MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.04, 08:04
32
+14 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Mitsubishi Eclipse Cross – кросовер з претензією на титул ідеального авто

Mitsubishi Eclipse Cross – кросовер з претензією на титул ідеального авто
facebook twitter email
Теги:  Різне  Mitsubishi
Компанія Mitsubishi Motors завжди славилася своєю інноваційною та передовою лінійкою автомобілів, а Eclipse Cross є втіленням цього підходу до виробництва. Цей кросовер вразить вас своїм стильним дизайном, передовими технологіями, неймовірною продуктивністю та потужністю.


 
Дизайн: поєднання стилю та функціональності.
Eclipse Cross представляє собою справжню перлину в дизайні автомобілів. Він привертає погляди лише своїм екстер’єром, купе з крокуючою лінією даху поєднано з великими колісними арками, а його виразна переднє проекція так і магнітить погляди. На цей кросовер просто не можливо не звернути увагу на дорозі. Хромовані елементи та стильний гратчастий передній елемент роблять його ідеальним представником сучасного автодизайну.

Продуманий інтер'єр: комфорт та інформативність.
Всередині вас зустрічає просторий та ергономічний салон. Високоякісні матеріали та вивірена дизайнерська увага до деталей створюють атмосферу справжньої розкоші. Великий сенсорний екран забезпечує легкий доступ до розважальних та інформаційних функцій, а фірмові системи безпеки надають вам впевненість на кожній ділянці дороги.


 
Динаміка та ефективність: секрет завойованих доріг прихований під капотом.
Mitsubishi Eclipse Cross оснащений ефективними та продуктивними двигунами. Варіанти з бензиновими та гібридними системами пропонують баланс між потужністю і ефективністю використання пального. Системи управління крутним моментом, та передові технології підвіски роблять кожну поїздку комфортною та захоплюючою.

Позашляхові властивості: готовий до усіх викликів дороги.
Екліпс Крос продемонструє свою силу не лише на асфальті. Завдяки передовим системам повного приводу та вдосконаленій системі стабілізації, цей кросовер готовий до подолання навіть найскладніших позашляхових маршрутів. В цьому ви й самі зможете переконатися, придбавши його: https://mitsubishi-motors.com.ua/new-eclipse-cross 


 
Електричний Eclipse Cross PHEV.
Mitsubishi не зупиняється на досягнутому і вже приготувала сюрприз для шанувальників Eclipse Cross. В 2023 році розпочався випуск електричної версії Eclipse Cross PHEV, який претендує на роль нового символу у світі електромобільних технологій.

Екліпс Крос — це не просто автомобіль, це новий стандарт стилю, продуктивності та відповідального відношення до навколишнього середовища. Завдяки вдалому поєднанню дизайну та технологій, він впевнено крокує в майбутнє автомобільної індустрії.
Фото 1/3
Джерело: Mitsubishi Motors
29.01.2024 р., переглядів: 2565
Подібні новини

Основні негативні фактори катання на мотоциклі в холодну пору року Основні негативні фактори катання на мотоциклі в холодну пору року

Ремонт турбіни: коли потрібен та як проводиться Ремонт турбіни: коли потрібен та як проводиться

Шины 195/65 R15 – популярность типоразмера и параметры выбора Шины 195/65 R15 – популярность типоразмера и параметры выбора

Арендованный автомобиль против собственного: что выбрать? Арендованный автомобиль против собственного: что выбрать?

Авто из Европы и США – идеальный формат выбора и покупки Авто из Европы и США – идеальный формат выбора и покупки

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин