MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.03, 14:27
11
+12 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Kawasaki випустить мотоцикл з турбонаддувом

Kawasaki випустить мотоцикл з турбонаддувом
Чутки про можливе існування мотоцикла Kawasaki з турбованим силовим агрегатом, що з'явилися ще в самому початку року, поступово починають підтверджуватися. Сьогодні в мережі набуло поширення зображення спортбайка з кодовою назвою R2, запозичене з патентної заявки, в якій йдеться про двоколісний засіб пересування з турбонаддувом. 

Зображення нового Kawasaki R2, за даними порталу Motor1, надали інсайдери в юридичному відділі Kawasaki, який в даний час працює над патентами для всіх нових і унікальних компонентів мотоцикла. Згідно з наданими даними, на байку буде встановлена решітчаста рама разом з тим же нагнітачем, що використовується в моделі H2R. 

Зовнішній вигляд, якщо судити за наданим начерком, не можна назвати унікальним. В екстер'єрі Kawasaki R2 виразно простежується вплив моделей ZX-6R і Н2R, хоча без свіжих ідей все ж не обійшлося. Приміром, вихлопна система була перенесена під хвіст для поліпшення естетики бічного профілю, плюс була змінена форма паливного бака — зокрема, він був подовжений під сидінням пілота. Це було зроблено для вивільнення простору під нагнітач і впускні повітроводи, щоб все це не перегрівалося під час роботи із-за недостатнього охолодження потоками повітря. 

Після релізу мотоцикл Kawasaki R2 може бути перейменовано у Kawasaki Ninja R2, так як це ім'я було спеціально зареєстровано вже в минулому році. Поява в мережі зображень байка говорить про швидкий його анонс — показ може відбутися вже в листопаді поточного року на шоу EIMCA в італійському Мілані. R2 стане однією з 16 нових моделей, які Kawasaki випустить в найближчі два роки. Всі вони будуть орієнтовані на використання на дорогах загального користування. Додамо також, що мотоцикли з турбомоторами в недалекому майбутньому стануть дуже популярними, оскільки навіть Suzuki планує повністю перейти саме на такі силові агрегати.
like
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: infox
01.10.2016 р., переглядів: 2135
Подібні новини

Чотири в одному. Новий мотоцикл Ducati Multistrada 1200S Чотири в одному. Новий мотоцикл Ducati Multistrada 1200S

Суцільнометалева оболонка: новий мотоцикл від BMW Суцільнометалева оболонка: новий мотоцикл від BMW

Harley-Davidson випустить електричний мотоцикл Harley-Davidson випустить електричний мотоцикл

Названо найдорожчий серійний мотоцикл у світі Названо найдорожчий серійний мотоцикл у світі

Перший мотоцикл, надрукований на 3D-принтері Перший мотоцикл, надрукований на 3D-принтері

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин