MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 16:12
28
+16 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендарМагазин
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Майбутнє засобів пересування: чого чекати в 2016?

Майбутнє засобів пересування: чого чекати в 2016?
На протязі останніх 12 місяців, спостерігалася активна тенденція до мініатюризації оточуючих нас пристроїв, з'явилося безліч досягнень в області розробки матеріалів і робився великий акцент на створення «чистих» засобів пересування. Всі ці напрямки в сукупності з хорошою уявою розробників дозволили досягти цікавих результатів і представити світові дуже сміливі проекти транспортних засобів. Настав час ближче познайомитися з транспортними новинками, які, за прогнозами, стануть доступними широкому споживачеві в 2016 році.

Електричний «килимок» на колесах WalkCar
Уявіть собі алюмінієву підставку не набагато більшу за ваш ноутбук, яка легко поміщається в рюкзак чи сумку. А тепер уявіть, що ви в будь-який момент ви можете поставити її на асфальт і вона повезе вас зі швидкістю 10 км/ч. Само собою, ця швидкість не набагато вище середньої швидкості пішохода, але сама ідея заслуговує уваги. Цим ультра-портативним винаходом японська компанія Cocoa Motors хотіла показати, чого можна досягти, доклавши мінімум зусиль.

[img1]

Розумний скутер Gorogo на змінних батареях
У цьому скутері встановлено близько 30 різних датчиків, і створено мобільний додаток, який дозволяє користувачам регулювати такі елементи, як дросельна заслінка і режим рекуперативного гальмування (широко застосовується в електромобілях, сучасних трамваях і тролейбусах). Виглядає Gogoro вражаюче. До речі, на відміну від звичних електричних машин, він не заряджається на спеціальних станціях від розетки, а працює на акумуляторах. Їх можна замінити в обмінних пунктах, які розміщені навколо центральних районів міста. З моменту свого дебюту на виставці CES в січні, скутер успішно пройшов випробування в Тайвані, а потім проїхався по Європі. Але тільки в одному примірнику, так сказати, і світ подивитися, і себе показати.

[img2]

[img3]

INU – скутер, який складається автоматично
Ще один електричний скутер, який, до речі, зовсім не схожий на попередній. За допомогою системи, яка управляється зі смартфона, транспортний засіб самостійно складається за 4,5 секунди і дозволяє з легкістю перевозити його. Скутер INU був вперше представлений на жовтневому Motor Show у Франкфурті. Незважаючи на те, що максимальна швидкість такого скутера всього 25 км/год, його симпатичний дизайн і зручна система управління варті нашої уваги.

[img4]

Мотоцикл, який їздить і по воді, і по суші
Як думаєте, що буде, якщо з'єднати мотоцикл з двигуном в 55 кінських сил і маленький гідроцикл в один механізм? Винахідник Alan Gibbs, мабуть, теж задався цим питанням і створив земноводний транспортний засіб Biski. На суші цей транспорт може досягати швидкості 129 км/ч, а коли ви під'їжджаєте до берега, протягом 5 секунд перемикається на режим гідроцикла і розсікає по воді з максимальною швидкістю 60 км/год.

[img5]

[img6]
like
good
bad
shockingly
Фото 1/6
Джерело: hotshowlife.com
09.01.2016 р., переглядів: 3439
Подібні новини

Угорські інженери презентували літаючий мотоцикл Угорські інженери презентували літаючий мотоцикл

Названий найкрасивіший мотоцикл року Названий найкрасивіший мотоцикл року

Електричний мотоцикл BMW Електричний мотоцикл BMW

Yamaha посадила робота на мотоцикл Yamaha посадила робота на мотоцикл

Американська компанія представила мотоцикл-амфібію Американська компанія представила мотоцикл-амфібію

Коментарі2
Avatar kaadoc
kaadoc 15.01.2016 р.
Да, представляю этот "коврик" на нашем асфальте...
Разве что кататься по Ашану, ну так там уже давно персонал катает на роликах.
Avatar GiS
GiS відповів для kaadoc 15.01.2016 р.
В рюкзак бросил и вперед, на поиски ровного участка. Может даже повезет :)
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті