MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
20.04, 01:00
31
+5 °С
Вітер: 3 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Transfagarasan 2021 Мотоподорож після довгого чекання відкриття кордонів!

Переглядів: 1477
11.08.2021 р.
answerview
Наприкінці літа нарешті вдалось отримати сертифікат про вакцинацію і вирушити без питань на границі у Румунію.

Тут я був уже 2 роки назад, але все якось було сумбурно, багато чого не вдалось побачити, не побував і на трансальпіні (цього року туда теж не поїхав)
перейшов кордон без проблем, але це було вночі то через декілька кілометрів від кордону вдалось у полі розбити  палатку і заночувати на свіжовикошеному сіні.
на другий день подорожі запланував доїхати до Брашова, при чому по дорозі заїхати у Біказ. Там бомбезні серпантини і місця. Під вечір після важкого мотодня заночував знов у полі і на ранок вирушив на трасу. 

Була неділя трафік просто нереальний, але для мото то не перешкода, погуляв і обабіч озера гірського балеа,  посидів на горі траси трансфагарашан і любувався на трафік внизу. враження суперові, звісно під вечір нереальна втома відчувається, і лізуть у голову думки а для чого це все, але під ранок думки змінюються на краще. 
третій день попав під зливу бо у мотоподорожах без цього трудно обійтись як не планувати поїздку.
Я заїжав через Сірет (чернівці) а виїхав через Сігету мармуцей (Закарпаття) тобто получилось по колу.

Мот витримав супер, і румунський автобан А1, і серпантини трансфагарашану, звичайно моторчику 150 сс було важко але він радував приємним розходом пального. Доречі на наші гривні ціна бензину 95 у румунії (92 немає взагалі) майже 40 гривень.
Отже якщо підсумувати то потрібно їхати коли у вас є можливість бо зимою коли гріється теплий диван є що згадати. 1700 (майже км)невідома кількість спаленої бензини, втома, але купа вражень
Змінено: 11.08.2021 р., Myz77
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
11
like
11
good
bad
shockingly
12.08.2021 р. відповів для Myz77  
answerview
Красава! Теж збирались, і на Transfagarasan, і в Стамбул - на мото. Але так і не потрапили, поки що. 
Я так розумію, в готелях не був взагалі? Що із розбиттям палатки? Пригод не було?
Бо стартуючи із Західної України, ще можна обійтись без ночівлі в Україні, а от коли їдеш із Києва - то ніяк. Але в Україні взагалі краще не ризикувати так ночувати(палаткою), тимпаче, якщо ти сам,
а як ситуація із цим у Румінії?
Який бюджет поїздки?
P.S. Так, ціна бензину 35-40 грн, але якщо в Україні румунський бензин продають по 30грн, то взагадай, якої він якості і як розбавлений. У мене на авто витрата на європейському бензині стабільно на 0.5-1л менша, 7 проти 8ми, і їде краще. Тому по коштах витрати виходить 1 на 1.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 12.08.2021 р., hitmanhunter
like
good
bad
shockingly
12.08.2021 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
я того року їхав на закарпаття то там спав у полі з палаткою, стрьомно було, у румунії 100 відсотків спокійніше з цим. 3 ночі у різних місцях спав, скошене поле, кукурудза , і галявина коло лісі попри трасу. витрата 95 там реально набагато менше чим наш 92. у мене середній менше 2 літрів вийшов розхід. мож було спати в готельчиках, але платити потрібно було б 20-50 евро за ніч. бюджет не рахував, поміняв у чернівцях 1000 гривень на румунські леї, ше мав трохи лей від минулої поїздки от і все. 
1
like
1
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин