MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.04, 20:45
11
+9 °С
Вітер: 4 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Новинки мотосезону від Honda: моделі на будь-який смак

Новинки мотосезону від Honda: моделі на будь-який смак
facebook twitter email
Теги:  Різне  Honda  Ринок
«Хонда Україна» продовжує розширювати асортимент мотоциклів на українському ринку. У 2014 році шанувальників бренду порадують п'ять нових моделей. Знайти для себе підходящий варіант зможуть як новачки, так і досвідчені мотоциклісти.

Всупереч усім труднощам на ринку, скасування таких важливих галузевих заходів, як «Мотобайк» та складної економічної ситуації в країні, Honda продовжує розвивати мотокультуру в Україні. Так, у цьому році компанія представляє п'ять нових моделей. Більш того, в 2014-м «Хонда Україна» виводить на ринок новий сегмент – скутери.

Дебютант сезону – швидкий і компактний скутер Fizy 125. Ця модель – економічне і зручне рішення для їзди по місту. Скутер доступний за прийнятною ціною (від 26 000 грн.) і не вимагає серйозних ресурсів в експлуатації. Форма і розмір фар роблять скутер більш придатним для їзди в темний час доби. Fizy 125 – це надійне і зручне рішення для пересування по місту. Такий помічник дасть можливість не стояти на місці навіть в щільному трафіку.

Подарунок для всіх любителів швидкості – оновлені версії універсальних мотоциклів NC750S і NC750X. В обох моделях збільшена потужність і крутний момент. У стандартній комплектації з'явилася ABS, а також покупці можуть вибрати між класичною КПП та нової трансмісією з подвійним зчепленням. Різниця між мотоциклами в розмірах і деяких елементах дизайну. NC750X трохи більше і тому краще підходить для їзди по бездоріжжю.

Ще один новачок сезону – класичний мотоцикл CB650F. Динамічний і агресивний дизайн чудово підкреслює характер цього «бійця». Мотоцикл оснащений чотирициліндровим двигуном, здатним видавати 63 Нм крутного моменту при 8 000 об./мін.

Тих, хто не звик хвилюватися про якість дорожнього покриття, порадує ще одна прем'єра сезону – багатоцільовий мотоцикл Honda CRF250L. Його габарити, ергономіка і мала вага дозволяють власнику почувати себе впевнено як на міських вулицях, так і за межами второваних доріг. Одноциліндровий двигун видає достатню потужність, крутний момент і володіє чудовою паливної економічністю.

«Ми продовжуємо розширювати модельний ряд Honda, прагнучи відповідати вимогам різних категорій мотоциклістів: від новачків до профі, – коментує Таку Касахара, президент «Хонда Україна». – З мотоциклів почалася історія бренду. Всі ці роки ми не боялися експериментувати і шукати нове. Тепер ми накопичили достатню експертизу, щоб запропонувати нашим клієнтам найбільш досконалі моделі. Впевнений, що українські шанувальники бренду їх неодмінно оцінять».

Інформація про «Хонда Україна»
Компанія «Хонда Україна» – офіційний дистриб'ютор автомобілів Honda і Acura, мотоциклів і силового обладнання Honda в Україні – заснована 3 травня 2006 року. Сьогодні має мережу з 16 офіційних дилерів мототехніки, 33 автомобільних дилерських підприємств Honda, 2 автомобільних дилерських підприємства Acura, 34 дилерів силового обладнання, які працюють по всій Україні. В компанії працює понад 70 осіб. Президент «Хонда Україна» Таку Касахара. Серед головних пріоритетів – підвищення якості обслуговування клієнтів на всіх етапах їх контакту з Honda і Acura: як при продажу, так і післяпродажного сервісу.
4
like
4
good
bad
shockingly
Фото 1/5
Джерело: MOTO.com.ua
24.06.2014 р., переглядів: 4941
Подібні новини

Операція «Мопедист» Операція «Мопедист»

Британські вчені підозрюють, що мотоскутери викликають рак Британські вчені підозрюють, що мотоскутери викликають рак

Honda Racing Corporation продовжила контракт з чемпіоном світу в Moto GP Марком Маркесом Honda Racing Corporation продовжила контракт з чемпіоном світу в Moto GP Марком Маркесом

Harley-Davidson®Kyiv запрошує на весняне H. O. G. Rally Harley-Davidson®Kyiv запрошує на весняне H. O. G. Rally

Кращі пропозиції щодо мотоекіпіюванню від магазину MotoStyle Кращі пропозиції щодо мотоекіпіюванню від магазину MotoStyle

Коментарі1
Avatar OLEG_GT
OLEG_GT 23.07.2014 р.
на приборке скутера ничего лишнего!
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин