MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.08, 17:37
44
+21 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3115504
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
04.11.2016 р. відповів для August  
answerview
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
04.11.2016 р.
answerview
Интересное про Клинтон.
https://www.youtube.com/watch?v=WmjgBgW1oB0
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

Симпатичная дамочка 04_blush

так симпатична молодичка, але не в ній справа, скільки смороду було з приводу купленої квартири.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
04.11.2016 р. відповів для Grom  
answerview
2 роки назад фотошопа ще не було, зато з'явився клаптик землі та 2 раба... і закрутилося:

59_rofl  59_rofl  59_rofl Photoshop 1.0. появився в  1990 році
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
04.11.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
2 роки назад фотошопа ще не було, зато з'явився клаптик землі та 2 раба... і закрутилося:

Дополню.Первая версия появилась в 1987 году. Её создал студент Мичиганского университета Томас Нолл для платформы Macintosh. Он назвал её Display, но в 1988 году переименовал в ImagePro. В сентябре 1988 года Adobe Systems купила права на программу, оставив разработчиком Томаса Нолла, а в 1989 году программу переименовали в Photoshop. В 1990 году появился Photoshop 1.0.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
04.11.2016 р. відповів для Grom  
answerview
пару тисяч... ага МОЩНО, всенародний протест = із 40 млн пару тисяч це скільки буде? менше ніж промілле?
вірю в непроплаченість зібрань "корисних ідіотів"! яка повністю корелює з певними проблемами деяких сусідніх країн... покищо країн, в майбутньому територій

Наша скорботна праця не пропаде:
З іскри займеться полум'я,
І освічений наш народ
Зберется під святе знамено!

Не варто забувати, скільки активних українців, патріотів зараз в АТО, а ще скільки розчарованих майданом і забивших на всі ці протести і мітинги.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
04.11.2016 р. відповів для alikxom  
answerview

Дополню.Первая версия появилась в 1987 году. Её создал студент Мичиганского университета Томас Нолл для платформы Macintosh. Он назвал её Display, но в 1988 году переименовал в ImagePro. В сентябре 1988 года Adobe Systems купила права на программу, оставив разработчиком Томаса Нолла, а в 1989 году программу переименовали в Photoshop. В 1990 году появился Photoshop 1.0.

Олег, а дехто  про фотошоп дізнався рік тому, і впевнений, що до цього фотошопу не було. 08_lol
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview

Олег, а дехто  про фотошоп дізнався рік тому, і впевнений, що до цього фотошопу не було. 08_lol

Так то ватан-дремучий. 08_lol
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
04.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
04.11.2016 р.
answerview
Около 47 тыс. руководителей компаний в Украине официально получают заработную плату в размере 1,5 тыс. грн в месяц, сообщил министр социальной политики Андрей Рева. Источник: http://biz.censor.net.ua/n14710
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Риболов видалений
04.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
есть 2 варианта:
цитироване с криншотом и с некими изменениями. в принципе, можно замастырить и постинг, которого не было. но это можо зааморачиваться, корпеть полчаса. а оно надо?
ведь проще всех назвать предателями.
п.с. не берусь судить о качестве фотожаб и прочих приколов - я тут не специалист. азы знаю, не более.  бесит отшение неких форумчан. реально -  бесит. все вокруг не верно делают. а вот они - самое то.
я не знаю, сфигали такая уверенность? или давно носом не тыкали или таблетук бесстрашия приняли?? кто даст ответ?
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
answerview

Симпатичная дамочка 04_blush

так симпатична молодичка, але не в ній справа, скільки смороду було з приводу купленої квартири.

☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
GiS адміністратор
answerview
А это его очки с носом:

01_smile
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
like
bad
shockingly
04.11.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
есть 2 варианта:
цитироване с криншотом и с некими изменениями. в принципе, можно замастырить и постинг, которого не было. но это можо зааморачиваться, корпеть полчаса. а оно надо?
п.с. не берусь судить о качестве фотожаб и прочих приколов - я тут не специалист. азы знаю, не более.  бесит отшение неких форумчан. реально -  бесит. все вокруг не верно делают. а вот они - самое то.
я не знаю, сфигали такая уверенность? или давно носом не тыкали или таблетук бесстрашия приняли?? кто даст ответ?

Шо за загадку написал?,ни фига не понял 06_question ,умарился я сегодня,не разгадаю.
1
like
1
bad
shockingly
04.11.2016 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
есть 2 варианта:

Шо за загадку написал?,ни фига не понял 06_question ,умарился я сегодня,не разгадаю.

Я вже помітив, цинік як вип'є, або  
таблетук бесстрашия примет
лізе з розбірками ібо його бісить
Jedem das Seine
Змінено: 04.11.2016 р., Vervet
4
like
2
bad
shockingly
2
04.11.2016 р. відповів для GiS  
answerview
А это его очки с носом:

01_smile

59_rofl  Похож
А Топольская же диджей! Если бы она вот так играла http://paprikolu.com/1522-golaya-dj-benzina-seks-didzhey-rossii-foto.html
или так https://showbiza.com/tdjmilana/photos
было бы вообще отлично)
Помню как dj benzina играла тут в каком-то клубе и пацаны стали лезть на сцену, хватать её за ляжки..... Охрана вмешалась, поодкидывала людей в толпу. Так она остановила музыку, "наехала" на охранников: "не трогайте людей - они ко мне пришли")))))
like
bad
shockingly
answerview
пару тисяч... ага МОЩНО, всенародний протест = із 40 млн пару тисяч це скільки буде? менше ніж промілле?
вірю в непроплаченість зібрань "корисних ідіотів"! яка повністю корелює з певними проблемами деяких сусідніх країн... покищо країн, в майбутньому територій

Наша скорботна праця не пропаде:
З іскри займеться полум'я,
І освічений наш народ
Зберется під святе знамено!

Не варто забувати, скільки активних українців, патріотів зараз в АТО, а ще скільки розчарованих майданом і забивших на всі ці протести і мітинги.

Давайте вспомним из чего начинался прошлый. А тут очень интересный стимул, Комуналка раз, зарплату еще не подняли а в пригородных автобусах обява что в связи с подорожанием топлива(когда оно дорожало) с 8 11 2016 дорожает проезд. это два. Да и продовольствие чуть поползло, это три. Далее нигде не было анонсировано что это будет. Освещения в новостях нет. Так что для начала очень даже гуд.
1
like
bad
shockingly
1
answerview
пост был всем. ты отреагировал из немногих. вернее, из тех, от кого не ожидали ответа. эта сцыкота свой ответ удалила. не заморачивайся, была проверка на вшивость. вшей там - до утра  08_lol
по сути: кто хочет высказаться от себя - т т
пишет. кто тупорыло постит инетовские затертые новости - тот мудак и тролль. я к тому, что у нас туточки есть эдакие глашатаи, которые ходят по улицам, и орут, что "король=то голый"" забывая о том, что сами без порток. вот скулят они о статках,  скулят о несправедливости... в общем - скулят. на то и суки, чтоб скулить. им место -на привязи у хозяйской будки. да чтоб песдовв валяли периодически. а то псы вооеще прифигели - тявкают сытыми. сталина на них нету. или стрелкова или кто там щазз керует правосудием.  28_bad
шучу, конечно, но такие вбросы несколько раздражают. у себя на работе пресек раз и навсегда. во всяком случае, в моем присутствии. и этому с его табаки варежку бы зввалил, а далЁко
(ничуть ему не угроза, так -размышления. оно же умное - оно поймёт)
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин