MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.08, 00:51
44
+13 °С
Вітер: 2 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3117653
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
mixan забанений
12.09.2016 р. відповів для Santyago  
answerview
у меня ни каких СМИ

ви не знаєте що таке радіо, телевізор, інтернет, газети, журнали? Звідки ви берете інформацію тоді? Сусіди на лавочці розповідають? 08_lol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
1
like
1
bad
shockingly
12.09.2016 р.
answerview
хм. достаточно нарисоваться после "обещанного отсутствия для зарабатывания денег" гоблину, как улей растормошится. миксан пришел - велкам, срач, будет что гису чистить за ушлепком.
только мне резануло абстрагированное отношение к украине? вам , у вас? гребаный фрик, защитник фигов.
у кого это "у вас"? понарожают уродцев, а они потом еще и плодятся и мыслишки свои за аксиомы выдают
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
Scutermen
12.09.2016 р.
answerview
Расслабьтесь ..патриоты.. вон пионеры музыку играют, приговорили радиостанции вставлять 35% украинского вакарчука,судья тетка на 5ой минуте правильно сказала. https://www.youtube.com/watch?v=eGdkIIFFJ0g  03_biggrin
Змінено: 12.09.2016 р., Scutermen
3
like
1
bad
shockingly
2
12.09.2016 р. відповів для mixan  
answerview
у меня ни каких СМИ

ви не знаєте що таке радіо, телевізор, інтернет, газети, журнали? Звідки ви берете інформацію тоді? Сусіди на лавочці розповідають? 08_lol
О_о,а ты не так глуп как кажешся01_smile Но интернет нельзя отнести к Средствам Массовой Информации,т.к. информация там конечно есть,но я сам решаю где и как её черпать.
Но вернёмся к Зеленскому и массовому поливанию его дерьмом,скажи как ты относишся к людям которые на России с таким же рвением поливают,к примеру Макаревича?Кто они по твоему?
Проблема современного мира в
том, что умные люди полны
сомнений,а идиоты переполнены
уверенностью...
Змінено: 12.09.2016 р., Santyago
like
bad
shockingly
mixan забанений
answerview

Но интернет нельзя отнести к Средствам Массовой Информации,т.к. информация там конечно есть,но я сам решаю где и как её черпать.

черговий анекдот  08_lol , від людини яка думає, що він думає   08_lol  08_lol  08_lol
1
like
bad
shockingly
1
answerview

Но интернет нельзя отнести к Средствам Массовой Информации,т.к. информация там конечно есть,но я сам решаю где и как её черпать.

черговий анекдот  08_lol , від людини яка думає, що він думає   08_lol  08_lol  08_lol
Самокритично,но всё же что по Макаревичу думаешь?Верней по тем кто его полосчит?Кто эти люди?
Проблема современного мира в
том, что умные люди полны
сомнений,а идиоты переполнены
уверенностью...
like
bad
shockingly
Риболов видалений
12.09.2016 р. відповів для rabbit  
answerview
Юра, а ты у нас был? Или кто рассказал? А у вас за инакомыслие что делают? Если здесь , на форуме, скажешь что не так, столько грязи льется. Так что говорить о стране?

Кто то рассказывал.Лить грязь, оскорблять, это конечно не есть хорошо и правильно, но это не сравнимо с  подвалом.

А это вот что за

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
3
like
3
bad
shockingly
12.09.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
тссссс... миксан - боец невидимого фронта ато, который никогда и никому не дал ответ, где оно было ранено и почему и где так долго восстанавливается.
 15_badgrin Да "Зона"  пишет, похоже.В тюрьме тоже интернет есть.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
answerview

відверто тобі пишу = ти тупе гавно, яке себе не поважає

розшифровую:
1. я просив не писать? ти тупий не розумієш
2. ти тупий - це загальновідомий факт
3. не поважаєш себе. бо тобі пофіг, що тебе тут вважають за дурника і стібуть твою тупість = ти приходиш сюди знову і знову

Ольга Герасим'юк
І от що інтересно...
Квартал Зеленського посміявся в Юрмалі над власною державою-попрошайкою, всі зараз про це говорять і виносять свої ухвали...І в цей сам час, маючи непогані гроші на йолках, корпоративах і нескінченних "кварталах", де завжди висміюює лише тих, проти кого заплатять чергові інвестори ( не плутати з демократією і свободою слова), - сам просить у Держкіно 14 млн на свій черговий кіношедевр.... От погляньте на результати пітчингу...
Попрошайка просить у держави-попрошайки?
Сюжет. Комічєськіє куплєти.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
12.09.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Кто то рассказывал.Лить грязь, оскорблять, это конечно не есть хорошо и правильно, но это не сравнимо с  подвалом.

У ватанов однобокая правда, местная, специфическая. А скольские вопросы, реалии, которые отличаются от вата тв, как правило игнорируют или отвечают абстрактно, или не по теме...
Дурачком, легче живётся.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 12.09.2016 р., 99Ezdok99
like
bad
shockingly
Риболов видалений
12.09.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
тссссс... миксан - боец невидимого фронта ато, который никогда и никому не дал ответ, где оно было ранено и почему и где так долго восстанавливается. кстати, оно давно рвется на фронт (по его словам), но никак не дает возможности эта ветка. сначала оно тутачки лад наведет, а потом поедет.
как только придем к единому мнению, что все говно, а миксан -д'артаньян - оно и поедет 01_smile
эх, скорее бы. а то просматривал его профайл - невеселые мысли в голову лезут. кому не лень - гляньте кто и за что добавлял баллы

А ось переходити на образи і приниження-це доля слабких.
А чому він повинен комусь давати відповідь, це його  особиста справа. Ось ти вирішив, що тобі краще буде у військкоматі відсидітися , ніж на передку воювати, але тебе за це ніхто не називає ВОНО.
А з приводу думок-в дурну голову лізуть дурні думки,в розумну-розумні.
З приводу балів, у тебе від alikxomа їх не менше, ніж у міксана.
Олег не жадібний, він бали роздає всім, і мені , і тобі. Що в цьому поганого, 06_question його бали, кому вважав за потрібне-тому й дав.
Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
answerview
ну, кагбэ, отсиживаться я тогда не собирался. так вышло. не тебе меня попрекать.
на счет ВОНО - так это же мое мнение. для меня оно - безликое и лживое. оспоришь - аргументируй
по баллам ты меня верно понял. я сам Олега ни фига не пойму. правда, до него в зазаборье доходит о нашей ситуации искаженная информация
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
answerview

.

Нехай хоч в інтернеті відчує себе значимою людиною .Просто пожаліємо його  01_smile
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview
Если ты чего то не понимаешь-это не значит что это плохо...

Як би не було нам зараз важко, яка б не була в нас дебільна влада, але принижувати рідну країну, щоб посмішити іноземну публіку - на це здатні лише такі продажні шлюхи, як Зеленський. Дегенерат без роду-племені! Розказував би, козел, про свою жінку чи про матір так.  Треба заборонити Зеленському виступи в Україні. Хай побирається на закордонних помийках.

Ось тут я повністю згоден з міхапом. Навіщо свою країну, свого президента виставляти на  посміховисько  в чужій країні 06_question
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
answerview

по Макаревичу думаешь?Верней по тем кто его полосчит?Кто эти люди?

Макаревич патріот своєї країни, він говорить правду.Він не змінює своєї думки ні за які гроші.
Не треба людину порівнювати з повією .
Зеленский повія, у якого правда міняється, від коньюктури ринку і від розпорядження своїх працедавців. Зеленскому  хочеться  щоб його знову почали звати в москалию, ось і видав, ось і пiдлизнул .Москалі задоволені.Скоро знову в кіно зватимуть, та на корпоративи ...
Це як ланцюгова маленька псинка, яка гавкає тільки на того кого можна, або коли дозволяє хозяїн .
Змінено: 12.09.2016 р., mixan
3
like
2
bad
shockingly
1
12.09.2016 р.
answerview
Может я чего-то не понимаю, но с миксаном соглашусь. Перебор. Жесткий.
Но причем тут Зеленский (он - обычная актриса фильмов для взрослых)? У них есть арт.директор, редактор, юрист..   кто там еще должен быть?
2
like
1
bad
shockingly
1
12.09.2016 р.
answerview
Ну шо ви пристали? 05_shok
Жид просто заробляє грошей - а ви їх йому самі носите. 03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 12.09.2016 р., User
3
like
2
bad
shockingly
1
answerview

.

Нехай хоч в інтернеті відчує себе значимою людиною .Просто пожаліємо його  01_smile
спасибо тебе, бетмен, что меня понял и разрешил. а то я так мучался и страдал...
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
ти довбо дятел?
вибач, що питанням на питання  04_blush

більше тобі нічого відповісти - я так низько не падаю

Означає ти теж считаеш, що цей клоун прав? Означає ти теж считаеш Україну повією ? Як можна назвати, людину? Яка в скрутну хвилину для України, коли йде війна, коли вбивають людей.Таке говорить .

Ти така ж лукава мерзота і повія, як і цей клоун. Тобі морду треба бити за це .За те що ти поддерживаеш клоунів які так говорять про Україну .
Есть такое понятие"он художник,он так видет"и это эго право,а твоё право смотреть это или нет.Да и кто ты такой что бы его судить?Что ты сделал   для бойцов АТО и для Украины?Ты как и все Иваны непомнящие выдишь и слышиш только то что тебе сейчас показывают.А я помню как они давали концерт нашим бойцам на горе Карачун под Славянском и передавали большие деньги на нашу армию.А сколько крови они у яныка попили,а у твоего ненавистного Пороха?Если ты чего то не понимаешь-это не значит что это плохо...

Дик нехай цей зелений малевич маму свою, дочку, дружину так бачить.
А ти хто такий, що забороняєш висловлювати свою точку зору? І не потрібно тут мірятися піськами, хто більше зробив для України. Тим більше, що ми тут в основному диванні вояки. Ось Вовка Філін да, мій син, кум, племяш і тисячі таких як вони захищали і захищають Україну, а ми-сцикопіхота диванна.
Повалійша , Лорак, Побздон теж співали патріотичні пісні, і що06_question 06_question
Пити  і ображати-це не одне і те ж.
Jedem das Seine
Змінено: 12.09.2016 р., Vervet
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Тим більше, що ми тут в основному диванні вояки. Ось Вовка Філін да, мій син, кум, племяш і тисячі таких як вони защишали і захищають Україну, а ми-сцикопіхота диванна.
Повалійша , Лорак, Побздон теж співали патріотичні пісні, і що
Пити  і ображати-це не одне і те ж.

1. не вижу тебя в этом списке.
2. какое ТЫ имеешь право ему указывать, как поступать?
3. патриотичесие для совка. по сути - не пели про украину. лорак и поваляха - отдельная история. ты еще билычку забыл. а, и этого, героя с украинской наградой - розика. ниче, ности бляху и не стесняется. хоть и везде кричит, что украина, как государство - недоразумение
4. пить или пойти? извините за мой фиговый украинский... судя по написанию - именно бухать. так что гуглю подкорректируй. это таки разные вещи. причем - кардинально
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин