MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
30.08, 14:59
32
+32 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3121908
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
kuk
12.10.2016 р. відповів для Grom  
answerview

коротко;
1. раше 3,14зда
2. все буде добре

03_biggrin  20_drinks
like
bad
shockingly
answerview
я тобі казав що я в технікумі, інституті і академії вчив иностранний, тому не умнічай - для мене завжди перекладай 03_biggrin
Мо й мануал на дирчик мені перекладеш? 30_crazy
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
12.10.2016 р. відповів для User  
answerview
на ьіж-плонету = з кацапського?
запросто = на хонду CG125 перекладав частинки десь мають буть

чувак із парламенту Британії твітнув що потенційно ворожі літаки росії будуть збивать у неба над Сирією

Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
kuk
12.10.2016 р. відповів для User  
answerview
я тобі казав що я в технікумі, інституті і академії вчив иностранний, тому не умнічай - для мене завжди перекладай 03_biggrin
Мо й мануал на дирчик мені перекладеш? 30_crazy

Не вопрос, Михалыч это переведет  с любого языка  01_smile
https://translate.google.com.ua/?client=opera&q=ррн&oe=utf-8&ie=UTF-8&hl=ru&sa=N#en/ru/
1
like
bad
shockingly
1
kuk
12.10.2016 р.
answerview
3
like
3
bad
shockingly
12.10.2016 р.
answerview
Жесть! УАЗ буханка 2015
https://www.youtube.com/watch?v=3ahDsvGIu4o

Сирия...(
https://ok.ru/krymbyliye/topic/65945879186417
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 12.10.2016 р., 99Ezdok99
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
12.10.2016 р.
answerview
У керівництва країни нема політичної волі прийняти нормальний закон про мови - Княжицький

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
12.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
12.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
12.10.2016 р.
answerview
"Позиція Порошенка: "Ні в кого не повинно бути бізнесу, крім мене"

— Как я могу быть виноват в тарифах? Все это дело — политический заказ Администрации президента. Ищут как объяснить народу повышение тарифов и нашли козла отпущения, — каже народний депутат 47-річний Олександр Онищенко. Говоримо по чату у "Фейсбуку" 4 жовтня.

Онищенко з липня перебуває в Лондоні. Антикорупційне бюро звинувачує його в організації злочинного угруповання, яке реалізовувало природний газ за заниженою ціною. Збитки держави оцінили в 3 млрд грн. 5 липня у Верховній Раді проголосували за зняття недоторканності з нього та арешт. Перед цим нардеп виїхав з України. 27 липня генпрокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про його підозру. 10 серпня Онищенка оголосили у розшук.

На відео видно, що нардеп сидить на задньому сидінні автомобіля — у чорній куртці, темній сорочці.

— Хотите увидеть Лондон? — відчиняє дверцята авто. Навпроти — вхід у п'ятизірковий готель "Бравнс хотел".

— Мої компанії продавали газ на комерційні цілі. Населенню продають лише той, який добуває безпосередньо Укргазвидобування. Тому розмови, що нібито через мене зросли тарифи — абсурдні, — продовжує Онищенко.

Чому правоохоронці взялися за вас?

— Мене зробили розмінною монетою у певних домовленостях між депутатськими групами і Адміністрацією президента. Ідея була така: ­затримати Онищенка, арештувати і виторговувати щось для себе. Майже на всіх депутатів, які неугодні, відкривають кримінальні справи, і так підвішують на гачок. А потім забирають у них те, що хочуть.

Хто виграв від вашого виїзду з України?

— Вони не думали, що я поїду. Мене м'яко підводили до того, що маю залишитися, повинен бути на голосуванні по зняттю недоторканності. А в результаті хотіли показово затримати. Посадити у СІЗО і виторгувати дивіденди для себе.

Ви тривалий час були в газовому бізнесі й порушень у ваших компаніях не ­знаходили. Вони вигравали державні тендери. Чому претензії з'явилися тепер?

— На той час я був вигідний Адміністрації президента. Тому ми вигравали тендери й не було порушень. Коли став невигідний, то за місяць придумали кримінальну справу. Почали переслідувати і шантажувати.

Що з вашими арештованими газовими компаніями?

— Їх забрали одразу. Хоча суми інвестицій і вартість компаній значно більші, ніж пред'являють борги. Більше того, хто у нас рахує податки? Національне антикорупційне бюро? Але будь-який економічний злочин насамперед має перевіряти податкова. А зараз у НАБУ придумали якийсь борг, відкрили справу, налетіли і почали арештовувати. Компанії забрали, людей звільнили чи арештували. НАБУ отримало політичне замовлення і працює. Я казав, що готовий спілкуватися, все розкажу, приїжджайте. Поясню, якщо не розумієте. Але для чого їм правда, якщо уже є винуватий і є кого карати.

Чому вас не хочуть допитати в Лондоні?

— Бояться. Я розкажу таке, що доведеться когось арештовувати з Адміністрації президента.

Антикорупційне бюро мало бути незалежним органом, однак не стало таким. Чому?

— Хоч одну людину з "Блоку Петра Порошенка" затримали? Із наближених до президента? Переслідують невигідних йому. Подивіться, звідки з'явився Артем Ситник (директор Національного антикорупційного бюро. — ГПУ). Ви вірите, що прийшов хлопчик 36 років і виграв конкурс на посаду директора НАБУ?

Пошукайте в інтернеті відео — хто ходить по ночах в Адміністрацію президента. І ви побачите — вночі заходжу я і в цей час заходить Назар Холодницький (спеціалізований антикорупційний прокурор. — ГПУ). І що роблять вночі у президента Онищенко і Холодницький? Раніше в них були однакові задачі, а потім ситуація змінилася, і Холодницькому дали друге завдання.

Зараз відбувається перерозподіл ринку видобутку газу?

— Так. Йде атака на всіх газодобувачів. Арештували компанії Ахметова, Злочевського. Відібрали всі підприємства по спільній діяльності. Для газодобувачів створюють проблеми, щоб покласти їх. А потім прийдуть нові власники, і все буде гаразд.

У що це виллється?

— За два роки видобуток газу впав на 20 відсотків. Інвестицій — нема. Ніхто не бурить нових свердловин. Галузь зупинилася. Команда президента хоче скупити за безцінь усе, що можна. Точно так було за попередника Порошенка.

Але ж країна тільки від цього відійшла. Вертаємося назад?

— Повільно-повільно Порошенко узурпує владу: свій прем'єр, свій генпрокурор, свій начальник СБУ. Тепер хоче замінити міністра внутрішніх справ.

Які ще ринки, крім газового, перерозподіляють?

— Йде боротьба за обленерго, які ще не встигли захопити. За Одеський припортовий завод. Його купить якась іноземна компанія. Але ясно чия. Зараз завдання — максимально повісити на нього боргів, опустити в ціні. І так буде з усіма державними підприємствами.

Ви казали, що вели переговори про купівлю Порошенком телеканалу "112 Україна". Оприлюднили листування з близьким до президента народним депутатом Сергієм Березенком. Чому була така активна хвиля спростування?

— А ви запропонуйте пройти детектор брехні — їм і мені.

Чому вийшли з тих переговорів?

— Коли є дві сторони — і продають чи купують бізнес — я в цьому можу брати участь. А потім починається рейдерство: якщо не віддаєте за таку ціну, то будуть кримінальні справи й ­арешти. Це — не для мене.

Я працював при різних владах, бо не займався такою "єрундою". А хто таким займається, той потім шукає, куди б утекти. Чотири роки грабують — і тікають.

Однак вам теж довелося тікати.

— У мене конфлікт із владою. Але за 24 роки не було жодного конфлікту, що я когось рейдерив, обманював, відбирав. А вони цим займаються. Прикладів тисячі.

Чим ближче до виборів, тим жорсткішими будуть методи. Як зіб'ють Авакова і поставлять свого міністра внутрішніх справ, тоді матимуть усі чотири ланки — НАБУ, ГПУ, СБУ і МВС. Це називається 100-відсоткова влада.

Яка зараз найбільша проблема Порошенка?

— Він став президентом, але залишається бізнесменом. Йому треба думати про те, як зробити щось добре для країни. А його голова зайнята тим, як залишитись на другий термін.

Але ж у його оточенні є дуже різні люди. В тому числі — розумні, досвідчені, які дурного не порадять.

— Коли Порошенку щось кажуть правильне, але йому це не подобається, він цих людей прибирає.

Він здатен переламати ситуацію?

— Янукович відбирав 50 відсотків — і всі працювали. Якби Порошенко сказав: "50 процентів віддавайте на благо країни, мені нічого не треба". Усі б так робили. Але зараз його позиція: "Ні в кого не повинно бути бізнесу, крім мене". Незабаром у країні все зупиниться. Люди візьмуть паузу на два роки — до президентських виборів.

Зараз Порошенку кажуть: ти — найкращий. Але як тільки прийде час ближче до виборів, усі кинуть його. Тікатимуть і зраджуватимуть.

Як думаєте, чим і коли закінчиться ваша ­справа?

— Якщо дійде до суду, то там розвалиться.

40 елітних коней продав Олександр Онищенко, щоб прокуратура не наклала на них арешт. Тварин купив німець Пауль Шокемюлле. За скільки — невідомо.

Привозив Ван Дама і Ніколаєва

Олександр Онищенко належить до сотні найбагатших людей України.

Народився в Ростовській області Росії. За фахом — економіст. Володіє п'ятьма мовами. Має кілька газовидобувних компаній.

2012 року вперше балотувався до Верховної Ради — від Партії регіонів. Виграв округ на півдні Київщини. На зустрічі з виборцями привозив американського актора Жана-Клода Ван Дама та російського співака Ігоря Ніколаєва. Позаторік переміг у тому ж окрузі.

Захоплюється кінним спортом. Двічі брав участь в Олімпійських іграх. 10 років очолював Федерацію кінного спорту.

Був одним з організаторів конкурсів краси "Міс Україна" та "Міс Україна-Всесвіт".

Розлучений. 10 років був одружений із Ксенією Кузьменко, "Міс Україна-1997". Мають сина Олександра, 14 років.

ЗМІ писали про стосунки Онищенка з топ-моделлю Сніжаною Онопко та гімнасткою Ганною Безсоновою.

— Якщо жінка красива, то я себе у витратах не обмежую. У мене немає ліміту, — казав нардеп торік.
Автор: Ірина ПАТЛАТЮК
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
5
like
1
bad
shockingly
4
12.10.2016 р.
answerview
В АТО едут снайпера Хмельницкого спецназа с супероружием.
http://voi.com.ua/news/529936/

ОФИЦИАЛЬНО! ПАСЕ признало Россию агрессором и потребовало вывести войска с Донбасса или нынешние санкции окажутся сказкой (ВИДЕО).
http://agrimpasa.com/oficialno-pase-priznalo-rossiyu-agressorom-i-potrebovalo-vyvesti-vojska-s-donbassa-ili-nyneshnie-sankcii-okazhutsya-skazkoj-video.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 12.10.2016 р., 99Ezdok99
3
like
3
bad
shockingly
kuk
12.10.2016 р.
answerview
Опять портянки начались . 08_lol
4
like
3
bad
shockingly
1
answerview

коротко;
1. раше 3,14зда
2. все буде добре

I нафIга нам Пономарь? 03_biggrin
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
13.10.2016 р. відповів для Limon  
answerview
ну в кожного своя форма подачі... на колір та смак - товариш не всяк

Сибирнаш Чунг
Зрадофилам на заметку. Зрада весьписздец.
--
Сегодня Европа окончательно устала от Украины - Парламентская ассамблея Совета Европы признала Россию страной агрессором.

або

Olena Balaba
Включила российские новости по их тв - дай, думаю, послушаю, что несут по поводу, что везде вчера и сегодня плешивому надавали по щекам.
И речь его там на каком-то форуме, где он признал, что "мы были вынуждены защищать русскоязычное население на Донбассе", и его беканье французским журналистам в экслюзивном интервью, и "Олланд меня звал на открытие "русского центра", звал" - все это говорит, что вождь прилично навалял в штаны, а его придворные "журналисты" изо всех сил делают вид, что "деньги не пахнут" и продолжают поливать грязью западных политиков, Америку, Украину.
Король не голый, нет. Он просто навалял в штаны.
Это еще эмбарго на роснефть не наложили и свифт работает.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
13.10.2016 р.
answerview
На одеському Куліковому полі сталося зіткнення патріотів з ватниками

На одеському Куліковому полі сталося зіткнення патріотів з ватниками
Jedem das Seine
Змінено: 13.10.2016 р., Vervet
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
13.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
13.10.2016 р.
answerview
Харьковская переаттестация по Аваковски (Кульминация)

Jedem das Seine
7
like
1
bad
shockingly
6
Риболов видалений
13.10.2016 р.
answerview
Презумпція правоти вартових режиму? Не дозволимо!
Jedem das Seine
Змінено: 13.10.2016 р., Vervet
7
like
1
bad
shockingly
6
13.10.2016 р.
answerview
Цитата:

"Порохоботы, это термин, привитый искусственно. В эту категорию попадает широкий спектр писателей - от искренне влюбленных в ПАПу до просто мыслящих конструктивно с разными вариациями по всей ширине спектра. И да, основная цель порохобота - волонтерская деятельность по борьбе с российской пропагандой, подъем авторитета армии и силовых структур, как единственно способных физически противостоять вооруженной агрессии, борьба с паникой и всепропальством.

Зрадофилы (зрадо@бы),тоже искусственный термин. Он охватывает еще более широкий круг лиц от перманентных революционеров и анархистов до просто неуравновешенных и явных провокаторов с разными вариациями. Объединяет их одно общее - ненависть к действующей власти. У каждого, снова-таки, причины свои. Одни ненавидят, потому что вечные революционеры в душе. Такие будут крошить любую власть, потому, что идеалы бывают только в сказке и у каждого следующего вождя найдется своя Липецкая фабрика. Другие не приемлют любую власть по причине анархических взглядов. Этим тоже подобрать правильных вождей будет сложно.. Ну, дурачки, эти просто дурачки. Отдельная заслуживающая внимания категория - пророссийские провокаторы. Эти маскируются под патриотов и тусуются среди зрадофилов, подпевая им вбрасывая свое нужное. Почему именно среди зрадофилов - потому, что цели атаки общие. На этой почве они быстро находят общий язык со зрадофилами по принципу - враг моего врага мой друг. Основная цель зрадофилов и пророссийских провокаторов - смести злочинну владу.

Большинству зрадофилов не важен результат. Им важен процесс. Не всем конечно. Есть там и действительно думающие люди, желающие что то менять, но сразу. Таких процентов 15-20. Остальные действуют по принципу - весь мир насилья мы разрушим до основанья, а потом... А что потом? А никто не знает. Потом видно будет. Российская агрессия подождет. Потом что-нибудь придумаем.

Пока порохоботы заняты отражением информационных атак против украинской власти, зрадофилы в это время ведут атаки на эту же украинскую власть, причем зачастую абсолютно беспочвенно по принципу - я дерусь только потому, что я дерусь.

Если в двух словах, то понятия "порохобот" и "зрадофил" нужно заменить на "конструктив" и "деструктив". Ну и провокаторов в отдельную категорию. Они не настоящие зрадофилы, но искусно под них маскируются, подогревают это явление и активно их поддерживают. Во время гибридной войны любой деструктив внутри Украины выгоден России, ибо это отвлекает силы на внутренние разборки и мешает объединиться против общего врага. Любой конструктив, соответственно, невыгоден и вреден делу расширения Русского Мира." 21_umnik  17_wink
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
5
like
3
bad
shockingly
2
13.10.2016 р.
answerview
Сепарське.Юа оп'ять решило позаниматься любимым делом- поработать на свинособак.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин