MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
16.04, 10:40
44
+10 °С
Вітер: 2 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Piaggio приймає замовлення на скутери Vespa Elettrica

Piaggio приймає замовлення на скутери Vespa Elettrica
У жовтні 2018 року компанія «Piaggio group» почала приймати замовлення на найбільш сучасні та інноваційні скутери Vespa Elettrica. Оформити попереднє замовлення можна  онлайн на офіційному сайті компанії. Спочатку продажі орієнтовані на Європу, але вже в недалекому майбутньому скутери зможуть придбати і жителі інших континентів.

Що ж заявляє нам виробник? Скутер приводиться в рух легким літієво-іонним акумулятором і забезпечує безперервну потужність 2 кВт і максимальну потужність 4 кВт. Повна зарядка займе чотири години і може бути виконана як від звичайної домашньої розетки, так і на електрозаправці. Батареї вистачає приблизно на 1000 циклів перезарядки, що повинно забезпечити термін служби акумулятора від 50000 км до 70000 км. І найважливіше, одного заряду вистачить, щоб проїхати не менше 100 км. Можливо комусь даного показника буде недостатньо, в такому випадку Vespa пропонує гібридну версію  Elettrica X з запасом ходу 200 км, що досягається завдяки вбудованому бензиновому генератору. 

Скутер має два режими їзди - Eco і Power. Перший дозволяє  максимально зберегти заряд акумулятора при обмеженій швидкості до 30 км/год і спокійно дістатися до місця призначення або з найближчої станції заправки.  Vespa також використовує систему KERS для відновлення енергії при уповільненні, так само як і автомобілі Формули 1.

Однією з чудових особливостей Vespa Elettrica є мультимедійна система, яка дозволяє з'єднувати смартфон і Bluetooth-гарнітуру зі скутером. На кермі знаходиться 4.3-дюймовий TFT дисплей, на якому відображаються оповіщення про вхідні дзвінки й повідомлення, швидкість, доступний діапазон і рівень заряду акумулятора. Робота з пристроєм відбувається за допомогою джойстика з правого боку керма, а також можна використовувати голосові команди для управління з телефону при підключеній гарнітурі.

Дизайн Elettrica виконаний в традиційному стилі, пов'язаному з італійським виробником, і відразу впізнається як Vespa. 
1
like
1
good
bad
shockingly
Фото 1/4
Джерело: MOTO.com.ua
25.10.2018 р., переглядів: 6708
Подібні новини

Как правильно выбрать и купить б/у скутер? Как правильно выбрать и купить б/у скутер?

Новий електричний скутер Kymco Ionex Новий електричний скутер Kymco Ionex

Новинки від Honda: PCX Electric і PCX Hybrid Новинки від Honda: PCX Electric і PCX Hybrid

Новий скутер Lambretta V-Special 2018 Lambretta Новий скутер Lambretta V-Special 2018 Lambretta

Представлений електричний скутер з високою прохідністю (ФОТО, ВІДЕО) Представлений електричний скутер з високою прохідністю (ФОТО, ВІДЕО)

Коментарі1
Avatar slavaa2
slavaa2 19.05.2019 р.
Для скутера 5 Кв если без пасажира а так надо 7 - 10 кв что бы норм было ... 
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин