MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
15.08, 16:05
32
+26 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3096060
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
02.08.2016 р. відповів для Scutermen  
answerview
Большинство профильный форум просто читают.Другим партизаны мерещатся пароноидально,да и они специально зарегистрировались до создания ветки зная,что она будет и сразу начали  вносить смуту. 37_fool
ага,за пять и более лет знали )))ты идиот??
Слава Украине!
1
like
1
bad
shockingly
Scutermen
02.08.2016 р. відповів для Molotok  
answerview
Ну так посмотри,когда тема пошла и,когда я зарегистрирован,и кто теперь идиот?Ты тоже не больше 3х лет попадаешь под паранойю циника. 03_biggrin
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
Ну так посмотри,когда тема пошла и,когда я зарегистрирован,и кто теперь идиот?Ты тоже не больше 3х лет попадаешь под паранойю циника. 03_biggrin
ага,верняк! тока я на форуме гоОораздо больше трех лет. хватит бредо-слюню запускать.
Слава Украине!
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
02.08.2016 р. відповів для August  
answerview
2 минутки удовольствия)
https://www.facebook.com/begemot.media/videos/1205501672802503/

Археолог 03_biggrin

Да? 03_biggrin  Ну ладно, все ровно красиво))

Гарно  , так.. 18_good  01_smile
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р. відповів для August  
answerview
<

А в чем причина таких работ? ТЗ так составлено? Воровство? Просто такое свинское отношение к работе?

Відмивання бабок. На дорогу виділили 2 лимона, зробили за лимон, сказали що за два, другий лимон в кишені. 26_newrussian
Jedem das Seine
Змінено: 02.08.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
Scutermen
02.08.2016 р. відповів для Molotok  
answerview
Ты старче на форуме 2 года и 230 дней,а,что у тебя в твоей чесалке тебе одному известно,хоть все твои 70 лет ты на форуме мне п.х.И с тобой заканчиваю,как там молоток назвать ах да наполдеревянный ты наш не хворай.
like
bad
shockingly
answerview
Ты старче на форуме 2 года и 230 дней,а,что у тебя в твоей чесалке тебе одному известно,хоть все твои 70 лет ты на форуме мне п.х.И с тобой заканчиваю,как там молоток назвать ах да наполдеревянный ты наш не хворай.
я на тебя ,идиота ,закончил давно. Прикольно с дебила было стебануться. Тебе здоровья много понадобится,вот это точно. Купи аспиринчику и вазелинчику,и побольше.
Слава Украине!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
4
like
4
bad
shockingly
02.08.2016 р.
answerview
Компания «Газпром добыча Ямбург» объявила аукцион на закупку мебели для жилых помещений в стиле XVIII—XIX века из красного дерева с позолотой и резьбой на сумму 2,8 млн рублей. Как передает Znak.com, весь комплект мебели состоит из 63 предметов.
Среди них два «кресла ручной работы из красного дерева с отделкой кракелюр с золотом, созданные для интерьеров, выдержанных в духе XVIII—XIX века, стоимостью 82 тыс. рублей, «трехместная софа с кружевной резьбой и эффектом состаренного дерева в сочетании с позолоченными деталями» шириной 2,2 метра стоимостью 86 тыс. рублей, «стол журнальный из массива красного дерева в отделке кракелюр с золотом с мраморной столешницей шириной» 1,2 метра стоимостью 40 тыс. рублей, две консоли из красного дерева, украшенные резными узорами ручной работы стоимостью 167 тыс. рублей, двуспальная кровать из массива дуба за 89 тыс. рублей, матрас с функцией памяти за 40 тыс. рублей, два шкафа из массива дуба за 201 тыс. рублей.
Вторая часть лота состоит из списка мебели попроще — из ротанга и кожи.
Доставку мебели «Газпром добыча Ямбург» заказал в Новый Уренгой. Там находится четырехзвездочная гостиница «Ямбург». В 2010 году в «Газпром добыча Ямбург» сообщали, что обстановку номерного фонда заказывала и оплачивала компания.
В марте 2015 года «Газпром» заказал фуршеты и завтраки на 9,5 млн рублей со строганиной из муксуна, перепелками с шпинатом и на паленте с соусом из шампиньонов, розовым тунцом с табуле, олениной с айвой и можжевеловым соусом, испанскими и итальянскими винами и французским коньяком.
Слава Украине!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Сьогодні Савченко повністю "спалилась" - політолог

Сьогоднішня прес-конференція Надії Савченко свідчить про те, що вона працює на Росію. Її заяви - частина плану спрямованого на внутрішньодержавний переворот.

Про це сказав політолог Олександр Палій у коментарі Gazeta.ua.

"Нещодавно пройшов марш Московського патріархату, зараз виступила Савченко. Кремль по всьому периметру кидає свою агентуру. Сьогодні вона спалилась повністю. Озвучила всі тези Віктора Медведчука. Її слова під копірочку списані в нього - пам'ятаєте, як Медведчук говорив про референдум і перезаснування держави. Також вона заявляє, що ми повинні першими звільняти терористів. Це частина плану для перевороту в Україні", - сказав він.

Щоб зрозуміти істинні мотиви її заяв, варто розслідувати, як Савченко потрапила у полон. І чому в Росії з нею поводились краще, ніж з іншими в'язнями, переконаний політолог.

"Скоріше за все її завербували з самого початку. Треба вивчити за яких обставин вона потрапила у полон. Савченко єдиній з усіх наших військовополонених, Росія надала трибуну. Іншим перебивали пальці і розстрілювали", - вважає Палій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голодування, нова Конституція і звільнення полонених - головні заяви Савченко

За словами політолога, не варто серйозно сприймати заяву Надії про голодування.

"Вона політику поєднує з косметологічними процедурами. Їй потрібне голодування і вона це одразу просовує у заяви. Але це дібниця. Не дрібниця, що її заяви грають на руку ворогу. Її немає за що притягати праоохоронцям, це ж просто балачки", - сказав він.

Нагадаємо, у вівторок, 2 серпня, народний депутат Надія Савченко провела брифінг. На ньому оголосила голодування. Звинуватила керівництво країни у піарі та бездіяльності. Запропонувала переписати Конституцію та першими звільнити полонених бойовиків на Донбасі.
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Поради 95-річного ветерана УПА українським бійцям на Донбасі. ВІДЕО

Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
02.08.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Vlad Ponomar
Наткнулся на небольшую «зраду» в комментах: "вы пишите, что в РФ скоро денег не будет, это не соответствует действительности, денег завались; вот, пож-та, и отчетность свежая:
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
02.08.2016 р.
answerview
Павло Бондаренко
Вітаю, народ!
Знаєте автозавод у Черкасах? Знаєте. Він років зо три простоював. Тепер не стоятиме.
Знаєте російські "уазики", тих, що в народі називають "Козли" та "Буханки"?
Бачили російський ГАЗ-66, в народі - "Шишига"?
Бачили скільки їх, убитих, гримить запчастинами в нашій армії? Тепер їх не буде.
А що буде?

Будуть легкі вантажівки корпорації Hyundai HD65 та HD120 замість "Шишиг". Повноприводні.

Будуть потужні китайські пікапи Great Wall Wingle 5. Теж повноприводні.
До речі, вони вже пройшли жорстке випробування протягом року в одній з бойових частин в зоні АТО.

Ми не купуватимемо ці автівки у китайців та корейців. Ми випускатимемо їх за ліцензією у себе. Саме на Черкаському автозаводі.

Троликів, які прийдуть розповідати що то Порошенко набиває собі кишені, прошу не турбуватися. Необізнаним, котрих можна купити на брехню пояснюю: Корпорація "Богдан", у власності якої є Черкаський автозавод Порошенко не належить. І не належала. Він був лише співвласником. Свою частку в корпорації він продав ще на початку 2009 року.

Та якби в мене стояла дилема: Порошенко з набитими кишенями і бійці на потужній, швидкісній сучасній машині, або ті самі бійці верхи на "Козлі", я знаю що обрав би.
Якби в мене стояла дилема працювати автозаводу чи стояти я знаю що обрав би.

Нічогонеміняєцця, кажете?
Крим - це Україна!
4
like
3
bad
shockingly
1
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
&#8203;Він першим з тисяч віддав життя за свободу: Сьогодні Сергію Нігояну виповнилося б лише 23 роки...
Герой Небесної сотні і перший загиблий Воїн за новітню Україну. Він так любив Шевченка, народ і землю, котра стала для його сім’ї рідною батьківщиною. Справжній українець Сергій Нігоян загинув від руки "Беркуту" під час Євромайдану на вулиці Грушевсько
Сергій загинув 21 січня 2014, нагадує depo.ua.

Нігоян був громадянином України вірменьского походження, жив у Дніпровській області. На Майдан поїхав за покликом серця. Він був єдиною дитиною в сім'ї. Президент Янукович доручив розслідувати загибель українця в Києві.

22 січня 2014 в пам'ять про загиблого земляка дніпропетровці вишикувалися в живий ланцюг через Новий міст. Президент України Петро Порошенко вирішив присвоїти звання Героя України всім Героям Небесної сотні.

На честь першої річниці загибелі Сергія у його рідному селі Березноватівка Солонянського району на Дніпропетровщині був відкритий музей, присвячений Герою Небесної сотні.

ДОВІДКА

Сергій Нігоян народився та проживав у селі Березнуватівці. Батько та мати — вірмени, був єдиною дитиною в сім'ї. Родина Сергія Нігояна переїхала жити в Дніпропетровську область з прикордонного з Азербайджаном села Навур, рятуючись від війни в Нагірному Карабасі. Родина вважалася благополучною, Сергій у селі користувався повагою, вважався спокійним, працьовитим і справедливим.

Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
02.08.2016 р.
answerview
"Водолазы ИГИЛ не дали всплыть": Загибель десантника під час святкування дня ВДВ в РФ &#8203;розбурхала мережу (фото, відео)

У Москві у парку Горького сьогодні, 2 серпня, традиційно зібралася велика кількість колишніх і нинішніх російських десантників. Для одного з них святкування закінчилось трагічно.

Користувачі соціальних мереж почали активно коментувати ситуацію навколо загибелі в московському парку Горького десантника, який разом з іншими військовими святкував день ВДВ, передають Патріоти України.
Десантник втопився у ставку, медики не встигли врятувати його життя. В даний момент немає інформації про причини загибелі чоловіка.

http://patrioty.org.ua/other/vodolaz-yhyl-ne-daly-vsplt-zahybel-desantnyka-pid-chas-sviatkuvannia-dnia-vdv-v-rf-rozburkhala-merezhu-foto-video-128512.html
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
02.08.2016 р. відповів для Grom  
answerview

Будуть потужні китайські пікапи Great Wall Wingle 5. Теж повноприводні.
До речі, вони вже пройшли жорстке випробування протягом року в одній з бойових частин в зоні АТО.

Ми не купуватимемо ці автівки у китайців та корейців. Ми випускатимемо їх за ліцензією у себе. Саме на Черкаському автозаводі.

Нічогонеміняєцця, кажете?

Все конечно хорошо-но!-"Ми випускатимемо їх за ліцензією у себе. Саме на Черкаському автозаводі" в это что то слабо верится-в лучшем случае-крупноузловая сборка,авто будет завозится и таможится как запчасти-так дешевле.Но это в лучшем)-как обычно все сведется максимум просто к подкачке колес 03_biggrin -китайцы слепят все что их попросишь-вплоть до табличек "маде ин юкреин" под капотом 03_biggrin
Suum cuiqite
1
like
bad
shockingly
1
kuk
02.08.2016 р.
answerview
Походу даже скотыняка допер  59_rofl  59_rofl
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин