MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.04, 18:16
11
+8 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2399824
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
13.03.2020 р. відповів для Grom  
answerview
це зрозуміло було одразу після виборів, було тільки питання часу, але впорались швиденько.
☭ = 卐 = Z
like
good
bad
shockingly
13.03.2020 р.
answerview
 сьогодні Президент України Володимир Зеленський запустив механізм власної катастрофи.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
good
1
bad
shockingly
13.03.2020 р.
answerview
Погані новини від Пенса....
https://youtu.be/Eh1bYm85d6Y
2
like
good
bad
1
shockingly
1
14.03.2020 р.
answerview
Погані новини від Пенса....https://youtu.be/Eh1bYm85d6Y
Есть такой нюанс:
"По-перше, скажу неприємну річ - Єрмак і Кучма не вчинили держзради. Вони не мають офіційного дипломатичного статусу і чітко визначенних повноважень представляти Україну. І тому не несуть відповідальності за свої дії. Це загальна практика - коли на складні переговори відправляють людину з найнижчим дип рангом і незрозумілим статусом, щоб в разі невигідного перебігу подій відмахнутись від прийнятих рішень. Відповідно це й повинні робити В'ятрович та інші. Вийти на міжнародну арену і заявити про те що дії Кучми і Єрмака не в повній мірі виражають інтереси українського народу. При цьому слід пам'ятати що В'ятрович та інші депутати і є влада. І вони повинні не просити чи вимагати чогось від "влади", а максимально використати свої повноважегня."
1
like
1
good
bad
shockingly
14.03.2020 р. відповів для August  
answerview
Якась хренова практика, понапідписувати документів, а потім доказувати шо незаконно...06_question
like
good
bad
shockingly
14.03.2020 р. відповів для Stass  
answerview
Чем хреновая то? собрались, поговорили, чойто подписали, никого это ни к чему не обязывает. Выполнили - хорошо. Нет? Ну никто и не обещал.
Гибко и практично.
2
like
2
good
bad
shockingly
14.03.2020 р.
answerview
Якась хренова практика, понапідписувати документів, а потім доказувати шо незаконно...
По факту ещё ничего глобального не подписали. Ярмак зассыт, включит заднюю и всё вернётся на места. Основные подписи будут (если будут) 25-го.
Это же дипломатия. Посмотри кто от России подписант - какой-то Куьмухаметов. Порох так же дохрена чего лишнего подписывал, но мало что выполнял и тянул время.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
14.03.2020 р.
answerview
Вчера только узнал, что у секретаря РНБО Данилова мать в Донецке живёт. Прямо сейчас. Чистой воды заложница. Вот это уже напрягает конкретно. Хорошо, хоть у Земли там родителей нету...... Хотя всё ровно выбрали бы президентом))
like
good
bad
shockingly
14.03.2020 р. відповів для Stass  
answerview
Але цим ЗЕ запустив процес розпаду власної фракції і ще побачимо цим кінчиться - давно кажу що йому ще доведеться об'єднуватися з Порохом, ну або тікати03_biggrin

Вже 60 нардепів фракції «Слуга народу» підписались під зверненням до президента Зеленського і цей список буде доповнюватися

Частина народних депутатів фракції «Слуги народу» звернулась до президента Володимира Зеленського з проханням не допустити створення Консультативної ради у політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи у Мінську. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/country/politics/minska-zrada-jermaka-vzhe-60-slug-narodu-pidpisali-terminove-zvernennja-do-zelenskogo-665773.html

Хоча насправді його штовхають на безлад і перевибори Ради в надії що Медведчук візьме більшість на цих виборах. Поки що він йде за кремлівським сценарієм.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 14.03.2020 р., User
like
good
bad
shockingly
14.03.2020 р.
answerview

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
14.03.2020 р.
answerview
Объемы продаж российской экспортной нефтяной смеси Urals на рынках Европы упали до нуля. В торговой системе Platts сегодня не было ни одной заявки, сообщает Bloomberg.

Отмечается, что независимые трейдеры Vitol предлагали российскую нефть со скидкой от $3 до $3,1, но и эта цена оказалась на 20% выше предлагаемой саудитами за свою нефть

Ситуация на рынках Европы изменилась после того, как Саудовская Аравия предложила Европе покупать свою нефть, снизив ее стоимость до $25 за баррель. Таким образом королевство старается вытеснить Россию с основного рынка сбыта «черного золота».

Как и предсказывали аналитики, российские поставщики начали терять рынок, так как не смогли снизить цены на свое сырье вслед за конкурентами.

Основные поставки нефти из Саудовской Аравии начнутся в апреле. Предполагается, что к этому времени европейские потребители российской нефти минимизируют покупки сырья.

Также известно, что саудиты ведут переговоры с крупными европейскими покупателями Urals, предлагая им перейти на свою нефть по значительно выгодной цене – $25 за баррель.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
3
like
2
good
1
bad
shockingly
14.03.2020 р. відповів для User  
answerview
Путин и саудовский принц на G20https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=PRAAwTCojRY&feature=emb_logo
like
good
bad
shockingly
14.03.2020 р.
answerview
Что ж, настал этот момент.

Сейчас, когда страна стоит перед лицом угрозы невиданной по своим масштабам эпидемии, мы должны сплотиться вокруг нашего лидера президента Зеленского и его команды, и прежде всего не допустить в стране хаоса и потери управляемости.

Нет ничего опаснее, чем если государство утратит своё руководство, и страна погрузится в беззаконие и впадёт в панику. Поэтому прежде всего нам необходимо позаботиться о высшем руководстве страны.Президент, его советники, кабинет министров и народные депутаты (в частности, представители монокоалиции партии "Слуга народа") находятся в категории повышенного риска. Каждодневные встречи с другими высокопоставленными лицами, заседания, совещания, рабочие поездки — всё это создаёт повышенную угрозу заражения коронавирусом.Поэтому.
ПРИЗЫВАЮ ВСЕХ НАРОДНЫХ ДЕПУТАТОВ ВЕРХОВНОЙ РАДЫ.
Немедленно, в турборежиме, принять постановление о введении принудительного карантина для президента Зеленского и его окружения, кабинета министров, РНБО, депутатов Верховной Рады из числа монокоалиции.Обеспечить их полную изоляцию не менее чем на 3 (три) месяца во избежание угрозы заражения, что привело бы к потере страной управляемости. Немедленно разработать и принять особые процедуры для обеспечения эти гражданам внепланового оплачиваемого отпуска в связи с форс-мажорными обстоятельствами.

Категорически исключить любые встречи, принятие участия в заседаниях и совещаниях — во избежание заражения.
И временно (минимум на 3 месяца) заменить президента Зеленского бывшим президентом Порошенко, а кабмин Шмыгаля — бывшим кабмином Яценюка, потому что их не жалко.

ЛАЙК, РЕПОСТ, ВМЕСТЕ ЗАЩИТИМ РУКОВОДСТВО СТРАНЫ ОТ УГРОЗЫ ЭПИДЕМИИ!
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 14.03.2020 р., User
4
like
2
good
2
bad
shockingly
14.03.2020 р.
answerview
Цю фотку бачили всі. Але знаєте, що в ньому насправді смішно? Ні, не те, що якийсь донецький алкаш, 10 років тому, сидів на лавочці обісцяний. Нє. А те, що Україна в очах світового співтовариства, (в тому числі і ворога (РФ)), зараз виглядає саме так. Немічний, жирний, Тупий, в стані сильного сп'яніння, зі зламаною волеї до того, щоб хоч встати, не смішний, нікому не потрібний комік. І ржуть не над його жартами, а з нього самого. І ні у кого не виникає бажання підійти - допомогти. Бо від нього смердить аміаком, він важкий і ще й може обригати, якщо тормошити.
Любуйтесь - це обличчя сьогоднішньої України. І ви зробили це разом, щоб "хатя бы поржать". Ржіть.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
1
good
1
bad
shockingly
14.03.2020 р.
answerview
Как быстрее всего побороть вирус, который убивает в основном пенсионеров? Правильно - забацаем ярмарку, где в основном пенсионеры15_badgrin
https://www.facebook.com/kucherenko.ivan/posts/10221650507069342
1
like
good
1
bad
shockingly
14.03.2020 р.
answerview
ой, я вас умоляю... под прикрытием "коровавируса в Украине", где за все это время заболело 3 человека (заметим, не местных, а приезжих), летальный исход - 1, впендюрили карантин до 3 числа. пытаются в стойло загнать по передвижению. ребята, нас всех готовят к большому шухеру. под прикрытием этого шухера наворотят печальки, что потом разгребать устанем. а с учетом падения цены на нефть и усталости экономики федералов и озерской братвы - стараются на нас переложить
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
good
bad
shockingly
14.03.2020 р. відповів для tsinik  
answerview
Воно ніби і так... але, наприклад, США вводить надзвичайні засоби безпеки, а Китай тотально бреше про кількість загиблих, на відміну від тієї ж Італії... думаю ситуація по вірусу нормально проясниться через місяць +\-...
☭ = 卐 = Z
like
good
bad
shockingly
14.03.2020 р. відповів для tsinik  
answerview
Скорее всего ввод карантина у нас, это... "дань моде" Европе и Америки. Типа мы с вами за одно и в одной лодке. Веских причин вводить ограничения, не было... от других вирусных болезней умирает в разы больше.
П.С. Правда есть момент... Украина, транзитное государство. И через нас перемещается во всех направлениях, много людей. Возможно и стоило перестраховаться и не впускать иностранцев... х.з.

03_biggrin03_biggrin https://www.youtube.com/watch?v=KZuZM8tgnok
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 14.03.2020 р., Юра-Ездок
1
like
1
good
bad
shockingly
15.03.2020 р.
answerview
Веских причин вводить ограничения, не было... от других вирусных болезней умирает в разы больше.
таки нет.

по сути это - сезонная простуда (по заразности и скорости распространения), от которой каждый 5-й примерно попадает в больницу ну либо если мест в больницах нет - с большой вероятностью на кладбище. а каждый 20-й - попадает в реанимацию, и если нет там мест - то опять-таки на кладбище, уже гарантированно. а каждый 50-й примерно - на кладбище даже при условии наличия мест в больницах, наличия препаратов, врачей и т.п.

учитывая уровень нашей медицины, и уровень сознательности граждан (которые, будучи больными, сбегали из итальянских больниц и летели болеть домой, заезжая по дороге в гости к родственникам) - меры, пожалуй, недостаточно строгие.
Змінено: 15.03.2020 р., NiTr0
1
like
1
good
bad
shockingly
15.03.2020 р.
answerview
а Китай тотально бреше про кількість загиблих, на відміну від тієї ж Італії...
в Китае таки карантин был введен вовремя. в отличие от Италии. и жесткий. потому кол-во погибших там вполне может быть не сильно-то и занижено...
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин