MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
02.05, 18:22
32
+25 °С
Вітер: 3 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Позашляховик збив на швидкості водія моторолеру

Позашляховик збив на швидкості водія моторолеру
facebook twitter email
Теги:  Скутери  Закон
Коли на місце аварії приїхали співробітники ДАІ Житомирської області та лікарі «швидкої», водій позашляховика зник з місця ДТП, але не надовго.

Водій скутера опинився в лікарні в результаті невдалого повороту, після якого він потрапив під колеса джипу.

Микола Кисельов, ст. інспектор УДАІ в Житомирській обл.: «Проведеними розшуковими заходами працівниками сектору розшуку управління ДАІ в Житомирській області в лісовому масиві, неподалік від місця ДТП, був виявлений вказаний автомобіль. З механічними пошкодженнями, характерними до даної пригоди».

Водія автомобіля поряд не було. Виглядало все так, ніби машину спочатку намагалися сховати, а потім просто покинули. Незабаром міліціянти відшукали власника джипу. Затриманий запевняє, що в аварії винен водій мопеда.

Водій джипу: «Я скоїв ДТП, наїзд на мопедиста. – Де це було? – Під Кам’янкою, на трасі «Київ-Чоп». Я почав його обганяти, а він почав повертати вліво. Поворот у нього лівий не включений був».

Водій джипу розповідає, що дуже перелякався, коли побачив під колесами своєї машини мопед і збитого водія, і тому, каже, втік з місця ДТП.

Водій джипу: «Я підходив, викликав «швидку» з машини, і втік. – Вживали спиртне? – Після пригоди. – В якій кількості? – Дві пляшки горілки після».

Наразі міліціянти з’ясовують обставини аварії, і нагадують усім водіям, що за втечу з місця ДТП закон передбачає кримінальну відповідальність. // Сергій Кацан, Микола Яцкевич, НТН.
like
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: НТН
08.05.2008 р., переглядів: 3322
Подібні новини

Київ. Чоловік на скутері влетів у Київ. Чоловік на скутері влетів у "Опель" (Фоторепортаж)

Орджоникидзевских міліціонерів пересадять на скутери Орджоникидзевских міліціонерів пересадять на скутери

Віталій Тертишник із райцентру Чорнобай у квітні отримав у ДАІ ”Картку водія мопеда і велосипеда” Віталій Тертишник із райцентру Чорнобай у квітні отримав у ДАІ ”Картку водія мопеда і велосипеда”

Київ. Поїздка на скутері закінчилася в лікарні (Фоторепортаж) Київ. Поїздка на скутері закінчилася в лікарні (Фоторепортаж)

Всесвітній день скутерів Всесвітній день скутерів

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин