MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.04, 01:32
11
+7 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Suzuki створила «вантажний» скутер

Suzuki створила «вантажний» скутер
Компанія Suzuki представила новий концепт Hustler Scoot, що представляє собою двоколісний транспортний засіб. З одного боку, це звичайний скутер, але дещо все ж виділяє його серед побратимів, і саме з цієї причини він поки що є концептом.

Мова йде про дуже місткому для скутера багажному відділенні, яке дозволить власнику Suzuki Hustler Scoot возити з собою багато необхідних речей. Як пише ресурс Carscoops, за рахунок свого багажника концепт цілком можна вважати «вантажним» скутером.

Suzuki Hustler Scoot позиціонується як транспортний засіб для людей, ведучих активний спосіб життя та які цінують свій час. Міські пробки не стануть для нього перешкодою, а містке багажне відділення дозволить їздити на ньому по заміських шосе і вибиратися на природу, хоча й очевидно, що тільки в теплу пору року.

Багажник в Suzuki Hustler Scoot розташований безпосередньо під сидінням, але інженери знайшли спосіб використання вільного простору між ніг водія. На нього пропонується ставити валізи і ручну поклажу, і там же присутній спеціальний пристрій кріплення цього вантажу.

Маневреність Suzuki Hustler Scoot вище всяких похвал, так що йому не буде ціни у великих мегаполісах. Двотактний одноциліндровий мотор об'ємом всього 49 кубів і оснащений повітряним охолодженням, споживає неймовірно мало палива, так що власник такого транспортного засобу не буде частим гостем на заправках.

Свою назву скутер Suzuki Hustler Scoot отримав не просто так — у модельному ряду Suzuki присутній мікролітражка Hustler вагою всього 790 кілограмів, але теж наділена значних розмірів багажним відділенням.

Коли саме Suzuki Hustler Scoot перестане бути концептом, невідомо, але ідея оснащення скутера ємністю під речі з солідним внутрішнім об'ємом обов'язково знайде відгук у серцях потенційних покупців.
8
like
7
good
bad
shockingly
1
Фото 1/5
Джерело: infox
07.10.2015 р., переглядів: 4603
Подібні новини

Gogoro Smartscooter — перший електричний скутер Тайваню за ціною звичайного Gogoro Smartscooter — перший електричний скутер Тайваню за ціною звичайного

Volkswagen планує випустити електричний скутер Volkswagen планує випустити електричний скутер

Yamaha представила скутер NMax-125 Yamaha представила скутер NMax-125

Електричний скутер Chop-E: 600 км за 1 євро Електричний скутер Chop-E: 600 км за 1 євро

Скутер Inu який вміє шукати Wi-Fi і робити селфі Скутер Inu який вміє шукати Wi-Fi і робити селфі

Коментарі1
Avatar sapiensnew
sapiensnew 05.02.2016 р.
Красивый но не грузовой.
Грузовой должен быть с развитыми подвесками.
У нас между ног не чемоданчик возят а два мешка картошки или цемента а сзади тёщу с лопатой:)
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин