Богдан Карпенко
Короче, осьо Юлька намолола, цитую твіти 24-го каналу. Пригутуйте ваші очі, бо там пекло:
"...Країні потрібен лідер, який зданет брати на себе відповідальність. На сьогоднішній день 72 % українців вважають, що Україна рухається в неправильному напрямку. іде тотальна узурпація інформаційного простору Порошенком. Я не фан "Інтеру", за кулісами цих подій стоїть влада. Яценюк і Порошенко взяли владу. Гройсман і Порошенко - один організм. Лише 3 % українців повністю схвалюють діяльність Порошенко. Коли ми почули про збільшення мінімальної заробітньої плати, ми реально зраділи, але коли ми розібрались в детялах, у мене заболіло серце (про збільшення мін. заробітньої плати), може так статися, що прибиральниця і директор школи отримуватимуть однакову заробітню плату. Гройсман це повна маріонетка Порошенка. Люди вже не терплять, люди перестали їсти, от до чого доведена зараз ситуація. Коли ми вивчили сутність цієї брехні, ми заявили, що це обман (про зарплату). Ми категорично не будемо голосувати за цей бюджет, за такий бюджет, хто прогаласує, по суті бере відповідальність на себе за знищення української нації. Сьогодні відбувається абсолютна руйнація через таких маріонеток як Гонтарєва. На падінні курсу гривні Президент заробив 49 мільйонів гривень, ми будемо ініціювати перевірку декларації Президента. Проти Гонтаревої потрібно порушувати кримінальну справу. Ми не спілкуємося з Президентом. Гройсман – "печінка" Порошенка. Яценюк і Порошенко привласнили владу в країні, коли розкачують лодку їм незручно тирити. У нас мафія і клани перемагають систематично. Банк Порошенка за 9 місяців подвоїв свої прибутки. Банк "Хрещатик" прямо знищила Гонтарева та Порошенко. Більшість аграрного представництва у парламенті це аграрна мафія. Землю сільськогосподарську не можна продавати. Ми підняли по всій країні селян, фермерів. За рік цієї влади не буде. Ми галасували проти підвищення заробітньої плати депутатам. Якби вищому керівництву держави не була вигідна війна, війна вже б була закінчена. Як поміняється влада в Україні і поміняється президент треба повертатись до Будапештського меморандуму. я вважаю те, що війна не закінчена це недопустима позиція вищого керівництва держави. Я викрила великий обман уряду у підвищенні мінімальної зарплати. Президент привласнив собі право розпоряджатися країною..."
-------
UPDT Це не шиза - це істерика ЮВТ. Ніяк їй не вдається все розвалити, шоб на цьому до влади прийти. Вона ж коли каже, що влада не хоче закінчити війну, вона ж здатись пропонує, і посилає сигнали кремлю, шо вона завершить війну (тобто, здасться), тільки допоможіть владою стати. Ось таке от