MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.03, 03:05
31
+11 °С
Вітер: 4 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Великий зліт любителів Vespa в Мантуї

Великий зліт любителів Vespa в Мантуї
В італійській Мантуї відбувся наймасовіший з'їзд любителів скутерів легендарної італійської марки Vespa.

Великий зліт любителів Vespa в Мантуї Мотоцикли Ducati від офіційного дилера В минулі вихідні апогеєм святкувань став величезний парад довжиною 10 кілометрів.

На Vespa World Days 2014 з'їхалися, за попередніми оцінками, не менше 10 000 «Весп» - це рекордна кількість для даного заходу, подібного не фіксувалося ще ніколи.

Були представлені 32 країни і 310 Vespa-клубів (з усіх куточків Європи, а також з В'єтнаму, Пакистану, Бразилії, США і Індії).

При цьому в прес-релізі компанії Piaggio (контролює марку Vespa) з приводу цієї події особливо наголошується, що деякі учасники фестивалю приїхали аж з Росії, а адже їм довелося для цього проїхати понад 3 000 кілометрів».

На заході були помічені і кілька зіркових учасників, наприклад, пілоти команди Aprilia Superbike Марко Меландрі і Сильвэйн Гвинтоли.

До з'їзду було приурочено відкриття нового концепт-стору Motoplex від Piaggio Group – найбільшого подібного торгового центру в Європі. 1 300 квадратних метрів простору – і все для любителів мотоциклів і скутерів. Експонуються одночасно 46 апаратів. Дві справжніх лаунж-зони, бар і два відео-стіни діагоналлю 138 дюймів.

З моменту появи «Весп» в 1946 році у всьому світі було вироблено понад 18 000 000 штук. За останнє десятиліття у всьому світі було продано 1 300 000 цих апаратів, за 2013 рік – 190 000. Vespa по праву вважається справжнім мостом між поколіннями, одним з найвідоміших символів італійської продукції.

Також на з'їзді було вирішено, що Vespa World Days 2015 пройдуть не в Італії, а в Хорватії – на проведення заходу і на роль його господаря був офіційно уповноважений у ці дні клуб Vespa Club di Biograd.
3
like
3
good
bad
shockingly
Фото 1/2
Джерело: motonews.ru
22.06.2014 р., переглядів: 4224
Подібні новини

Бюджетний скутер Honda Activa 125 в червні надійде в салони марки Бюджетний скутер Honda Activa 125 в червні надійде в салони марки

Триколісний скутер Yamaha Tricity 125 став реальністю Триколісний скутер Yamaha Tricity 125 став реальністю

Особливо вгодований спортсмен: максискутер Piaggio X10 125 ABS-ASR Executive отримав версію Sport Особливо вгодований спортсмен: максискутер Piaggio X10 125 ABS-ASR Executive отримав версію Sport

Американські электроскутеры ZEV продовжують додавати в потужності і швидкості Американські электроскутеры ZEV продовжують додавати в потужності і швидкості

Самий компактний електричний моноцикл у світі Самий компактний електричний моноцикл у світі

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин