MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.04, 23:32
31
+13 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2406162
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
19.03.2018 р.
answerview
Детский журнал "Чиж". 1937 год
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
19.03.2018 р.
answerview
Беззуба біомаса розказує як ходили на референдум за відділення від Неньки і жаліється,що Ненька перестала виплачувать їм кошти-дибіли бл"ть10_ireful2
РУССКИЙ КОРАБЛЬ,ИДИ НА ХУЙ.
Змінено: 19.03.2018 р., santos82
1
like
1
good
bad
shockingly
19.03.2018 р.
answerview
Пєвцов про Серебрякова
РУССКИЙ КОРАБЛЬ,ИДИ НА ХУЙ.
Змінено: 19.03.2018 р., santos82
3
like
2
good
1
bad
shockingly
19.03.2018 р.
answerview
03_biggrin
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
19.03.2018 р.
answerview
Юрій Луценко
Сьоголні відбулася зустріч із співзасновником компанії «Нова пошта» В’ячеславом Климовим.
Представник оператора експрес-доставок в Україні підтвердив, що санкціоновані обшуки, які проводилися представниками Генпрокуратури на підприємствах «Нової пошти» в кількох містах країни були коректними. Вони не супроводжувалися озброєними спецпідрозділами, вилученням оргтехніки і тим більше – не мали намірів рейдерського захоплення, про що кричать ФБ маніпулятори.
Ми ознайомили В’ячеслава Климова з численними фактами порушень, які були виявлені в роботі відділень «Нової пошти». Зокрема, це стосувалося пересилання у великих обсягах безакцизних алкогольних товарів і наркотичних речовин.
Також до слідства надійшла оперативна інформація МВС щодо ймовірного ухилення від податків в ході грошових переказів.
Ми не тільки знайшли спільну мову, але й розробили спільний план дій. 
Ця зустріч показала ефективність відкритого діалогу. І правоохоронці, і бізнес з поважним реноме зацікавлені в усуненні правопорушень.

Пуштун вже стер свій постик, але інет все памнятає:
Дзинзя йому запостив широковідоме відео де Коломойський тикає мустафу носом як шкодливого кота і вимагає вибачень (десь в районі 15 хв)


Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
19.03.2018 р. відповів для santos82  
answerview
santos82santos82 - тепер відео вставлять треба інакше 
наверху між інструментів є кнопочка "play" натиснеш на неї і вставляй у віконце яке з'явиться ссилку
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
19.03.2018 р. відповів для alikxom  
answerview
так турки знов ВАНЗІЛІ свій ятаган в самий низ спини

"Газпром" начинает демонтаж труб "Турецкого потока"
http://www.finanz.ru/novosti/aktsii/gazprom-nachinaet-demontazh-trub-tureckogo-potoka-1018917426


Віктор Уколов 
Росія багата країна :) спочатку труби втопила у Чорному морі, а тепер скоро буде виловлювати їх на берег. Трубопроводи по суходолу вже розбирає, бо не домовились із Туреччиною.
"Как сообщил в понедельник "Интерфакс", российский газовый холдинг готовится начать демонтаж трубопроводов "Южного газового коридора"... "Из-за двукратного сокращения мощности "Турецкого потока" "Газпрому" оказались не нужны 506 километров труб, проложенных по маршруту Починки-Анапа - от Саратовской области до Краснодарского края. Они подлежат ликвидации вместе с газоизмерительной станцией "Моршанская".
Чекайте, те ж саме буде з Північним потоком-2, а Шрьодера звільнять.
Якщо інформація підтвердиться, значить регулярні переговори Порошенка з Ердоганом були більш, ніж просто успішні.
Крим - це Україна!
3
like
2
good
1
bad
shockingly
19.03.2018 р.
answerview
цю картинку треба розкидати усюди де тільки можна
ситуація така сама як шторм за савченко (так я вважаю її треба було витягать із кацапської тюрми, як і кожного українця)

якщо вийде (буде багато текстів та картинок впродовж найближчого місяця), то цілком імовірно буде відмінений/перенесений чемпіонат світу з футболу
якщо не вийде, то москалі які моніторять АНТИчемпіонатну агітацію вип'ють побільше корвалолу

має вийти!
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
19.03.2018 р. відповів для Grom  
answerview
Дякую,виправив01_smile
РУССКИЙ КОРАБЛЬ,ИДИ НА ХУЙ.
1
like
1
good
bad
shockingly
19.03.2018 р.
answerview
anti-colorados

Специально просматривая открытые данные о том, что США намерены или уже продают нам из вооружений, военной техники и оборудования, чаще всего оказывается, что это: ПТРК «Джавелин», снайперские системы «Баррет» и станции контр батарейной борьбы. Если внимательно присмотреться к таким сообщениям и комментариям, складывается впечатление о том, что происходит намеренная концентрация внимания именно на этих позициях, но вполне очевидно, что обо всем никто рассказывать не будет, ибо это – закрытая, секретная тема.
Тем не менее, мы уже точно знаем, что ВПК уже использует новые узлы и агрегаты для систем ПВО, что приводит многочисленные комплексы к новой жизни и новым возможностям. Оно и понятно, ведь системы, способные принять радикальную модернизацию, могут очень быстро становиться в строй уже с новыми возможностями и качествами. С другой стороны, некоторые позиции просто не имеют базы для модернизации, поскольку являются в принципе новыми.
Понятно, что наиболее нуждающимися в притоке новой техники и оружия являются флот и авиация. По поводу путей восполнения пробелов именно в этих областях ВСУ, существуют различные мнения. Но в любом случае, понятно, что быстро развернуть собственное производство – невозможно, ибо не хватит ни сил, ни средств и вполне естественно предположить, что именно по этим направлениям мы и ожидаем реальной помощи партнеров. Трудно себе представить, что именно выбивают наши военные и как продвигаются соответствующие переговоры, но кое-что, происходящее в Штатах прямо сейчас, наводит на некоторые размышления.
Так, еще летом прошлого года, администрация Дональда Трампа, в рамках общей программы повышения экспортного потенциала США, запустила программу пересмотра условий экспорта вооружений, произведенных в США. Как отмечал сам президент, администрация Обамы создала слишком много искусственных барьеров, которые тормозят промышленность и не дают американским производителям высокотехнологичных вооружений, зарабатывать.
В частности, было отмечено неоправданное ограничение на экспорт боевых дронов. И действительно, обамовские ограничения практически вывели американских производителей беспилотных летательных аппаратов из большой игры и на этом рынке стал доминировать Израиль, а вслед за ним и Китай. Такое положение дел было признано ошибочным и вредным, а потому начались разработки новых правил в области торговли боевыми беспилотниками.
На сегодня уже установлены основные критерии машин, которые могут получить зеленый свет на экспорт. На сегодня БПЛА способный принять на борт выше 500 кг полезной нагрузки и перевозить ее на расстояние свыше 300, гарантированно попадает под запрет экспорта. Это значит, что экспортный потенциал ударных дронов стремится к нулю, а именно такие системы наиболее востребованы. Насколько можно понять, уже согласовано выведение аппаратов со скоростью ниже 650 км/ч, с любыми характеристиками грузоподъемности и дальности, из категории «1» — подлежащих запрету на экспорт. Возможно, речь идет о куда большей либерализации правил. Ожидается, что в следующем месяце будут формализованы обновленные правила продаж БПЛА и тогда на экспорт могут пойти хоть и не самые топовые модели беспилотников, но уже в любом случае, это могут быть ударные машины.
В этой связи хотелось бы заметить, что именно в наших условиях, когда более-менее в порядок приведены средства ПВО и замкнуты в единую систему, ударная составляющая авиации могла бы довольно быстро и эффективно наращиваться именно за счет ударных БПЛА.
В любом случае, через месяц уже можно будет говорить о возможности быстрого поднятия боеспособности наших ВВС: «Есть варианты», поскольку ударные беспилотники предполагают и соответствующее вооружение.
Крим - це Україна!
Змінено: 19.03.2018 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
good
bad
shockingly
19.03.2018 р.
answerview
Boycott World Cup Russia
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
19.03.2018 р.
answerview
Bogdan Corporation
У Збройних Силах України розпочато експлуатацію повнопривідної моделі вантажівки «Богдан»
Нещодавно у частинах Міністерства Оборони України успішно завершилися визначальні відомчі випробування автомобіля #Богдан_63172. І за їх результатами нова модифікація автомобіля «підтвердила належний технічний рівень підготовки автомобіля, який забезпечує виконання покладених на нього завдань». Відтак цей трьохосний повнопривідний автомобіль було рекомендовано «допустити до експлуатації в Збройних Силах України в особливий період».
На новий автомобіль встановлено двигун Weichai Power. Це потужний шестициліндровий дизельний двигун з турбонаддувом, робочий об’єм якого становить 9,7 л, а потужність — 380 к.с. Застосування цих двигунів дозволило автовиробникові відмовитися від використання складових російського виробництва по всій лінійці продукції.
Нова вантажівка здатна розвивати максимальну швидкість до 85 км/год і має запас ходу у 1447 км. Автомобіль здатний перевозити 48 осіб у відповідно обладнаному для цього кузові. Загальна вантажопідйомність нової армійської вантажівки становить 11000 кг.
Вантажні автомобілі «Богдан 63172» підвищеної прохідності, обладнані бортовою платформою, призначені для перевезення особового складу, різних вантажів,буксирування транспортних і спеціальних причепів (озброєння і військової техніки) по всіх видах доріг, бездоріжжю і пересіченій місцевості. Авто обладнано системою регулювання тиску повітря в шинах, лебідкою з тяговим зусиллям 12000 кгс, і передпусковим підігрівачем.
«Богдан 63172» поповнить автопарк Збройних Сил України, який, як відомо, суттєво не оновлювався впродовж кількох десятиліть. Водночас, у зв’язку з проведенням військової операції під керівництвом Об’єднаних сил, потреба у такій техніці зросла у рази. Тож внесок вітчизняних автовиробників неодмінно полегшить ситуацію у фронтових частинах та підрозділах, надавши військовим надійну багатоцільову транспортну платформу.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
20.03.2018 р.
answerview
оце так круть - сніг зразу жовтим випадає...
і де тепер сцять? в під'їздах? чи в ліфтах?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
20.03.2018 р.
answerview
Трамп отказался поздравлять Путина с победой на выборахhttps://lenta.ru/news/2018/03/19/white_house/
1
like
good
1
bad
shockingly
20.03.2018 р. відповів для alikxom  
answerview
Олег Пономарь 
Доброе утро, друзья.
Вторник. Что можно отметить?
По итогам вчерашней встречи глав МИД стран-членов ЕС:
- В ЕС признают факт проведения в Украине ряда реформ, но ожидают большей решимости в их продолжении.
- ЕС не признал итоги голосования в оккупированном Россией Крыму.
- Украина передала ЕС список 140 лиц, причастных к организации выборов в Крыму. Ведь санкций много не бывает.
Пакет "Скрипаль" набирает ход в мире. Исландия, например, рассматривает возможность бойкота ЧМ-18. Польша, например, рассматривает возможность высылки росс. дипломатов. Дальше будет больше.

Турецкий поток передает привет Северному потоку:
Российский "Газпром" порежет на металл более 500 километров трубопровода и одну газоизмерительную станцию из-за двукратного сокращения мощностей газопровода "Турецкий поток".

Еще три года впереди:
Евросоюз и Великобритания достигли договоренности, что переходный период после Brexit составит 21 месяц и завершится 31 декабря 2020 года.
Хорошего дня всем.


п.с. радіо свобода якісь 3,14дараси
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
20.03.2018 р.
answerview
Сурьйозне видать у мадьяр військо, якщо бояться одного нашого батальйону...01_smilehttps://apostrophe.ua/news/politics/foreign-policy/2018-03-20/vengriya-sdelala-rezkoe-zayavlenie-izza-razmescheniya-ukrainskih-voenn
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
good
bad
shockingly
20.03.2018 р.
answerview
03_biggrin
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
20.03.2018 р.
answerview
По-со-си-то  Дно пробито,если называем мы царем бандита
если богаче всех здесь митрополиты
А бояться здесь лишь трансвеститов!!!!!

Мария Чистякова
Вся Россия в трех строчках!!!
https://www.youtube.com/watch?v=uoCLHGNKVSg
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 20.03.2018 р., ALAN60
2
like
1
good
1
bad
shockingly
20.03.2018 р.
answerview
Volodymyr Kompaniiets

Серія друга з циклу "Доходи населення України": 
❗Як змінювалась вартість споживчого кошика та курс долара в Україні
....
Серія перша з даного циклу про середню зарплату в доларах США за останні 16 років 
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
20.03.2018 р. відповів для ALAN60  
answerview
Остап Біндер
"Батькивщина" поддержит лишение неприкосновенности Савченко, - Тимошенко
Хех
Йуля поюзала Наденьку - и в утиль
Крим - це Україна!
Змінено: 20.03.2018 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин