MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.04, 13:21
11
+20 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Львівський скутер клуб

Переглядів: 85168
04.06.2009 р.
answerview
Показати повідомлення
У Львові Скутерклюб існує вже кілька років http://www.lsc.org.ua
Ровер з мотором - то сила, що штовхає до неймовірних пригод.
Змінено: 04.06.2009 р., Poizon
like
good
bad
shockingly
02.04.2012 р. відповів для gafka8888  
answerview
полностью с тобой согласен в этом вопросе,выезжать следует с утра
like
good
bad
shockingly
02.04.2012 р. відповів для gafka8888  
answerview
главное чтобы к вечеру вернутся01_smile
У тебя что фара не работает? Или боишься в темное время суток ездить?
Насчет поездок в разгар сезона (летом). Замечу что выезжать нужно не в обед, как ты предлагаешь, а скорее сутра, потому как в обед солнце уже припекает хорошо,  39_heat не особо в прикол в самую жару по трассе ехать (ни пилоту ни мопеду), плюс если выехать сутра и в обед быть уже на месте, то есть целый день на отдых (экскурсию) и прочие штуки, а ближе к вечеру - домой.

тоже согласен, но всетаки мне просто надо будет бить дома ближе к вечеру01_smile
ПРИМУ В ПОДАРОК ЗАПЧАСТИ НА СКУТЕР В ЛЮБОМ ВИДЕ....
Honda Dio ----> Honda DJ1 ----> Aprilia Rally
like
good
bad
shockingly
28.04.2012 р. відповів для linors  
answerview
Сегодня классная погода буду снова в 11.00 при въезде в парк культуры (возле фонтана, арок) происходят сходки
Желающие приезжайте  41_dance2


Буду на выходные кто желает подъезжайте на 12-00   29.04.2012
[URL=http://line4auto.ru/nomer/]http://line4auto.ru/nomer/nomuaold_11_%C8%C3%CE%D0%DC.png
like
good
bad
shockingly
11.08.2012 р.
answerview
всім привіт!!)є хтось з Стрия?потрібно щоб хтось показав місто ..
Honda dio 34 → Aprilia SR 50 →Viper Storm 150(нуего..последний раз был китай) →VW GOLF II CL 1.8 Mono [url=www.drive2.ru/cars/volkswagen/golf/golf_mk2/urbanracer
like
good
bad
shockingly
11.08.2012 р. відповів для urbanracer  
answerview
ответил в личку
like
good
bad
shockingly
10.05.2013 р.
answerview
Есть желающие устроить заезд?
[URL=http://line4auto.ru/nomer/]http://line4auto.ru/nomer/nomuaold_11_%C8%C3%CE%D0%DC.png
like
good
bad
shockingly
19.07.2013 р.
answerview
Собираемся с друганом матнуть то ли в Шацк то ли на речку в Карпаты на выходные 27-28 июля (26-28июля...как получится,зависит от погоды).Едим на 250ках.Может кто захочет присоединиться.
like
good
bad
shockingly
20.07.2013 р.
answerview
В клуб ещё принимаете?) сам со Стрия) но во львове частенько бываю по работе))
like
good
bad
shockingly
21.07.2013 р. відповів для AngrySat  
answerview
Клуба как такогового нету уже давно.Если бываешь по работе-звони.телефон под авой.Если не получиться поехать в Шацк,на следующие выходные поедем на речку за Стрий или в Ывано Франковскую обл.Если знаешь места-свисти.
like
good
bad
shockingly
22.07.2013 р. відповів для Sarge24  
answerview
За стрий смотря куда) есть неплохое место возле дубино, поворот на каменку, там и водопадик небольшой и речка и полянка))
like
good
bad
shockingly
22.07.2013 р. відповів для AngrySat  
answerview
На вихідних що робиш? В Шацьк не думав зїздити? Поки що вирішуємо і думаємо де б мотнутися...Є три варіанти...Шацьк,Річка або Хрінники (водосховище,Рівненська обл)
like
good
bad
shockingly
23.07.2013 р. відповів для Sarge24  
answerview
Увы занят) к концу августа, беру отпуск на недельку или 10 дней) пока что размышляю куда проехаться)))
like
good
bad
shockingly
24.07.2013 р.
answerview
Відкриття проекту Lviv Scooter Club

Людина хоче відновити ЛСК.Так що просимо всіх бажаючих...
Цитата з сайту

"Привіт! Я дуже радий що ви наважились зайти на цей сайт! У цій новині ви зможете дізнатись про що буде ця інтернет сторінка, та для чого я її створив взагалі.

Перш ніж почати розповід про те куди ви потрапили взагалі, я би хотів почати з розповіді про себе.

Я такий як і ви

Рівно 2 роки назад я став одним з вас. Я купив розвалений скутер моделі Honda Dio AF35 SR на всі гроші які я так довго збирав та вирішив його зремонтувати, бо дуже вже хотілось мені мати власний транспорт. Після покупки я нічого не розумів у скутерах, тому я вирішив, як і усі, шукати інформацію в інтернеті. Перше що я зробив це спробував знайти Львівський скутер клуб. На той час інтернет сторінка цього клубу, можна сказати, жила та цвіла, чого не скажеш зараз. На щастя ця сторінка існує в інтернеті і дотепер, тому усі бажаючі можуть подивитись, клікнувши на цю ссилку.

Хоч сайт скутер клубу функціонував, потрібної мені інформації я там не знайшов. Далі мені попався у пошуку російський скутер клуб. Там, як виявилось, була надзвичайна кількість відвідувачів та маса потрібної мені інформації. Основними перевагами цього сайту звичайно був і є форум, але інших цікавих можливостей сторінка цього клубу не надає.
Якщо ви колись мали досвід відвідування будь-яких клубів в інтернеті то в основному це були звичайнісінькі форуми з безліч розділами та темами для обговорення.
Змінити цей стереотип було першим бажанням, яке мотивувало мене створити цей сайт.

Ще однією причиною створення цього проекту стало вирішення поширеної проблеми як «скутер купив, а куди їхати не знаю, і з ким кататись теж». Якщо подивитись на більш яскравих представників двухколісного транспорту – байкерів, то можна зауважити, що у них усе значно простіше. У них є місця, де збираються усі члени клубу, у них є різноманітні команди , клани (називайте як хочете), а також маса цікавих та різноманітних подій.
Саме це я би і хотів реалізувати не тільки в інтернеті, але і на вулицях нашого міста. Ця інтернет сторінка повинна стати головною сторінкою для тих, хто має хоч якесь відношення до двухколісного транспорту. І я впевнений, що цей задум мені вдасться здійснити як нікому іншому.

Зробити з цього сайту реальний клуб, якій наповнений не тільки сторінками форуму але і різноманітними цікавими можливостями мнеі вдасться без проблем, оскільки я довгий час займаюсь програмуванням, тому зробити певні системи на цьому сайті для мене не проблема.
Після такого короткого вступу я нарешті хотів би перейти до самої суті цього проекту та розповісти про деякі сервіси, системи та методи реклами, які будуть вже незабаром.

Основне завдання проекту

Основне завдання, яке я переслідую у цьому проекті це зібрати усіх хто має відношення до двухколісного транспорту на одній сторінці, познайомити їх, та створити приємне товариство, яке буде впізнавати один одного не тільки в інтернеті але і на дорозі нашого міста.

Цей сайт, який я назвав Lviv Scooter Club повинен стати своєрідною сторінкою-інформером, на якому ви зможете отримувати цікаву інформацію, спілкуватись один з одним, організовувати події та різноманітні веселощі і відпочинки, приймати участь у різноманітних системах та рейтингах. Про останнє детальніше:

Команди

Як ви встигли помітити на нашому сайті вверху, на горизонтальній навігації є розділ під назвою «Команди». Цей розділ це система, над якою я вже плідно працюю, і яка буде запущена на цьому сайті зовсім скоро. Основна суть системи така:
Кожен з вас, скутеристів має друзів, та якусь не якусь, компанію. По вашому бажанню, використовуючи цей сайт ви зможете зафіксувати свою компанію чи команду в інтернеті. У розділі команди будуть відображатись усі команди, які зареєструють користувачі цього сайту у вигляді – назва команди, їх логотип, рейтинг, активність, список членів команд, лідер (який і управляє усією командою) та багато іншого.

Події

Як не складно здогадатись, події це ще одна система цього сайту, яка стане доступною через деякий час, і яка допоможе вам бути в курсі усіх подій відносно скутерів у нашому місці. Ця система буде підключена до календаря, який також буде створений на цьому сайті, у якому ви зможете відслідковувати які події на вас чекають в недалекому майбутньому. Самі ж події які будуть відображатись у системі можуть бути організовані як адміністрацією клубу, так і іншими учасниками – користувачами сайту.
До прикладу, подіями можуть бути різноманітні пробіги, квести, організовані адміністрацією клубу, а також різноманітні змагання (по типу гонок на скутерів). Останнє є надзвичайно популярною подією у країнах Європи.

Рейтинг

Для того, щоб стати учасником цього сайту та членом клубу достатньо всього лиш зареєструватись на цьому сайті. Все решта ви зрозумієте по ходу. Кожен користувач, який зареєструється на сайті буде мати своєрідний профіль, з власною сторінкою, на якій буде відображатись інформація про вас та ваші досягнення. Загальний рейтинг буде рахуватись за вашу активність як на нашому сайті так і на вулицях нашого міста, в результаті чого ви будете бачити себе на певних позиціях у загальній рейтинговій системі клубу.

Інші системи

Систем та цікавинок, які я придумав є безліч, і основне що потрібно для того щоб вони працювали це ви – скутеристи та відвідувачі нашого сайту.
Багатьом з вас напевне було б цікаво зайти на цей сайт через декілька тижнів, коли усе буде готове, проте, мушу вас засмутити, оскільки без вашої участі, зробити усе як найшвидше, мені не вдасться, оскільки кожен з тих, хто зайшов на цей сайт і не є байдужим до цього проекту має власну голову та можливість запропонувати цікаві ідеї, або побажання щодо його розвитку.

На цьому все, як для першої новини, буду радий вашим коментарям під цією новиною."

З тексту видно що людина молода,не знаю чи щось з того вийде,але було би добре якби вийшло.

сайт-   http://lsc.lviv.ua/
like
good
bad
shockingly
24.07.2013 р. відповів для Sarge24  
answerview
Зарегился) буду следить за новостями)
like
good
bad
shockingly
08.10.2013 р.
answerview
Ау! Є тут хто живий зі Львова?
19,20 жовтня будемо(податкова інспекція 03_biggrin ) на екскурсії у Львові. В плані немає криївки 02_sad Дайте адресу і як і чим добратися з автовокзалу або центру.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
24.07.2014 р.
answerview
Кто хочет покататься пишите
[URL=http://line4auto.ru/nomer/]http://line4auto.ru/nomer/nomuaold_11_%C8%C3%CE%D0%DC.png
like
good
bad
shockingly
01.08.2014 р.
answerview
Новий україномовний сайт по ремонту і тюнінгу скутера http://skuter.ucoz.com
like
good
bad
shockingly
24.08.2014 р.
answerview
Эй! Бандеровцы!  42_friends С Праздником Вас! Слава Украине!!
Слава Украине!
like
good
bad
shockingly
24.08.2014 р. відповів для Molotok  
answerview
Эй! Бандеровцы!  42_friends С Праздником Вас! Слава Украине!!
   Героям Слава!!!!
like
good
bad
shockingly
17.03.2018 р.
answerview
Всім привіт. Нам на зйомки реклами потрібен скутер, бажано вінтажний, бажано фіолетовий. Якщо не фіолетовий, то з таким власником хто дозволить перемалювати його водяною фарбою на час зйомок а потім змити. Ну і звісно цікавить ціна питання. Зйомки 1 день, в суху погоду у Львові.
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин