MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 23:13
44
+13 °С
Вітер: 2 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Відроджений мотоцикл Dnepr Vintage випустять обмеженим тиражем

Відроджений мотоцикл Dnepr Vintage випустять обмеженим тиражем
facebook twitter email
Теги:  Мотоцикли  Dnepr
Пам'ятайте мотоцикли Дніпро? Їх робили на Київському мотоциклетному заводі (КМЗ) з 1951 року, а в якості прототипу, як і у випадку з Уралом, був використаний німецький мотоцикл BMW R71. Але якщо Урали поки ще випускають, то останні серійні Дніпро побачили світ ще десять років тому. Після цього КМЗ провалився в штопор фінансових проблем і в 2012 році був проданий приватному інвестору, а випуск мотоциклів тут так і не відновили. Зараз завод разкомплектований і про яке-небудь виробництво мови бути не може. Однак група ентузіастів вирішила відродити мотоцикл Дніпро, нехай і у форматі невеликої серії.

Провідну роль у проекті Dnepr Vintage взяла інформаційно-аналітична група AutoConsulting, а збіркою мотоциклів займаються кілька спеціалізованих майстернях Києва. Для виготовлення використані запчастини заводського виробництва, які вдалося знайти і викупити, хоча деякі деталі довелося робити наново. В цілому Dnepr Vintage копіює оригінальні мотоцикли цієї марки, але є і відмінності.

Двигун об'ємом 650 «кубиків» видає 32 л. с. і має систему змащення збільшеного об'єму. Встановлено електричний стартер і мікропроцесорне запалювання, причому можна вибрати один з трьох режимів роботи: економічний, спортивний і позашляховий, які відрізняються кутом випередження запалювання.

Встановлений більш потужний генератор (700 Вт), який необхідний для забезпечення всіх нових електроприладів: це додаткові фари, світлодіодне підсвічування знизу мотоцикла, аудіосистема з mp3-програвачем (вона вбудована в дзеркала заднього виду), а також опціонні лебідка, підігрів ручок на кермі і сидіння у візку. Нарешті, серія Vintage відрізняється особливим забарвленням і набором хромованих елементів.

Мотоцикли Dnepr Vintage пропонуються як з приводом на одне колесо, так і з колісною формулою 3х2 (з додатковим приводом колеса коляски). Початкова ціна — 7200 доларів, а за версію з усіма опціями потрібно віддати 8000 доларів. Як повідомляє видання АвтоЦентр, два мотоцикли (червоний і зелений) вже відправлено замовникам в Одесу і Львів. На підході ще один примірник фіолетового кольору. Термін виготовлення — близько чотирьох місяців.
1
like
1
good
bad
shockingly
Фото 1/4
Джерело: autoreview
03.05.2017 р., переглядів: 4558
Подібні новини

Honda E. Rex - електричний мотоцикл для мотокросу HondaTokyo Motor Honda E. Rex - електричний мотоцикл для мотокросу HondaTokyo Motor

У Дніпрі показують вікові мотоцикли У Дніпрі показують вікові мотоцикли

У США дебютував мотоцикл BMW K1600B 2017 У США дебютував мотоцикл BMW K1600B 2017

У Китаї побудують найбільший туристичний мотоцикл QJiang У Китаї побудують найбільший туристичний мотоцикл QJiang

Розробники представили електричний мотоцикл, який неможливо упустити Розробники представили електричний мотоцикл, який неможливо упустити

Коментарі2
Avatar ShershenAV
ShershenAV 23.06.2017 р.
У мене був Дніпро, із стартером, заднє колесо 160/80-15 (на шпицях), вилка ПСосвська, красавчик карочче, я його за 500 у.о. єлі впарив, а тут чуваки покрасили, поставили музику, дали назву "Вінтаж" і у них його за 8 штук забрали, молодці!
Avatar DimYY
DimYY 18.07.2017 р.
думаю сделают 10 мотиков и на том и закончится!им надо на внешний рынок выходить,но в Европу без инжектора их никто не пустит!
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин