Если Вы не понимаете по русски,я вам напишу українською мовою.Ці люди що є постраждалі не є сепари.Особисто той великий сивий чоловік.Вночи в його хату зайшли озброені злочинці і погрбували.Також били його вагітну доньку та дружину.Цікаво,як би ви себе почували після такого?Людина своєю працею намагаеться якось будувати державу.Ось вам ще деяке відео.
Я розумію і російську, і українську, а так як російська мова є мовою країни агресора і ворога, я буду спілкуватися своєю, державною мовою.
Я не буду сперечатися з приводу, постраждалі вони чи ні. Питання в іншому, хто на них напав, пограбував.
Як стало зрозуміло зі слухання справи, нападників було багато, всі в балаклавах,а змогли впізнати тільки двох.
Як Шевченко впізнали-очі схожі на очі нападника. Яроха ж взагалі під час нападу перебував у госпіталі, в Києві. І цьому є купа свідчень.
Постраждалих можна зрозуміти, їм потрібно хоч когось впізнати, щоб можливо хоч якось, хоч частково компенсувати те, що у них забрали. Бо якщо не будуть знайдені ті, хто грабував-значить і спитати нема з кого.
Вам аби знайти цапа-відбувайла.