MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.04, 10:48
44
+8 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Операція «Мопедист»

Операція «Мопедист»
Мотоциклісти та скутеристи — під особливим прицілом інспекторів ДАІ. З 04.06.2014 по 04.07.2014 в Полтавській області починаються цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мопедист».

Інспектори ДАІ будуть нагадувати водіям мототранспорту про безумовне дотримання ними Правил дорожнього руху. ДАІ наголошує: їздити на мопедах, мотоциклах і скутерах можна тільки людям, які мають посвідчення водія відповідної категорії і досягли 16 років.

Транспорт повинен бути зареєстрований у встановленому порядку, обладнаний звуковим сигналом та світлоповертачами. Власників і водіїв, які будуть порушувати головні вимоги ПДР, притягнуть до адміністративної відповідальності.

У теплу пору охочих покататися на двоколісному з вітерцем значно більше. Ганяють на дорогах області навіть жінки, підлітки і пенсіонери. Однак про власну безпеку, за показаннями інспекторів ДАІ, думають одиниці. Часто перевищення швидкості, керування без шолома або в нетверезому стані і грубі порушення правил дорожнього руху стають причиною серйозних аварій на мотоциклах і скутерах.

Шановні мотоциклісти та мопедисти! Не перевищуйте швидкість, користуйтеся шоломами, тому що в більшості випадків це може врятувати ваше життя і здоров’я.
6
like
3
good
bad
shockingly
3
Фото 1/1
Джерело: exo.in.ua
18.06.2014 р., переглядів: 4891
Подібні новини

ДАІ Одеської області попереджає мопедістов ДАІ Одеської області попереджає мопедістов

Мотоцикли Karizma R і ZMR: індійське «тіло» плюс американський мотор Мотоцикли Karizma R і ZMR: індійське «тіло» плюс американський мотор

Suzuki SV650S в 2014 році отримає 47-сильну версію Suzuki SV650S в 2014 році отримає 47-сильну версію

Розкішний мінімалізм: моторолер Ape Calessino 200 повернувся на конвеєр Розкішний мінімалізм: моторолер Ape Calessino 200 повернувся на конвеєр

У Росії задумалися про тимчасову заборону скутерів і мопедів У Росії задумалися про тимчасову заборону скутерів і мопедів

Коментарі9
Avatar Alexandersl
Alexandersl 18.06.2014 р.
Пусть все гаишники полтавы уедут на фронт в славянск
Avatar kaadoc
kaadoc 19.06.2014 р.
Картинка агонь
Avatar Drag
Drag 20.06.2014 р.
А что надо регить мопед регу отменили как обязательную нужно только права ?
Avatar maxiscooter
maxiscooter відповів для Drag 24.06.2014 р.
Ссылку на документ дайте плиз!
Avatar weterOK
weterOK 21.06.2014 р.
Уже не знают как еще ободрать бедных людей...а1, номер...сволочи.
Avatar maxiscooter
maxiscooter відповів для weterOK 24.06.2014 р.
А ничего что этому вопросу будет уже 5 лет в этом году? Вы внезапно "только вспомнили"? Порядок на дороге - это очень по-европейски, что для Украины важно.
Avatar Drag
Drag 22.06.2014 р.
Сегодня видел как крепят одного бедного мотоциклиста ява ! и номер рамы смотрят и возле него так и бегают !!!!
Avatar Drag
Drag 24.06.2014 р.
Ссылку на документ дать не смогу ! Но я регил свой первый скут потом регу отменили как обязательную ! НО вели права ! Щас у меня скут без реги ! так проще !
Avatar DimYY
DimYY 11.07.2014 р.
регистрация нужна для того,что если твой мот сопрут,то новый владелец уже никак не сможет сказать что он его купил в магазине(все уже давно должны привыкнуть,что в нашей стране всё делается через ...ОПУ )!!!вместо того что бы навести порядок в новом сегменте дорожного движения(мопеды и малокубатурные скутера) убили полностью рынок малокубатурной техники!!!людям проще кататься на стареньких минсках и восходах!!!
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин