
Хотя может ещё найдёт.

Другую.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
08.11.2019 р.
answerview
Светлана Самборска
"Посол США: У Зеленського вважають Порошенка винним у війні на Донбасі"

Смотрите-ка, гнида, обслуживавшая террористов Безлера в тот день, сразу после после того, как они запытали Рыбака, разрезали ему живот и утопили, оказывается считает виноватым в войне... не Безлера (ну, еще бы, он деньги за обслуживание платил), ни Гиркина, ни Путина, ни продажных малороссов вроде самой гниды, а Порошенко.

Апрель 2014 года. Крым уже аннексирован. Война идет с 22 февраля, с появления зеленых человечков в Крыму. Уже разверныты действия Кремля на Донбассе: Гирниным захвачен Славянск, Безлером захвачена Горловка, в Донецке и Луганске захвачены админздания.

17 апреля 2014 года. Один день из жизни захваченной Горловки.

«Зранку 17 квітня перед перед будівлею Горлівської міської ради містяни зібралися на мітинг «За єдину Україну». Під час мітингу депутат міськради Володимир Рибак намагався зняти прапор так званої ДНР і повернути туди прапор України.

Після мітингу, за словами свідків, до депутата під'їхав легковий автомобіль, і якісь особи в камуфляжі буквально заштовхали Рибака в салон і вивезли в невідомому напрямку.

Через кілька днів, 22 квітня, тіло Володимира Рибака та тіло 19-річного студента КПІ Юрія Поправка знайшли в річці Казенний Торець під Слов'янськом з ознаками катувань і насильницької смерті».
https://www.ukrinform.ua/…/2681892-17-kvitna-pamatni-dati.h…

Это всё происходит днем. А вечером... А вечером в Горловке будет долгожданный концерт ̶У̶к̶р̶о̶б̶о̶р̶о̶н̶п̶р̶о̶м̶, пардон, концерт Малорособслуга. "Концертная программа будет включать в себя самые лучшие миниатюры и шутки Квартала».

Интересно, "Різали пузо, різали" исполняли?

А что же потом?
«После концерта "квартал" вместе с поклонниками отправился в местный паб Берлога, чтобы поужинать.

Владелец этого заведения Сергей Пилипчук тогда рассказал Gorlovka.ua, что артисты
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
08.11.2019 р.
answerview
Олександрійський Патріарх Феодор II визнав автокефалію ПЦУ. Сьогодні, 8 листопада, Патріарх Олександрійський і всієї Африки Феодор II під час літургії в день Собору Архістратига Михаїла (за новим стилем) у храмі в столиці Єгипту під час Божественної літургії згадував ім'я Митрополита Київського і всієї України Епіфанія як Предстоятеля автокефальної Православної Церкви України.

 Олександрійська церква має в диптихах друге після Вселенського патріархату місце. Таким чином, офіційно ПЦУ визнали Константинопольська, Елладська та Олександрійська церквиДжерело: https://censor.net.ua/ua/v3158548
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 08.11.2019 р., User
like
good
bad
shockingly
08.11.2019 р. відповів для Grom  
answerview
Оценка соседей  15_badgrin

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 08.11.2019 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
08.11.2019 р.
answerview
слушайте, анализируйте, делайте выводы... по поводу ГТС

Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
2
like
2
good
bad
shockingly
09.11.2019 р.
answerview
російські військові вивезли із Сирії ізраїльську ракету протиповітряної оборони. У ній закладено технології, які використовуюся у найсучасніших системах ПРО країн НАТО.
Як пише Business Insider, у липні 2018 року армія оборони Ізраїлю відбивала ракетний напад з боку Сирії, застосувавши систему протиповітряної оборони під назвою «Праща Давида». Одна з її протиракет упала не розірвавшись на сирійській території, де її підібрали військові режиму Башара Асада й потім передали Росії. США й Ізраїль вимагали, щоб Росія повернула ракету, але марно. Цей інцидент може серйозно підірвати обороноздатність не лише Ізраїлю, але й інших країн-партнерів США, наприклад Польщі, які отримують схожі системи ПРО. «Пращу Давида» випускає ізраїльська компанія Rafael Advanced Defense System. Її виробництвом також займається американська фірма Raytheon, використовуючи як заміну ракетам Patriot. Як сказав заступник директора проекту дослідження ракетної оборони в Центрі стратегічних міжнародних досліджень Аян Вільямс, тривогу викликає не просто те, що росіяни розберуться із технологіями, які потрапилі до їхніх рук, почнуть випускити щось схоже і поділяться секретами. Тоді такі системи ПРО можуть з’явитися у ворогів США та Ізраїлю, наприклад Ірані. Більшу тривогу викликає те, що у Росії зможуть з’ясувати, як побороти «Пращу Давида», та передати розвіддані про спосіб обманути ракету-перехоплювача Ірану.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
good
bad
shockingly
09.11.2019 р.
answerview
Жители «ЛДНР» винят в войне кого угодно, но не Россию.
https://inforesist.org/zhiteli-ldnr-vinyat-v-vojne-kogo-ugodno-no-ne-rossiyu/?fbclid=IwAR13O24aHhQaLfY3qNlyqvU-UrHLqN7jwVRL8a8rmCsxa4XqiECyGTdVLLU
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин