MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.08, 01:47
31
+14 °С
Вітер: 2 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3118610
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
21.09.2016 р.
answerview
https://youtu.be/O9Jsa96E0yQ
Попытка отжатия Украинского центра на Арбате.
like
bad
shockingly
21.09.2016 р. відповів для August  
answerview

Olga Sedoff
В Украине вступило в силу первое решение суда о взыскании ущерба, нанесенного агрессией России -

В Украине вступило в силу первое решение суда о взыскании морального и материального ущерба, нанесенного вынужденной переселенке с оккупированной территории Донбасса Ирине Веригиной в результате вооруженной агрессии Российской Федерации.
Об этом говорится на сайте общественного движения "Сила права".

Веригина обратилась в Голосеевский районный суд Киева с заявлением об установлении юридического факта того, что она стала вынужденной переселенкой в результате российской вооруженной агрессии в марте текущего года. Спустя два месяца она подала заявление о взыскании морального и материального ущерба с РФ, как государства-агрессора.

В августе Голосеевский суд постановил взыскать с России в пользу Веригиной в счет возмещения убытков денежные средства в размере 114,7 тысяч гривен, в счет возмещения морального ущерба – 985 тысяч гривен, а также 7,2 тысяч гривен судебного сбора.

Процедура исполнения решения суда, вступившего в законную силу, может занять около года.

В то же время в Центре журналистских расследований напомнили, что общая сумма ущерба, нанесенного украинцам вооруженной агрессией РФ, превышает 100 миллиардов долларов.
Как сообщал "Обозреватель", ранее правозащитник раскрыл механизм получения у Кремля компенсации за российскую агрессию

а це просто золоті слова
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
21.09.2016 р.
answerview
Кому хочу - тому й мінусую, у мене свої "понятія" 03_biggrin
Іноді кумарять довгі простирадла, які можна прочитати в усіх новинах. 02_sad
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.09.2016 р., User
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
21.09.2016 р. відповів для User  
answerview
Кому хочу - тому й мінусую, у мене свої "понятія" 03_biggrin
Іноді кумарять довгі простирадла, які можна прочитати в усіх новинах. 02_sad

ну за тебе я знаю, що ти мінусиш
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
2
like
bad
shockingly
2
21.09.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Суд над правосекторівцем у Покровську на Донеччині

21.09 о 10.00 у Покровську (Красноармійську) у міському суді відбудеться судовий розгляд по справі добровольця Володимира Ярохи – друга "Людоєда".

Наразі навколо справи "Людоєда" розгортаються дуже цікаві події.

Місцеві сєпарські телеканали вже почали видавати сльозні постановочні інтерв'ю в дусі лайфньюз із нібито потерпілими.

Вот только источник не указали.Некоторых потерпевших я знаю лично.Очень порядочные люди,патриоты Украины.Когда все начиналось в 14 году,Радион Хирлюк кормил,одевал ВСУ,ремонтировал технику.В общем вот заседание суда первого и второго,так сказать онлайн.

Все гаразд,працюемо.
like
bad
shockingly
answerview
Ну так догадайся 03_biggrin , я сьогодні тобі тільки один вліпив, інші - то мабуть хтось з політичних мотивів 15_badgrin
1
like
bad
shockingly
1
21.09.2016 р.
answerview
У нас є тема по безпілотникам? 06_question

7
like
7
bad
shockingly
Риболов видалений
21.09.2016 р. відповів для mitka  
answerview
Суд над правосекторівцем у Покровську на Донеччині

21.09 о 10.00 у Покровську (Красноармійську) у міському суді відбудеться судовий розгляд по справі добровольця Володимира Ярохи – друга "Людоєда".

Наразі навколо справи "Людоєда" розгортаються дуже цікаві події.

Місцеві сєпарські телеканали вже почали видавати сльозні постановочні інтерв'ю в дусі лайфньюз із нібито потерпілими.

Вот только источник не указали.Некоторых потерпевших я знаю лично.Очень порядочные люди,патриоты Украины.Когда все начиналось в 14 году,Радион Хирлюк кормил,одевал ВСУ,ремонтировал технику.В общем вот заседание суда первого и второго,так сказать онлайн.

взято з сайту правого сектора.
Беня теж і годував і одягав, взував і запрявлял паливом і за сепаров винагороду давав.Теж як би патріот і порядний. 01_smile
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Я с беней  не знаком,а этих пострадавших людей знаю лично.Просто судьи сцут,продажные.
Все гаразд,працюемо.
Змінено: 21.09.2016 р., mitka
like
bad
shockingly
Риболов видалений
22.09.2016 р. відповів для mitka  
answerview
Я с беней  не знаком,а этих пострадавших людей знаю лично.Просто судьи сцут,продажные.

Я Беню теж не знаю, з тобою теж особисто не знайомий, але те, що ти з Донецької області і підтримуєш тих, хто різав на металобрухт поливальні труби, а вони як відомо алюмінієві-це факт.
Я не юрист, але подивившись перше відео, стає зрозуміло, що справа шита білими нитками , захист спрацював відмінно , а Тимошенко Юрій Володимирович взагалі красава.
Слава Україні!!!

Ти подивися як себе ведуть так звані постраждалі-як бидло.
Jedem das Seine
Змінено: 22.09.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
22.09.2016 р.
answerview
Хочеш допомогти армії?
Виклич таксі!

Сьогодні об 11:00 стартує безпрецедентна акція від сервісу Uklon та нашого фонду. Якщо ви замовите таксі через мобільний додаток і в полі приміток (“уточнення для водія”) напишете #wartaxi – то сервіс Uklon перерахує усю вартість вашої поїздки (без чайових водію) на купівлю джипу для 30ї окремої механізованої бригади збройних сил України.

https://www.facebook.com/backandalive/photos/a.346200148870762.1073741828.346164665540977/692173474273426/?type=3&theater
Дизель - наше всьо!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Кого ви захищаєте? Зараз кожен сепар іде і пише заяву, що його десь там побили чи пограбували. Люди, які є злочинцями, яких розстрілювати треба…Ви зрозумійте, УЖЕ ПРАВДА ПЕРЕМОГАЄ. 01_smile

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
22.09.2016 р. відповів для User  
answerview
У нас є тема по безпілотникам? 06_question

А это Наша "беспилотная система". 03_biggrin Врубается автоматически,  когда за рулём сидит
кацап. 15_badgrin
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
4
like
4
bad
shockingly
22.09.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
але те, що ти з Донецької області і підтримуєш тих, хто різав на металобрухт поливальні труби, а вони як відомо алюмінієві-це факт.

Кого ви захищаєте? Зараз кожен сепар іде і пише заяву, що його десь там побили чи пограбували. Люди, які є злочинцями, яких розстрілювати треба…

Если Вы не понимаете по русски,я вам напишу українською мовою.Ці люди що є постраждалі не є сепари.Особисто той великий сивий чоловік.Вночи в його хату зайшли озброені злочинці і погрбували.Також били його вагітну доньку та дружину.Цікаво,як би ви себе почували після такого?Людина своєю працею намагаеться якось будувати державу.Ось вам ще деяке відео.

Цього достатньо,в мене нема бажання з вами спілкуватися,до побачення.
Все гаразд,працюемо.
Змінено: 22.09.2016 р., mitka
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Если Вы не понимаете по русски,я вам напишу українською мовою.Ці люди що є постраждалі не є сепари.Особисто той великий сивий чоловік.Вночи в його хату зайшли озброені злочинці і погрбували.Також били його вагітну доньку та дружину.Цікаво,як би ви себе почували після такого?Людина своєю працею намагаеться якось будувати державу.Ось вам ще деяке відео.

Я розумію  і російську, і українську, а так як російська мова є мовою країни агресора і ворога, я буду спілкуватися  своєю, державною мовою.
Я не буду сперечатися з приводу, постраждалі вони чи ні. Питання в іншому, хто на них напав, пограбував.
Як стало зрозуміло зі слухання справи, нападників було багато, всі в балаклавах,а  змогли впізнати тільки двох.
Як Шевченко впізнали-очі схожі на очі нападника. Яроха ж взагалі під час нападу перебував у госпіталі, в Києві. І цьому є купа свідчень.
Постраждалих можна зрозуміти, їм потрібно хоч когось впізнати, щоб можливо хоч якось, хоч частково компенсувати те, що у них забрали. Бо якщо не будуть знайдені ті, хто грабував-значить і спитати нема з кого.
Вам аби знайти цапа-відбувайла.
Jedem das Seine
Змінено: 22.09.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
22.09.2016 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Наша очень насыщенная неделя перевалила через экватор- Четверг. Что важного?
- Как я писал много раз ранее, дрейф Беларуси на Запад продолжается. Так в Нью- Йорке прошла встреча главы беларуского МИДа Макея с помощником Министра обороны США Карпентером. Обсуждались вопросы взаимодействия двух стан в военных областях в обстановке (внимание!) нарастания напряженности в Восточноевропейском регионе.
- Как я писал из Варшавы, нормандский формат всё или почти всё. Вчерашняя новость:
Польша хочет войти в новый формат переговоров по мирному процессу на Донбассе.
- Минус один асадовский СУ-22 вчера.
- Нож:
Правительство Индии одобрило покупку у Франции 36 многоцелевых истребителей 4-го поколения Rafale Dassault. А кто-то очень хотел впарить свои МиГи-29.
- Продолжает очень радовать наша Генпрокуратура.
- Сегодня зам. Генсека НАТО Вершбоу проводит встречу с нашим зам. главой МИДа Пристайко.
Пока так на сейчас.
Помогаем Армии, движемся вперед.
Майте чудовий день та запашну каву на сніданок.

03_biggrin  05_shok  15_badgrin
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
22.09.2016 р.
answerview
Dmitry Medved
Ж - Журналистика.
Siemens, вообще-то, локомотивы производит. У нас раньше локомотивы только в Луганске делали. Но она ж журналист, ей разницу между всякими железными коробками, что стоят на рельсах, знать не обязательно.

Валерій Шергін
Підписали меморандуми про локомотиви, а виробляємо вагони. Але все одно #зрада. Журналістика з великої літери Ж.
Ну і окремо звертаю увагу на ксенофобію.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
22.09.2016 р.
answerview
62_sarcastic В Интернете «поздравили» Рината Ахметова с юбилеем
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
22.09.2016 р.
answerview
62_sarcastic Почитайте стеб в комментах! 17_wink

21.09.16 20:05 Россия направляет в Средиземное море свой единственный авианосец
http://censor.net.ua/news/407087/rossiya_napravlyaet_v_sredizemnoe_more_svoyi_edinstvennyyi_avianosets
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
3
like
3
bad
shockingly
22.09.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
якщо допливе... а ще можуть не пустить = екольогія і все такоє

шо я яблук немаю???
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин