MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 22:21
44
+13 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

BMW створив мотоцикл для серфінгістів

BMW створив мотоцикл для серфінгістів
Компанія BMW представила концептуальний байк Concept Path 22, виконаний в стилі «скремблер». Мотоцикл, який, за словами представників компанії, є квінтесенцією духу свободи, адресований любителям серфінгу.

Перші «Скремблеры» з'явилися в 50-х роках минулого століття і представляли собою стандартні мотоцикли, модифіковані для їзди по бездоріжжю – їх оснащували шинами з глибоким протектором, довгоходовою підвіскою і високо розташованими глушниками. Все це надавало таким мотоциклам дуже своєрідний зовнішній вигляд, точно висловлюваючим життєву позицію їх власників.

«Скремблер – це ідеальний варіант для фестивалю Wheels & Waves. Він уособлює тип мотоциклів, які не слідують заданим стандартам і загальноприйнятим нормам. Технічні характеристики в даному випадку не дуже хвилюють людей – для них набагато важливіше стиль і оригінальність. Скремблеры втілюють пристрасть і різноманітні точно так само, як і їх власники. Концептуальний мотоцикл Path 22 є нашою інтерпретацією моделі R nineT, яка являє собою ідеальний базис для перетворення в Скремблер» – пояснює Едгар Хайнріх, голова дизайну BMW Motorrad.

Одна цікава особливість мотоцикла BMW Concept Path 22 – тримач дошки для серфінгу з правого боку. Розроблений BMW Motorrad, він такий же мінімалістичний, функціональний і якісний, як і весь мотоцикл. Створений з шліфованого алюмінію і шкіри, він є дуже функціональним та може бути адаптований під різний розмір дощок. У випадку, коли тримач не потрібен, його можна скласти або зовсім зняти. Самі ж дошки для концепту були створені провідним шейпером компанії Dyer Brand Мейсоном Дайером з Сан-Дієго, який відомий завдяки своїм якісним і оригінальним дошкам для серфінгу, натхненними 50-ми і 60-ми роками минулого століття. Дайер створив дві особливі дошки спеціально для BMW Concept Path 22: лонгборд (9,4 футів), що нагадує про часи, коли зародився рух «Скремблеров», і шортборд (6,8 фути), який відповідає запитам сучасних серфінгістів.
1
like
good
bad
shockingly
1
Фото 1/2
Джерело: avtomaniya.com
05.10.2015 р., переглядів: 3671
Подібні новини

MV Agusta і AMG представили спортбайк на Франкфуртському автосалоні MV Agusta і AMG представили спортбайк на Франкфуртському автосалоні

Мотоцикл з аерокосмічних матеріалів Мотоцикл з аерокосмічних матеріалів

Австралійський екстремал навчився їздити по воді на мотоциклі Австралійський екстремал навчився їздити по воді на мотоциклі

Найбільший мотоцикл у світі Найбільший мотоцикл у світі

Тепер гоночний мотоцикл можна скачати з інтернету! Тепер гоночний мотоцикл можна скачати з інтернету!

Коментарі1
Avatar sapiensnew
sapiensnew 05.02.2016 р.
Прямо вижу как подует лёгкий боковой ветерок.
Гениально:)
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин