MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 10:39
44
+13 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендарМагазин
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Французи побудували 470-сильний чотириколісний мотоцикл навколо двигуна Maserati

Французи побудували 470-сильний чотириколісний мотоцикл навколо двигуна Maserati
Подібний проект став не першим для французької марки, до цього вона вже випускала мотоцикли з двигунами від потужних автомобілів, передає Avtoz.net.

Довжина LM847 становить 2600 міліметрів, ширина – 900 міліметрів, висота – 1000 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 1850 міліметрів. Маса мотоцикла – 400 кг.

Віддача агрегату, який приводить в рух LM847, становить 470 кінських сил. Попереду на мотоциклі встановлені восьмипоршневі гальмівні механізми Nissin з 420-міліметровими дисками, а ззаду - чотирьохпоршневі механізми Brembo з 255-міліметровими дисками.

У 2011 році компанія Lazareth побудувала квадроцикл під назвою Wazuma V8F, який оснащений восьмициліндровим двигуном Ferrari. Згодом були випущена версія квадроцикла з чотирилітровим двигуном V8 від Jaguar (Wazuma GT), а також варіант з п'ятилітровим V12 від BMW (Wazuma V12).

Рік тому екстремал Ерік Барон встановив світовий рекорд швидкості, спускаючись з гори на велосипеді. Француз розігнав велосипед, карбоновий корпус якого підготували в Lazareth, до 223,3 кілометра в годину. А ось в листопаді 2014 року швейцарець Франсуа Гисси, який керував велосипед з реактивним двигуном, розігнався до 333 км/год за 4,8 секунди, зазнавши при цьому перевантаження в 3,1 g, і обігнав суперкар Ferrari F430 Scuderia в заїзді, який пройшов на французькій трасі Paul Ricard. Це також світовий рекорд швидкості для велосипеда, тільки модифікованого.

Зазначимо, що влітку 2015 року французька компанія Mecanroc розробила одномісний відкритий електромобіль, що володіє неперевершеною прохідністю. Завдяки повністю незалежній підвісці і чотирьох електромоторів Swincar Spider, немов справжній павук, дереться на будь-які позашляхові перешкоди. У Swincar є ще одна корисна властивість: в поворотах він накреняється як мотоцикл, під дією відцентрової сили, збільшуючи тим самим свою стійкість. Надлегка конструкція створена, в основному, з алюмінію і, за винятком системи розподілу потужності чотирьох електромоторів, майже не містять електроніки.

like
good
bad
shockingly
Фото 1/14
Джерело: newsru.ua
12.03.2016 р., переглядів: 3996
Подібні новини

Концепт електричного мотоцикла Tesla e-Bike від італійського дизайнера Концепт електричного мотоцикла Tesla e-Bike від італійського дизайнера

У Білорусі продають унікальний байк в стилі Jack daniel's У Білорусі продають унікальний байк в стилі Jack daniel's

Майбутнє засобів пересування: чого чекати в 2016? Майбутнє засобів пересування: чого чекати в 2016?

Угорські інженери презентували літаючий мотоцикл Угорські інженери презентували літаючий мотоцикл

Названий найкрасивіший мотоцикл року Названий найкрасивіший мотоцикл року

Коментарі1
Avatar gor
gor 16.04.2018 р.
какая интересная кострукция аморта. Просто сев на такой моцик можно случайно это...ну того самого...
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті