Колишній американський коп подивився відео вбивства поліцейських у Дніпрі і пояснив дії патрульних
l
Історія американських патрульних написана кров'ю і помилками. Убивство двох поліцейських у Дніпрі сколихнуло всю Україну і сильно засмутило заокеанських колег наших розстріляних правоохоронців. Для Сполучених Штатів, де вишкіл поліцейських давно перетворився на мистецтво, подібна трагедія означає не тільки сльози і біль, а й аналіз кроків, можливо, навіть зміну норм, щоб зберігти людські життя у майбутньому, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень. Експерт з поліцейських тренінгів, колишній поліцейський Джеф Джанероне під час перегляду трагічного відео помітив, що в ньому помітні склейки і явно не вистачає якихось шматків. "Це неповна картина з місця, якісь важливі елементи втрачені. Попри це, хочу відзначити неймовірну мужність водія маршрутки і це дуже добрий знак - ваші люди симпатизують поліцейським, вони готові їх захищати, приходити на допомогу. Це свідчить про високу довіру і цей чоловік, який намагався заблокувати машину - справжній герой", - стверджує він. Читайте також: Аваков пошкодував, що сказав про презумпцію правоти поліцейського в день трагедії у Дніпрі Він на іграшках змоделював ситуацію, яка сталася в Дніпрі: жінка-поліцейський стоїть перед машиною правоохоронців, її колега - в машині перевіряє документи. Злочинець наближається до нього. "Давайте спершу поговоримо про локацію, яку обрали правоохоронці: це дуже добре місце, це не дорога, де потрібно поставити поліцейську машину так, щоб тебе не розчавив трак або вантажівка, які несуться з шаленою швидкістю. Наступний крок: як ставлять поліцейські машини в Америці: підпирають машину, яку зупинили ззаду. Якщо поставити автівки паралельно - можна наразитися на небезпеку, бо злочинець може відкрити вогонь і вразити обох поліцейських, вони ще не знають, хороша це людина чи погана. Тому це позиція невиграшна", - розповів експерт. За словами Джеффа, у різних американських штатах діють різні законодавчі норми щодо того, чи має людина, яку зупинили, залишатися в автівці чи вийти з неї. В його рідному Нью-Джерсі, водій має сидіти в своєму авто і чекати, коли до нього підійде офіцер. "Перш за все, я не знаю цю людину, яку зупинив. Більшість людей - хороші і слухняні, але є злочинці або психічнохворі. А наше завдання - охорона громадян і відповідальність перед власними родинами: мені хочеться після зміни повернутися до своїх дітей і дружини живим. Тому, що я роблю? Моя позиція, коли я бачу водія в автівці з руками на стерні - позиція переваги. Що робить мій напарник? Він прикриває мене, дивиться за рухом в зупиненій машині. Ось я взяв документи і пішов перевіряти документи в своїй машині. Що в цей час робить мій напарник: він виходить з нашої машини і стає за затриманою машиною, але не перед нею. Дивіться, це такий трикутник, де кожен з нас може витягти зброю і прикрити іншого, бо і його, і мій постріл не зачеплять жодного з нас, але уразять злочинця. Тому поліцейський номер два - тільки позаду машини", - зазначив колишній американський поліцейський. Читайте також: Чому в Україні не можна вводити презумпцію правоти поліцейського Питання наявності зброї у злочинця змінює обличчя Джефа, він відповідає коротко: ніколи не наставляйте на поліцейського зброю. "Наставиш на мене зброю - автоматично перетворишся на мішень. Я стрілятиму в груди, не в голову. В голову потрапити важче, а тут сконцентровані життєвоважливі органи. І я не роздумуватиму ні секунди", - повідомив Джеф Джанероне. Слід зазначити, що в США, де поліцейський вишкіл - справжнє мистецтво, кожен крок і дія правоохоронців написані кров'ю помилок і дуже болісних втрат. Попри покрові інструкції, американські правоохоронці не перестають тренуватися щодня, бо ніколи не знаєш, звідки може прийти біда. Наталка Пісня.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/amerikanskiy-kolishniy-kop-podivivsya-video-vbivstva-policeyskih-u-dnipri-i-vkazav-na-pomilki-778540.html
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Петр и Мазепа
3 год. ·
Вот вам небольшой виртуальный музей российской лжи и пропаганды, с отдельным залом, посвящённым малайзийскому Boeing.
КАК ВРАЛИ ПРО BOEING"
Примечание редакции. Публикуем интересную статью известного журналиста и блогера Дениса Казанского. Материал примечателен тем, что в нём собраны все фейковые новости и сюжеты, а также лживые высказывания кремлинов по поводу сбитого россиянами малайзийского Boeing, совершавшего рейс МН17, над украинским Донбассом. На фоне опубликованного в конце сентября отчёта международной следственной группы, подтверждающего, что авиалайнер был сбит российским «Буком», а также того, что кремлины вдруг после появления этого доклада отказались от своей лживой версии об украинском военном самолёте, якобы сбившем Boeing, следует ожидать, что все российские «СМИ» вскоре начнут зачищать свои архивы. Однако Денис опередил события и собрал необходимую доказательную базу об информационной агрессии РФ против Украины в вопросе катастрофы Boeing, за что ему огромное спасибо.
http://petrimazepa.com/howtolieaboutboeing.html
Нет смысла нести текст - там куча активных ссылок и масса фотовидео
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Svetlana Ljubovnikova
45 хв ·
Потихоньку,помаленьку,неспеша,для нас так-пздц,как медленно,- мировое сообщество,-в самом широком смысле- начиная от всех институций, глав правительств, СМИ и даже шоу-биза ( Роберту Уильямсу-поклон,аплодисменты),- начинают уже вслух раздупливаться и не стесняться говорить то,что нам и так известно.
И это есть гут.
Потому что начало конца -оно всегда так-,спускание с сияющих вершин и всетакое.
Со все сторон-дзинь-дзинь-звоночки. Прям слышен скрежет,заржавевшие цепи кряхтя приходят в движение- подзабытый железный занавес разминается-скоро его выход,-клац-клац..
А шо у нас тем временем,га?
А у нас фракция Й. Тимошенко имени Н.Витренко решает проанонсировать вирування очередного шабаша ,которое им очень хочется назвать Майданом. "Готовятся народные протесты" - время начала действия можно узнать из тв-программки, массовке оплата почасовая,должники отрабатывают согласно оказанным услугам и толщине папочки с компроматиком. За каждым "бескорыстным" соратником- щото да есть- труппа не то шоб большая ,но-сцуко,- шумная,с громкоговорителем..
Токо это.,кагбе сказать ..- кинут вас,ггг..
И это есть гут.
Карл Маркс.
Павло Бондаренко
3 хв. ·
Вітаю, шановні "полуношники".
На свій пост про брехню Ваної та її друзів щодо найвищих у Європі тарифів на електрику вже спіймав 8 ватяних організмусів. Цікаво, скільки спіймається великих фельдмаршалів на цей.
Вже два дні стогін стоїь про те, як "злочинна влада" відводить війська і залишає на поталу бандюкам Станицю-Луганську та інші населені пункти. В общєм - "зрада".
Спішу повідомити: відвід підрозділів ЗСУ не означає, що згадані селища залишаться напризволяще. Бо там залишаються підрозділи поліції та НГУ зі всіма своїми "смаколиками" для потенційних бажаючих зайти перевірити як живеться людям в тій таки Станиці.
Натомість орки мають теж відвести свої війська - про це чомусь наші фельдмаршали скромно мовчать. Мабудь, не цікаво. Бо "зраду" десь треба шукати.
Для "блєзіру" нагадаю - в разі чого наші "мішки" в 20 хвилинах маршу від Станиці Луганської. Не рахуючи арти, якої там немає, що підтверджено чесним словом наших віськових))
Цікаво, що бандюки плачуть ще кривавішими сльозьми: за шо боролися. Вони теж важають, що - зрада. І вони праві. Бо це розведення їм - як селянским серпом по первинним статевим ознакам і пролетарським молотком по загребущим рученькам.
Для фельдмаршалів скажу: ви там не були, а я особисто ті краї пішки сходив уздовж і впоперек. І якщо орків відтиснуть за Сіверський Донець, то дійсно оплаченка на клікуху "Харя" плаче не даремно. А ви, піддаючись на ниття проплачених невідомо звідки "експердів" не праві.
Все, що хотів сьогодні сказати.
Хай буде у вас спокійною ця ніч і хай вам, шановні "порохоботи" та "порохопіли" насниться солодкий сон про магазин "Рошен".
Карл Маркс.
почесал репку по поводу "презумпции правоты полиции". понятно, ситуация в стране напряженная, много серого оружия на руках гуляет. но дай им сейчас волю - мы на прежних ментов молиться начнём.
если бы эти новые полициянты были кристально честными людьми, с соответствующей подготовкой и знаниями - я бы не сомневался. сказалбы - пусть будет так.
но ведь их, по большому счёту, набрали по объявления. да, есть достойные и неопытные, но ведь есть и откровенные мрази.
нвскидку, по памяти. синяя мусоровка, размахивающая стволом в кабаке. сбитая на зебре код знак теттка. на одесчине резонансы. а сколько примусов побили об столбы и заборы...
это говорит об отсутствии квалификации. таких увольняют, предварительно заставив выплатить ущерб. знали бы те японцы, что примусы подогнали, что с ними буде - выслали бы самокаты. а ещё лучше - лошадей. лошадь сама тормознет и повернет. причём, лошадей без уезды и поводьев.
смотрел сюжет утром, как мажора догоняли. так кто больший преступник. он, который попытался слинять и своё корыто об столб разбил или полицаи, что сбили пешехода-девушку? аваков извиниться?
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Там в абзаце еще было вот это (не понимаю зачем было удалять из скриншота эти фразы):
Это называется теория управляемого хаоса. Здесь будет хаос, они будут этим управлять, может быть им это и выгодно, но мы погрязнем.
В итоге получается по мнению Хакамады - управляют Штаты и соответственно виноваты штаты в этом хаосе. Да и коммента Брылева я что-то не нашел.... удалили, что ли...?
http://www.svoboda.org/a/28020350.html
Найбільшою помилкою парламенту 8-го скликання на 5-ій сесії може стати закон про вибори на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.
Про це сказав керівник фракції "Самопоміч" Олег Березюк.
"Сьогодні під тиском олігархату Верховну Раду можуть змусити проголосувати за вибори на Донбасі та так звану децентралізацію (зміни до Конституції - Gazeta.ua). Вульгарно відкрити ринок землі. Ця Верховна Рада може не прийняти закон про вибори за відкритими списками на пропорційній основі", - сказав Березюк.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі пройшли "попередні місцеві вибори"
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що українці не бояться виборів на Донбасі. Однак під дулами автоматів це не буде справедливе волевиявлення.
Раніше стало відомо, що народні депутати можуть розпочати розгляд законопроекту про проведення виборів на Донбасі після 2 місяців повного перемир'я.
Jedem das Seine
Российский суд арестовал украинского журналиста Сущенко на два месяца
Вопрос незаконного задержания украинского журналиста Россией сегодня будут обсуждать в Совете Европы.
Лефортовский суд Москвы 1 октября избрал для украинского журналиста Романа Сущенко, обвиненного в шпионаже, меру пресечения в виде ареста на два месяца. "Сущенко арестован на два месяца", – цитирует "Интерфакс" заявление пресс-секретаря суда Екатерины Красновой. В то же время, защита задержанного украинского гражданина отрицает его причастность к шпионажу. "Сущенко работал в Париже как корреспондент "Укринформ", он всегда занимался журналистикой. Откуда могли появиться такие обвинения мне непонятно", - отметил адвокат задержанного Марк Фейгин. В свою очередь, спикер МИД Украины Марьяна Беца сообщила, что сегодня министр иностранных дел Украины Павел Климкин поднимет вопрос незаконного задержания Сущенко на сегодняшнем заседании Совета Европы в Страсбурге. "Мы пытаемся выяснить все обстоятельства задержания украинского журналиста в России. Наш консул должен иметь доступ по требованию Конвенции между Украиной и Россией. Нам нужно выяснить все обстоятельства задержания. Сегодня Павел Климкин будет находиться в Совете Европы на Дне украинских реформ и он также нарушит там этот вопрос. Это обычная практика России, когда нам не сообщают о задержании наших граждан. Мы поддерживаем контакты с семьей журналиста и уточняем информацию", - рассказала она в комментарии для канала "112 Украина". Читайте также: Заявление: задержание в Москве украинского журналиста Сущенко - российская провокация Напомним, 3 октября Федеральная служба безопасности РФ подтвердила задержание в Москве украинского журналиста Романа Сущенко, назвав его кадровым сотрудником украинской военной разведки. Против украинского гражданина открыли уголовное производство по статье "Шпионаж". Защищать Сущенко будет известный российский адвокат Марк Фейгин. По данным МИД Украины, на территории России сейчас незаконно удерживаются не менее 29 украинских граждан. Десятки граждан, преимущественно крымских татар, преследуются в аннексированном Крыму, 16 – считаются пропавшими без вести. Еще 115 украинцев, как военнослужащих, так и гражданских лиц, являются заложниками российско-террористических группировок в оккупированных районах Донецкой и Луганской областей. В то же время террористы утверждают, что удерживают в плену лишь 45 человек.
Больше читайте здесь: http://zn.ua/UKRAINE/rossiyskiy-sud-arestoval-ukrainskogo-zhurnalista-suschenko-na-dva-mesyaca-226084_.html
Jedem das Seine
Каськів вніс заставу в $600 тисяч та вийшов із в'язниці у Панамі - ГПУ
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1551362-kaskiv-vnis-zastavu-v-600-tisyach-ta-viyshov-iz-vyaznitsi-u-panami-gpu.html
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник генпрокурора України Євген Єнін. За словами Єніна, Каськів зобов'язаний відмічатися в поліцейському відділку двічі на тиждень, а його пересування обмежене містом Панама. Читайте також У Панамі знайшли дорогу нерухомість Каськіва, її вартість перевищує суму застави - ГПУ "Це триватиме певний час, поки панамська влада (непідконтрольна московському режиму і геть не бананова, як це спочатку уявляв Каськів) не завершить процедуру екстрадиційноі перевірки", - йдеться у повідомленні заступника глави ГПУ. Як повідомляв УНІАН, Каськів обіймав посаду голови Держагентства з інвестицій та управління національними проектами України у 2010-2014 роках. 18 серпня 2016 року генпрокурор Юрій Луценко повідомив про затримання Каськіва панамськими правоохоронцями. За даними міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Каськів вивів з України 255 млн грн. Наприкінці березня цього року Каськіва було оголошено в розшук у справі про розкрадання державних коштів у 2012-2013 роках (7,5 млн грн) за укладеним ним договором про надання рекламних послуг із ТОВ. За даними ГПУ, Каськів розшукується за злочини, передбачені ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст. 366 ККУ (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки). 20 серпня заступник генпрокурора Єнін заявив, що ГПУ направила до Панами клопотання про екстрадицію Каськіва. Суд у Панамі обрав екс-голові Держінвестпроекту запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 600 тис. доларів США та обмежив його пересування по місту Панама. За даними Єніна, Каськів попросив політичного притулку в Панамі, однак шанси його отримати вкрай низькі.
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1551362-kaskiv-vnis-zastavu-v-600-tisyach-ta-viyshov-iz-vyaznitsi-u-panami-gpu.html
Jedem das Seine
Белорусскому чинуше, который поднял флаг РФ на паралимпийских соревнованиях, подарят квартиру в Москве... А подарили бы, если бы поднял флаг тракторист? Подарили бы если бы Батька не встал в позу по цене за газ? Думаю, что вопросы из ряда риторических)
http://www.svoboda.org/a/28028125.html