MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
20.04, 15:37
44
+12 °С
Вітер: 4 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

В Тернополі обиратимуть найшвидшого байка

В Тернополі обиратимуть найшвидшого байка
facebook twitter email
Теги:  Мотоцикли
Близько трьохсот байкерів з України та Європи приїдуть у Тернопіль на четвертий щорічний злет, який триватиме з 29 по 31 серпня. Мотолюбителі запланували дискотеку під відкритим небом, конкурси, змагання і парад містом, повідомляє 20 хвилин.

Розташуються всі байкери неподалік готелю “Галичина”, саме там і буде основна частина запланованих заходів. У перший день байкери будуть спілкуватися і знайомитися, відпочиватимуть з дороги, бо деякі приїдуть із Білорусі, Польші і Німеччини. Ввечері ж, близько 19.00, розпочнеться безкоштовна дискотека для всіх охочих.

Другий день вкрай важливий, розповідають самі ж байкери, бо саме тоді тривають змагання і конкурси, де визначають, хто кращий. Конкретних годин початку конкурси не мають, відбуватимуться вони протягом дня.

День буде дуже цікавим і насиченим, адже ми серед нас обиратимемо кращих чи гірших, - розповідає віце-президент Тернопільського клубу байкерів West Forse Сергій Беляєв (20), адже будуть не лише номінації типу “Найголосніший вихлоп”, “Найкращий” чи “Найшвидший” байк, а й веселі, наприклад: “Найгірший мотоцикл”, “Найповільніший”.

Цього дня тернополяни також зможуть роздивитися мотоцикли, бо байкери будуть демонструвати їх одне одному чи охочим.

Третій день злету також буде з конкурсами, але головне цього дня, як стверджують байкери, парад Руською всіх учасників. Адже, не щодня люди можуть побачити таку кількість байків. Відбудеться він об 11.00.

Уявіть 300 байків, які рухаються однією колоною містом. Від цього аж подих перехоплює, - каже пан Беляєв. – Впевнений, байдужим ніхто не залишиться.

Організовує злет байкерів Тернопільський клуб West Forse. Його керівництво розповідає, що не кожне місто може похвалитися таким серйозним злетом та учасниками з-за кордону.

Це вже учетверте у Тернопіль з’їжджаються байкери з усіх міст держави та з-за кордону, це справді подія, - зауважує Сергій Беляєв. – Це і для нас добре, бо проводимо час так, як нам подобається, і місту, бо про нього й за кордоном знають.

Розпочнеться злет байкерів у п’ятницю о 15.00, а закінчиться в неділю об 11.00.
like
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: mobus.com
26.08.2008 р., переглядів: 4243
Подібні новини

Сімферопольська ДАІ зайнялася мопедами Сімферопольська ДАІ зайнялася мопедами

Як журналіст «КП» намагається повернути собі викрадений моторолер Як журналіст «КП» намагається повернути собі викрадений моторолер

В Україні вирішено одвічне питання мотолюбителів. Завдяки компанії AVON Tyres. В Україні вирішено одвічне питання мотолюбителів. Завдяки компанії AVON Tyres.

Мотоцикл-ягуар Мотоцикл-ягуар

Чоппер з літаковим двигуном Чоппер з літаковим двигуном

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин