Ты лукавиш или не знаеш что в пенсионный платиш ты и работодатель.
сем = іди в сраку
Ну и очередной виток инфляции, законы экономики никто не отменял. Инфляция зависит не от стремления уряду, а от наличия своего эфективного производства . А какой идиот будет туда вкладывать при таких раскладах. Деньги опять побегут из Украины, а это рост курса . Хотя пару месяцев пока никто не вкурит что это произошло, пока не махнет инфляция это даст эфект, а последующие события можно спихнуть на сепаратистов.
от тут все правильно! все по методичці! маладца!
але все одно іди найух

іди на гадю подрочи
- дивним чином я давно говорю, що не тарифи високі = а зарплати низькі
- дивним чином нам недавно зайшов мільярд зелені, і дивним чином в той тиждень доляр подорожчав на 25 коп... та так усігда случається?! та канечно = коли мені дають долар = він мені стає дуже дорогим
- дивним чином вчора у кацапських банків виникли певні проблеми в українському фінансовому полі...
- дивним чином саме в цей день було оголошено про підвищення базового рівня укр економіки = мінімальна зарплата це планка від якої скачуть усі інші виплати і т.д.
- дивним чином я повязую усі ці речі в один вузол... може я знаю, що так розганяли економіку Німеччини після війни (і це робили кляті піндоси, палюбе) (ті самі пендоси які акупірували Україну). А може я помітив, що прокляті фашисти Яйценюк і Гройсман (от жеж жида вибрали, прям і не обісреш його ніяк = одне слово фашисти!!!) роблять одне й те саме - намагаються запустити економУкУ. А проклята 300 раз гонтарева ще й Гривні ганять тудам сюдам не дає і приват націоналізує... і ще багато чого вони роБЛЯть неправильно і фашизди!
але як сказав розумний дядько:
Павло Пастушенко
Припущу, що в підручнику "Історії України" у якомусь там 2050 році в розділі про Петра Порошенка не буде згадано липецьку фабрику, "я від Кононенка", не буде ручної виборчої комісії Охендовського, транзиту вугілля через Роттердам, не буде жодних тих зрадо-перемог, які ми, сучасники, зараз йому закидаємо.
А буде націєтворчий міф. Приблизно так:
"Завдяки деескалаційним дипломатичним контактам Президента Порошенка з передовими країнами того часу та системному зміцненню Збройних Сил вдалося локалізувати агресію імперської Росії. Десятки тисяч загиблих і поранених не стали мільйонами. Великої війни вдалося уникнути. Поміркована політика Національного банку стабілізувала фінансову систему і заклала підґрунтя майбутнього економічного зростання"