MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
16.04, 10:30
44
+10 °С
Вітер: 2 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2398985
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
16.01.2019 р.
answerview
СЬОГОДНI День народження Богдана Небилиці – старшого лейтенанта, командира малого броньованого артилерійського катера «Нікополь»
Він є одним з тих курсантів-нахімовців в Севастополі, які не присягали окупантам з РФ та співали славень України коли знімали наш прапор щоб замінити на свій. 
Богдан в 2016 році був призначений командиром МБАК "Нікополь".
МБАК "Нікополь" довго не вдавалося захопити окупантам у нейтральних водах Керченської протоки, він був ними заблокований та примусово супроводжений до тимчасово окупованого РФ порту Керч.
Богдану 25. Все, через що він пройшов ми можемо лише уявити.
Сьогоднішній день для нього і побратимів – це 53 день полону, ще один день відстоювання національних інтересів України й Українського народу в статусі військовополонених.
Сили, наснаги та витримки українським військовим морякам. Україна і весь світ наближає мить визволення і повернення своїх захисників до рідних і близьких, віра й надія яких робить наших героїв непереможними.

З Днем народження, незламний командире!
Щасливої долі, командире, й швидкого повернення додому. Україна на вас чекає!
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
4
like
4
good
bad
shockingly
16.01.2019 р.
answerview
Вшануймо пам’ять “кіборгів”...
19 та 20 січня 2015 року внаслідок підриву терміналу Донецького аеропорту Україна втратила п’ятдесят одного захисника. 
16 січня з ініціативи самих "кіборгів", які пройшли через 242-денне пекло, відзначається День захисників ДАПу та вшановується пам’ять загиблих побратимів. 
Кіборги вистояли, не вистояв бетон.
Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за Україну…
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
6
like
6
good
bad
shockingly
16.01.2019 р.
answerview
16 січня 2014 року
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
16.01.2019 р.
answerview
Как в том анекдоте про Рейгана и Брежнева.

ні = нема ВВП = нема проблем!
https://www.finanz.ru/novosti/aktsii/medvedev-predlozhil-prekratit-raschet-vvp-rossii-1027872139?fbclid=IwAR0Mhj2cuop9O1osPlM5if4HocFKFXZVGAd6ojKc_ZZSNtmgtbuVX1VdDfQ
Крим - це Україна!
like
good
bad
shockingly
16.01.2019 р. відповів для Grom  
answerview
Когда собаке делать нефиг - она яйца лижет. Сидит такой Сергей Максимович (админ группы) в Донецке (в каком именно из двух - не знаю) и переименовывает свои группы от скуки.
like
good
bad
shockingly
16.01.2019 р.
answerview
Нежданчик.. https://narodna-pravda.ua/2019/01/16/v-upts-mp-zrobyly-guchnu-zayavu-pro-te-chyj-krym/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
good
bad
shockingly
17.01.2019 р.
answerview
Мы не дадим России победить в Донбассе – американский дипломат, 

Агрессивно настроенное по отношению к России большинство в правительстве США готово оказывать Украине поддержку в конфликте на Донбассе.
Об этом в эфире телеканала «Прямой» заявил заявил экс-посол США на Украине, директор Евразийского центра при Атлантическом совете США Джон Хербст.

«В одном интервью вы сказали, что никогда США не дадут России выиграть конфликт на Донбассе. Что вы имели в виду?» – спросил ведущий программы Евгений Киселёв.

«Не помню, чтобы я именно так высказался, но в моём понимании это следующее: я думаю, что в конце концов Украина выйдет победителем в этом конфликте, потому что это война Кремля против украинского народа. Не русского или российского против украинского, это война Кремля, Путина.

На мой взгляд, сейчас в Вашингтоне элита понимает кремлёвскую угрозу. Четыре года тому назад я считался ярким ястребом. Сейчас моё понимание – общее понимание большинства в Конгрессе и Администрации, что политика Кремля – агрессивная политика реванша и нам нужно этому противостоять», – заявил Хербст.

«То есть, вы хотите сказать, что настроения умиротворения агрессора «не надо раздражать Путина», политика ангажемента потерпела провал?», – уточнил ведущий.

«Громадный провал», – ответил американский дипломат.
4
like
4
good
bad
shockingly
17.01.2019 р.
answerview
Ishchenko Mykola
Недавно ездил с женой в Житомирскую область в с."Обценькі", справляли 40 дней по теще.
Дом добротный, хозяйство, земля - вобщем все як у людей. Ах да! Проезжие села и сами Обцєньки( не считая Житомирской трассы) покрыты бигбордами косатой тинейджерки Бабюли, как кобыла жеребцом при гоне.
После «зубожілого столу» взрослая часть поминок вышла во двор покурить и познакомится со мной в реале т.к. знали обо мне лишь со слов жены и тогда еще живой тещи. Завершая цєремониальный разговор о прошлой жизни сестры, мамы и конечно тещи, легким украинским «прощупыванием» меня на "єбанутісь" характеру після війни в АТО та тяжкої кантузії», поняли что я в доску свой и можно без излишних церемоний породичатись. Разговор, как и должно быть перешел к теме: - За кого хто буде голосувать. — Вы наверное за Тимошенко? Я начал разговор, уже зная в каком стиле его продолжать что бы довести мозг оппонента в состояние «перегоревших плат». -Ну а за кого ще?! Юля хоч не така як той барига, та й вобще… -Газ в два раза, тарифы по ЖКХ снизит, курс новый, войну закончит, хлопчики наші гинуть за олігархів не будуть, економіку в пять раз повисить! Алкоголь делал свое дело и я получил в ответ такой же вопрос с ответом. -А ты за Порошенко? Тетя Лариса, язвительно блеснув глазами, продолжила: -Ви всі в основном за баригу. Та знаю я вашу тєму, безвіз,томос, тіпа ця… децентралізація та й інша *** брехлива. Ти мені скажи, нам що з того? Та мені похєру ваші томоси із безвізами з моєю пенсією в ціх ***, де наш голова краде все що може вкрасти і всім ***, і пожалуватись нікому, бо всі такі при цій владі. Правильно Юля каже: злочинна влада!!! -Неа,я не из-за безвиза с томосом за Пороха топить буду! Выждав вежливую паузу продолжил. -Бо в лес уходить не хочу!Тишина позволила мне услышать скрип ржавых шестеренок мозговых отсеков слушающих наш диалог, и запах подгорающих контактов подающей CD системы заставил меня перейти к обьяснению произнесенного «бреда» -Тетя Лариса,та все просто. Припустим бабЮля-прэзыдент. Через очень непродолжительное время меня и таких как я, ушедших в 14-м, 15-м,16-м,17-м,18-м, на захыст Батькивщыны и вас в том числе, будут закрывать!! -Куди закривать? Недоумение в ее глазах убеждало меня в правильности моей коварной мысли. -В тюрьму! А лучше в расход! Жена притихла в ужасе. —Бо опасные мы для вашей юли и ее хозяина вовы. —Бо воевали против них и вкус войны попробывали, справедливой войны за землю свою и семьи свои! И еще. Они ж не тупорылые,понимают, что смерти пацанов наших мы им не простим! А воевать мы умеем! -Поэтому либо они нас, либо мы их, третьего нэмае! Продолжительная пауза подстегивала мой кураж и я продолжил. -Но это еще ***, а прикиньте что я буду ховаться после боевого выхода не в вашем лесу! А? Что тогда?Вопрос-ответ от тети Ларисы последовал незамедлительно. — А що тоді? Ох@евшая тетка ждала ответа и одновременно боялась его. -А тогда наши пацаны прийдя из леса в ваше село за покупкой продуктов, сигарет и спичек для бикфордова шнура, и узнав, что это вы своим голосованием за юлю-срулю или другой прокацапский мусор загнали их в леса! Что они с вами сделают?! Учитывая ваш постпенсионный возраст??!!! Не знаете?! Вот и мне страшно подумать.
Сделав крайнюю затяжку и украдкой взглянув на немую сцену,едва сдерживая смех я закончил свой монолог фразой:- Вот и выходит тетя Лариса ,что и вам как не крути, а выгодней и безопасней голосовать за Пороха!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!
Сержант95.
Крим - це Україна!
Змінено: 17.01.2019 р., GiS
3
like
good
3
bad
shockingly
17.01.2019 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Четверг. Что необходимо отметить?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
17.01.2019 р.
answerview
Та мені похєру ваші томоси із безвізами з моєю пенсією в ціх ***, де наш голова краде все що може вкрасти і всім ***, і пожалуватись нікому, бо всі такі при цій владі.
Юлька,видимо победит..
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Украина у меня в душе, а душу я не продаю.

Змінено: 17.01.2019 р., GiS
like
good
bad
shockingly
17.01.2019 р.
answerview
62_sarcastic03_biggrin



"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
good
2
bad
shockingly
17.01.2019 р.
answerview
Кому нефиг делать сегодня в Киеве с обеда? Еду по делам - до вечера буду гулять.
like
good
bad
shockingly
17.01.2019 р. відповів для ALAN60  
answerview
та шо там яйця не хватає...
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
good
2
bad
shockingly
17.01.2019 р.
answerview
Кому нефиг делать сегодня в Киеве с обеда? Еду по делам - до вечера буду гулять.

піся 14-00 буду в центрі = в лічку :)
Крим - це Україна!
like
good
bad
shockingly
17.01.2019 р. відповів для Chado  
answerview
Юлька,видимо победит..


хз, є плітка, що вона Щербаня замовила...
є Паша Лазаренко в США, він там теж щось розказував

чомусь мені здається, що невиграє, ой невиграє
Крим - це Україна!
Змінено: 17.01.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
3
good
bad
shockingly
17.01.2019 р.
answerview
Значит такая история.Приходит Зеленский (З) домой, а там мужик(М) какой-то. Диалог.
З - Ты кто? 
М - Я теперь тут жить буду, с женой твоей спать и детей твоих воспитывать.
З - Нет. -говорит Зеленский- давай я перед тобой на колени стану, а ты уходи.
М - Нет. 
З - Тогда давай так, ты хочешь с женой моей спать и детей воспитывать, а я хочу чтобы ты ушёл. Правда где-то по середине. Ты спи с женой, а детей буду я воспитывать.
М - Хорошо.И зажили они счастливо.
Такая вот история.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
17.01.2019 р. відповів для Grom  
answerview
а за Зеленского голосовать не буду03_biggrin Ювелирка,которую он рекламирует "Золотой век" вчера мою рекламу заставили снять-они угол себе под аренду взяли.Пришлось перевесить наверх.(Кстати аренда стоит этого помещения 30 000 грн. в месяц)
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Украина у меня в душе, а душу я не продаю.

Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
17.01.2019 р.
answerview




чомусь мені здається, що невиграє, ой невиграє

Враховуй, шо у нас в країні - третина малограмотних (нехай звучить і образливо, але як є..)  і  третина совків (і рускоміролюбящіх, у будь-якій формі в т.ч. латентній)... це люди, які часто мислять на дуже примітивномі рівні, вузькопрофільно, ніколи не планують на майбутнє, тому і здадуться/продадуться сьогодні за "гречку", шоб потім 5-10-50 років жити у лайні, їм і їхнім дітям і внукам...
 
Дуже вже довгий час знищували в нашому народі вільного козака і господаря, і робили з нього раба, розбавляючи з мокшою 02_sad  
Тому і часто, коли бачу вирізки з раша-пропаганди про страшний Правий сектор, бандерівців, ОУН УПА і т.п., то і думаю, що краще і було б так як вони говорять.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 17.01.2019 р., hitmanhunter
2
like
2
good
bad
shockingly
17.01.2019 р.
answerview
Тому і часто, коли бачу вирізки з раша-пропаганди про страшний Правий сектор, бандерівців, ОУН УПА і т.п., то і думаю, що краще і було б так як вони говорять.

так як вони говорять невиходить...
і слава Богу!
https://russian.rt.com/ussr/news/593285-poroshenko-kurs-es-nato?fbclid=IwAR2xR_R6xczjyB73xZNRVegGOdqcIOHNt42tZ6OneCOSHBFAvH-9RCk3W30
бо і безвіз і Томос і джавеліни... 01_smile
Крим - це Україна!
Змінено: 17.01.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
17.01.2019 р.
answerview
так як вони говорять невиходить...і слава Богу!
я мав на увазі шо  русьню "на украінє вирєзают і ущемляют" 03_biggrin якби так було, то юльок і зеленських тут не було б, не кажучи про яників і ригів... не думаю що націоналістам подобаються розмови про "мір" і ставання "на калєні" перед тими хто нищить їх народ сотні років.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 17.01.2019 р., hitmanhunter
2
like
2
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин