MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.08, 16:01
30
+22 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3115429
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
04.11.2016 р.
answerview
Вроде как ми 35 с миномета в Сирии.https://www.youtube.com/watch?v=T1yPDnoIZNg
like
bad
shockingly
04.11.2016 р.
answerview
В Днепре цинично посмеялись над теряющей сознание девушкой-копом: видеофакт.
http://obozrevatel.com/crime/28945-v-dnepre-tsinichno-posmeyalis-nad-teryayuschej-soznanie-devushkoj-kopom-videofakt.htm
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
04.11.2016 р. відповів для tsinik  
answerview
не звертай увагу = вони намагались свіркнуть умом... а вийшло лише гугл напрягти 01_smile
ті фотожаби які я запостив = зробив особисто Я, тому і кажу, що фотошопа ще не було з усією щирістю на яку здатен 01_smile
(для такого гівна "пейнта" за глаза 27_dash  27_dash  27_dash )

про іскри із кволих шароварів - вони не долетять до порохівниць
чесно мені було ліньки самому їхать на Майдан щоб побачить як народ ерегував на бабу-ВОНУ ака сехі-MILF, але комусь було невлом:

Petro Kropotkin
Друзі! Я, мабуть, пропустив вирування мільйонного майдану.

Вирішив подивитися, як там усе бурує і клекоче, відхилився від робочого маршруту й почимчикував з площі Льва Толстого до центру країни.

На жаль, на Майдані було практично порожньо: кілька групок туристів, пара блукаючих волонтерів, і ще екскурсовод запрошував до Межигір'я.
Про ворожу присутність нагадував хіба лише плакат "Штаб визволення патріотів", що висів на стеллі, але чи був там хтось, я з віддалі не побачив, а підходити не став, щоб не створювати ілюзію зацікавленості.

Як на мене, це і є рельний показник "народної підтримки" різних політичних пенсіонерок, замаскованих під сексі молодиць, і всіх отих "тарифоборців" за благо простого люду 01_smile

Приємно було прогулятися сонячного дня, подихати свіжим осіннім повітрям, помилуватися містом - і все це "Під захистом українських військових" - так називається виставка фоторобіт киянина Сергія Моргунова.
Вона розміщена навпроти Пасажу. Одна половина фото - картини з буденного життя українців, друга - обличчя воїнів, які захищають це життя, стоячи на передовій.
Як на мене, доречне поєднання патріотизму і правильної міри мистецького пафосу, присвячене Дню захисника Вітчизни.
Дякую, пане Сергію!

Все буде Україна!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
04.11.2016 р. відповів для cem  
answerview

Наша скорботна праця не пропаде:
З іскри займеться полум'я,
І освічений наш народ
Зберется під святе знамено!

Не варто забувати, скільки активних українців, патріотів зараз в АТО, а ще скільки розчарованих майданом і забивших на всі ці протести і мітинги.

Давайте вспомним из чего начинался прошлый. А тут очень интересный стимул, Комуналка раз, зарплату еще не подняли а в пригородных автобусах обява что в связи с подорожанием топлива(когда оно дорожало) с 8 11 2016 дорожает проезд. это два. Да и продовольствие чуть поползло, это три. Далее нигде не было анонсировано что это будет. Освещения в новостях нет. Так что для начала очень даже гуд.
Згоден.А ціни дійсно поповзли вгору, м'ясо на ринку подорожчало, деякі види хліба теж подорожчали.Так що покращення ще попереду.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
4
like
1
bad
shockingly
3
Риболов видалений
04.11.2016 р. відповів для Grom  
answerview
не звертай увагу = вони намагались свіркнуть умом... а вийшло лише гугл напрягти 01_smile
ті фотожаби які я запостив = зробив особисто Я, тому і кажу, що фотошопа ще не було з усією щирістю на яку здатен 01_smile
(для такого гівна "пейнта" за глаза 27_dash  27_dash  27_dash )

про іскри із кволих шароварів - вони не долетять до порохівниць
чесно мені було ліньки самому їхать на Майдан щоб побачить як народ ерегував на бабу-ВОНУ ака сехі-MILF, але комусь було невлом:

Грім,це паливо!!!
свіркнуть умом
це як  05_shok , а
лише гугл напрягти
03_biggrin -це як???
Не ганьби українську мову.
сверкнуть  напрягать
--блиснути напружувати
Слава Україні!!!
Jedem das Seine
6
like
2
bad
shockingly
4
04.11.2016 р.
answerview
Нацполіція перекрила канал реалізації зброї, боєприпасів та вибухонебезпечних предметів.

Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
04.11.2016 р.
answerview
Летний отдых богатых деток Instagram — это яхты, частные самолеты и море шампанского.
http://xexe.club/index.php?newsid=127566
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
04.11.2016 р.
answerview
Півник знову в темі намалювався, мінуси пішли.

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
04.11.2016 р.
answerview
Звонили из «Газпрома», предлагали купить газ: С вами у нас разговор состоится только в Стокгольме! – Порошенко.

Президент Украины Петр Порошенко заявил о том, что с российскими политиками Украина намерена разговаривать только в рамках Стокгольмского арбитража. Глава государства рад, что Киев теперь отказывает Москве в покупке российского газа. Об этом он рассказал в ходе Международного экономического форума во Львове, сообщает «Диалог.UA». Порошенко отметил, что было очень приятно отказать «Газпрому», так как Украина теперь покупает газ в Европе и чувствует себя отлично. Он рассказал о звонке из РФ, в котором Москва предлагал Киеву восстановить газовые отношения двух государств, однако, Украина готова говорить с Россией только в Стокгольме.
«Поговорим, как заключался газовый контракт, какие были несправедливые условия для Украины и кто нас ставил на колени», — подчеркнул президент Украины Петр Порошенко.
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
04.11.2016 р.
answerview
Из Конституции РФ (честно - не знал об этом):
Статья 9
1. Земля и другие природные ресурсы используются и охраняются в Российской Федерации как основа жизни и деятельности народов, проживающих на соответствующей территории.
2. Земля и другие природные ресурсы могут находиться в частной, государственной, муниципальной и иных формах собственности.
Змінено: 04.11.2016 р., August
like
bad
shockingly
04.11.2016 р. відповів для August  
answerview
Из Конституции РФ (честно - не знал об этом):
Статья 9
1. Земля и другие природные ресурсы используются и охраняются в Российской Федерации как основа жизни и деятельности народов, проживающих на соответствующей территории.
2. Земля и другие природные ресурсы могут находиться в частной, государственной, муниципальной и иных формах собственности.

А люди в какой собственности находятся,есть такая статья?
1
like
1
bad
shockingly
04.11.2016 р.
answerview
Наткнулся на статью об Семёне Бадаше (однолагерник Солженицина).
«Ни одного стукача из бандеровцев не было». О чем упрямо молчал Солженицын.
http://bitter-onion.livejournal.com/1041658.html
1
like
1
bad
shockingly
04.11.2016 р.
answerview
15_badgrin
Великий князь Киевский Владимир поставил крест на Кремле
"Новый памятник — дань уважения нашему выдающемуся предку. Особо почитаемому святому, государственному деятелю и воину, духовному основателю государства Российского", заявил Владимир Путин, Президент России.

Дело осталось за малым. Переименовать какую-нибудь Вологду в Киев - и через пару лет ни одному россиянину не докажешь, что настоящий Киев находится совсем в другом месте.

http://stainlesstlrat.livejournal.com/2601427.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social

1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
04.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
3
like
1
bad
shockingly
2
Риболов видалений
04.11.2016 р.
answerview
Jedem das Seine
2
like
bad
shockingly
2
kuk
04.11.2016 р.
answerview
опять портянки зрадоватофила опущеного! 08_lol
3
like
2
bad
shockingly
1
04.11.2016 р.
answerview
Доказательства обстрела 'Градами' из России укринской территории 16 июля г Гуково.
https://www.youtube.com/watch?v=MqcFHcrpcWg
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
04.11.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Интересно, а его то же зрадойобом некоторые назовут.
И почему такие выступления не показывают по телеку и украинскому сегменту интернета. Ведь это происходит в Киеве. И мужик заслуженый и выступает без маски.
И наверное сдесь нечего показывать. Я понимаю что это просто замалчивание.
Змінено: 04.11.2016 р., cem
2
like
1
bad
shockingly
1
kuk
04.11.2016 р. відповів для cem  
answerview

Интересно, а его то же зрадойобом некоторые назовут.
И почему такие выступления не показывают по телеку и украинскому сегменту интернета. Ведь это происходит в Киеве. И мужик заслуженый и выступает без маски.
И наверное сдесь нечего показывать. Я понимаю что это просто замалчивание.

Шоб такие сигменты как ты вой не поднимали
3
like
2
bad
shockingly
1
kuk
04.11.2016 р.
answerview
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин