MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.08, 16:40
30
+28 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3119442
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
27.10.2016 р.
answerview
А это называется: "Ну что, тролли, Майдан пришел к вам" 03_biggrin
https://www.youtube.com/watch?v=p414F7R6qMA&feature=player_embedded
В Петербурге совершено нападение на бизнес-центр, в котором располагается “фабрика интернет-троллей”. Неизвестные использовали “коктейли Молотова”.

Как стало известно “Фонтанке”, инцидент с поджогом случился в ночь на 26 октября. Камеры наблюдения около 1.20 запечатлели двух человек у здания на улице Савушкина, 55, – последнем, после Ольгино, пристанище платных интернет-комментаторов.

Неизвестные скрывали лица за масками. На четыре руки пришлись три бутылки с горючей жидкостью. Они были брошены в окно второго этажа. Начался пожар.
На втором этаже расположена редакция газеты “Невские новости”. Ночью не спал администратор. Он и потушил пожар.
Змінено: 27.10.2016 р., August
3
like
3
bad
shockingly
27.10.2016 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
27.10.2016 р.
answerview
"Для того чтобы постичь истину, мы должны перестать «включать мозги» и начать на деле себя мнить ничем и звать никем. Одним словом, мы должны взращивать в себе раба. Путь к рабству Божьему лежит через рабствование человеку: детей – родителям, жены – мужу, христианина – священноначалию, гражданина – государству со всеми чиновниками и силовиками, включая Президента. Перефразируя слова апостола о любви, можно сказать так: «Как ты дерзаешь себя называть рабом Бога, когда не научился быть рабом у человека?» Только воспитав в себе рабскую психологию, мы не только сможем возродить ту Россию, которую не сберегли, но и войти в Царство Небесное, куда закрыты двери для всех «свободных» не во Христе"

http://www.blagogon.ru/digest/737/
like
bad
shockingly
kuk
27.10.2016 р. відповів для User  
answerview
Схоже доведеться дрова збирати на зворотній шлях 15_badgrin

Мальта не будет заправлять российский "флот смерти" на пути в Сирию
Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/world/1593602-malta-ne-budet-zapravlyat-

Уже выслали заправщик  08_lol
Змінено: 27.10.2016 р., kuk
4
like
4
bad
shockingly
27.10.2016 р. відповів для cem  
answerview
Ты лукавиш или не знаеш что в пенсионный платиш ты и работодатель.

сем = іди в сраку
Ну и очередной виток инфляции, законы экономики никто не отменял. Инфляция зависит не от стремления уряду, а от наличия своего эфективного производства . А какой идиот будет туда вкладывать при таких раскладах. Деньги опять побегут из Украины, а это рост курса . Хотя пару месяцев пока никто не вкурит что это произошло, пока не махнет инфляция это даст эфект, а последующие события можно спихнуть на сепаратистов.

от тут все правильно! все по методичці! маладца!
але все одно іди найух

іди на гадю подрочи

- дивним чином я давно говорю, що не тарифи високі = а зарплати низькі
- дивним чином нам недавно зайшов мільярд зелені, і дивним чином в той тиждень доляр подорожчав на 25 коп... та так усігда случається?! та канечно = коли мені дають долар = він мені стає дуже дорогим  08_lol  08_lol
- дивним чином вчора у кацапських банків виникли певні проблеми в українському фінансовому полі...
- дивним чином саме в цей день було оголошено про підвищення базового рівня укр економіки = мінімальна зарплата це планка від якої скачуть усі інші виплати і т.д.
- дивним чином я повязую усі ці речі в один вузол... може я знаю, що так розганяли економіку Німеччини після війни (і це робили кляті піндоси, палюбе) (ті самі пендоси які акупірували Україну). А може я помітив, що прокляті фашисти Яйценюк і Гройсман (от жеж жида вибрали, прям і не обісреш його ніяк = одне слово фашисти!!!) роблять одне й те саме - намагаються запустити економУкУ. А проклята 300 раз гонтарева ще й Гривні ганять тудам сюдам не дає і приват націоналізує... і ще багато чого вони роБЛЯть неправильно і фашизди!

але як сказав розумний дядько:
Павло Пастушенко
Припущу, що в підручнику "Історії України" у якомусь там 2050 році в розділі про Петра Порошенка не буде згадано липецьку фабрику, "я від Кононенка", не буде ручної виборчої комісії Охендовського, транзиту вугілля через Роттердам, не буде жодних тих зрадо-перемог, які ми, сучасники, зараз йому закидаємо.
А буде націєтворчий міф. Приблизно так:
"Завдяки деескалаційним дипломатичним контактам Президента Порошенка з передовими країнами того часу та системному зміцненню Збройних Сил вдалося локалізувати агресію імперської Росії. Десятки тисяч загиблих і поранених не стали мільйонами. Великої війни вдалося уникнути. Поміркована політика Національного банку стабілізувала фінансову систему і заклала підґрунтя майбутнього економічного зростання"
Крим - це Україна!
6
like
5
bad
shockingly
1
27.10.2016 р. відповів для serui65  
answerview
Эта статья -утопия...-я сам ч.п.,у меня одна точка и один найманый працивник,плачу налоги чесно и за себя и за работника единий внесок (около 1000)+аренда +налог+свет (по 2,55за кил.)+отопление ,зар.плата по минимуму(1500) -как в отчетах ,так и на самом деле ,никаких 3200 платить продавцу я не смогу ,и не потому ,что жадина ,а потому ,что такая специфика товара и торговли в моем сегменте ,придется человека увольнять и самому стоять у прилавка ,лучше я пару дней в неделю не выйду ,но выплат различных из за повышения мин. зарпл.(един внесок за продавца и за себя)будет меньше .Можно конечно поднять цены на товары в 1,5-2 раза ,но один я этого сделать не смогу ,ну а крупные сети (типа АТБ и др.)делать этого не будут ,так что прощай очень малый бизнес .......пойду опять в школу работать -провел свои уроки и нет проблем ,зато отпуск 40 рабочих дней летом.... 01_smile

малацца! якщо будуть більше купувать - зможеш?

Kateryna Peresada
а знаєте, чому саме 3200 гривень? а тому що тепер нарешті наша мінімалка буде вища, ніж російська. уявляєте, як буде палати у вати))
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
27.10.2016 р.
answerview
Я шось не пойму - це ще на колінах чи вже раком? 15_badgrin

Змінено: 27.10.2016 р., User
1
like
1
bad
shockingly
answerview
спс = я запитав, ти відповів
якась маленька сітка = як у суддів тоді по 40 000 получається??? бо там найбільша 6021грн...

Oleksandr Pylypenko
Решил недавно поменять работу...
Разместил резюме, кликнул по друзьям-знакомым...
Пошли предложения и... все "серые". Приятные по размеру, но... "серые". При встречах с работопредлагателями на вопрос "Какая часть "белая"?" наблюдался стекленеющий взгляд и "западала гнетюча тиша" с последующим -"Ну Вы же понимаете...". Понимаю, не принимаю вот только.
Почесал репу и пошел устраиваться на оборонное госпредприятие. Сейчас рад известию о повышении минималки, с пол-года как его жду.
Денежная масса, скажете, вымоется покупкой валюты? А нифига - не для того вычистили помойку в банковском секторе. Да и Нацбанк показал себя мощным регулятором, низкий поклон пани Валерии.
Все буде добре, тре тільки почати рухатись в потрібному напрямку 01_smile А ми таки почали.
АПД. И да, рынок вакансий просто впечатляет 17_wink Хочешь - Найдешь.
#НичегонеменяеЦЦа 01_smile
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
думаю це ВОНУ і ригів топлять!
здається ніхто не піднімав мінімалку в 2х раза = про суперінфляцію 90-х не йдеться

UaReview
Після заяви прем'єр-міністра про збільшення мінімальної зарплати до 3200 грн Юлія Тимошенко заявила, що це стало можливим завдяки партії "Батьківщина", яка, до слова, знаходиться в опозиції до влади.

Пропонуємо вам інші заяви про гучні успіхи, до яких звичайно ж причетна партія "Батьківщина".

Крим - це Україна!
Змінено: 27.10.2016 р., Grom
2
like
2
bad
shockingly
27.10.2016 р. відповів для Grom  
answerview
якась маленька сітка = як у суддів тоді по 40 000 получається??? бо там найбільша 6021грн...

Ця сітка для простих людей. Для державних службовців і силовиків існують окремо куча наказав по зарплаті - там було так: хто більше занесе тому й більші оклади зроблять. Жінка в КРУ працювала при Кучмі - так вони кожного року майже по окладу скидалися щоб в Київ відвезти і гарний фонд зарплати вибити.
like
bad
shockingly
27.10.2016 р.
answerview
Прошерстил различные рейтинговые сайты наших политических сил... Не понравилось одно, бывшие регионалы набирают силу. На разных сайтах, 2е - 4место. Не понятна логика людей, зачем поддерживать скомпрометирующих политиков?
Или тупо назло теперешней власти, что отодвинули от корыта или урезала паёк?  А может тупой стёб?  Где логика???
Наверно не надоело, в болоте жить...
Один из ресурсов - http://ukraine-elections.com.ua/socopros/parlamentskie_vybory
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
6
like
1
bad
shockingly
5
27.10.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
де кажеш Саша працював?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
27.10.2016 р.
answerview
До речі мін. з/п в Московії, Севастополь найменша 7500 руб 03_biggrin

http://www.rosprodunion.ru/mzp/
like
bad
shockingly
Риболов видалений
27.10.2016 р.
answerview

Jedem das Seine
Змінено: 27.10.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
answerview

http://www.blagogon.ru/digest/737/

Да уж...... клиника какая-то))
Там еще есть:
Итак, наши критики правы – мы очень удобная религия для государства. Поэтому христианство и созидало великие империи. Ибо только православные рабы способны на великий подвиг самопожертвования во время войны и мира. Даже СССР смог восстановиться в пределах Российской империи, только благодаря потенциалу рабской психологии, еще по инерции сохранявшейся от Православия на подсознательном уровне в русском народе.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
27.10.2016 р.
answerview
"Великий пшик" генпрокурора Луценка

Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
kuk
27.10.2016 р.
answerview
А шо сегодня блок зрады вечерним выпуском идет  03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
27.10.2016 р.
answerview
Встретились как-то Оппоблок, Батькивщина и Радикальная партия Ляшка и давай спорить, кто заставил правительство поднять минималку.

2
like
2
bad
shockingly
answerview
Андрій Комарніцький
бГГГ)) піднімають мінімалку , знизили облікову ставку до 14% річних ! Таке враження шо Порох з Гройсманом відкопали скарб Полуботка !

Vadym Babeshko
Звідки гроші? Перестали платити дотацію нафтогазу ось і все
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин