MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.08, 21:25
32
+21 °С
Вітер: 4 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3121286
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
21.10.2016 р. відповів для kuk  
answerview

юна наївність або рожеві окуляри ?

Або холуй вервета 08_lol

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
3
like
1
bad
shockingly
2
Риболов видалений
21.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
21.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
21.10.2016 р.
answerview
Богдан Карпенко
Дивлюсь, як наші ЗМІ починають зраду видумувати. Вдень упячка цитувала цезраду Меркель, при цьому жодного посилання на пряму мову, щоб можна було свій переклад зробити, і порівняти з тим, що в УП http://www.pravda.com.ua/news/2016/10/20/7124225/
Зараз читаю InfoResist, там цитують Клімкіна. Він розповідає, як саме ОБСЄ повинно контролювати кордон до виборів: всі пункти пропуску, територія між пунктами пропуску, відеонагляд. Що пишуть ЗМІ у заголовку? "Климкин: Контроль над границей должен быть возвращен на второй день после выборов". Яке враження складається у тих, хто далі заголовків не читає? Що вибори будуть проходити при відсутності контролю за кордоном. Чи відповідає це тому, що говорив Клімкін? Ні. https://inforesist.org/klimkin-kontrol-nad-granitsey-dolzh…/
На 1+1 хтось з редакторів пішов далі, і під відео з Єлісєєвим написав наступне: "Єлісєєв зауважив, що виведення військ відбудеться після виборів на Донбасі", включаєш відео у цій же статті - там Єлісєєв каже інше, а саме, що до виборів кордон під контролем ОБСЄ, а на наступний день під повністю нашим. http://tsn.ua/…/zayavi-putina-schodo-normandskogo-formatu-b…
UPDT Там на 1+1 ще смішніше: ведуча "Право на владу", прослухавши Єлісєєва, взяла і видумала, що спочатку вибори, а потім виведення війська. Ось самі гляньте відео з 2ї хвилини і слова ведучої https://www.youtube.com/watch?v=wuOcuQVepi8 Так, на рівному місці починається зрада, і вже ніхто не знає чому, звідки, але купа істерики
P.S. 20/10/16 Виведення іноземних військ з території України є головною передумовою проведення виборів на окупованих територіях Донбасу – Президент http://www.president.gov.ua/news/vivedennya-inozemnih-vijsk-z-teritoriyi-ukrayini-ye-golovnoy-38522
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
21.10.2016 р.
answerview

Igor Bigdan
В перерывах между Шустер-Лайф, Гриценко подрабатывает для российских СМИ, они явно довольны сотрудничеством.

Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Наша мега-насыщенная неделя завершается - пятница.
Что еще важного?
Я недавно писал про наличие нескольких политических форматов по принуждению РФ к капитуляции на Донбассе и о том, что в будущем возможно появление новых форматов. Так вот, один из новых форматов - это НАТО-РФ. НАТО на два с половиной года замораживало все контакты с РФ, но теперь пришло время вступить в игру тяжелой артиллерии и НАТО готово провести встречу с РФ по Украине и специально и только - по Украине. Это означает, что в процесс Минска-3 пришло время войти и военной составляющей, а именно - украинская Армия окрепла до необходимого уровня и инфраструктура НАТО в Восточной Европе также окрепла до необходимого уровня и пришло время спокойно, аргументированно, с цифрами на столе показать РФ, что военное решение вопроса Донбасса (если вдруг, теоретически у кого-то возникнет желание) может быть (и будет) только в пользу Украины и ее союзников. Поэтому РФ лучше выполнять дорожную карту Минска-3 и не испытывать судьбу по хорватскому сценарию.
И еще одна важная новость: Рада приняла бюджет-2017 в первом чтении.
А мы продолжаем помогать нашей любимой Армии, не идем на поводу у агентов чужого влияния и полезных идиотов, которые пытаются комментировать и интерпретировать политические процессы.
Майте чудовий останній робочий день та, як завжди,- смачну каву на сніданок.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
21.10.2016 р.
answerview
Путина в Берлине встретили песней харьковских фанатов

Вблизи резиденции канцлера Германии одновременно с проходящей встречей Нормандской четверки проходят акции протеста

Вблизи резиденции канцлера Германии продолжаются громкие протесты. Люди встретили российского президента популярным на трибунах стадионов "Путин х***ло". Хит харьковских ультрас исполняли украинцы и сирийцы. Последних было больше, они братались с нашими земляками.

"Я не понимаю, что россияне у нас делают. Это наша революция, между нами. К чему там русские? Такое же, как и в Украине. Почему они везде лезут?", - возмущался сириец. "У нас идет война, мы имеем общую беду и общего врага", - говорила украинка.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
21.10.2016 р.
answerview
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
21.10.2016 р.
answerview
ПАВЛО ПРАВИЙ
Останні події на перемовнах "Нормандської четвірки" показали, що Порошенко - крутий, мов двопудова чавунна гиря, мужик. Настільки увіткнути і Путіну, і Меркель, І Оланду - це треба зуміти. Зацініть красу гри.
Порох гучно заявив, що альтернативи "Мінську" немає і що він усіма чотирма "за". От тільки... Хай спочатку ВВХ Дебальцеве віддасть. Як тільки віддасть - так ми зараз усі рекомандації-побажання-вимоги панів Оланд і Меркель почнемо виконувати.
Напевне, пані Меркель аж посіріла. Вона так старалася вмовити Порошенка піти хоча б на якісь формальні поступки. "Пьотр Алєксєєвіч, ну хоть від зделайтє..."
Пьотр Алєксєєвіч зделав фігуру з трьох пальців.
А сказати і заперечити ні Меркель ні Оленд нашому Петру Олексійовичу не можуть. Бо той розгортає перед ними мапу, де позначено лінію розмежування станом на 2014 рік і питає солоденьким таким, як молочна шоколадка "Альонушка", голосом: "Пані Ангела, Ваш підпис? Пане Франсуа, Ваш підпис? Це домовленості в межах "Мінська", відтак поки ми не вийдемо на першу і головну позиію - від чого танцювали у стольному граді Білорусі два роки тому, розмови про все інше - пустопорожні балачки".
Оланд і Меркель не можуть наполягати на перегляді ними ж самими підписаних паперів, інакше виглядатимуть на увесь світ особами, які цінують угоди так само, як і ВВХ. І не можуть змусити ВВХ віддати Дебальеве. У шахах найкрасивіший - це "спертий" мат. Ото він і є.
Найсмішніше - це те, що ВВХ не може віддати Дебальцеве, якби навіть хотів. Бо його "ватани" не зрозуміють як це так - віддати щедро политі кровушкою 4 тисяч "ватанів" та "ихтамнету" шмат землі. "Вах, за шо мі ваєвалі? За шо кіров лілі?!" - схопиться за іменний кінджал Рамзан Ахматович. А якщо він не схопится - схопляться його вайнахи аби відрізати голову Рамзану Ахматовичу за те, що той не відрізав голову Владіміру Владіміровічу.
А ви таки бачили морду ліца ВВХ? Бачили, як воно, трусячись, белькотало про згоду віддати Дебальеве під контроль ОБСЄ? Це воно звук тертя кинджалу об точильний камінь чуло.
А обличчя Порошенка бачили? Бачили його задоволене, немов він щойно утоптав цілий тортик "Золотий ключик", обличчя?
Бо поки у Дебальцевому не відновиться українська влада - українська, а не ОБСЄ - далі не крокуватимемо. Бо зрозуміло, що обіцянка ВВХ так і залишиться черговою обіцянкою, а відтак ВВХ вчергове виглядатиме гнилим брехуном.
А якщо ОБСЄ таки передасть Дебальцеве законним власникам (це якщо його ще туди ВВХ пустить, у те Дебальцеве, що виглядає казкою Сашка Лірника про Івасика Телесика), то знайдеться ще кілька кроків - там не лише Дебальцеве на карті...
А ще у нас немає більшості у парламенті аби прийняти ті закони про вибори на Донбасі. А у нас - демократія. Ну, не хочуть кляті депутати голосувати! Приїздіть, пані Ангела і самі їх умовляйте, бо Петро Олексійович вже задовбався...
Отож, результат цікавий: домовилися продовжувати домовлятися.
А у той час...
А у той час оголошено, що в наступному році в Росії скорочується фінансування медицини. Не на 5 або 10 - одразу на 33%.
І армії не додадуть цілих 6%.
Бачили ганебний рейд грізного авіаносця "Адмірал Кузнецов" до сирійських берегів? У супроводі 6 буксирів? Адмірал Кузнецов у своїй могилі на Новодевічому цвинтарі плаче і скрегоче зубами...
Така, малята, у нас, теє... Геостратегія.
А наші доморощені диванні талейрани і кухонні бісмарки; наші милі, але дурні, мов пробка, "геополітичні експерди" та фельдмаршали з петеушною освітою лише "зраду" побачили. Україну до виборів в ДНР-ЛНР змушують...
Заморяться цукрову пудру з-під штіблетів Петра Олексійовича ковтати.
Щиро ваш,
ПАВЛО ПРАВИЙ (Бондаренко)
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
21.10.2016 р.
answerview
Але мій мопедка теж непоганий, хай і великий але мопед

Ну во, і хто тут порохобот? Мені значиться тілки кармельок пачку, а в Міксана вже Маджесті нізвідки взялася 03_biggrin
Де заробив? 30_crazy
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
21.10.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Суд відхилив заяву Парламенту у справі щодо повернення назви Горішнім Плавням 01_smile

значить ми знову комсомольськ, чи будем метикувати, 01_smile  як назвати?
зачем спрашивать об этом полтОвчанина? Своего самосознания нет ?
59_rofl

Что гавно усатое - новые картинки надыбал?
3
like
2
bad
shockingly
1
21.10.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Данил, как понимаю ты связан по работе с телевидением... Что у вас говорят не на камеру, почему с интера ушли два довольно известных журналистка Киселёв Е. и Бочкала Роман?
Официальные их коменты, читал...

Я инженер, техник - мы в этом дерьме не купаемся. Иногда что то конечно долетает, но в данном случае ничего тебе ответить не могу, это склоки творцов, к тому же Интера, который географически совсем рядом, а так практически не сотрудничаем...
like
bad
shockingly
Риболов видалений
21.10.2016 р. відповів для Gustav  
answerview
Суд відхилив заяву Парламенту у справі щодо повернення назви Горішнім Плавням 01_smile

59_rofl

Jedem das Seine
2
like
bad
shockingly
2
answerview

59_rofl

А ты помнишь что я умею пользоваться графическим редактором, а у тебя для этого руки не заточены?
...они вобще у тебя не заточены, но это уже вселенская проблема...
так вот я могу картинки сам шлепать, а ты только козлить из Интернета.
у меня манёвра больше... Ты в жопе.
7
like
4
bad
shockingly
3
Риболов видалений
answerview

59_rofl

А ты помнишь что я умею пользоваться графическим редактором, а у тебя для этого руки не заточены?

Jedem das Seine
12
like
1
bad
shockingly
11
Риболов видалений
21.10.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
21.10.2016 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Бюджетникам, пенсионерам и малоимущим денег нет. Поэтапно будут поднимать, в течении года по 20 грн... (грубая шутка)
А эти балаболы... Ни чести ни совести!
Депутаты увеличили себе зарплаты в два раза.  http://nbnews.com.ua/ru/news/190669/

Люто плюют ,ни чего не боясь,народу в лицо.
3
like
2
bad
shockingly
1
answerview

59_rofl

7
like
3
bad
shockingly
4
mixan забанений
answerview

не плач, тебе більше  скривдити не будуть  08_lol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
4
like
1
bad
shockingly
3
Риболов видалений
answerview
Jedem das Seine
4
like
bad
shockingly
4
Риболов видалений
21.10.2016 р.
answerview
На Полтавщині затримали поліцейських, які допомагали викрадати машини

Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин