MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 17:17
44
+15 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендарМагазин
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Як вибрати скутер

Як вибрати скутер
facebook twitter email
Теги:  Скутери  Вибір
Рішення купити не новий або бюджетний варіант скутера дозволяє заощадити значні кошти. Однак до вибору мототехніки варто поставитися відповідально. Інакше запчастини на скутер, які доведеться купувати замість дефектних, значно підвищать первісну вартість техніки.

Параметри вибору скутера



  1. Об'єм двигуна. Для частого використання з вантажем, пасажиром, на ґрунтовій дорозі рекомендований об'єм в 100-150 куб. см. Для пересування на тривалі відстані з пасажиром, багажем потрібні будуть двигуни об'ємом 250 куб. см і більше. Для підлітків, жінок, людей похилого віку підійдуть скутери з мотором в 50 куб. см. Транспортні засоби об'ємом 50-250 куб. см можна використовувати в місті і сільській місцевості.

  2. Потужність. Для підлітків і людей похилого віку досить скутера потужністю в 3 к.с. Для щоденних поїздок по міських вулицях рекомендована потужність 4-14 к.с, для подорожей на тривалі відстані - 40-50 к.с.

  3. Кількість місць. Від цього параметра залежить можливість посадки пасажира, обсяг вантажу, що перевозиться. Певні вимоги можуть пред'являтися також до інших параметрів: максимальної швидкості, ваги, витраті палива, обсягом бака і т. д.


На що звертати увагу, купуючи скутер



При виборі колишнього у вживанні транспортного засобу варто розумно оцінювати його дефекти. Можна купити запчастини на скутер в інтернет-магазині Limoto і відновити працездатність техніки в повному обсязі. У магазині пропонуються деталі чудової якості за невисокими цінами. Однак варто визначити доцільність витрат. Це дає можливість розрахувати величину витрат на ремонт і, поторгувавшись, знизити ціну скутера.

Тюнінг



Встановлення на скутер більш потужного агрегату може привести до збільшеного зносу інших вузлів. Заводські вузли та налаштування продумані до найдрібніших деталей, що дозволяє зв'язаним вузлам працювати узгоджено. Непродуманий монтаж деталей може призвести до розбалансування систем.

Так, установка циліндра збільшеного обсягу повинна супроводжуватися заміною старого коленвалу на більш міцну модель. Фільтр нульового опору скорочує термін експлуатації мотора. При огляді скутера слід звертати увагу на ці та інші подібні аспекти.

Зовнішній вигляд



Відколи, тріщини, відламані шматки пластика говорять про те, що скутер падав або потрапляв в аварії. Такі ситуації могли стати причиною прихованих пошкоджень, які потребують дорогого ремонту. Наявність подряпин на пластику не повинно насторожувати - це звичайне явище.

Електрообладнання



Перевіряючи справність стоп-сигналу, поворотников, пристроїв далекого і ближнього світла, потрібно враховувати деякі аспекти:
  • звуковий сигнал видається без запуску при повороті ключа запалювання;
  • клавіша пуску стартера спрацьовує лише при натиснутому гальмі;
  • для більшості моделей фара випускає світловий потік тільки при працюючому моторі.
Будь-які відхилення від цих установок можуть говорити про те, що проводка змонтована недбало.

Виявлені після покупки дефекти можна усунути. В інтернет-магазині «Моторіо» недорого пропонуються якісні деталі для різних моделей скутерів. Швидка доставка гарантована в будь-яку точку України.
like
good
bad
shockingly
Фото 1/2
Джерело: Моторио
26.01.2021 р., переглядів: 38681
Подібні новини

Harley-Davidson готує до випуску гірський мотоцикл і електроскутер Harley-Davidson готує до випуску гірський мотоцикл і електроскутер

Piaggio приймає замовлення на скутери Vespa Elettrica Piaggio приймає замовлення на скутери Vespa Elettrica

Как правильно выбрать и купить б/у скутер? Как правильно выбрать и купить б/у скутер?

Новий електричний скутер Kymco Ionex Новий електричний скутер Kymco Ionex

Новинки від Honda: PCX Electric і PCX Hybrid Новинки від Honda: PCX Electric і PCX Hybrid

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті