MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.03, 07:20
44
+11 °С
Вітер: 3 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Yamaha додасть мотоциклів більше автономності

Yamaha додасть мотоциклів більше автономності
facebook twitter email
Теги:  Різне  Yamaha
Компанія Yamaha активно інвестує в американські стартапи, що працюють в області автономних транспортних засобів. Японці вважають, що це допоможе їм прискорити створення мотоциклів з елементами автономного управління. Раніше компанія представила концепт робота Motobot, який може керувати мотоциклом.

Глава Yamaha Хіроюкі Янагі повідомив в інтерв'ю The Financial Times, що його компанія активно працює з американськими стартапами, що розвивають технології автономного водіння. І хоча інвестиції Yamaha в ці стартапи — $2 млн, поки непорівнянні з інвестиціями японських автоконцернів в розробку самокерованих автомобілів (наприклад, в Toyota — $1 млрд), виробник мотоциклів вважає, що у нього є всі шанси домогтися результатів. У минулому році Yamaha вже представила концепт робота Motobot, який може керувати мотоциклом. Таким чином, японська компанія доводить здійсненність впровадження штучного інтелекту в систему управління мотоциклом.

Глава Yamaha заявляє, що метою компанії є не створення повністю самоврядного мотоцикла, а розробка системи управління з широкими можливостями автономного управління і допомоги водієві. В деякі моделі компанія вже вбудовує сенсори, що дозволяють контролювати проходження віражів і роботу гальм. «Наша мета — допомогти водієві,— зазначає японський топ-менеджер.— Якщо управління стане більш автономним і штучний інтелект може бути використаний для вибору траєкторії, водій може більше зосередитися на безпеці».
like
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: kommersant
01.04.2016 р., переглядів: 2724
Подібні новини

Samsung вбудувала дисплей мотоцикл Samsung вбудувала дисплей мотоцикл

Модифікований скутер для інвалідів потрапив до Книги рекордів Гіннесса Модифікований скутер для інвалідів потрапив до Книги рекордів Гіннесса

SVA (Side View Assist): нова система безпеки від BMW SVA (Side View Assist): нова система безпеки від BMW

Інженер зібрав крокуючий скутер Інженер зібрав крокуючий скутер

Український ринок мототехніки вселяє оптимізм Український ринок мототехніки вселяє оптимізм

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин