Ну так посмотри,когда тема пошла и,когда я зарегистрирован,и кто теперь идиот?Ты тоже не больше 3х лет попадаешь под паранойю циника.

Почему паранойя у циника? Он прав - 147 сообщений за 2года 290 дней? С твоим желанием поговорить - мягко говоря странно)
Я нічого в цьому дивного не знаходжу. У нас мото форум, форум мото техніки, а тема Евромайдана-це не профільна тема.
Багато людей реєструється , читає їм цікаві теми, але не відписуються, їм достатньо тієї інформації, яку вони знайшли .В тему Лідоводів один час постійно заходив один і той же чоловік, довго в темі сидів, напевно близько року, і тільки коли прочитав всю тему , відписався, подякував за інфу.
Теж і в темі Евромайдана - багато сидять, моніторять, але не відписується.
А в цій темі людина вважає, що йому є що написати, і в цьому нічого поганого немає, бо кожна людина має право на власну точку зору. Плюс до того, у нас свобода слова, і навіть якщо ми вважаємо, що він не правий, у нього є право висловлювати свою точку зору, свої погляди та відстоювати їх.
З приводу висловлювання tsinik:
-
я с некоторой настороженность отношусь к постам людей, кто на форуме меньше трёх лет. и, знаешь, интуиция неоднократно выручала, н и позволила тоже.
-так tsinik по порівняння з Lexeich,serzhbv,alikxom,mixan просто салабон, і той же mixan, по теорії циніка, може написати що він з деякою настороженість відноситься до постінгіи людей, хто на форумі менше шести років.