Павло Бондаренко
Привіт, любі "полуношники". Сьогодні до вечірньої какави не буде обговорення "зради". Согодні запропоную анекдот-пьєсу, що придумалася пару днів тому. Звісно, що насправді нічого такого не було і це абсолютна авторська вигадка))
Київ, Турівська, 13б, центральний офіс однієї патріотичної партії, 9 ранку, понеділок.
Телефонний дзвінок.
- Алльо, офіс партии "Родина"? Это вас из Администрации президента беспокоят.
- Яка там "Родіна"? Це партія "Батьківщина", це у вас там в адміністрації злочинної влади сидять зрадники та ще насміхаються!
- Но у меня тут написано партия "Родина".
- Ах ви ж басурмани! Зрадники і нікчеми! Пограбували Україну, набудували фабрик у Ліпеьку, влаштували тарифний геноцид, а тепер ще й найбільшу політичну силу в Україні, єдину, яка захищає права...
- Девушка, простите, но "Родина"...
- Я вас більше слухати не хочу і з вами не розмовлятиму! Передайте своєму Порошенкові, що...
- Девушка, да при чем здесь Порошенко?! Это из Администрации президента Российской Федерации. У меня здесь платежка на 4 миллиона долларов. Написано: перевод, партия "Родина", Украина, Киев, Туровская, 13б и никаких "Батькивщин" нету. Так что, отменять перечисление денег?
- Ой-йо-о-о...
...
- Дорогие мои, у телефона Юлия Владимировна. Это недоразумение и провокация злачинной влады. Если написано "Родина" - значит это мы и есть. "Батькивщина" и "Родина" - это одно и тоже. Никакой разницы, отправляйте деньги.
На цьому я бажаю вам, любі "порохоботи" та "порохопіли" спокійної мирної ночі. Хай вам насниться солодкий сон про магазин "Рошен".
Щиро ваш, "мєлкій порохобот"
ПАВЛО ПРАВИЙ (Бондаренко).