MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.04, 08:35
11
+8 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2400115
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
10.12.2019 р. відповів для User  
answerview
а от ФІФА схоже х ложили на цей допінг = 2020 в рашці скоріше за все залишать...
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
Підсумки саміту в Парижі:
- Макрон постійно ржав з Зеленського (ну хоч комусь його жарти заходять).
- Зеленський вже почав називати сепаратистів сепаратистами, і навіть сказав що росія має на них вплив (що взагалі-то означає, що саме росія має тримати своїх собак, та забирати їх до себе з нашої землі), але при цьому забув сказати про російських контрактників, які воюють на стороні сепаратистів, та про поставки зброї сепаратистам від росії (чим скористався ху*ло, та заявив, що Україна має напряму вести діалог з лідерами Бамбаса, бо якщо росіян там нема, значить конфлікт внутрішній).
- Українська журналістка (як і іноземні журналісти) чомусь забула запитати у ху*ла про те, коли повернуть Крим, та чому не припиняються обстріли на Донбасі.
- Зеленський також сказав, що ми вже багато разів домовлялись про перемир'я, але його постійно зривали, і при цьому не сказав хто саме його зривав.
- Зеленський (тут його можна навіть похвалити) заявив, що українська сторона наполягає, що Україна має отримати контроль над кордоном, і лише після цього можна проводити вибори.
- Україна та росія домовились обміняти полонених "всіх на всіх" до 31 грудня (ось це хороша новина, головне щоб росія не вбила частину полонених "заднім числом", та не заявила, що їх вже давно нема, як от уже передали Україні тіло Романа Беспалого в замотане в пакет та з вирізанними органами).
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
Рух Опору Капітуляції
ПОПЕРЕДНЯ ЗАЯВА ВАРТИ НА БАНКОВІЙ ДО КІНЦЕВОГО АНАЛІЗУ ПОЗИЦІЙ СТОРІН, ДОКУМЕНТІВ, УХВАЛЕНИХ ЗА ПІДСУМКАМИ САМІТУ НОРМАНДСЬКОЇ ЧЕТВІРКИ

Сьогодні, 9 грудня, відбулася зустріч лідерів «нормандської четвірки».

Вся Україна тривожно очікувала цього саміту. Для посилення української переговорної позиції громадськість започаткувала «Варту на Банковій».

На цей момент підсумки саміту свідчать, що Кремлю не вдалося змусити Україну до швидкої капітуляції. Виглядає на те, що заручившись підтримкою президента Франції і федерального кацлера Німеччини, Володимир Зеленський не перетнув на переговорах головних «червоних ліній».

Вважаємо, що в Парижі не відбулося очікуваного фіаско. Оскільки масовий протест в Україні засвідчив, що абсолютно більшість українців хоче миру, але не шляхом поступок агресору.

Ми свідомі того, що може існувати непублічна частина домовленостей між лідерами «нормандської четвірки». Тому ми, представники громадянського суспільства, будемо й надалі уважно слідкувати за розвитком подій. Українська нація здатна реагувати швидко і дієво, як ми це доводили не раз.

Ми не дамо імплементувати "формулу Штайнмаєра" та інші забаганки Кремля, які суперечать волі українського народу, міжнародному праву та українському законодавству.

Закликаємо Президента Зеленського дотримуватися національних інтересів, Конституції України та не перетинати «червоних ліній». Адже реванш прокемлівських сил в Україні - це не лише капітуляція перед Росією. Реванш це також і згортання свободи слова, і ревізія очевидних здобутків України за попередні роки, і присутність кремлівської агентури в органах державної влади, і наступ на українську мову. Завдання Президента зупинити ці негативні процеси, адже реваншисти чомусь сприйняли перемогу Володимира Зеленського як свою власну. Хай доведе їм і нам, що це не так. І що він стоятиме на сторожі українського інтересу.

Так само, звертаємося до західних лідерів продовжити та посилювати санкції проти Росії, аж до цілковитого звільнення Криму, Донеччини і Луганщини, а також до повного відшкодування Україні збитків, завданих російською агресією та окупацією частини території України. Адже, борючись з агресором за свою незалежність, Україна захищає мир і благополуччя всієї Європи.

Одразу ж оголошуємо акцію під стінами Верховної Ради в день розгляду закону про особливий статус ОРДЛО.

#РОК #Ні_капітуляції
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
«Они живут в какой-то своей реальности», — как сказала Меркель. «Как их настоящая жизнь ни бьет по щекам, они все равно сочиняют эту свою реальность. Ложь полностью поглотила Россию»
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
Все йде по плану, думаю тепер Бубочка дуже обижений на Путлєра03_biggrin і скоро забуде Пороха, а прийде час ще будуть в одній коаліції.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р. відповів для Grom  
answerview

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
3
like
2
good
1
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
 https://youtu.be/G4hXRS5KcnU
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
На текущей неделе тенденция к снижению курса доллара продолжится благодаря положительному решению по программе с МВФ, а также в связи с новыми размещениями гособлигаций Украины.

Об этом в комментарии РБК-Украина сказал Максим Пархоменко, аналитик Альпари."Курс доллара продолжит снижаться, в связи с чем можно смело ожидать достижения отметки в 23 гривны за доллар к концу месяца", - сказал он.

Как отметил аналитик, гривне позволяют формировать положительную динамику в текущий момент два фактора: МВФ и расширение эмиссии ОВГЗ в этом месяце."Согласием относительно кредита от МВФ наше правительство снизило риск по долгу. За счет этого на ближайший период риски по нашей стране снижаются. Также, если успешно смогут пройти переговоры по транзиту газа через Украину, риск невыполнения бюджета будет еще ниже", - сообщил он.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 10.12.2019 р., User
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
02_sad
Андрій Смолій
8 ч.

А тепер повертаємося до реалій.
В документі, який був підготований на Нормандському Саміті, чітко вказано, що Україна йде за Формулою Штайнмаєра.
Формула Штайнмаєра це:
- Федералізація;
- амністія бойововиків; 
- вибори на окупованих територіях.
Тому радіти реально мало чому. Фактично нас під обгорткою сьогоднішніх «домовленостей» намагаються пропхати найгірший сценарій.У своєму виступі Зеленський намагався уникнути цих питань, проте Путін чітко заявив: внесення змін до Конституції, амністія та вибори.
Ще гіршим є те, що фактично Зеленський вивів Росію зі сторони воєнного конфлікту, сказавши що «Росія має вплинути на бойовиків», отже РФ успішно виходить сухою з води саме завдяки Зеленському.
Так, не відомо чи будуть 100% виконані всі ці пункти, проте реально Україна виходить в найгіршому положенні за останні роки. Фактично ми погодились на Кремлівський порядок денний і будемо рухатися за «Формулою Штайнмаєра», а це реальна здача національних інтересів.

МАКСИМАЛЬНЕ ПОШИРЕННЯ. 
Підписуйтесь на Андрій Смолій
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 10.12.2019 р., ALAN60
1
like
1
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
Цитата:

...на последнем фото меркель явно не в духе, из них всех она и пуйло имеет достаточно стратегичкого мышления, чтоб понимать что произошло, а маркона пуйло уже давно держить за причинное место желтым жилетом...
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
Цитата:

...На мой взгляд это – ключевой момент, поскольку и янелоху и Путину надо было говорить то, что от них хотят услышать их сторонники, а Меркель и Макрону можно говорить прямо и без дураков.

Что они сказали, на самом деле? А сказали они о том, что Украина сдала свои позиции и то, на чем стоя Порох, теперь слито в унитаз. Больше того, имени Пороха никто из них не произносил, но имелось в виду, что Украина с Порохом во главе, не соглашалась на те условия, которые просовывала эта троица.

Янелох рассказал о территориальной целостности Украины и о том, что конституция неизменна, но тут уже надо либо с крестиком, либо с трусами определяться, поскольку формула Штайнмаера и действия в ее ключе, как раз и направлены прямо против территориальной целостности Украины, в части ее унитарной формы и нерушимости границ. Для того, чтобы действовать в этом духе нужно либо принимать антиконституционные законы, либо менять конституцию.

Вот как раз об этом прямо и говорил путин, о скорейшей имплементации «постоянного статуса», каких-то других изменений в конституцию, которые он не расшифровал, но о которых явно шла речь и трое сидящих рядом деятеля, точно знали что это такое, а также – об амнистии боевикам и выборах.

Какой же «актив» тут можно обнаружить, если пытаться искать его со свечами и фонарями? Меркель и Макрон, с суровым видом пояснили, что теперь ОБСЕ будут «контролировать» ситуацию вместо 12 часов – 24 часа в сутки. Причем – будет ее контролировать по всей территории Украины. Это что вообще такое? Мы прекрасно знаем, как они контролируют ситуацию сейчас и что никакого толку от этого контроля – нет. А что они собираются контролировать по всей Украине? Это можно понимать как угодно, только вот никто не сказал ни слова о контроле границы между Украиной и РФ на оккупированной части территории Донбассаи даже о миротворцах на границе...

https://defence-line.org/2019/12/normandiya-detali/
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 10.12.2019 р., ALAN60
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
18_good
Цитата:

...сам факт: або воно тупе й безсмертне, або хуйло й Беня дали йому якість особисті гарантії недоторканності, в які воно повірило, бо дуже тупе. Іншої причини так відверто зливати інтереси країни, де в громадян повно зброї, а посеред столиці вирує Майдан...
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
 "Мы не за месяц до выборов возьмем границу, а за два дня", - Аваков объяснил, каким может быть компромисс по вопросу границы

...об этом заявил министр внутренних дел Украины Арсений Аваков в комментарии hromadske на полях саммита "нормандской четверки" в Париже.

https://censor.net.ua/news/3164452/my_ne_za_mesyats_do_vyborov_vozmem_granitsu_a_za_dva_dnya_avakov_obyasnil_kakim_mojet_byt_kompromiss


...И тут же вспоминается,как он по пять раз на день брал Славянск!02_sad
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 10.12.2019 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р. відповів для ALAN60  
answerview
Олександр Дедюхін
Ось вам перші мої враження з приводу перемовин в Нормандии, а особливо про спільну прес-конференцію.
Директорка школи та два завуча приймали третьокласника. Бесідували з ним, а він сказав, що було дуууже довго.
Добрий завуч Макрон приймав всіх у своєму кабінеті, він намагався тримати нейтралітет, але при цьому йому важко втриматися від симпатій до завуча злого – Путіна. Макрон весь час лине до кремлівського карлика, та намагається поцьомати останнього в плєш. Страшно уявити, що вони там робили за зачиненими дверима, хоча, як зауважив третьокласник Володимир: «Я був дуже здивований, та довго чекав, коли залишуся з завучем Путіним наодинці, а на нашій зустрічі були присутні ще 34 людини». Володимир постійно нервував, забував питання, які ставили йому журналісти, важко розбирав букви, написані в папірцях, навіть почав пітніти, коли злий завуч відкрив рота.
До речі, причин для виділення поту в Володимира Олександровича може бути дві. Перша – це категорична незгода з Пуйлом, а друга – якщо вони домовилися про одне, а на публіку Зеленському приходилось озвучувати зовсім інше, попросту брехати. Забігаючи вперед, скажу, що, судячи з розстановки фігур учасників перемовин після прес-конференції, швидше за все Путін з Зеленським такі не домовилися ні про що. Бо, піднявшись зі свого крісла, Макрон одразу наблизився до Путіна на дуже інтимну дистанцію, до них підійшла директорка Меркєль, а третьокласник Володимир залишився на самоті та, щоби не здаватися одиноким, жваво посилав журналістів «к акредітаторам». Потім він таки наважився підійти до доброго завуча, який по-батьківськи потріпав Володю по шиї, мовляв, молодець Вова, ти гарно тримався, вчися, і буде тобі щастя! Директорка поважно спустилася зі сцени, а злий завуч Пуйло тикав пальцем в бік Зеленського, та, судячи з усього, шкодував, що інші учасники перемовин не виконали всі бажання московського сцаря.
Загалом, я дуже сподіваюся, що найстрашнішого не сталося. Фактично, судячи з промов, не домовилися ні про що, окрім обміну полоненими, хоча і це не точно. Бо про обмін говорили всі, але якими будуть конкретні дії – мовчали.
Також наче домовилися про припинення вогню з наступного року. Хоча це теж не точно.
Домовилися зустрітися через чотири місяці.
Третьокласник Вова, хоча і не завалив повністю іспит, дуже розстроїв мене своєю необізнаністю та дипломатичним нєвєжеством. Він був досить вічливий, та майже не казав дурниць, я йому навіть готовий пробачити фрази: «Мисль убєжала» «туфли «Бріоні» не запачкаєте, прієзжайтє к нам». Я йому навіть готовий пробачити російську мову. Але я дуже обурений тим, що він свято впевнений, що «тристороння контактна група в Мінську» це Україна, Росія, та сєпаратісти. Я дуже обурений тим, що він абсолютно не розуміє, що «розмовляти з жителями Донбасу», це зовсім не те, що розмовляти з терористами та бойовиками, на чому, до речі, наполягає Путін, наголошуючи на тому, що конфлікт на Донбасі – це внутрішньо український конфлікт.
Користуючись такою необізнаністю та неосвіченістю Зеленського, директорка та добрий завуч намагаються протягнути та нав’язати нам зраду в вигляді формули Штайнмайєра, злий завуч нав’язує нам федералізацію, зміни до Конституції, та перемовини з бойовиками, вимагає амністії для вбивць, та вільного пересування через пропускні пункти всіх бажаючих, а значить і бойовиків зі зброєю. Також вимагає прибрати всі фортифікаційні споруди, мабуть для того, щоби вони, в разі чого, не заважали наступу російської армії.
Зеленський підкреслив, що інтереси України він не здасть, закликав не слухати пусті слова, а судити по ділах (ось в цьому я його категорично підтримую), також пообіцяв, що через чотири місяці всі знов зустрінуться, та подивляться, як і що зроблено сторонами за цей час.

Директорка Меркєль, хоч і стримувала натиск злого завуча, але дуже втомилася вже від цих дітей, завучів, та своєї посади. Їй би спокійно до пенсії досидіти, а тут ці конфлікти та бійки. Тому вона в принципі готова відведення українських військ назвати розведенням, тому вона готова впарювати нам формулу Штайнмайєра з особливим статусом вкупі.
Добре, закінчую писати, бо вже і так багато забрав вашої уваги, підведу підсумки.
Найгіршого не трапилося. Капітуляцію Зеленський не ризикнув підписати, напевно знає, що в Україну йому в такому випадку краще не вертатися.
Газовий контракт не підписали, хоча Путін так піклується про українських олігархів, що готовий продавати їм газ дешевше.
Про обмін полоненими будуть домовлятися.
Зеленський навіть сказав, що Крим – це Україна.
Наші віче, наші молитви подіяли.
Скачемо далі, та сподіваємося, що третьокласник Вова трохи вивчить матчастину до наступної подібної зустрічі.
Таке йому буде домашнє завдання від нас, небайдужих громадян України.
Амінь і Богу слава.
Пи. Си. А знаєте що саме погане? Раніше подібні зустрічі являли собою лікарський консіліум, де головний лікар Порох, разом європейськими колегами, ставили клізми буйнопомєшанному Пуйлу. А тепер, бачите як. Пуйло проліз в завучі, а Україну представляє третьокласник.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
Как и говорил, они ни очем не договорились и ничего свехестественного не произошло.
Раньше был Минск 1 2 3... теперь будет норманский формат 1 2 3... Не забываем, время против раши! А нам держатся, поднимать армию и не облажатся по глупости или предательству...

П.С.  Падающий бакс настораживает.. Не к добру это. 
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
3
like
3
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
“Мы достигли своей цели в газовом вопросе – вывели вопрос транзита газа за пределы обсуждения ситуации на Донбассе. Не договорились о контракте, но этого и не должно было состояться в Париже. Украина будет договариваться о газе дальше, возможно непросто, возможно – с “газовой войной”, – отметил Гончарук.При этом он заверил, что наша страна полностью готова к такому развитию событий. Гончарук уточнил, что Украина настаивает на долгосрочном газовом контракте.“Но мы полностью готовы к этому: наши хранилища наполнены, нашу логику поддерживают ЕС и решение Стокгольмского арбитража, а “Северный поток-2″ недостроен. Нам нужен долгосрочный контракт. Мы отметили, что долг не подарим. Один из вариантов, который рассматриваем, – долг можем принять газом”, – подчеркнул Гончарук.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
good
bad
shockingly
10.12.2019 р. відповів для Grom  
answerview
Зупинися! Зрада поки що відміняється.

Кажуть Лавров обізвав ЗЕ козлом03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 10.12.2019 р., User
3
like
1
good
2
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
По долгострочному договору по газу с расеей.. имхо.
Торговать с врагом не хорошо, безспорно. Но торгуем... чтоб экономика работала и было чем воевать. И газ покупаем расейский, только дороже и не на прямую.. Кого мы обманываем, себя??
Что Украина получит если будет прямой договор по газу... Цену рыночную без посредников и предохранитель от открытого вторжения восточного соседа. Пусть не на 100% а  90%, но все же стабильность и предсказуемость.
Если мокша нарушит договор и начнет шантаж, перекрыв винтиль - штрафы и санкции. Плюс имиджевые потери... И никакой политики, только безнес! Да трудно торговать с рашей без политики, но можно. Если быть сильными и соблюдать законы. А договора заключать минимум в трехстроннем формате, чтоб лишить путина маневра, а наших тяги к коррупции и договорняков.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 10.12.2019 р., Юра-Ездок
1
like
1
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
Затверджена Конгресом США військова допомога для України включатиме летальне оборонне озброєння, а також крилаті ракети для оборони узбережжя і протикорабельні ракети. Про це 10 грудня повідомляє New York Times.Зазначається, що погоджений конгресменами США оборонний бюджет на 2020 фінансовий рік включає допомогу Україні на суму 300 млн доларів. Кошти будуть виділені для реалізації ініціативи щодо сприяння Україні у сфері безпеки.
https://zaxid.net/news/
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
10.12.2019 р.
answerview
https://www.ukr.net/#homeDetails/society/75608143/
https://openmedia.io/infometer/v-pitere-postavili-statuyu-putina-v-obraze-imperatora-avgusta-ona-poyavilas-na-fasade-izvestnogo-dolgostroya/

https://youtu.be/hcbM6Lycrhw

https://youtu.be/2zEs5FzdIBw
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 11.12.2019 р., Юра-Ездок
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин