сименс делает паровозики, односекционные, типа советских ундин вл40. только проблемные они, чинить некому. у нас код забором стоял такой Семён - по электронике так и не разобрались.
Луганск так же делал ёлки, аналог новочеркасских Ермаков.все ёлки, 18 шт, у нас бегают. надёжные машины.
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
вибач = нічого не зрозумів... не шарю ні в електричках ні магістральних електровозах...
але Сіменс це технології 90-ч 2000-х, а луганські родом з 70-х якщо не раніше.
Oleksandr Derkach
Уп-с..а це вам вже не "боти" і не "порохоботи".
Датські грантодавці зацікавилися поведінкою НАБУ.
Щось їм не сподобалось)
Вибачте за автопереклад)
НАБУ як датським іноземного спостерігача України і вашій боротьбі з корупцією я хотів би повідомити вам, що я зв'язався з датським міністром і відкладати це на потім його служіння о ваших директорів скандальна продуктивності на пресконференції про Лещенко. Якщо ви не можете знайти корупцію в разі, як очевидно, так як це, як ви можете ми довіряємо вам зробити що-небудь? Це було просто очевидно, що він не дивився на все. І так, ми знаємо, Лещенко це ваш друг, і що ви були провідникова попередній удар проти будь-якого, хто critizes вас. Там немає ботам-це пусте звинувачення і дуже неприємно читати.
Глава Нацполіції Хатія Деканоідзе обурилася виступом народного депутата Андрія Лозового на комітеті Верховної Ради
Суперечка виникла під час засіданні комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.
Голова комітету Андрій Кожем’якін упродовж засідання комітету періодично робив зауваження Лозовому, аби той слухав Деканоідзе.
Через певний час Лозовий взяв слово і почав у різкому тоні критикувати діяльність Деканоідзе на посту глави Нацполіції.
"Прямо зараз в Одесі співробітники Нацполіції розганяють мирний антитруханівський мітинг. У нас був такий президент - Янукович - він теж разом із тодішнім внутрішніх справ Захарченком розганяв мирні мітинги. Ви знаєте, що з ним сталося. Він поїхав з країни. Прогнозують, що Ви теж поїдете, як поїхала Згуладзе. Якщо ви працюєте так неефективно, то може вам варто піти у відставку", - сказав Лозовий.
У відповідь Деканоідзе нагадала, що Лозовий під час своїх виступів у Раді згадував її національність.
"Я не дозволю розмовляти про мою національність. Так я народилася в Грузії, але я громадянка України. Ви з трибуни Верховної Ради кричали про це. Депутат має бути толерантним, а не націоналістом", - заявила Деканоідзе у підвищеному тоні.
Після цього Кожем’якін оголосив перерву.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Головне управління розвідки Міністерства оборони України
1 ч ·
Обстановка в зоні АТО та навколо України
станом на 22 вересня
На тимчасово окупованих територіях сходу України противник продовжує порушувати режим припинення вогню. На окремих напрямках здійснювались обстріли зі стрілецької зброї (у т.ч. ручні та станкові гранатомети) та 120-мм мінометів.
Основні зусилля противника зосереджувались на підтриманні боєготовності військ, ротації та посиленні передових підрозділів, поповненні матеріально-технічних засобів на напрямках:
Волноваський. З н.п.Докучаєвськ у напрямку н.п.Старобешеве перекинуто танкову роту танкового батальйону та вогневий взвод гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ;
Слов’янський. Переміщено до району н.п.Ломуватка розвідувальну роту 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ;
Новоайдарський, Сєверодонецький. Проведена часткова ротація особового складу на передових позиціях 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ у районах н.п.Веселогорівка, Калинове;
Донецький. Проведено ротацію передових підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які діють на напрямку н.п.Ясинувата, Авдіївка.
Зафіксовано чергові факти постачання пально-мастильних матеріалів з території РФ до наступних залізничних станцій:
Ровеньки – сім цистерн з паливом (350 тонн);
“Караванна” (Донецьк) з н.п.Іловайськ – три цистерни з дизельним паливом (150 тонн) та дві цистерни з бензином (100 тонн).
Протягом доби підтверджені втрати противника склали четверо поранених військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк), а також 4 (Алчевськ) та 7 (Дебальцеве) окремих мотострілецьких бригад 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, переважно з причин порушення техніки безпеки при поводженні зі зброєю.
Втрати особового складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, пов’язані з тим, що, військовослужбовець 1 мотострілецького батальйону полку, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, відкрив неупорядковану стрілянину з автомату та підствольного гранатомету в бік розташування сил АТО, але влучив у власні позиції, внаслідок чого осколкові поранення від гранати ВОГ-25 отримали два російських окупанта.
Наміри вищого воєнно-політичного керівництва Росії щодо нарощення військової присутності поблизу кордону з Україною очевидно не відповідають поточному стану російської економіки, яка під тиском міжнародних санкцій та керованої ціни на нафту продовжує занепадати.
Не дивлячись на початок осінніх дощів та холодів, особовий склад 28 окремої мотострілецької бригади (Клинці) 20 Армії (Вороніж) Західного військового округу (Санки-Петербург) ЗС РФ з травня ц.р. продовжує проживати у польових наметах, що викликає відкрите невдоволення військовослужбовців та спонукає їх до пошуку нових форм протесту. 19 вересня ц.р. на території польового табору № 2 (н.п.Займище) 28 омсбр (Клинці), внаслідок пожежі згоріло біля 20 наметів (ніхто не постраждав).
Враховуючи специфіку займання, а також те, що це вже друга пожежа на території табору з початку місяця (перша мала місце 9 вересня ц.р.), основна версія пожежників – навмисний підпал.
Jedem das Seine
"Бог в помощь!": П'яний морпіх "ДНР" перестріляв своїх подільників, - розвідка
четвер, 22 вересень 2016, 11:29
Осколкові поранення від гранати ВОГ-25 отримали два російських окупанти.
Незважаючи на встановлений на Донбасі режим перемир'я, бойовики та російські військові продовжують нести втрати. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook, передають Патріоти України.
Як стало відомо українській розвідці, протягом доби, 21 вересня, підтверджені втрати противника склали четверо осіб пораненими. Втрат зазнали 9-й окремий штурмовий механізований полк морської піхоти з Новоазовська, приписаний до 1-го "армійського корпусу ДНР", а також 4-я і 7-я окремі мотострілкові бригади з Алчевська і Дебальцевого, приписані до 2-го "армійського корпусу ЛНР ", переважно через порушення техніки безпеки при поводженні зі зброєю.
Втрати особового складу 9-го полку морської піхоти пов'язані з тим, що дуже п'яний військовослужбовець 1-го мотострілецького батальйону полку відкрив безладну стрілянину з автомата і підствольного гранатомета в бік розташування сил АТО, але потрапив у власні позиції, в результаті чого осколкові поранення від гранати ВОГ-25 отримали два російських окупанта.
Нагадаємо, днем раніше стало відомо, що в районі Світлодарської дуги бойовики з 7-ї бригади ЛНР відкрили вогонь по своїх позиціях з мінометів і гранатометів.
Jedem das Seine
Событие, которого ждала вся Украина: Джамала презентовала видеоклип на песню "1944" Может татары ждали?Вся Украина и не знала,что еще и клип будет. Поляки тоже клип сделают теперь,будем ждать.
Олег Пономарь
Только вчера вспоминали про наше правило "дать каждой жареной новости пару дней остыть и это окажется фейком или полуфейком" и всё равно некоторые тащат в комменты новость "Шок! Молния! Байден сказал, что нужно ускорить реформы, иначе ЕС снимет санкции с РФ")
Напоминаю, санкции на РФ наложены за аннексию Крыма и военную агрессию на востоке Украины. И никак не связаны со скоростью наших реформ.
Но это не отменяет того, что нам нужно проводить реформы решительно. В недавней статье про МВФ я об этом писал подробно. Вот и посмотрим сегодня как наша Рада будет принимать реформаторские законы, - про Нацкомиссию по энергетике, Про спецконфискацию и тд.
И хватит истерить.
"ПРОЕКТ "НОВОРОССИЯ" ДОЛЖЕН БЫЛ НАЧАТЬСЯ ИМЕННО С ЗАПОРОЖЬЯ, НО САМООБОРОНА ОТСТОЯЛА ГОРОД", - ЧЛЕНЫ ОО "НАЦІОНАЛЬНА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ" ПАВЕЛ КУЛИШ И ВАДИМ ЛИТВИН
Ту-лу-ла ту-лу-ла-ту-ту-ту-лу-ла
В голове моей замкнуло ла-а
Ту-лу-ла ту-лу-ла-ту-ту-ту-лу-ла
Ветром в голову надуло ла-ла-ла-а
Чичерина.
Та все з відти видуло, хоча й видувати було з тієї башки нічого, бо зовсім порожня
Українці шукають нового чоловіка для Анжеліни Джолі.
Соцмережі вибухнули фотожабами на цю тему. Сайт депо.юей підібрав найцікавіші варіанти. Отже користувачі інтернету приміряли в ролі чоловіка актриси українських політиків. Серед них Андрій Парубій, Сергій Пашинський, Зорян Шкіряк, Антон Геращенко та інші яскраві персонажі української політики. Для Бреда Піта теж підібрали варіанти.
«Небритое мурло с плюшевой обезьянкой». Аркадий Бабченко о том, кто определяет лицо страны.
Поскольку текст Людмилы Петрановской о «комплексе профессора Преображенского» начинается с «запевалы», то есть меня, то, в свою очередь, поблагодарив Людмилу Владимировну, — потому что поговорить и вправду есть о чем — с себя же и начну свой ответ.
Во-первых, причислять меня, человека, воспитанного прапорщиками, к какой-то особой касте интеллигенции, комплиментарно, конечно, но неверно. Я не страдаю комплексом хорошего меня, живущего в плохом, доставшемся мне по ошибке, народе. Я с этим народом два с половиной года в одной казарме, окопе, камере просидел, а от отношения к людям свысока в этих местах отучают очень быстро.
Так что мечты просвещать народ у меня нет. Миссией сеять доброе, разумное, вечное не страдаю. О том, как народ воспрянет и освободит себя, и меня — не мечтаю. На власть, как на главного европейца, не уповаю. И поглавнее видали. Засыпать своими телами пропасть между собой и народом не желаю. По поводу отъезда решение еще не принято. И уж точно оправдываться по поводу этого решения не собираюсь.
Лично я хочу вообще только одного: свободно говорить, свободно писать, свободно зарабатывать — и не получать при этом арматурой по голове или зеленкой в лицо. Собственно, это все мои хотелки. А судьбы народа интересуют меня куда в меньшей степени.
На этом размышления о роли интеллигенции в стране — как и персональные колкости — оставляю в стороне и перехожу к сути вопроса.
Протягом 2-3 років українські дороги можуть привести в належний технічний стан. Про це заявив віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон, повідомляє Урядовий портал. Віце-прем'єр-міністр зазначив, що в цьому році уряд тільки почало роботу по відновленню доріг та зіткнувся з низкою проблем, частину з яких вже вдалося вирішити. "У попередні роки було досить невелике фінансування. І це призвело до того, що коли ми сконцентрували відповідний фінансовий ресурс на 2016 рік, ми зіткнулися з тим, що на багатьох підприємствах є борги. Але сьогодні ми більшу частину проблеми вирішили. Вже утворилися відповідні колективи, в даний напрям повірили серйозні підрядні організації, які розуміють і знають, як будувати", - зазначив Кістіон. За його словами, за 2-3 роки можливо привести вітчизняні автошляхи в нормальний технічний стан.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/kabmine-uvereny-techenie-3-let-smogut-privesti-1474558392.html
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери