MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
16.04, 20:28
44
+18 °С
Вітер: 2 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

ДАІ пропонує запровадити права для водіїв скутерів та мопедів

ДАІ пропонує запровадити права для водіїв скутерів та мопедів
З початку липня працівники ДАІ м.Червоноград склали шість протоколів відносно водіїв скутерів та мопедів - два з них за керування у нетверезому стані, ще два транспортні засоби були незареєстровані. Зараз у нейрохірургічному відділенні червоноградської лікарні перебуває двоє водіїв скутерів, яких 6 та 7 липня доставили з черепно-мозковими травмами. Зараз пацієнти у задовільному стані, загрози їх життю немає.

Начальник відділу ДАІ з обслуговування адміністративної території Червонограда та автотехнічної інспекції при ГУ УМВС у Львівській області Віталій Марцинюк запропонував міському голові Ігорю Чудійовичу розглянути питання щодо запровадження спеціальних карток для водіїв скутерів та мопедів, які б слугували своєрідним реєстраційним документом при купівлі. І якщо такої картки не буде, автоінспектори матимуть право вилучити транспортний засіб. На його думку, такі нововведення допомогли б встановлювати особи порушників, бо транспортні засоби з об’ємом двигуна до 50 см куб не потрібно реєструвати, отже власник залишається інкогніто.

Представник Державтоінспекції розповів, що основна проблема полягає в тому, що водії скутерів та мопедів на вимогу ДАІ ніколи не зупиняються. Переслідувати юних байкерів інспектори не наважуються, бо в основному на скутерах їздять діти, які не знають правил дорожнього руху та не вміють керувати транспортним засобом, а під час погоні вони можуть потрапити в ДТП. Тому залишається виловлювати порушників на стоянках, заправках, біля будинків. Інша проблема - це мізерні штрафи, через які порушники відчувають повну безкарність. Так, порушення правил дорожнього руху особами, що керують скутерами, мопедами, велосипедами карається штрафом від 3,4 грн до 8,5 грн, а керування в нетверезому стані обійдеться від 34 до 68 грн.
like
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: zaxid.net
10.07.2008 р., переглядів: 6912
Подібні новини

У Луцьку міліціонер на іномарці збив юнака на скутері У Луцьку міліціонер на іномарці збив юнака на скутері

Дарницький р-н м. Києва: Mercedes збив скутериста і втік! Дарницький р-н м. Києва: Mercedes збив скутериста і втік!

Мент на машині збив скутериста і не покараний! Мент на машині збив скутериста і не покараний!

Поліцейський скутер Поліцейський скутер "обзавівся" 15-зарядним пневматичним пістолетом Defender I

Спеціальний токійський випуск скутера Honda Forza Z Спеціальний токійський випуск скутера Honda Forza Z

Коментарі2
Avatar vo
vo 11.11.2009 р.
Эта статья ужасна устарела. Штрафы сейчас большие.
Avatar Coooper
Coooper 11.04.2010 р.
Пошли она На Х у й пи да ра сы . Я Не пью за Рулём , правила знаю . Пусть [мат] Дороги сделают , от их состояния все люди колосальные суммы тратят на ремонты . И Даже платят жизнями за простые камни на дорогах где 2-х колёсный транспорт не имеет сцепления с почвой. Га н доны [мат] е бу чие . Пид а рьё отко рм ле нное.
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин