MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
30.08, 15:10
32
+33 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3121916
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
12.10.2016 р.
answerview
Роман Донік
Я, если честно, даже не пытаюсь вникнуть что там такого происходит с этими минскими соглашениями, что все вокруг орут дурОм. Ни мнение министров, ни тем более депутатов, обменявших доверие людей на кв метры в центре Киева, по этому вопросу, лично мне не интересно. За два года было несколько критичных ситуаций из которых казалось не было выхода в нашу пользу. Порошенко его нашел. За два года раз 15 отдавали Мариуполь и сливали "патриотов" через мелкое сито в котлы. И множество других случаев, когда самыми главными аргументами были слова - предательство интересов Украины, зрада, отдаем территории. И ни разу этого не произошло. Ну, о сдаче территорий в обмен на липецкую фабрику, я даже вспоминать не хочу. Но каждый раз, находили решение. Порошенко два года лавировал, конечно исключительно для того, чтобы что то отдать или сдать именно сейчас. А мировое сообщество помогало нам и душило санкциями россию (кстати в ущерб себе) тоже исключительно ради того, чтоб сдать именно сейчас какой то населенный пункт оркам. Ну чисто под помидорчики.

Я не хочу и не буду делать выводы, потому что не владею всей информацией. И самое главное - у меня есть доверие. В этом вопросе. Не в вопросе бизнеса или клановости, а именно в вопросе войны с ордой.
За два года появилось. И укрепилось. И из того что знаю я - кто то ищет возможность В ОЧЕРЕДНОЙ РАЗ н@
У нас есть псих сосед, слетевший в катушек. Я специально прицепил две фотографии Алеппо до войны и сейчас. Вот это результат действий психа. Это то, чего хочет избежать Порошенко и к чему готовится Полторак и Муженко. Все очень просто. И я знаю, что каждый из них на своем месте. И каждый из них делает все возможное для того, чтобы мы победили. И да, маленькая деталь - я знаю, что мы победим.
Просто давайте будем заниматься тем, чем должны. А панику и истерики оставим проффесионалам политикам и министрам. А у нас с вами есть куда применить и силы и средства и мысли. Вон холодает в зоне АТО. И там нужна наша и поддержка, а не сопли и истерики.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
kuk
12.10.2016 р.
answerview
В зоопарке опять крышу рвет ))

like
bad
shockingly
12.10.2016 р.
answerview
Фото столетия))))
Змінено: 12.10.2016 р., August
1
like
1
bad
shockingly
kuk
12.10.2016 р.
answerview

а это вообще  59_rofl  59_rofl  59_rofl
like
bad
shockingly
12.10.2016 р.
answerview
Доповідь ПАРЄ:

- безпекова ситуація на Донбасі дуже далека від умов для проведення виборів, як це передбачено Мінськими угодами.

- спочатку в ОРДЛО мають відновити легітимну владу та верховенство права, а це потребує українського контролю кордону з Росією

- Чесні вибори потребують свободи слова, що важко уявити без відновлення українського закону та правопорядку

- ОБСЄ не могла гарантувати безпеку навіть делегації ПАРЄ під час візиту в ОРДЛО

- “Л/ДНР", підтримувані та ефективно контрольовані РФ, не є легітимними згідно з українським або міжнародним правом

- Спостерігачі ОБСЄ стикаються з обмеженнями у роботі, “переважно з боку озброєних груп “Л/ДНР”.

- Спостерігачі ОБСЄ зафіксували багато обстрілів, аналіз кратерів яких вказує на їх походження з контрольованих бойовиками територій
http://i-army.org/umov-dlya-provedennya-vyboriv-na-donbasi-nemaye-parye/
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
12.10.2016 р.
answerview
1
like
1
bad
shockingly
12.10.2016 р.
answerview

переклад треба?
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
12.10.2016 р.
answerview
вы чувствуете приближение войны? да 67%, нет 33%. Слушатели #говоритмосква по тлф

Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
12.10.2016 р. відповів для Grom  
answerview
Путяша, сегодня, много чего интересного наговорил... 62_sarcastic
Особенно понравилось про хакерские атаки...
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Змінено: 12.10.2016 р., Limon
like
bad
shockingly
Риболов видалений
12.10.2016 р.
answerview
Убери деда! Паны едут! Киев. Пожилого мужчину полиция уволокла с дороги чтобы проехал кортеж

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
7
like
1
bad
shockingly
6
12.10.2016 р. відповів для Limon  
answerview
жаль неміг послухать... робота задовбує

В оккупированной Макеевке группа вооруженных людей, представившихся спецслужбой боевиков ДНР (т.н. МГБ ДНР) попыталась похитить женщину на остановке общественного транспорта.

Об этом пишет один из местных жителей под псевдонимом "Виталий Макеевский".

"Происшествие произошло в Макеевке на 3/5... Девушка вышла из автобуса на остановке Грибиниченко, как тут несколько быков, представившихся МГБ (или КГБ, кто их разберет) начала крутить ей руки", - говорится в сообщении.

Но внезапно местные жители стали защищать девушку и не дали погрузить ее в машину.

"Бабы в кучу, тянут девчонку обратно, подтянулись мужики, давай блокировать машину. Борьба продолжалась полчаса...", - говорится в сообщении.

Как оказалось впоследствии, бандиты не были представителями "МГБ ДНР", а являлись охранниками предприятия "Макеевуголь".

"А девушка-  жена одного из шахтеров Макугля, сегодня вроде собирались высказать что-то начальству, ее хотели "вежливо" привезти, чтобы досказать недосказанность", - сообщает источник.

Когда ситуация стала ясна, боевики оставили свои попытки схватить девушку и быстро ретировались.

Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
12.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
12.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
12.10.2016 р.
answerview
мінуси вернулись...

Volodymyr Ariev
Я пишаюся командною роботою делегації в ПАРЄ! Щойно ми досягли всіх найважливиших згадувань в двох резолюціях по Україні, а саме: продовження санкцій проти РФ до відновлення повного суверенитета України, засудження незаконних виборів в Криму, заборони Меджліса, відмовитися від заклику прийняти РФ в Асамблеї незважаючи ні на що, звільнити в'язнів і ще багато чого. Навіть в назві замінили "конфлікт в Україні" на "російську агресію в Україні".
А найцікавіше те що усі без вийнятку оратори, навіть прихильні до Росії, фактично визгали в своїх виступах що біду Україні принесла Росія. Ми це знаємо, звісно, а їх в Європі методично обробляє російська щедро фінансована пропаганда. І наша команда і далі робитиме все можливе щоб в ПАРЄ боротися з впливом російського лоббі. Слово правди проти маніпуляції. Так і перемагаємо. Спільними зусиллями.
Дякую друзям з Польщі і Туреччини за підтримку на політкомі! Ну і особлива подяка доповідачкам Kristýna Zelienková та Mariluise Beck за їхню фантастичну роботу!
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
kuk
12.10.2016 р. відповів для Grom  
answerview
мінуси вернулись...

ну дык один из бани вылез , и второго за руку приволок 08_lol
2
like
2
bad
shockingly
12.10.2016 р. відповів для kuk  
answerview
Е, нє, то я обидва вліпив - бо три рази прочитав і ніфіга не поняв 06_question
like
bad
shockingly
12.10.2016 р.
answerview
За словами Кави, створення дорожнього фонду збільшить фінансування доріг України орієнтовно в 4 рази. Відповідно, темпи відновлення нашої дорожньої мережі істотно поліпшуватимуться. І вже через 4-5 років можна буде реально говорити про те, що кожен громадянин України побачить дороги кращої якості.
http://24tv.ua/groshi_na_dorogi_shho_obitsyaye_stvorennya_derzhavnogo_dorozhnogo_fondu_n736748
like
bad
shockingly
12.10.2016 р.
answerview
Ну во, те що я й казав - підвісили на гачок, тепер як тільки яка заворуха - так зразу вимога нових виборів, бо Дума нелегітимна 03_biggrin

ЦИТАТА
Резолюция ПАСЕ:
«Включение части украинской территории в общегосударственный федеральный округ... является грубым нарушением международного права и серьезно ставит под сомнение легитимность российского парламента».
2
like
2
bad
shockingly
12.10.2016 р.
answerview
Полк «Азов» объявил о создании новой партии - «Национальный корпус». 14 октября в Киеве в Доме архитектора пройдёт первый съезд новой политической силы, созданной активистами полка Нацгвардии, Гражданского корпуса «Азов» и волонтёрами.
1
like
1
bad
shockingly
12.10.2016 р. відповів для User  
answerview
наздоровля = я ж питав чи треба переклад?
то написав би поясни людською мовою...

коротко;
1. раше 3,14зда
2. все буде добре
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин