MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.08, 23:25
31
+23 °С
Вітер: 4 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3121363
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
18.10.2016 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
3
like
3
bad
shockingly
18.10.2016 р. відповів для User  
answerview

вона шось знала, палюбе!

Ракетоносій Antares OA5 із вантажним кораблем Sygnus на борту здійснив успішний старт із Середньоатлантичного регіонального космопорту на острові Волопс, штат Вірджинія.
відео за посиланням http://www.ukrinform.ua/rubric-technology/2103264-raketonosij-antares-z-ukrainskim-persim-stupenem-uspisno-startuvav-u-kosmos.html
http://www.space.com/17877-pushing-freight-to-space-station-antares-rocket-animation.html#ooid=ZvMTV5cDpPZtbGWqWqvcaSboHhN2rsOP
я не злий, але радію = кацапам в космос не дано 01_smile
Крим - це Україна!
Змінено: 18.10.2016 р., Grom
1
like
1
bad
shockingly
18.10.2016 р. відповів для alikxom  
answerview
Я думаю в смерти мобилы виновна банальная пьянка,в кабаке выеживался, по пьяни ,перед телами.ну,там крутил револьвер,автомат,гранатой понтовал,блефовал и забыл по выпившему делу чеку вставить или не надежно вставил,вот палка и выстрелила,в лифту.У нас  в погранчасти,на кпп, по трезвой из-за понтов,калмык по неосторожности чуть дочку командира не застрелил,я увернул ствол от ее головы и калмык сделал контрольный спуск,без магазина в верх,прозвучал выстрел,хотя перед этим он снимал магазин,передернул пару раз затвор,но патрон остался в патроннике и баловство,понты могли привести к гибели 14 летней девочки.
Не думаю, шо воно гранати з собою таскало... 62_sarcastic
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
18.10.2016 р.
answerview
У вівторок, 18 жовтня, у Збройних силах на всій території України почалися стратегічні командно-штабні навчання Рубіж-2016.

Як розповіли в Генштабі, до проведення навчань залучаються органи військового управління стратегічного та оперативно-стратегічного рівня, а також військові частини (підрозділи) всіх компонентів ЗСУ.
За даними силового відомства, упор буде робитися на запобігання збройній агресії, протиповітряну оборону з одночасним плануванням подальших дій і застосування стратегічних резервів.
Крім того, під час практичних дій стратегічних командно-штабних навчань планується відпрацювання практичних дій, зокрема, бойова стрільба, переміщення на значні відстані комбінованим способом з подоланням водних перешкод, виконання льотно-тактичних завдань, відбиття повітряного нападу противника.

Навчання триватимуть тиждень.
like
bad
shockingly
18.10.2016 р.
answerview
Київський районний суд Харкова виголосив перший обвинувальний вирок чотирьом учасникам захоплення будівлі Харківської ОДА на початку квітня 2014 року.
Про це кореспонденту Укрінформу розповів начальник відділу прокуратури області Ігор Чуб.
«Двох чоловіків засуджено до 5 років позбавлення волі. Ще двох зловмисників — до 5 років позбавлення волі з іспитовим строком 3 роки», — повідомив прокурор.
like
bad
shockingly
18.10.2016 р.
answerview
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.10.2016 р. відповів для Direktor  
answerview

15_badgrin  А всего лишь хотели посмотреть страховку
А шо не так? Підсвітка не горіла-це порушення? Так, порушення! Можливо є причина приховувати номерні знаки? Бачили хоч раз зупинку авто в США? Дії полісмена США:"Добрий день (вечір), як справи? Покажіть Ваше вод. посв.і страховий поліс, тримайте руки на кермі, щоб я їх бачив", а далі може оглянути авто (спитавши згоди водія), при незгоді-визиває підмогу, навіть кінолога з собакою. Розвелося шмаркатих "понторізів" і качають права. Нєх... їх тут защіщать!

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Я думаю в смерти мобилы виновна банальная пьянка,в кабаке выеживался, по пьяни ,перед телами.ну,там крутил револьвер,автомат,гранатой понтовал,блефовал и забыл по выпившему делу чеку вставить или не надежно вставил,вот палка и выстрелила,в лифту.У нас  в погранчасти,на кпп, по трезвой из-за понтов,калмык по неосторожности чуть дочку командира не застрелил,я увернул ствол от ее головы и калмык сделал контрольный спуск,без магазина в верх,прозвучал выстрел,хотя перед этим он снимал магазин,передернул пару раз затвор,но патрон остался в патроннике и баловство,понты могли привести к гибели 14 летней девочки.
Не думаю, шо воно гранати з собою таскало... 62_sarcastic

Судя по всему, ополченец встретил гибель в экипировке и с полным боекомплектом. На двоих с телохранителем, у них были при себе автомат, пистолет, большое количество патронов, ножи и дымовые шашки.

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
Змінено: 18.10.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.10.2016 р.
answerview
Жители «ЛНР» массово поступают в украинский вуз

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview

15_badgrin  А всего лишь хотели посмотреть страховку
А шо не так? Підсвітка не горіла-це порушення? Так, порушення! Можливо є причина приховувати номерні знаки? Бачили хоч раз зупинку авто в США? Дії полісмена США:"Добрий день (вечір), як справи? Покажіть Ваше вод. посв.і страховий поліс, тримайте руки на кермі, щоб я їх бачив", а далі може оглянути авто (спитавши згоди водія), при незгоді-визиває підмогу, навіть кінолога з собакою. Розвелося шмаркатих "понторізів" і качають права. Нєх... їх тут защіщать!

Так я ж такого же мнения. Сказали про подсветку. Затем хотели всего лишь страховку посмотреть. Вот показал бы сстраховку - сказали бы "удачи на дорогах. Отремонтируйте подсветку" и забыли обо всем, так нет же...... "Не имеете права.....!" Ну тогда получай по сусальнику. Я только ЗА такие действия.
1
like
1
bad
shockingly
18.10.2016 р.
answerview
Живе у мене дядько в Томській області. Сьогодні розмовляли трохи, каже створення Сибірської республіки - це цілком серйозно, колотнеча йде повним ходом, і саджають і штрафують і з роботи виганяють, але схоже що зупинити неможливо - як с союзом було в 90-му.
6
like
6
bad
shockingly
Риболов видалений
18.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
answerview
Живе у мене дядько в Томській області. Сьогодні розмовляли трохи, каже створення Сибірської республіки - це цілком серйозно, колотнеча йде повним ходом, і саджають і штрафують і з роботи виганяють, але схоже що зупинити неможливо - як с союзом було в 90-му.

Не получится. Если только маленький кусочек. А если брать ВСЮ СФО - не получится. Справа и слева - РФ.
Да и не потянут они сами..... если конечно под Китай не лягут
Змінено: 18.10.2016 р., August
like
bad
shockingly
mixan забанений
18.10.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
З вугіллям  "гарна" схема . Я так розумію, боти вважають, що наш шоколадник  не знає про це ?
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
3
like
1
bad
shockingly
2
18.10.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Суд відхилив заяву Парламенту у справі щодо повернення назви Горішнім Плавням 01_smile
like
bad
shockingly
answerview
Отец же ответил - Мы так привыкли. Что Гоша с первого раза не понимает?
1
like
bad
shockingly
1
18.10.2016 р. відповів для mixan  
answerview
З вугіллям  "гарна" схема . Я так розумію, боти вважають, що наш шоколадник  не знає про це ?
ну так спроси у них, чего ждешь то?
like
bad
shockingly
18.10.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
с первого раза не понимает?

like
bad
shockingly
Риболов видалений
18.10.2016 р. відповів для mixan  
answerview

01_smile порошкові курси
Jedem das Seine
Змінено: 18.10.2016 р., Vervet
6
like
2
bad
shockingly
4
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин