MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
15.08, 13:54
32
+25 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3095858
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
mixan забанений
02.08.2016 р. відповів для Metropolia  
answerview
та нi юначе . Україна  охороняє від орків спокій європи .
Обама нам допоможе .

наша божевільна вже повністю голову втратила

http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
02.08.2016 р. відповів для Grom  
answerview

Grom  ти Хоч формуй свою копипасту, щоб читати можна було, а то наваливаеш купи, ніхто і не читає.
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
2
like
2
bad
shockingly
02.08.2016 р. відповів для mixan  
answerview
я зформував 01_smile
(чи ти слово форматувать неправильно написав? так це приколи форума - теги іноді глючать = підправив)
ти прочитав, отже ніхто не прочитає  15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin

2014 рік, полотно, акрил
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
02.08.2016 р.
answerview
Grom  . Краще копіюй, коли починаєш думки свої озвучувати це алес, . Школота ще та лізе. Скільки тобі років?
  Нічого, ще 29 днів і за парту знову підеш   17_wink
2
like
2
bad
shockingly
Scutermen
02.08.2016 р.
answerview
В Киеве под судом смотрю реп читают сейчас и жбурляють шины.Семенченко б.я через б.я интервью дает.
Змінено: 02.08.2016 р., Scutermen
like
bad
shockingly
02.08.2016 р. відповів для Metropolia  
answerview

Нічого, ще 29 днів і за парту знову підеш   17_wink
Вот это обязательно напоминать что скоро лету конец?
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Песня вылеченного ватника - Земля соседа к нам непреклонна

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р. відповів для August  
answerview
2 минутки удовольствия)
https://www.facebook.com/begemot.media/videos/1205501672802503/

Археолог 03_biggrin
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Савченко презентувала продуману програму федералізації від Медведчука - політолог

Народний депутат Надія Савченко донесла до суспільства ідею програми організації Віктора Медведчука "Український вибір".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Петро Олещук.

"Нічого необдуманого вона не говорила. Читала з папірця. Деякі заяви можна розцінювати як програмові. Наприклад, проект конституційної реформи Савченко. Ця програма — ревізія "Українського вибору" Медведчука. Причому дуже розумна і продумана відповідно до очікувань українського суспільства.

Там нема прямої згадки про федералізацію. Але є згадка про те, що мають бути створені певні органічні територіальні утворення. Вони мають перейняти на себе більшу частину державних функцій. На місцях мають обиратися представники правоохоронних органів, судді, прокурори. Державі мають залишатися питання кордонів та безпеки", - зазначив Олещук.

При цьому в програмі Савченко назвала й популярні речі, зауважив експерт.

"Усе це доповнюється такими цікавими ідеями, як дозвіл громадянам на носіння вогнепальної зброї, ліквідація Верховної Ради і заміна її Народною Радою. Причому остання має обиратися з територіальних утворень. Прив'язка депутатів представницького органу до територіальних утворень - теж ознака федеративного устрою.

Ключовим меседжем прес-конференції був проект "Українського вибору". Щоб запустити його в суспільну свідомість. Хто буде його вести далі, не так важливо", - вважає Олещук.
Нагадаємо, у вівторок, 2 серпня, народний депутат Надія Савченко провела брифінг. На ньому оголосила голодування. Звинуватила керівництво країни в піарі та бездіяльності. Поскаржилась, що влада її не чує та запропонувала переписати Конституцію. А замість Верховної Ради створити Народну Раду.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Корпорація друга Порошенка пропонує закупити для армії "китайський ширпотреб" - Балога

Позафракційний народний депутат Віктор Балога вбачає посадовий злочин у рекомендаціях закупити для Збройних сил китайські автомобілі.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Військова комісія пропонує Міністерству оборони закупити для Збройних сил китайські автомобілі Great Wall і корейські Hyundai. Що цікаво – дистриб'ютором техніки виступає концерн "Богдан". І це наштовхує на певні висновки. Дивує і те, чому Міністерству оборони не рекомендують вітчизняні КрАЗи", - зазначив Балога.

Він підкреслив, що навіть Народно-визвольна армія Китаю не використовує вітчизняні автомобілі Great Wall.

"Чому Збройні сили мають пересуватися на китайському ширпотребі, а чиновники Нафтогазу - на броньованих Mercedes? Тому, навіть, не знаю, як це назвати – некомпетентність, корупція, лобізм чи посадовий злочин", - написав Балога.

Як повідомляли, раніше посаду президента корпорації "Богдан" обіймав Олег Гладковський. Після призначення заступником секретаря РНБО він нібито вийшов з усіх органів управління корпорації.

Гладковський входить до найближчого оточення Петра Порошенка. Глава держави раніше заявляв, що продав йому свою частку в "Богдані" ще 2009-го.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
02.08.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
2 минутки удовольствия)
https://www.facebook.com/begemot.media/videos/1205501672802503/

Археолог 03_biggrin

Да? 03_biggrin  Ну ладно, все ровно красиво))
like
bad
shockingly
Scutermen
02.08.2016 р.
answerview
Большинство профильный форум просто читают.Другим партизаны мерещатся пароноидально,да и они специально зарегистрировались до создания ветки зная,что она будет и сразу начали  вносить смуту. 37_fool
like
bad
shockingly
02.08.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

А в чем причина таких работ? ТЗ так составлено? Воровство? Просто такое свинское отношение к работе?
like
bad
shockingly
02.08.2016 р.
answerview
03_biggrin Іван Виговський
55 мин ·
Не слышны даже шорохи...
Уж который (четвертый кажется) день как Ефремов за решеткой, а от наших оппозиционеров ни слова, ни запятой.
Олег Валерьевич, дорогой вы наш, не вы ли так славно пиарились на том что Ефремов не сидит.
Ну прокомментируйте ситуацию. Скажите хотя бы, что это ваши настойчивые призывы подействовали. Соврите уже что-нибудь.
БабЮля, а вы. Они ж вас сажали (ложили). Возрадуйтесь.
Молчат жоппы, даже методичек не написали - в сети практически тишина. Отпуск, однако. Готовятся дальше власть валить и Украине гадить.
Р.С. Олег Валерьевич, а ведь Ефремов тоже не верил, что его могут прикрыть. А у вас и репутация для зоны уже имеется. 62_sarcastic
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
02.08.2016 р.
answerview
Варкрафт - Вторжение в самые духовные земли
https://www.youtube.com/watch?v=q6wK-DiuMfQ

еще https://www.youtube.com/watch?v=R5LMuhRLAjU

https://www.youtube.com/watch?v=Nfp0Ntk36j4
Змінено: 02.08.2016 р., alikxom
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин